Meghallgattam viszont az Ibaka-Perk kettős értékelésével nagyon nem értek egyet .Írtam is múltkor, hogy igen Ibaka középtávolija fontos s amíg nem konzisztens, addig pl inkább őt engedném el mint Hardent, Perk meg ebben egyet értek egy kiváló védő center, DE vele kapcsolatban és Ibaka kapcsolatban is ha nem kapnak labdát mi az anyámat csináljanak támadásban, már elnézést….Perk egy Rondo mellett aki IRÁNYÍTÓ egy konzisztens 10+os játékos volt kapott labdát, pedig akkor sem kis tüzérek voltak körülötte, jó elzárásokat tud adni, fejlődött tempókban is az első éveihez képest, de ha nincs kihasználva akkor persze hogy 0-t tud hozzá tenni támadásban. Inkább visszavezetem az egészet arra, Brooks ezt eltaktikázta, s igen a ha játékost kell mondani a nagy hármason kívül itt is ott is, akkor a Miami ebben nyert, s pont erről beszéltünk is, hogy ok Durant vagy James robbanthat, de döntő faktor a „noname” embereke teljesítménye, Battier Miller, Chalmers vagy épp a túloldalt Ibaka, Perk és én idesorolom Fishert, akit előlehetne simán venni, mert 1; soknak éreztem a játékidejét (de persze ebbe bele kell venni, hogy sok volt a small ball a túloldalt és erre reagáltak így) 2; rengeteg olyan megmozdulása volt amik mondjuk 4-5 vagy még régebbi időkben bementek triplák, most meg tégla lett, vagy mondhatom hogy egy ilyen rutinróka hogy tud akkor momemntum gyilkos megmozdulást csinálni, hogy lefaultolja Jonest a tripla mögött mikor rohanásban az OKC és ezzel ingyen pontokhoz juttatja az ellenfelet. S ott éreztem, hogy megtört a lendület…. Szóval összességében igen a Thunder nem tudott a kiegészítőkből erőt meríteni, s itt most visszavezetek arra, hogy pl ezért utáltam őket mindig is, hogy van 3 ember s akkor megoldja, rengeteg olyan szitu volt, mikor a Thunder játéka szó szerint semmiből nem állt támadásban, csak Westbrook felső elzárás be a gyűrűig vagy tempó, ha bezárták az utat, akkor ki passz valakinek, aki gyorsan Durantnek és Iso (igen a Miami jól védekezett, de helyenként a kritikán aluli kifejezés a legenyhébb jelző a Thubnde támadórepertoárjára……)
Plusz mit várunk olyan kiegészítőktől akik nem kapnak labdát, csak mikor már ketyeg az óra, s esetleg Duranten már 3an vannak, s kipassz trííre, hideg kézzel vagy esik vagy nem….A Spurst azzal verték amiben a SA a legerősebb ment a labda, önzetlen játék volt Ibaka 11/11-re lehet mondani bemakerolta, de könyörgöm azon a meccsen úgy indult pl Perkins 10 pont az első negyedben, miután Ronaldinho Westbrook rájött a labdát tovább is lehet adni….Nem Westbrook a hibás vagy Durant vagy Harden, ezt edzői felfogásnak érzem, s pl a Bostonnál is hiába dobott Rondo 44 pontot, nem ért „semmit” akkor tudtuk mi is megverni a Miamit amikor csapatként küzdöttünk, amikor Dooling vagy Daniels bevágta, vagy Allen amikor ment a PP iso, akkor mi is cseszhettük, ők meg 5 meccsen keresztül erőltették ugyanazt, s valóban lehetett volna 3-1 akár az OKC-nek az 5ik meccs előtt, de nem lett. Brooksot inkább érzem hibásnak az egészben, s tény Spoelstra meg amihez hozzányúlt arany lett, ha még Eddy Curryt is beteszi 1 percre, szerintem még ős összehozott volna egy 2+1et meg kiharcol egy belemenést

Oké ha megy valakinek, akkor dobjon, de Westbrook akkor is dobálhat következmények nélkül amikor nem megy neki….Tisztelem, hogy ennyire munkamániás emberke, megy dobál, de esze annyi van ehhez a játékhoz mint tyúknak az abc-hez…..
Összegezve az hogy a 2 tornyod ennyire nem tud faktor lenni egy párharcban, azt valahol edzői hibának érzem, vagy akkor hozta volna be Collisont, aki meg jól nyomta, támadásban sem remegett meg, de nem őt is játszatta 5 percig, majd jött helyette Fisher, érzésem szerint Brooks elkeverte a kártyáit, s a vége ez lett, hogy a meccsek hiába voltak szorosak a párharc végeredménye meg sima lett…..
Na hogy ne felejtsük el s remélhetőleg a lelkesedés így egy kis idő elteltével sem hagyott alább

:
Game:FA piac UFA-RFA, Bird jogok meghatározása

Socio:Mid Level Exception
Cumbee:Draft (lottery, védettség,szerződések, opciók)
Sanama:Trade player exception
Bob_Marley: Amnesty
Tudom valamelyik rövidebb, valamelyik hosszabb, Game kibulizta magának, hogy sokat írhasson

Arra kérnék mindenkit, hogy nem másolgassunk be cikkeket vagy leírásokat, józan paraszti ésszel megfogalmazott dolgok lennének jók, esetleg példákkal „megspékelve”, tényleg bízom benne vesztiek a fáradtságot holnap már dratf és amúgy is nyykig vagyunk az offseasonben, cserék vannak stb mindenki értse mi a szitu

1-2 hír
The NBA has granted Boston a 2013 second-round pick from Oklahoma City in a dispute over Jeff Green's medical condition, sources tell Y!
Oklahoma City will send Boston a 2013 second-round pick that it owns from Charlotte, a source said.
(na kis plussz picket kaptunk yeah-yeah

)
Pistons trade Ben Gordon and a 2013 lottery-protected first-rounder to Charlotte for Corey Maggette.
szerk: Knicks-es résszel sem értek egyet amit itt írtatok, nyilván meglehet nekik a második kör (bár ki tudja

), de mind a Pacers mind a Bulls-Miami kettőst erősebbnek érzem mint a Knickset, továbbra is Anthonyra meg Stoudamire-re nem lehet bajnokesélyes csapatot építeni ebben biztos vagyok.És a Pacers se fog gyengülni sőt!!!!Ray Allent egy hajszál választja el szinte a Miamitól (pletykák szerint) és a Bulls is átvészeli majd a Rose nélküli időszakot, de mind edzőben mind keretben még így is erősebb mint a NY.