USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.06. 21:54:17

Többnyire ha teljesen igazságtalanul van betámadva, akkor szólok, ha csak valaki szimplán kárörvend rajta, akkor nem, ha úgy teszi, hogy közben hülyeséget ír akkor igen. Attól,h Te idővel feladod, még nem lesz az "munkásságom" kevésbé hiteles, meg belemagyarázós.

Scoobyval szemben lenéző? :D Ha tudnád,h ezzel mennyivel mellélőttél, írj neki püt, ha érdekel miért :)

Mellébeszélős rész is érdekes tőled, nem értem hogy tudok mellébeszélni, ha konkrét betámadás miatt írok valakinek. És megindoklom,hogy miért is nem valós az. Nah de te idő közben úgy látom letetted a doktorit fórumozásból, és amire előtte helyeseltél, mára mellébeszélős, lenézős dolog lett.

Sebaj Tocy, láttam már ilyet.

Off end.

innentől jöhet püben, ha kívánod folytatni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.06. 21:44:23

ozsimiki írta:Tocy, pont Te írod ezt? :O :D

pontosan tudod,h F1 topikban a semmiért kapja általában Vettel a savat, és pont Te is ki szoktál állni mellette, erre meg úgy állítod be,hogy ott is feleslegesen van "bevédve"?

szádból....

Bob, neked én már semmit se, megmagyarázod te helyettem is :)

Csabi! Először is Boldog Névnapot, másodszor, lassan Kash is bekapcsolódik az itteni vitákhoz :D

Sajnos (ill Istennek hála) nem egyezzünk másban annyira :D De ősztől boldogítom Bobot az elmés gifekkel,és képekkel majd, csak ezúttal nem Kobe-ról, és a Lakersről.
Igen én írom, már nem is írok oda inkább, amik ott is mennek, az agyam eldobom tőle. Sokszor ott egyetértek veled Vettellel kapcs., de annyira erőlteted és belemagyarázol mindig dolgokat, valamint annyira cinikus, lenéző vagy pl Scoobyval is néha, hogy az nekem sok. Védd csak Vettelt, védd a Lakerst, vagy védd a MU-t, csak baromi fárasztó, hogy ha valaki egy fél rossz szót is szól róluk, azonnal ugrasz, mellébeszélsz, lehúzol vki mást. Off vége.

Egyébként tényleg csak a rasszizmus van ebben a műsorban, azt hittem a pályafutása lesz előtérben...persze azt mindenki ismeri, ezt pedig sokan ( én legalábbis biztos ) csak felületesen.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.06. 21:43:07

Kash írta:
Kash! Amerika nyitva áll előtted! Mi a véleményed pl az NBA-ról?
Ritkán nézek be ebbe a topikba, nem nagyon rajongok a kosárlabdáért...Viszont az NBA már tészta, vannak benne jó meccsek, amiket alvás nélkül végignézek.
Az én "kedvenc" csapatom(mondjuk inkább szimplán szimpatikusnak)a Chicago Bulls, és ott ugye Boozer és Noah kettős, nem tudom követni az NBA átigazolásokat, nem vagyok túl jártas a dolgokban, ezért nem is tudok mit hozzáfűzni.
Egy kérdésem lenne:
Az NBA-ben, ki számit a legjobb csapatnak?(Mint mondjuk a fociban a Barca)
2 tippem van, az egyik a Miami, a másik pedig a Lakers, de lehet, hogy rosszul gondolom. :D
Nyugi, senki sem úgy kezdi,hogy mindent tud. Nyugodtan kérdezz pl Bobtól, akár átigazolással kapcsolatban is, ő azt is tudja,hogy 5év múlva ki hova szerződik.

persze kedvenc csapat terén ne utánozd majd :D viccet félre téve, tényleg mindenre válaszolnak majd a tudorok. Amúgy a Bulls jó választás, remélem Miami mellett ők lesznek a meghatározóak keleten, bár nem mostanában ugye Rose sajnálatos sérülése miatt többek közt...:S
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.06. 21:35:58

