USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.29. 00:54:32

Ezek nagyon jó videók :D
Azért kicsit sajnáltam Holidayt, Eazzy biztos felismerte volna :D

Én maradok a draftra, most kezdődik a Showtime!
Funny glasses. Flashy suits. Awkward hugs. Unibrows. It's a Draft day!
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.29. 00:19:30

Bob_Marley írta:Na csak úgy száguldoznak a hírek a tengerentúlról :D Wade lemondta az Olimpiát nem meglepő kell neki a pihenés.

C's állítólag teper Mayoért és Josh Smithért, előbbi már márciusban is majdnem meglett akkor Allen-Mayo csere volt terítéken :D Allenért állítólag harcba szállt a Suns is.

Lin-Novak-Billups-Hickson ügyében is változás történhet a Bird jogokat illetően.

The Mavericks, Clippers and Jazz have agreed to a trade in principle that would send Mo Williams to the Jazz and Lamar Odom from Dallas to the Clippers, as long as Mo Williams elects to opt-in on his $8.5 million contract by Saturday.

2 körül akkor draft, Westbrookos részhez meg annyit, nyilván Marley repesve örülne ha Rondot cserélnék Westbrookra :mrgreen: Mintha egy Swarovski kristályt cserélnél egy zacskó szotyira .....:D

Sources say Boston's push to move into the lottery is partly driven by a desire to land Duke's Austin Rivers

Én örülnék neki, de pl Doc többször elmondta ő annyira nem, s meg is értem amúgy, de kicsit nagy húzás lenne összehozni egy amolyan Maldinis féle apja-fia csapatot :D

Bbcats meg továbbra is bótol az 1/2vel :D
Tényleg eléggé felpörögtek a dolgok. Tuti lesz 1-2 blockbuster trade ma este. A Bobcats szinte tuti lép még a draft előtt, jelenleg a Cavs és a Rockets az esélyes. A kis Rivers-nek meg hogy felment az ára év közben még első kör végére, 2. kör elejére tették, most meg kb mindenki érte akar feljebb menni.:D Kéne legalább 1 órát aludnom draft előtt, de annyira pörögnek a dolgok, hogy ebből már nem nagyon lesz semmi.:(

http://nba.blog.nepsport.hu/
Itt közben már mennek a draft előtti infócserék, találgatások.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.28. 23:38:23

Na csak úgy száguldoznak a hírek a tengerentúlról :D Wade lemondta az Olimpiát nem meglepő kell neki a pihenés.

C's állítólag teper Mayoért és Josh Smithért, előbbi már márciusban is majdnem meglett akkor Allen-Mayo csere volt terítéken :D Allenért állítólag harcba szállt a Suns is.

Lin-Novak-Billups-Hickson ügyében is változás történhet a Bird jogokat illetően.

The Mavericks, Clippers and Jazz have agreed to a trade in principle that would send Mo Williams to the Jazz and Lamar Odom from Dallas to the Clippers, as long as Mo Williams elects to opt-in on his $8.5 million contract by Saturday.

2 körül akkor draft, Westbrookos részhez meg annyit, nyilván Marley repesve örülne ha Rondot cserélnék Westbrookra :mrgreen: Mintha egy Swarovski kristályt cserélnél egy zacskó szotyira .....:D

Sources say Boston's push to move into the lottery is partly driven by a desire to land Duke's Austin Rivers

Én örülnék neki, de pl Doc többször elmondta ő annyira nem, s meg is értem amúgy, de kicsit nagy húzás lenne összehozni egy amolyan Maldinis féle apja-fia csapatot :D

Bbcats meg továbbra is bótol az 1/2vel :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.28. 20:05:16

Bob_Marley írta: Ez még elég régi, de ezen sírtam, Holiday nagy forma:
http://www.youtube.com/watch?v=g2llCrapE4c
Ráadásul pirosban van, s nem ismerik fel :D

Állítólag nagyon keményen beindult Ainge, hogy feljebb cseréljünk, meg ugye mindenhol lázasan ég mindenki, s mozogni próbál le-fel.Holnap péntek, szerintem fent maradok a draftra.Game, valaki?
De még maga elé is tesz egy 76ers mezt :mrgreen: De bevallom, lehet, hogy én sem ismertem volna fel.

