Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tényleg eléggé felpörögtek a dolgok. Tuti lesz 1-2 blockbuster trade ma este. A Bobcats szinte tuti lép még a draft előtt, jelenleg a Cavs és a Rockets az esélyes. A kis Rivers-nek meg hogy felment az ára év közben még első kör végére, 2. kör elejére tették, most meg kb mindenki érte akar feljebb menni.Bob_Marley írta:Na csak úgy száguldoznak a hírek a tengerentúlrólWade lemondta az Olimpiát nem meglepő kell neki a pihenés.
C's állítólag teper Mayoért és Josh Smithért, előbbi már márciusban is majdnem meglett akkor Allen-Mayo csere volt terítékenAllenért állítólag harcba szállt a Suns is.
Lin-Novak-Billups-Hickson ügyében is változás történhet a Bird jogokat illetően.
The Mavericks, Clippers and Jazz have agreed to a trade in principle that would send Mo Williams to the Jazz and Lamar Odom from Dallas to the Clippers, as long as Mo Williams elects to opt-in on his $8.5 million contract by Saturday.
2 körül akkor draft, Westbrookos részhez meg annyit, nyilván Marley repesve örülne ha Rondot cserélnék WestbrookraMintha egy Swarovski kristályt cserélnél egy zacskó szotyira .....
Sources say Boston's push to move into the lottery is partly driven by a desire to land Duke's Austin Rivers
Én örülnék neki, de pl Doc többször elmondta ő annyira nem, s meg is értem amúgy, de kicsit nagy húzás lenne összehozni egy amolyan Maldinis féle apja-fia csapatot
Bbcats meg továbbra is bótol az 1/2vel
De még maga elé is tesz egy 76ers meztBob_Marley írta: Ez még elég régi, de ezen sírtam, Holiday nagy forma:
http://www.youtube.com/watch?v=g2llCrapE4c
Ráadásul pirosban van, s nem ismerik fel
Állítólag nagyon keményen beindult Ainge, hogy feljebb cseréljünk, meg ugye mindenhol lázasan ég mindenki, s mozogni próbál le-fel.Holnap péntek, szerintem fent maradok a draftra.Game, valaki?
Podcast nagyon jó volt, Szves eléggé ért hozzá, még Bazska is csöndben volt mellettekanty írta: Én tuti, hogy Westbrook-ot valamerre megpróbálnám elcserélni. Tudom, hogy elég merész húzás lenne, de szerintem hosszútávon a Thunder jól járna. Egy olyan irányítóval, aki nem ennyire labdaigényes Durant valami elképesztő lenne véleményem szerint. Ha jól emlékszem 50% felett volt a döntőn is, na ehhez tegyük hozzá, hogy mondjuk meccsenként öttel többet dob rá. Nem igazán tartom valószínűnek, hogy Durant ezt sokáig fogja csak nézni, hogy egyszer nem lesz elege és nem teszi szóvá, hogy pajti, azért mindent nem kellene rádobni. Elmenne Westbrook, jönne helyette egy kezelhető, csapatember irányító(plusz még ugye ember vagy emberek a padra) és lenne egy Durant-Harden mag. Erre a két emberre szerintem nagyon jól lehetne építeni. Két szerény srác, két csapatjátékos, akiben hatalmas a potenciál.
Ja és:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/06/28/alleyoop12b
Köszi szépen, megnézem! Bár nem vagyok fent a twitteren...Sanama írta:Na arra már nem emlékszem...de szerintem valahol 6-8 podcastben
Twitter:
https://twitter.com/szcsaba
itt görgess lefelé, junius 11-en postolta.
Na arra már nem emlékszem...neobarca írta:Akkor mégsem vagyok hülye!Sanama írta:Beszéltek róla, igen.
Csabi írta twitteren,hogy elolvasta, a könyv jó, csak sugárzik róla, hogy Ibra papa azért túlszínezett jó néhány részt. (Vége felé járok én is, és kb. e a véleményem nekem is. Van 1-2 hihetetlen dolog)![]()
Ha nem nagy kérés, be tudnád linkelni, hogy hol van róla szó, melyik blogban ill podcastben?![]()
Akkor mégsem vagyok hülye!Sanama írta:Beszéltek róla, igen.
Csabi írta twitteren,hogy elolvasta, a könyv jó, csak sugárzik róla, hogy Ibra papa azért túlszínezett jó néhány részt. (Vége felé járok én is, és kb. e a véleményem nekem is. Van 1-2 hihetetlen dolog)
Beszéltek róla, igen.neobarca írta:Srácok, akik hallgatják a Podcastot![]()
Nem emlékszik valaki, hogy valamelyik részben beszéltek volna Ibrahimovic könyvéről? Valami dereng, de nem találom. Vagy én vagyok a hülye? Minden esetre nagyon érdekelne, hogy ők mit mondanak róla. Én most olvasom és sztem életem egyik legjobb könyve...![]()
Szerintem is ezzel járna a legjobban az OKC, bár kicsi esélyt látok arra, hogy Westbrookot elcserélnék.Más téma. Podcastben is volt szó az OKC-ről. Mi is lesz most, ott van Harden, elpasszolják-e vagy megpróbálják megtartani.