Kash! Amerika nyitva áll előtted! Mi a véleményed pl az NBA-ról?
Ritkán nézek be ebbe a topikba, nem nagyon rajongok a kosárlabdáért...Viszont az NBA már tészta, vannak benne jó meccsek, amiket alvás nélkül végignézek.
Az én "kedvenc" csapatom(mondjuk inkább szimplán szimpatikusnak)a Chicago Bulls, és ott ugye Boozer és Noah kettős, nem tudom követni az NBA átigazolásokat, nem vagyok túl jártas a dolgokban, ezért nem is tudok mit hozzáfűzni.
Egy kérdésem lenne:
Az NBA-ben, ki számit a legjobb csapatnak?(Mint mondjuk a fociban a Barca)
2 tippem van, az egyik a Miami, a másik pedig a Lakers, de lehet, hogy rosszul gondolom. :D
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.06. 21:24:18

Tocy, pont Te írod ezt? :O :D

pontosan tudod,h F1 topikban a semmiért kapja általában Vettel a savat, és pont Te is ki szoktál állni mellette, erre meg úgy állítod be,hogy ott is feleslegesen van "bevédve"?

szádból....

Bob, neked én már semmit se, megmagyarázod te helyettem is :)

Csabi! Először is Boldog Névnapot, másodszor, lassan Kash is bekapcsolódik az itteni vitákhoz :D

Sajnos (ill Istennek hála) nem egyezzünk másban annyira :D De ősztől boldogítom Bobot az elmés gifekkel,és képekkel majd, csak ezúttal nem Kobe-ról, és a Lakersről.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.06. 20:08:02

Kösz Game, nézni fogom :D Brandet Nets igazolhatja úgy tudom én is amúgy.

http://3.bp.blogspot.com/-nHboYjldvLA/T ... i+Heat.jpg
PCsabi
aka Game90

2012.07.06. 19:52:26

Itt az Egyéb sportokban folyamatosan a Bob - Ozsi "vitákat" lehet olvasni, Barca-n kívül egyeztek egyáltalán valamiben? :D

Csak hogy időben szóljak:

No crossover - The Trial of Allen Iverson, Az Allen Iverson-ügy:
Sport2, ma 20:45.
Sport1, vasárnap 20:15.

Én már láttam 1x, feliratos, de bőven élvezhető. Rasszizmus vonal eléggé bejátszik.
Bob_Marley írta: Nick Young has reached agreement on a deal with the 76ers, his agent says.
Csak megúsztad Young-ot :lol: 6 milliót kap, de csak 1 év a szerződése. Viszont én várok egy Igoudala trade-et, PF poszton elég hiányos a 76ers.

Lou vajon hova fog igazolni? 3 év 18-20 millliót ő is kérni fog.
Tocy írta: szerk.: Brand??? Megéri ez a Phillynek? És a Netsnek meg ennyi helye van?
Várható volt a Brand amnesty. Vet. min.-ért leigazolhatja a Nets vagy rosszul tudom?

Roy:
http://basketball.realgm.com/wiretap/22 ... s_Two_Year_
Ezt se értem igazából, 2 (!) év 10 (!) millió, miközben most vonult vissza, mert használhatatlanok a térdei...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.07.06. 20:10:31-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.06. 18:46:20

Wtf van Phillyben?
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.07.06. 18:29:08