Ja, én leszek, többieknek is ajánlom, lehet izgulni, draft, cserék, jó lesz :wink: Davis után kemény lesz, 2-10-ig szinte bármi lehet.
kanty írta: Én tuti, hogy Westbrook-ot valamerre megpróbálnám elcserélni. Tudom, hogy elég merész húzás lenne, de szerintem hosszútávon a Thunder jól járna. Egy olyan irányítóval, aki nem ennyire labdaigényes Durant valami elképesztő lenne véleményem szerint. Ha jól emlékszem 50% felett volt a döntőn is, na ehhez tegyük hozzá, hogy mondjuk meccsenként öttel többet dob rá. Nem igazán tartom valószínűnek, hogy Durant ezt sokáig fogja csak nézni, hogy egyszer nem lesz elege és nem teszi szóvá, hogy pajti, azért mindent nem kellene rádobni. Elmenne Westbrook, jönne helyette egy kezelhető, csapatember irányító(plusz még ugye ember vagy emberek a padra) és lenne egy Durant-Harden mag. Erre a két emberre szerintem nagyon jól lehetne építeni. Két szerény srác, két csapatjátékos, akiben hatalmas a potenciál.

Ja és:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/06/28/alleyoop12b
Podcast nagyon jó volt, Szves eléggé ért hozzá, még Bazska is csöndben volt mellette :D

Westbrook-ot szerintem nem fogják cserélni, Presti-ék egyik kedvence, hosszabbítottak is vele ill. amilyen munkamorálja van, még bőven fejlődhet. Meg kire lehetne elcserélni? Hirtelen csak Rondo jutott az eszembe. Marley biztos örülne neki.

Hanga éppen itt van :) :
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 5683_n.jpg

Wade és James, még 2003-ban:

Kép

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.28. 18:58:39

Na tessék ne mondja mindenki, hogy annyira utálom a Knickset (pedig de :mrgreen:)
http://www.youtube.com/watch?v=cEyxt3je ... r_embedded#!
Ez vicces volt! :lol:

És Baron Davis is vicces kedvében van :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... cxG-UmgmTs

Ez még elég régi, de ezen sírtam, Holiday nagy forma:
http://www.youtube.com/watch?v=g2llCrapE4c
Ráadásul pirosban van, s nem ismerik fel :D
És Fields:
http://www.youtube.com/watch?v=t9tvpiJk ... ure=relmfu

Ma draft, izgulunk :lol:
Meg is hallgatom a podcastet egyetemi kosárlabdában eléggé vékony a tudásom jót fog tenni.Pár emberke meg van akik a mostani osztályban középpontban vannak, de a többség nem sajnos.
Állítólag nagyon keményen beindult Ainge, hogy feljebb cseréljünk, meg ugye mindenhol lázasan ég mindenki, s mozogni próbál le-fel.Holnap péntek, szerintem fent maradok a draftra.Game, valaki?
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.28. 18:16:56

Sanama írta:Na arra már nem emlékszem... :D de szerintem valahol 6-8 podcastben

Twitter:
https://twitter.com/szcsaba

itt görgess lefelé, junius 11-en postolta. :D
Köszi szépen, megnézem! Bár nem vagyok fent a twitteren... :cry:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.28. 17:23:34

neobarca írta:
Sanama írta:Beszéltek róla, igen.
Csabi írta twitteren,hogy elolvasta, a könyv jó, csak sugárzik róla, hogy Ibra papa azért túlszínezett jó néhány részt. (Vége felé járok én is, és kb. e a véleményem nekem is. Van 1-2 hihetetlen dolog)
Akkor mégsem vagyok hülye! :lol:
Ha nem nagy kérés, be tudnád linkelni, hogy hol van róla szó, melyik blogban ill podcastben? :oops: :P
Na arra már nem emlékszem... :D de szerintem valahol 6-8 podcastben

Twitter:
https://twitter.com/szcsaba

itt görgess lefelé, junius 11-en postolta. :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.28. 17:08:33

Sanama írta:Beszéltek róla, igen.
Csabi írta twitteren,hogy elolvasta, a könyv jó, csak sugárzik róla, hogy Ibra papa azért túlszínezett jó néhány részt. (Vége felé járok én is, és kb. e a véleményem nekem is. Van 1-2 hihetetlen dolog)
Akkor mégsem vagyok hülye! :lol:
Ha nem nagy kérés, be tudnád linkelni, hogy hol van róla szó, melyik blogban ill podcastben? :oops: :P

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.28. 17:02:14

neobarca írta:Srácok, akik hallgatják a Podcastot :!:
Nem emlékszik valaki, hogy valamelyik részben beszéltek volna Ibrahimovic könyvéről? Valami dereng, de nem találom. Vagy én vagyok a hülye? Minden esetre nagyon érdekelne, hogy ők mit mondanak róla. Én most olvasom és sztem életem egyik legjobb könyve... :oops: :wink:
Beszéltek róla, igen.
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.28. 16:59:21

