Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ozsi, egyik szavadban nyíltan kimondod, h Alonso biztos benne volt a balhéban, viszont a régi esetekre, ahol a te kedvenced is érintett volt, azok meg mind kitalációk? nem gondolod, h ez elfogultságra vall? egyik szavaddal ütöd a másikat...ozsimiki írta:jól esik nekik, tegyékRonaldinho&Barca írta:Sztem a Hill féle baleset és a monacos eset is olyan, hogy hosszú-hosszú napokon keresztül lehetne tárgyalni, de lerágott csont, kár emlegetni..
általában ez szokott lenni, ha feljön valami MAI eset, esetleg amiben a saját kedvenc is benne van, muszáj felhozni a régi dolgokat is.
jól esik nekik, tegyékRonaldinho&Barca írta:Sztem a Hill féle baleset és a monacos eset is olyan, hogy hosszú-hosszú napokon keresztül lehetne tárgyalni, de lerágott csont, kár emlegetni..
Hát, ha arra gondolunk, hogy ez igencsak döntőnek bizonyult a vilagbajnokság végkimenetelét illetően és főleg, hogy Massa kárára. érdekes lesz a hangulat...Alonso innentől egyenes úton kerül a Ferkába sztetek?
Hát ha tudott róla és ezt be is bizonyítják akkor ő is kaphat egy kiadós büntetést egyébként minden más esetben igen.Fecooo írta:
Alonso innentől egyenes úton kerül a Ferkába sztetek? (bár sztem a kérdés költői...)
Kicsit megkésveozsimiki írta:ez most nem pech,szerintem butaság,amit ritkán látni Hamiltontól...utolsó körben kicsit óvatosabban is rámehetett volna, legalábbi az látszik a visszajátszásból,h korán gyorsított ki brutálisat,és a rázó megpörgette...Fecooo írta:Miihii, nem irigyellek...
Tökéletesen egyet értek. Rubensnek gyönyörű zárása lenne a pályafutásának. Nehogy már a gyenge képességű brit legyen a vbRonaldinho&Barca írta:Háát jó kis futam volt azért, izgalmas. Világbajnokság végkimenetele pedig már egyértelmű, vagy Button vagy Barrichello. Ha kéne mondanom egy nevet én a brazilt mondanám, megérdemli. Amíg Buttonnak akkora mákjai voltak, hogy csak na, addig a brazil nyomta neki ami a csövön kifért és megpróbált a legjobb pozícióba célba érni. Vettelt sajnálom azért, bár a tehetségét és kvalitásait figyelembe véve, fog ő még nem 1 vb címért harcolni a jövőben. Rubensnek viszont nagy lehetősége adott most, talán az utolsó, hogy valami igazán nagyot alkosson a formula1-ben.
Bár szerettem volna, hogy Felipe legyen a következő brazil világbajnok, de ha így hozta a sors, akkor Rubens legyen az, én remélem.
Így lenne ötösöm a lottónFernando írta:...
Tipp holnapra: Barichello.
Vki meg tudja magyarázni nekem,h hova a férfi nemiszervbe rohant ennyire?ozsimiki írta:ez most nem pech,szerintem butaság,amit ritkán látni Hamiltontól...utolsó körben kicsit óvatosabban is rámehetett volna, legalábbi az látszik a visszajátszásból,h korán gyorsított ki brutálisat,és a rázó megpörgette...Fecooo írta:Miihii, nem irigyellek...
ez most nem pech,szerintem butaság,amit ritkán látni Hamiltontól...utolsó körben kicsit óvatosabban is rámehetett volna, legalábbi az látszik a visszajátszásból,h korán gyorsított ki brutálisat,és a rázó megpörgette...Fecooo írta:Miihii, nem irigyellek...
AUTOCENZÚRA AUTOCENZÚRA AUTOCENZÚRA ...Fecooo írta:Miihii, nem irigyellek...