Tocy írta:
Cumbee írta:
Tocy írta:Inkább válaszolj a kérdésre, mert ezt nem vágom... :)
Soft Cap van NBA-ben, szal a B válasz a helyes. Gyakorlatilag annyit fizetnek, amennyit nem szégyellnek. Nehezítés ugyan, ami miatt most is mennek az agyalgatások, hogy ha Cap fölött vannak, akkor szabadügynök piacról nem igazolhatnak játékosokat, de ezeket a szabályokat okosan megkerülik pl egy sign and trade-el. Cserélni meg ugye bármikor, bárhol, bármennyit. Most lesz érdekes a Lakers esetében Howard-al már igen közel kerülhetnek a 100 millához. Egyébként az új CBA annyival keményebb, hogy most sávos luxusadó van és egy bizonyos túllépés után már a fizetés dupláját be kell fizetni luxusadóként. Azt sajnos nem tudom, hogy mennyivel kell túllépni, hogy elérjék ezt a maxot, de el tudom képzelni, hogy ha igazak a pletykák és Howard tényleg oda megy, akkor az ő fizetése egy része már ebbe a kategóriába fog esni.
Köszi, igazából pontosan arról nem volt fogalmam, hogy az új CBA-ban ez hogyan van megállapítva, mert annyit tudtam csak, hogy a luxusadót akár többszörösen is lehet fizetni. De ennyiből azért érdekes, mert ha Howard fizetésének egy részével lépik csak át, akkor semmi értelme, ugyanúgy össze lehet hozni egy all-star csapatot ( mert azért a Nash-Kobe-MWP-Gasol-Howard ötös MWP kivételével az...de fizuja neki sem alacsony ).
Azt ne vedd készpénznek, csak egy tipp volt.:D Elég bonyolult ez az új luxusadó számítás és még nem sikerült megfejtenem, hogy hogyan is van pontosan. A dupla pénzt csak hallottam valahol, de most nézek utána és nem pont úgy van, ahogy én azt gondoltam. Ha sikerül megfejtenem, akkor leírom majd ide.
Lou Williams ‏@TeamLou23

Philly, I appreciate you all. Unfortunately I will not be coming back, as an organization they decided to move in a different direction.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.06. 17:58:15

Cumbee írta:
Soft Cap van NBA-ben, szal a B válasz a helyes. Gyakorlatilag annyit fizetnek, amennyit nem szégyellnek. Nehezítés ugyan, ami miatt most is mennek az agyalgatások, hogy ha Cap fölött vannak, akkor szabadügynök piacról nem igazolhatnak játékosokat, de ezeket a szabályokat okosan megkerülik pl egy sign and trade-el. Cserélni meg ugye bármikor, bárhol, bármennyit. Most lesz érdekes a Lakers esetében Howard-al már igen közel kerülhetnek a 100 millához. Egyébként az új CBA annyival keményebb, hogy most sávos luxusadó van és egy bizonyos túllépés után már a fizetés dupláját be kell fizetni luxusadóként. Azt sajnos nem tudom, hogy mennyivel kell túllépni, hogy elérjék ezt a maxot, de el tudom képzelni, hogy ha igazak a pletykák és Howard tényleg oda megy, akkor az ő fizetése egy része már ebbe a kategóriába fog esni.
Köszi, igazából pontosan arról nem volt fogalmam, hogy az új CBA-ban ez hogyan van megállapítva, mert annyit tudtam csak, hogy a luxusadót akár többszörösen is lehet fizetni. De ennyiből azért érdekes, mert ha Howard fizetésének egy részével lépik csak át, akkor semmi értelme, ugyanúgy össze lehet hozni egy all-star csapatot ( mert azért a Nash-Kobe-MWP-Gasol-Howard ötös MWP kivételével az...de fizuja neki sem alacsony ).
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.07.06. 17:45:17

Tocy
Director del Fútbol

2012.07.06. 17:28:46

Hagyd Bob, Ozsi az F1-topicban is üldözési mániával működik, aztán meg megmagyarázza a semmit, nem is értem, hogy akadhatsz még fent ezeken.

Inkább válaszolj a kérdésre, mert ezt nem vágom... :)

szerk.: Brand??? Megéri ez a Phillynek? És a Netsnek meg ennyi helye van?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.06. 17:18:58

Tocy írta:Kérdés: meddig mehet a Lakers ( és mindenki más ) fizetésekkel? Oké, 60 millió a cap, az felett luxusadó. De a Lakersnek ezzel a Nash-biznisszel már olyan 90 millió körüli a payroll, ( persze mi is 80-hoz közelítünk erősen... ) van ennek valami vége? Vagy csak szimplán fizetik a luxusadót mert nagy piac, és visszahozza pl Nash a fizetését?
Itt a lehetőség ozsi előtt hogy válaszoljon hiányolta hogy keveset szól hozzá :D