Srácok, akik hallgatják a Podcastot :!:
Nem emlékszik valaki, hogy valamelyik részben beszéltek volna Ibrahimovic könyvéről? Valami dereng, de nem találom. Vagy én vagyok a hülye? Minden esetre nagyon érdekelne, hogy ők mit mondanak róla. Én most olvasom és sztem életem egyik legjobb könyve... :oops: :wink:

Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.28. 14:15:08

Más téma. Podcastben is volt szó az OKC-ről. Mi is lesz most, ott van Harden, elpasszolják-e vagy megpróbálják megtartani.
Én tuti, hogy Westbrook-ot valamerre megpróbálnám elcserélni. Tudom, hogy elég merész húzás lenne, de szerintem hosszútávon a Thunder jól járna. Egy olyan irányítóval, aki nem ennyire labdaigényes Durant valami elképesztő lenne véleményem szerint. Ha jól emlékszem 50% felett volt a döntőn is, na ehhez tegyük hozzá, hogy mondjuk meccsenként öttel többet dob rá. Nem igazán tartom valószínűnek, hogy Durant ezt sokáig fogja csak nézni, hogy egyszer nem lesz elege és nem teszi szóvá, hogy pajti, azért mindent nem kellene rádobni. Elmenne Westbrook, jönne helyette egy kezelhető, csapatember irányító(plusz még ugye ember vagy emberek a padra) és lenne egy Durant-Harden mag. Erre a két emberre szerintem nagyon jól lehetne építeni. Két szerény srác, két csapatjátékos, akiben hatalmas a potenciál.
Szerintem is ezzel járna a legjobban az OKC, bár kicsi esélyt látok arra, hogy Westbrookot elcserélnék.
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.28. 09:34:44

Tényleg érdekes, hogy Wade hogyan fogja az egészet lereagálni. Én azért sem igazán tudnám hibáztatni, ha bedobná a durcit. Hogy gondolkodhat ő:
-ebben a szezonban sérült voltam, nem igazán ment a játék. De egy egészséges Wade még simán képes Jameshez nagyon közelit hozni.

-öregedek, van még 2-3 jó évem, fogadjam el, hogy csak második számú opció vagyok, így van esélyem még egy-két gyűrűre.

Én inkább az első verzióra tennék. S kicsit talán csalódnék is, ha behúzná fülét farkát. Persze nem azt várom, hogy most összebalhéznak James-el. DE szerintem a következő szezonban (ha egészséges lesz), akkor egy nagyon motivált Wade-et fogunk látni.

Más téma. Podcastben is volt szó az OKC-ről. Mi is lesz most, ott van Harden, elpasszolják-e vagy megpróbálják megtartani.
Én tuti, hogy Westbrook-ot valamerre megpróbálnám elcserélni. Tudom, hogy elég merész húzás lenne, de szerintem hosszútávon a Thunder jól járna. Egy olyan irányítóval, aki nem ennyire labdaigényes Durant valami elképesztő lenne véleményem szerint. Ha jól emlékszem 50% felett volt a döntőn is, na ehhez tegyük hozzá, hogy mondjuk meccsenként öttel többet dob rá. Nem igazán tartom valószínűnek, hogy Durant ezt sokáig fogja csak nézni, hogy egyszer nem lesz elege és nem teszi szóvá, hogy pajti, azért mindent nem kellene rádobni. Elmenne Westbrook, jönne helyette egy kezelhető, csapatember irányító(plusz még ugye ember vagy emberek a padra) és lenne egy Durant-Harden mag. Erre a két emberre szerintem nagyon jól lehetne építeni. Két szerény srác, két csapatjátékos, akiben hatalmas a potenciál.

Ja és:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/06/28/alleyoop12b
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.28. 09:11:39

Amúgy Wade helyzete tényleg érdekes, mert ez a csapat, ez a város tényleg az övé ( volt ), az ő emberfeletti játékával nyertük meg a franchise első bajnoki címét, majd két sérülésekkel tarkított év után egy PO-ba jutás/nem jutás között billegő csapat lett ebből, és erre idejön LeBron és Bosh, hogy elveszítse ezt a vezérbika szerepet. Persze tudom, lényegében Wade hívta őket, de gondolom arra nem gondolt, hogy ennyire tisztán LBJ lesz a vezér. Tavaly nem volt ez még így, idén meg Wade sérült is volt, de ez a frusztráltság nagyon érezhető rajta, és ez sokak szimpátiáját lerombolta. Idén is, amit leművel Spo-val...meg itt a döntőben le akarta cserélni, ő meg megmondta hogy nem fog lemenni...hát :( Nagyon sajnálom én ezt, mert nekem ( és sztem a legtöbb Miamisnak, aki nem tavaly lett fan... ) ő az abszolút kedvenc, a vezér, a minden. Persze 30 évesen jobb már ő nem lesz, lassan már majd kopnak a rugói, a középtávolija sosem volt igazán jó ( bár 2006-ban az is brutál volt... ), meglátjuk, de bármi történik nekem ő a favorit. De annak ellenére, hogy most bajnokok vagyunk, Spo-nak van dolga bőven, mert nem klappolt igazán a 3 sztár szerepe, egyikük mindig igazi szerep nélkül volt pályán. Össze kell őket hangolni, Wade-del elfogadtatni, hogy most csak 2. opció, ha ez sikerül, merem állítani, hogy jövőre bármilyen OKC jöhet szembe, nem lesz gond.
PCsabi
aka Game90