Én tuti, hogy Westbrook-ot valamerre megpróbálnám elcserélni. Tudom, hogy elég merész húzás lenne, de szerintem hosszútávon a Thunder jól járna. Egy olyan irányítóval, aki nem ennyire labdaigényes Durant valami elképesztő lenne véleményem szerint. Ha jól emlékszem 50% felett volt a döntőn is, na ehhez tegyük hozzá, hogy mondjuk meccsenként öttel többet dob rá. Nem igazán tartom valószínűnek, hogy Durant ezt sokáig fogja csak nézni, hogy egyszer nem lesz elege és nem teszi szóvá, hogy pajti, azért mindent nem kellene rádobni. Elmenne Westbrook, jönne helyette egy kezelhető, csapatember irányító(plusz még ugye ember vagy emberek a padra) és lenne egy Durant-Harden mag. Erre a két emberre szerintem nagyon jól lehetne építeni. Két szerény srác, két csapatjátékos, akiben hatalmas a potenciál.
Az eleje mindent visz, 1:57-nél még egy kis szippantás is belefért
Azért ez mekkora lehúzás volt a ti részetekrőlSlither írta:Budingert elcseréltük a 18. pickért.![]()
Kezd alakulni ez a DH csere.
Már várom a "Fear The Public Hair"-t.MessiFan írta: Anthony Davis levédette a "Fear The Brow" és a "Raise The Brow" szlogeneket, most pedig magát a testrészt is.
What?
Houston-nak csak a pick kellett, a játékosok csak töltelékek, ennyi pick-kel gondolom feljebb akarnak majd cserélni a drafton. Bucks meg szerzett egy jó kis C-t, bár nem tudom, hogy mennyire fog illeni a Jennings, Ellis-féle rohanós csapatba.Cumbee írta: A Houston Samuel Dalambertet és a 14. pick-et küldte a Bucks-nak Shaun Livingson, Jon Leuer, Jon Brockman és a Buck 12. pick-ért.
Napi pletyka rovat:
Ray Allan ->Miami: Erről már volt szó, a Heat nagyon jól járna vele. Ha padról lesz egy ilyen szintű játékosuk, akkor jövőre bőven lesz esélyük a címvédésre.
Még szerencse, hogy az enyém a legnehezebbBob_Marley írta: Game:FA piac UFA-RFA, Bird jogok meghatározása
Socio:Mid Level Exception
Cumbee:Draft (lottery, védettség,szerződések, opciók)
Sanama:Trade player exception
Bob_Marley: Amnesty
1-2 hír
The NBA has granted Boston a 2013 second-round pick from Oklahoma City in a dispute over Jeff Green's medical condition, sources tell Y!
Oklahoma City will send Boston a 2013 second-round pick that it owns from Charlotte, a source said.
(na kis plussz picket kaptunk yeah-yeah)
Pistons trade Ben Gordon and a 2013 lottery-protected first-rounder to Charlotte for Corey Maggette.
szerk: Knicks-es résszel sem értek egyet amit itt írtatok, nyilván meglehet nekik a második kör (bár ki tudja), de mind a Pacers mind a Bulls-Miami kettőst erősebbnek érzem mint a Knickset, továbbra is Anthonyra meg Stoudamire-re nem lehet bajnokesélyes csapatot építeni ebben biztos vagyok.És a Pacers se fog gyengülni sőt!!!!Ray Allent egy hajszál választja el szinte a Miamitól (pletykák szerint) és a Bulls is átvészeli majd a Rose nélküli időszakot, de mind edzőben mind keretben még így is erősebb mint a NY.
Igen arra gondoltam, hogy pl cserénél top 8 védettség mit jelent s mikor kapja meg a másik cspat a picket.Cumbee írta:
u.i.: Bob a védett alatt a védett draftpick-ekre gondoltál?
Én benne vagyok és bízom benne, hogy nem lesz igazad...Bob_Marley írta:Keleten a Knicks nem lesz jövőre sem számottevő, amit írtam 3 CSAPAT mind erősebb mint a Knicks, erről "elvitatkozhatunk" tegyük el ezt a hsz-t meg a tiédet (úgy mondom ezt, hogy még ugye erősíteni is tud a Knicks) és vegyük elő jövő május-júniusban
Áh, rosszul állna neki a Rockets mez. Na de Sixers...Slither írta:Budingert elcseréltük a 18. pickért.![]()
Kezd alakulni ez a DH csere.
Nem állok le Bobbal vitatkozni, mert neki a vérében van az NYK "gyűlölete"...Bob_Marley írta:szerk: Knicks-es résszel sem értek egyet amit itt írtatok, nyilván meglehet nekik a második kör (bár ki tudja), de mind a Pacers mind a Bulls-Miami kettőst erősebbnek érzem mint a Knickset, továbbra is Anthonyra meg Stoudamire-re nem lehet bajnokesélyes csapatot építeni ebben biztos vagyok.És a Pacers se fog gyengülni sőt!!!!Ray Allent egy hajszál választja el szinte a Miamitól (pletykák szerint) és a Bulls is átvészeli majd a Rose nélküli időszakot, de mind edzőben mind keretben még így is erősebb mint a NY.
Vadállat