Nick Young has reached agreement on a deal with the 76ers, his agent says.
Y! Sources: Philadelphia will use amnesty clause on Elton Brand, clearing way to sign Nick Young

Source says Nets will definitely have interest in Brand if he clears waivers after amnesty.
ozsimiki írta:

lezártam én is, terelésekhez most nincs kedvem. Ozsi
Lezárod, de természetesen az utolsó szó legyen már a tiéd....Terelés hol volt ebben terelés???Te jöttél 2szer is hogy én beállítom 1;A Boston a mindenki szeretet csapata...Rendben legyen így kérek példákat.
2;Lakers üldözés van

Előre tudom mit fogsz írni...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.07.06. 17:30:43-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.06. 16:22:55

Kérdés: meddig mehet a Lakers ( és mindenki más ) fizetésekkel? Oké, 60 millió a cap, az felett luxusadó. De a Lakersnek ezzel a Nash-biznisszel már olyan 90 millió körüli a payroll, ( persze mi is 80-hoz közelítünk erősen... ) van ennek valami vége? Vagy csak szimplán fizetik a luxusadót mert nagy piac, és visszahozza pl Nash a fizetését?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.06. 15:20:16

ozsimiki írta: Nagyon megy itt a Lakers üldözés, ha nem igazolás miatt, akkor más miatt, nem kell ahhoz 1 negyedről 3oldal szakzsargont tudnom írni (mint itt páran), hogy ezt lássam, ahogy látják még páran. A szeretetet sarkítva értettem természetesen, Bob már hajlamos lesz úgy beállítani a saját csapatát,hogy minden semleges szereti, a Lakers meg a csúnya, akit nem.
1;Soha nem állítottam be a Bostont így, ezt a feltételezést nem is értem, de örülök hogy jövőbe látó vagy és azt tudod mi fog történni amúgy akaratomon kívül.Igazi médium vagy :D
2;Magam részéről mit írtam le kb 10 hsz-ben??Igen a Lakers-szel történt ez meg megint, de ki a legnagyobb hibás a Suns, hogy ennyiért odaadják...Ebből jön le neked hogy Lakers üldözés :D Game tökéletesen megfogalmazta ha elmegy a Raptorshoz vagy a Pacershez mindenben lett volna logika, így hogy s&t így meg a leghülyébb döntést sikerült hozni...Ismét csak őt tudom idézni ennél még a Körmend is jobb ajánlatot adott volna.

Részemről lezártam ezt meg hogy a Boston a szeretet hazája meg úgy baromság ahogy van, minket jó is ha minél többen utálnak, az jelzi továbbra is hogy a pályán brutál kemény a csapat!

Kidd azt mondta h reggel készült h újra Mav legyen, aztán golfozás után mégsem érezte jól magát így, ugyhogy váltott...
Az év indoka :D

lezártam én is, terelésekhez most nincs kedvem. Ozsi
Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.07.06. 14:09:54

Kép

Dallast sajnálom, leginkább az öreg Dirket, így tényleg nem lesz könnyű már, jó középmezőnybeli csapat lesznek szépen lassan, minden kulcs játékosuk elhúz..

NYK-nak örülök is egyben, tényleg kell egy jó new york a ligába, ha Lin-Kidd páros össze jönne, az megint elég érdekes lenne, de gondolom ez a céljuk, még egy normális edző kéne, és akkor velük is lehet komolyabban számolni.