2012.06.28. 01:01:02

LeBron James on Letterman 2012 NBA Champions Miami Heat:
http://www.youtube.com/watch?v=GKlqkhZpPSo
fcbarca0827 írta:http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/06/27/alleyoop12a

Bazska büntet az elején. :mrgreen:
Az eleje mindent visz, 1:57-nél még egy kis szippantás is belefért :lol: Egyébként Wade-re én is kíváncsi leszek jövőre, egyértelműen már csak 2. ember LBJ mögött ill. ő sem lesz már fiatalabb, atletikusabb, a középtávoli dobások pedig neki sem tartozik az erőssége közé.
Slither írta:Budingert elcseréltük a 18. pickért. 8)
Kezd alakulni ez a DH csere. :D
Azért ez mekkora lehúzás volt a ti részetekről :P
MessiFan írta: Anthony Davis levédette a "Fear The Brow" és a "Raise The Brow" szlogeneket, most pedig magát a testrészt is.
What? :D
Már várom a "Fear The Public Hair"-t.
Cumbee írta: A Houston Samuel Dalambertet és a 14. pick-et küldte a Bucks-nak Shaun Livingson, Jon Leuer, Jon Brockman és a Buck 12. pick-ért.

Napi pletyka rovat:
Ray Allan ->Miami: Erről már volt szó, a Heat nagyon jól járna vele. Ha padról lesz egy ilyen szintű játékosuk, akkor jövőre bőven lesz esélyük a címvédésre.
Houston-nak csak a pick kellett, a játékosok csak töltelékek, ennyi pick-kel gondolom feljebb akarnak majd cserélni a drafton. Bucks meg szerzett egy jó kis C-t, bár nem tudom, hogy mennyire fog illeni a Jennings, Ellis-féle rohanós csapatba.

Ray Allen természetesen jöhetne, ő és Miller kitesznek egy egészséges tripladobót. Bár én inkább az OKC-t választanám a helyében.
Bob_Marley írta: Game:FA piac UFA-RFA, Bird jogok meghatározása :D
Socio:Mid Level Exception
Cumbee:Draft (lottery, védettség,szerződések, opciók)
Sanama:Trade player exception
Bob_Marley: Amnesty
1-2 hír
The NBA has granted Boston a 2013 second-round pick from Oklahoma City in a dispute over Jeff Green's medical condition, sources tell Y!

Oklahoma City will send Boston a 2013 second-round pick that it owns from Charlotte, a source said.
(na kis plussz picket kaptunk yeah-yeah :D)
Pistons trade Ben Gordon and a 2013 lottery-protected first-rounder to Charlotte for Corey Maggette.

szerk: Knicks-es résszel sem értek egyet amit itt írtatok, nyilván meglehet nekik a második kör (bár ki tudja :mrgreen:), de mind a Pacers mind a Bulls-Miami kettőst erősebbnek érzem mint a Knickset, továbbra is Anthonyra meg Stoudamire-re nem lehet bajnokesélyes csapatot építeni ebben biztos vagyok.És a Pacers se fog gyengülni sőt!!!!Ray Allent egy hajszál választja el szinte a Miamitól (pletykák szerint) és a Bulls is átvészeli majd a Rose nélküli időszakot, de mind edzőben mind keretben még így is erősebb mint a NY.
Még szerencse, hogy az enyém a legnehezebb :D Miközben az MLE, TPE, amnesty max. 3-3 mondat :lol: Draftot úgyis nézem majd holnap, majd előtte megcsinálom.

Ezt a pick-et nem igazán értem a Boston-nak, de mindegy. Bobcats csere így elsőre nem hangzik jól, de ebből még win csere is lehet, ha úgy alakulnak a dolgok.