Valahol olvastam amúgy, hogy Nash össze ült Kobeval hét elején, és ott átbeszélték a dolgokat, az után írt alá, jó lesz ez. :)

Amúgy megértem Bazsit is, de a sport ilyen, Nash bajnok szeretne lenni, és szerintem ha bekövetkezik, mindenki feltétel nélkül meg fogja tapsolni. Abszolút jó döntést hozott, megkérdőjelezhetetlen, fejek meg belátták, mit tett a csapatért, és elengedték. R10-t is megvette volna a sziti, de ő a milanba akart menni, Laportáék tiszteletben tartották a döntését, oda engedték, vélhetőleg kevesebb zöldhasúért.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
neobarca
Director del Fútbol

2012.07.06. 13:47:31

Én is nyomonkövetem ezt az őőőőőrultek házát, ami most folyik. De szánt szándékkal nem kommentálok már, mert nagyon felhúztam magamat. Próbálom megemészteni Fields elvesztését is. :( Szépen túlfizetett gyerek lett belőle.
Most lemegyek Balcsira és lehútöm magamat. majd ha lehiggadtam kommentelek. Szép lenne ha Lint se tudnánk megtartani. Ezt meg nehéz lesz megszoknom:
Kép
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.06. 12:28:22

Kalap1988 írta: Az igazolásokhoz egyelőre nem akarok bővebben hozzászólni, kicsit még tanulmányozom a dolgot, persze azt azért hozzátenném, hogy arról nem a Lakers tehet, hogy ilyen sz.rf.szú volt mind a Suns, mind pedig a liga.... Bárki meghúzta volna a helyükben, a Boston is. Lehet mondani, hogy mi mit adtunk KG-ért és Allenért, ami igaz, de, ha odaadták volna őket bagóért, mint Nash-t, akkor mi sem lettünk volna irgalmas szamaritánusok és adjuk oda azt a rakat embert.... Lehet őket emiatt utálni, de nem ők tehetnek róla. Kidd helyzete érdekes, én szurkolok az öregnek, még akkor is, ha ez nem a legszebb lépés tőle (plusz riválishoz ment).
Igen. Ezt próbáltam én is magyarázni, s örülök, hogy valaki ebből a szemszögből is megkukkintja a dolgokat.

Nem hiszem, hogy valaki a Lakerstől egy pisztollyal győzte meg a Sunst. Az persze igaz, hogy egy Lakersnek nagyobb az "ereje" a piacon, mint pl egy Bobcatsnek.

Kidd érdekes. Kicsit meglepett, főleg azután, hogy tegnap még arról cikkeztek, hogy marad Dallasban.
Amúgy a Knicks most mit merre, hogy? Lin lesz a kezdőirányító és Kidd a cseréje? Épp olvastam, hogy Lin-nek milyen szerződést ajánlottak,(ami NBA-ben teljesen normális) ahhoz képest, hogy 8 hónapja a csapattársa kanapéján aludt. :) Én személy szerint örülnék neki, ha maradna, jót tenne a ligának, ha lenne egy igazán versenyképes NY.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.06. 11:58:01

Kalap1988 írta:persze azt azért hozzátenném, hogy arról nem a Lakers tehet, hogy ilyen sz.rf.szú volt mind a Suns, mind pedig a liga.... Bárki meghúzta volna a helyükben, a Boston is. Lehet mondani, hogy mi mit adtunk KG-ért és Allenért, ami igaz, de, ha odaadták volna őket bagóért, mint Nash-t, akkor mi sem lettünk volna irgalmas szamaritánusok és adjuk oda azt a rakat embert.... Lehet őket emiatt utálni, de nem ők tehetnek róla. Kidd helyzete érdekes, én szurkolok az öregnek, még akkor is, ha ez nem a legszebb lépés tőle (plusz riválishoz ment).
kb ezért írtam így a hszt, ahogy.

Nagyon megy itt a Lakers üldözés, ha nem igazolás miatt, akkor más miatt, nem kell ahhoz 1 negyedről 3oldal szakzsargont tudnom írni (mint itt páran), hogy ezt lássam, ahogy látják még páran. A szeretetet sarkítva értettem természetesen, Bob már hajlamos lesz úgy beállítani a saját csapatát,hogy minden semleges szereti, a Lakers meg a csúnya, akit nem.

Attól,h Los Angelesben a show is nagy szerepet kap, még nem kisebbíti a sikereket, amit szép számmal értek el ők is, akárcsak a Boston.

Azt elismerem,hogy nem követem nyálcsorgatva a holt szezon eseményeit (annyira), és nem olvasok el minden blogot a témákban, ettől függetlenül az erőviszonyokkal, csapatok múltjával-jelenével teljesen képben vagyok, és mint más sportban sem, itt se fogom szótlanul a sarokból nézni, ahogy a kedvenc csapatomat igazságtalanul (többnyire), néha igazságosan savazzák. (utóbbival nincs mit tenni, pénz orientált profi sportban nem találunk egy csapatot, együttest, személyt se, akinek még nem voltak visszatetsző dolgai.)

annyit ígérhetek, hogy a nagyon hozzáértőkre bízom azt továbbra is, hogy írjanak oldalakat arról is, ha kinőtt Garnett haja.

az idézet részért meg respekt kalap! :wink:
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.07.06. 11:37:24

ozsimiki írta:Kanty!

Hagyd rájuk :wink:

Boston kevés hozzá,h a holt szezonban csak velük foglalkozzanak, meg hát a Heat kapott a Thunder mellett még egy kihívót, hát hogy merészelték? :D

Remélem majd PO végén is nagy téma lesz a Lakers, és más értelemben, mint idén. az a csúnya-csúnya Lakers ugye :D

Nah fel kell vegyem ősztől a kesztyűt, Bob a végén még elhiszi,h a Boston az ősszeretet hazája, meg mindenki kedvence :D

szerk:

Kash! Amerika nyitva áll előtted! Mi a véleményed pl az NBA-ról? :mrgreen:
Ozsi! Maradj csak a focinál (persze szívesen látunk, nem ezért írom), ahhoz legalább értesz :twisted: :D Bostonban a kosárlabda küldetés, nem szeretetről szól (mondjuk azért egy Nick Young nem kell :D ). Los Angelesben pedig show, kinek mi....
Az igazolásokhoz egyelőre nem akarok bővebben hozzászólni, kicsit még tanulmányozom a dolgot, persze azt azért hozzátenném, hogy arról nem a Lakers tehet, hogy ilyen sz.rf.szú volt mind a Suns, mind pedig a liga.... Bárki meghúzta volna a helyükben, a Boston is. Lehet mondani, hogy mi mit adtunk KG-ért és Allenért, ami igaz, de, ha odaadták volna őket bagóért, mint Nash-t, akkor mi sem lettünk volna irgalmas szamaritánusok és adjuk oda azt a rakat embert.... Lehet őket emiatt utálni, de nem ők tehetnek róla. Kidd helyzete érdekes, én szurkolok az öregnek, még akkor is, ha ez nem a legszebb lépés tőle (plusz riválishoz ment).
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.06. 10:49:01

Durva offseason ez aztamindenit :shock: Kidd wtf??? Komolyan, Nash után...kabaré...Lin maradni fog amúgy, biztos, hogy meccselni fogja a Rockets ajánlatát a Knicks, és azért Kidd jó mentor lesz ott neki mindenképp. Igaz Fields távozik, úgyhogy azért a padra még elférne 1-2 ember :D

Tényleg, ezek után az, hogy Ray aláírna hozzánk, szinte semmiség :D :D Ő legalább nem csinált segget a szájából, megmondta, hogy menni akar, méghozzá gyűrűért. Nálunk az a probléma inkább, hogy ha ő jön is, JJ nem sokat ér, és lehet visszavonul, Miller pedig...ha össze tudják foltozni akkor oké, és nagyon bízom ebben, de esélyesebb, hogy nem. De ezek a bombatradek, komolyan minden reggel meglepődök :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.06. 07:13:48

ozsimiki írta:
Nah fel kell vegyem ősztől a kesztyűt, Bob a végén még elhiszi,h a Boston az ősszeretet hazája, meg mindenki kedvence :D
Ezt hogy sikerült kihozni? :D Beszélünk a Lakersről és a "szokásos" érdekes tradejükről s sikerült idekeverni a Celticset :D Ráadásul én mikor mondatm ilyet hogy a ősszeretet hazája a Celtics?Egy Kevin Garnettel a soraiban szeretettről beszélni???? :lol:

Game-mel Bazskával maximálisan egyet értek a témában.