Knicks-t én nem tartom bajnokesélyesnek, de még a keleti döntő sem fog összejönni nekik, ameddig van egy James-féle Miami, de egy jó csapat összejöhet még ott, egyénileg nem rossz játékosok, már csak Woodson-nak kéne csapatot formálni belőlük.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.27. 23:20:37

Cumbee írta:
u.i.: Bob a védett alatt a védett draftpick-ekre gondoltál?
Igen arra gondoltam, hogy pl cserénél top 8 védettség mit jelent s mikor kapja meg a másik cspat a picket.

Amúgy tök jó hogy így összeszedted a dolgokat! Én pl csak Celticset szoktam ovlasgatni, nálunk KG marad nem a téma meg Allen, így meg azért 1-2re felkaptam a fejem, hogy huh :D Smith-Gasol :lol:
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.27. 23:14:11

A napi Rockets trade ma is megköttetett.:D
A Houston Samuel Dalambertet és a 14. pick-et küldte a Bucks-nak Shaun Livingson, Jon Leuer, Jon Brockman és a Buck 12. pick-ért.
Izgalmas amit a Rockets csinál, mert akár durranthatnak is egy nagyot, de szerintem egyben nagyon kockázatos is. Teljes rebuilding módba kapcsoltak, ami néha jó dolog, de szerintem túl jó volt ez a csapat ahhoz, hogy ilyen szinten szétkergessenek mindenkit.(Nem ez a 2 csere miatt mondom, hanem mert pletykák szerint ez még csak a kezdet náluk.

Napi pletyka rovat:
Ray Allan ->Miami: Erről már volt szó, a Heat nagyon jól járna vele. Ha padról lesz egy ilyen szintű játékosuk, akkor jövőre bőven lesz esélyük a címvédésre.

Wilson Chandler - GSW 7. Pick: Nem tartom túl jó cserének, Chandler sokat volt sérült idén, van kockázat benne és nem is tartom annyira jó játékosnak, hogy egy újjáépülő csapat miatta áldozza be egy ilyen draft 7. pick-ét. Sosem lesz FP belőle, egy hasznos kezdő játékos, de ilyet kár húzhatnak a drafton is. Ráadásul olcsóbb lenne és a potenciál is több lehetne benne.

D-Will - Nets: Még mindig nem biztos, nagyon sok minden történhet, de pletykák alapján jelen állás szerint a maradására van a legnagyobb esély. (Szintén Nets: Lopez-t meg akarják tartani, Humphries helyzete viszont már kétséges. Ez azért is érdekes, mert ő volt az egyetlen a Nets 4-5 lejárósa közül, aki már szezon közben kijelentette, hogy maradni szeretne.)

A napi MIVAAAN? rovat (egyértelmű) győztese: Smith-Gasol trade. Még semmi sem biztos, de nagyon erre van kihegyezve most az összes hírforrás. Egyrészt a Hawks elpasszolja a legnagyobb értékét egy, a pályafutása csúcsán valszeg már túllevő, idősödő játékosra. (Még akkor is fura, ha ezt a játékost Gasol-nak hívják) Így elvesztik azt az emberüket, aki idén a hátán vitte a csapatot. Másrészről a Lakers szempontjából sem értem a dolgot, oké, hogy megkapják a liga egyik legjobb négyesét és még fiatalabb is mint Gasol, viszont ha én lennék a Lakers vezetősége és nálam lenne a liga talán leglabdaigényesebb játékosa Kobe személyében, plusz lenne egy Bynum-om, akkor a célpontom tuti nem a liga egyik leglabdaigényesebb magas embere lenne, aki gyakorlatilag egész pályafutása alatt az ISO-ból él.

u.i.: Bob a védettség alatt a védett draftpick-ekre gondoltál? A szerződés pedig gondolom az újoncszerződések akarnak lenni.

szerk.: Mit írnak KG-vel kapcsolatban? Én azt olvastam, hogy más csapat nincs képben,. Vagy visszavonul, vagy marad. Ha tényleg így van, akkor az elég biztató számotokra, mert az idei játékát elnézve nem tudom elképzelni, hogy visszavonuljon...

szerk.2: Jah és a legfontosabbat nyilván kifelejtettem. Larry Bird lemondott és otthagyta a Pacers-t. Jobban belegondolva első olvasás után itt nagyobb WTF fejet vágtam mint a Gasol-os cserénél.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.06.27. 23:47:33-kor.
balinteer
Capitá del Barça

2012.06.27. 20:11:29

A draft ugye csütörtökről péntekre virradóra 2:00-kor lesz?
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.27. 19:44:03

Bob_Marley írta:Keleten a Knicks nem lesz jövőre sem számottevő, amit írtam 3 CSAPAT mind erősebb mint a Knicks, erről "elvitatkozhatunk" tegyük el ezt a hsz-t meg a tiédet (úgy mondom ezt, hogy még ugye erősíteni is tud a Knicks :wink:) és vegyük elő jövő május-júniusban :lol:
Én benne vagyok és bízom benne, hogy nem lesz igazad... :wink: :lol:

MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.27. 19:43:48

Pacers nem szeretné magáénak tudni Allent? Milliószor ott mint Miamiban..
Bár ha azt veszem hogy karrierje vége felé akar még 1 gyűrűt akkor megértem hogy a Heatet választja. Vele LBJ 10 assistot átlagolna :D
Egyébként teljesen egyetértek azzal amit Bob leírt, én Westbrookot elzavarnám a Bobcatsba, ő ott ellenne mint a befőtt.
De nem őt kell hibáztatni, itt sok minden döntött, és még több mindenen múlt, hogy a Heat 5 meccs alatt lezavarta a döntőt.
Én idén eléggé megkedveltem LBJ-t a vicces momentumok (színészkedés) ellenére. Befogta a száját és robotolt, aztán egyszerre engedett ki mindent mikor lehozták az utolsó percekben :D

A draftról még akit nagyon várok az Bradley Beal, mert az összefoglalók és a kemény 2 meccs alapján ő lesz a leghasznosabb támadásban az egész draftról :D, de ezt csak azért mondom mert őt láttam a legtöbbet míg a többiekről csak videókat..

Anthony Davis levédette a "Fear The Brow" és a "Raise The Brow" szlogeneket, most pedig magát a testrészt is.
What? :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.27. 19:36:54

Slither írta:Budingert elcseréltük a 18. pickért. 8)
Kezd alakulni ez a DH csere. :D
Áh, rosszul állna neki a Rockets mez. Na de Sixers... :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.27. 19:33:45

Ez nem vita vagy mert véremben vagy a Knicks utálat vagy nincs...NY-ot mindig is utáltam a hype miatt, most is hozták Stoudamire-t már egyből azzal volt tele a sajtó hogy a Knicks majd mekkora hú lesz, aztán Anthony után már aztán tényleg a döntős csapat a Knicks meg showtime Knicks hát hogyne :mrgreen: Ráadásul spec egyik palit se szeretem, de nem hiszem, hogy azon múlna a dolog, hogy szeretem őket vagy nem, hozzáteszem a Felton-Gallinari féle Knickset szerettem, ott ha spec nem D'Antoni van tök jó kis brigádot lehetett volna abból összehozni, a mostanira mit mondjak ??? :D Ráadásul utálom, de mikor pl JR Smith is hozták mit írtam??? :D Jól megfogják szívni, de itt is meg külföldi oldalakon is "messisát" láttak benne na majd jön a padról a 20 pont meg mekkora lesz, hát lett kaptak egy IQ fighter "kovácsot" aki inkább kőműves, mert menetrendszerűen dobálta a téglákat.

A sérülés mindig benne van, halkan megsúgom a Celticsnél is estek ki emberek :D Erre nem lehet fogni, abból kell építkezni ami van.S én továbbra is tartom Keleten a Knicks nem lesz jövőre sem számottevő, amit írtam 3 CSAPAT mind erősebb mint a Knicks, erről "elvitatkozhatunk" tegyük el ezt a hsz-t meg a tiédet (úgy mondom ezt, hogy még ugye erősíteni is tud a Knicks :wink:) és vegyük elő jövő május-júniusban :lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.27. 19:13:05

Bob_Marley írta:szerk: Knicks-es résszel sem értek egyet amit itt írtatok, nyilván meglehet nekik a második kör (bár ki tudja :mrgreen:), de mind a Pacers mind a Bulls-Miami kettőst erősebbnek érzem mint a Knickset, továbbra is Anthonyra meg Stoudamire-re nem lehet bajnokesélyes csapatot építeni ebben biztos vagyok.És a Pacers se fog gyengülni sőt!!!!Ray Allent egy hajszál választja el szinte a Miamitól (pletykák szerint) és a Bulls is átvészeli majd a Rose nélküli időszakot, de mind edzőben mind keretben még így is erősebb mint a NY.
Nem állok le Bobbal vitatkozni, mert neki a vérében van az NYK "gyűlölete"... :lol: :lol: :lol:
Sztem igen is lehet erre a csapatra építeni. Nem tagadom, hogy vannak játékoskeretükben erősebb csapatok, de példának okáért ott van a Bulls esete. Kidől Rose és láthattuk mi lett a PO-győzelemre is esélyes csapatból. Ugyanez jövőre bármelyik naggyal is előfordulhat. Kíváncsi lennék mire ment volna a Miami ha kidőlt volna James esetleg Wade.
Nem akarom védeni az NYK-t már csak azért is mert én elsősorban inkább Anthony mániás vagyok, de idén nem volt kegyes a sors a csapattal. Kidőlt Anthony hosszabb időre, Amare is sokszor volt sérült, Lin akkor sérült meg amikor nagyon ment neki, Shumpról nem is beszélve. :(

De ilyen ez a játék. Ezzel csak arra akartam célozni, hogy bármi megtörténhet... 8) I LOVE THIS GAME :!:

Más: Bár ez is Knicks (tudom sok lesz) de kicsit kezd tele lenni a tököm ezzel a Phil Jacksonnal... Egyszer azt nyilatkozna, hogy ha ő lenne az edző, minimum 2 gyűrűt érne el ezzel a csapattal, most meg azt, hogy mi vagyunk a szerencsétlen Jar-Jar vagy hogy írják a Star Warsból... Elmehetne már a sunyiba. Kattanjon le a csapatról.
Elismerem mint edző mert olyan dolgot vitt véghez, amit talán soha nem fog de azért az érmének két oldala van. Lehet csalnak az emlékeim és nem vagyok elég tájékozott de mind a Bulls, mind a Lakers nem gyenge játékoskerettel rendelkezett. Így azért lényegesen könnyebb... Kíváncsi lennék, mikor lenne bajnok, ha mondjuk a Bobcats-et kellene irányítani. Pökhendi egy alak... :x
Bocsánat ha valakinek a lelkébe tapostam, nem az volt a szándékom :!: Csak elegem van, hogy a Knick-sel kapcsolatban össze vissza beszél... 8)

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.27. 17:02:57

Meghallgattam viszont az Ibaka-Perk kettős értékelésével nagyon nem értek egyet .Írtam is múltkor, hogy igen Ibaka középtávolija fontos s amíg nem konzisztens, addig pl inkább őt engedném el mint Hardent, Perk meg ebben egyet értek egy kiváló védő center, DE vele kapcsolatban és Ibaka kapcsolatban is ha nem kapnak labdát mi az anyámat csináljanak támadásban, már elnézést….Perk egy Rondo mellett aki IRÁNYÍTÓ egy konzisztens 10+os játékos volt kapott labdát, pedig akkor sem kis tüzérek voltak körülötte, jó elzárásokat tud adni, fejlődött tempókban is az első éveihez képest, de ha nincs kihasználva akkor persze hogy 0-t tud hozzá tenni támadásban. Inkább visszavezetem az egészet arra, Brooks ezt eltaktikázta, s igen a ha játékost kell mondani a nagy hármason kívül itt is ott is, akkor a Miami ebben nyert, s pont erről beszéltünk is, hogy ok Durant vagy James robbanthat, de döntő faktor a „noname” embereke teljesítménye, Battier Miller, Chalmers vagy épp a túloldalt Ibaka, Perk és én idesorolom Fishert, akit előlehetne simán venni, mert 1; soknak éreztem a játékidejét (de persze ebbe bele kell venni, hogy sok volt a small ball a túloldalt és erre reagáltak így) 2; rengeteg olyan megmozdulása volt amik mondjuk 4-5 vagy még régebbi időkben bementek triplák, most meg tégla lett, vagy mondhatom hogy egy ilyen rutinróka hogy tud akkor momemntum gyilkos megmozdulást csinálni, hogy lefaultolja Jonest a tripla mögött mikor rohanásban az OKC és ezzel ingyen pontokhoz juttatja az ellenfelet. S ott éreztem, hogy megtört a lendület…. Szóval összességében igen a Thunder nem tudott a kiegészítőkből erőt meríteni, s itt most visszavezetek arra, hogy pl ezért utáltam őket mindig is, hogy van 3 ember s akkor megoldja, rengeteg olyan szitu volt, mikor a Thunder játéka szó szerint semmiből nem állt támadásban, csak Westbrook felső elzárás be a gyűrűig vagy tempó, ha bezárták az utat, akkor ki passz valakinek, aki gyorsan Durantnek és Iso (igen a Miami jól védekezett, de helyenként a kritikán aluli kifejezés a legenyhébb jelző a Thubnde támadórepertoárjára……)
Plusz mit várunk olyan kiegészítőktől akik nem kapnak labdát, csak mikor már ketyeg az óra, s esetleg Duranten már 3an vannak, s kipassz trííre, hideg kézzel vagy esik vagy nem….A Spurst azzal verték amiben a SA a legerősebb ment a labda, önzetlen játék volt Ibaka 11/11-re lehet mondani bemakerolta, de könyörgöm azon a meccsen úgy indult pl Perkins 10 pont az első negyedben, miután Ronaldinho Westbrook rájött a labdát tovább is lehet adni….Nem Westbrook a hibás vagy Durant vagy Harden, ezt edzői felfogásnak érzem, s pl a Bostonnál is hiába dobott Rondo 44 pontot, nem ért „semmit” akkor tudtuk mi is megverni a Miamit amikor csapatként küzdöttünk, amikor Dooling vagy Daniels bevágta, vagy Allen amikor ment a PP iso, akkor mi is cseszhettük, ők meg 5 meccsen keresztül erőltették ugyanazt, s valóban lehetett volna 3-1 akár az OKC-nek az 5ik meccs előtt, de nem lett. Brooksot inkább érzem hibásnak az egészben, s tény Spoelstra meg amihez hozzányúlt arany lett, ha még Eddy Curryt is beteszi 1 percre, szerintem még ős összehozott volna egy 2+1et meg kiharcol egy belemenést :D Oké ha megy valakinek, akkor dobjon, de Westbrook akkor is dobálhat következmények nélkül amikor nem megy neki….Tisztelem, hogy ennyire munkamániás emberke, megy dobál, de esze annyi van ehhez a játékhoz mint tyúknak az abc-hez…..

Összegezve az hogy a 2 tornyod ennyire nem tud faktor lenni egy párharcban, azt valahol edzői hibának érzem, vagy akkor hozta volna be Collisont, aki meg jól nyomta, támadásban sem remegett meg, de nem őt is játszatta 5 percig, majd jött helyette Fisher, érzésem szerint Brooks elkeverte a kártyáit, s a vége ez lett, hogy a meccsek hiába voltak szorosak a párharc végeredménye meg sima lett…..

Na hogy ne felejtsük el s remélhetőleg a lelkesedés így egy kis idő elteltével sem hagyott alább :D :
Game:FA piac UFA-RFA, Bird jogok meghatározása :D
Socio:Mid Level Exception
Cumbee:Draft (lottery, védettség,szerződések, opciók)
Sanama:Trade player exception
Bob_Marley: Amnesty

Tudom valamelyik rövidebb, valamelyik hosszabb, Game kibulizta magának, hogy sokat írhasson :D Arra kérnék mindenkit, hogy nem másolgassunk be cikkeket vagy leírásokat, józan paraszti ésszel megfogalmazott dolgok lennének jók, esetleg példákkal „megspékelve”, tényleg bízom benne vesztiek a fáradtságot holnap már dratf és amúgy is nyykig vagyunk az offseasonben, cserék vannak stb mindenki értse mi a szitu :D
1-2 hír
The NBA has granted Boston a 2013 second-round pick from Oklahoma City in a dispute over Jeff Green's medical condition, sources tell Y!

Oklahoma City will send Boston a 2013 second-round pick that it owns from Charlotte, a source said.
(na kis plussz picket kaptunk yeah-yeah :D)
Pistons trade Ben Gordon and a 2013 lottery-protected first-rounder to Charlotte for Corey Maggette.

szerk: Knicks-es résszel sem értek egyet amit itt írtatok, nyilván meglehet nekik a második kör (bár ki tudja :mrgreen:), de mind a Pacers mind a Bulls-Miami kettőst erősebbnek érzem mint a Knickset, továbbra is Anthonyra meg Stoudamire-re nem lehet bajnokesélyes csapatot építeni ebben biztos vagyok.És a Pacers se fog gyengülni sőt!!!!Ray Allent egy hajszál választja el szinte a Miamitól (pletykák szerint) és a Bulls is átvészeli majd a Rose nélküli időszakot, de mind edzőben mind keretben még így is erősebb mint a NY.
Kép
Kép
Kép
balinteer
Capitá del Barça

2012.06.27. 17:01:57

A Houston úgy tűnik kezd kilépni a középszerből,ha DH és DWill odamegy,meg is van a kedvenc csapatom. ELvégre Howard és Williams a kedvenc játékosaim.

Holnap draft,Davis nekem hatalmas kedvenc, KG.mél is jobb lehet,sőt az NBA legjobb 4-ese is lehet,ha sokat dolgozik és alázatos marad.

Mellette még bírom T Jonest,Bealt és Barnest,remélem a Cleveland megszerzi Bealt,illene oda.

Drummond szerintem ejtőernyőzni fog.
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.27. 11:29:11

fcbarca0827 írta:http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/06/27/alleyoop12a

Bazska büntet az elején. :mrgreen:
Vadállat :D LBJ, D-Wade, DINOSAUR... :D
Válasz küldése