Bass 3év 20 millióért marad (erről csiripelnek, ez a mostani FA piacon abszolút korrekt, még Jeff Green-t megtartjuk és Allen ha marad jó ha nem akkor Nick Young és egész pofás lesz a pad :D)

Rewrite of Brandon Roy story, now with him definitely going to Minnesota for two years, $10.4M
Nagyon szurkolok neki, ráadásul a Minnybe pont jó lesz 2esnek csak bírják a térdei.

Restricted free agent point guard Jeremy Lin has agreed to a four-year $30 million dollar offer sheet with the Houston Rockets. The New York Knicks, who agreed to terms with point guard Jason Kidd earlier today, have the right to match and are expected to.

Iszonyat mik történnek :shock: Joe Johnsontól Deron Williamsig minden van, Nash-t kibeszéltük hogy elmegy az ősi riválishoz egy zacskós tejért meg egy Ámokfutók 95ös maxi cd-ért cserébe...., erre Kidd meggondolja magát :D és elmegy "ős New Yersey" játékosként a Knickshez miután már megegyezett a Mavs-szel ,erre az aranytojó tyúk meg aláír a Rocketshoz (amit nyilván matchelni fog a Knicks de iszonyat érdekes ez is) Nowitzkit sajnálom nagyon 2 fegyverhordozója is elmegy Dallasból jövőre a PO-ba jutásért harcolhat max......
Az hogy Ray elmenjen a Heatbe már nem is lenne "szenzáció" :D Akkora fejetlenség van, hogy ilyet rég nem láttam az offseasonben :shock:
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.06. 01:10:47

Kanty!

Hagyd rájuk :wink:

Boston kevés hozzá,h a holt szezonban csak velük foglalkozzanak, meg hát a Heat kapott a Thunder mellett még egy kihívót, hát hogy merészelték? :D

Remélem majd PO végén is nagy téma lesz a Lakers, és más értelemben, mint idén. az a csúnya-csúnya Lakers ugye :D

szerk:

Kash! Amerika nyitva áll előtted! Mi a véleményed pl az NBA-ról? :mrgreen:
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.07.05. 23:24:52

Szerintem Bob is úgy van vele, mint én:
1. ha Nash ment volna a Raptors-ba/Pacers-be/Mavs-be, rohadtul nem zavart volna. Toronto-ban ő a Jani, Indiana-ban ő lett volna a kirakós utolsó darabja, Dallas-ban meg Cuban kb. 10 perc alatt tudott volna egy normális csapatot összehozni a Nash - Dirk duó köré.
2. korrekt ellenértékért (pl. Shumpert + valakik) ment volna a Knicks-be, az sem zavart volna.
3. de ennél a Lakers csomagnál még a Körmend is sokkal jobbat tudott volna adni. És ha most először csinálna ilyen cserét a Lakers, akkor még el is tudnám valahogy fogadni, de sajnos ez nem az első eset, hogy valamelyik idióta csapat (ki tudja miért...) kisegíti őket és ahelyett, hogy a 6-8. hely körül szenvednének, megint bajnokesélyesek.

Nash nyilatkozatáról már ne is beszéljünk...

Bazska:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... -ot-fazisa

A szálloda éttermébe menet egy kissrác a szemem előtt hányja el magát a recepción. Biztos ő is olvasta a hírt.

Halló, Radio Phoenix? A Karthagótól kérem az "Áruló" című számot és küldöm Steve Nash-nek és mindenkinek, aki szerette.

:mrgreen:
Bob_Marley írta: Houston has reached agreement to send Kyle Lowry to the Raptors for a package that includes a future lottery pick, source tells Y!
(na legalább valami a Raptorsnál :D)

Jeremy Lin and Rockets still discussing offer sheet, source says. They're working on the "structure" of deal. Knicks have right to match.

After signing Jamal Crawford, the Clippers canceled their scheduled meeting with Ray Allen. Sources believe Allen will sign with the Heat.
(Jamal Crawford's deal done and he will get a four-year, $25 million deal (with bonuses) from Clippers,)

Ha megy Allen márpedig szinte biztos, akkor Nick Young a célpont, hell yeah :mrgreen:
Brandon Bass staying. Celtics have reached agreement with power forward on 3-year deal, per Herald source.,
Bass marad nálunk, örülök mert nagyon jobb megoldás nem volt
Na, legalább Lowry megvan, örülök neki, jó lesz ő a Toronto-ban, bár remélem valamilyen védettség lesz a pick-en. Már csak Calderón-nal kéne csinálni valamit. Viszont a Rockets gyorsan elengedte mindkét irányítóját, ennyire bíznak abban, hogy Lin aláír hozzájuk? Knicks még egy évi 8-10 milliós ajánlatot is meccselni fog, kicsit túl lenne fizetve, de J-Lin gyorsan visszahozná az árát.

Crawford-ot amúgy nagyon bírom, jó helye lesz LA-ben, Allen-nek meg már csak a Heat maradt, már el is képzeltem: LBJ betör, majd kiosztja Ray-nek triplára, 3 pont 8)

Bass mennyiért maradna? Mert évi 6-7 millióért még meg is érné nektek. De ha behúzzátok Nick Young-ot, akkor nagyokat fogok röhögni, de szerintem te is, egyik meccsen 6/8 FG, majd a következőn 1/10 :mrgreen: :lol:

Kidd meg mégsem marad a Mavs-ben, Lin mögé jó lesz, de ez a 3 év kicsit sok:
Stein: In another unforeseen twist of this wild offseason, sources say Jason Kidd has decided to leave Mavs and join Knicks on a multiyear deal. Mavs were confident they'd close three-year, $9M deal with Kidd but after all-day deliberations w/both teams Kidd has committed to Knicks.

Kicsit sikerült módosítani a szerződésén:
The Nets have convinced Mirza Teletovic to take the mini taxpayer mid-level exception.
Teletovic's first season salary will be just over $3 million.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.05. 21:19:40

kanty írta:
Szerintem teljesen elbeszélünk egymás mellett.
Azzal mi a gond, hogy tegyük fel a Suns figyelembe vette Nash érdekeit?

Még egyszer leírom, utoljára. :) Szerintem sokaknak az szúrja a szemét, hogy ezt a Lakers húzta meg. Azért, mert elég rendesen divat a Lakers utálni/nem bírni. Mondom, az az érzésem, hogy ha más csapat húzza meg ezt az egészet, akkor nem lenne ilyen mértékű felháborodás.
Uff.
Tényleg elbeszélünk egymás mellett :D
Szó sem volt a Lakersről!
Nash érdekei???Game be is idézte mit mondott...I think for me it would be hard to put on a Lakers jersey.
Illetve egy franchise régen rossz ha azt nézi minden játékosának jó vagy nem.Kaptak volna jobb ajánlatot?Igen Elcserélték a riválishoz?Igen
Logikus döntés?NEM

Második bekezdéssel meg nem is állok le, ez így van még pluszban :mrgreen: Ez a divat meg nem divat kifejezés meg szintén hülyeség, sok embernek nem tetszik ahogy a Lakers évek, évtizedek óta építkezik attól még lehet nincs igazunk, de a Gasol trade óta pláne sokan "szeretik" őket a közelmúltból.

Houston has reached agreement to send Kyle Lowry to the Raptors for a package that includes a future lottery pick, source tells Y!
(na legalább valami a Raptorsnál :D)

Jeremy Lin and Rockets still discussing offer sheet, source says. They're working on the "structure" of deal. Knicks have right to match.

After signing Jamal Crawford, the Clippers canceled their scheduled meeting with Ray Allen. Sources believe Allen will sign with the Heat.
(Jamal Crawford's deal done and he will get a four-year, $25 million deal (with bonuses) from Clippers,)

Ha megy Allen márpedig szinte biztos, akkor Nick Young a célpont, hell yeah :mrgreen:
Brandon Bass staying. Celtics have reached agreement with power forward on 3-year deal, per Herald source.,
Bass marad nálunk, örülök mert nagyon jobb megoldás nem volt
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése