Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.08.31. 14:54:40

Nem hinném lesz ebből valami, aztán meglátjuk. Érdekes minden esetre, de ilyen összeesküvéseket bármilyen esetből lehet gyártani az is tény. Tavaly renault sehol sem volt ami vb. összesítést illeti, ha lett volna tétje annak a győzelemnek, akkor megértem, de így.. aztán kiderül..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
miihii
KHAL

2009.08.31. 12:39:52

ozsimiki írta:hát annyira nem vág földhöz a dolog, kár az ilyen ügyekért, ha igaz. legalább megint igazolódik hogy nem csak a Ferrarinál vannak érdekes ügyek,ill voltak. bár ezzel sokáig nem foglalkozik senki se majd (még egyszer: ha igaz),mert nekik más a nevük.

meglátjuk mi lesz belőle, lehet csak Isteni véletlen volt,hogy Alonso így jött ki belőle ahogy...
Cimbora!
Nem a Mekit akartad írni?Tudod,mi vagyunk a örök csalók,gusztustalanok,estébé,estébé...
:roll: :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.31. 12:36:46

hát annyira nem vág földhöz a dolog, kár az ilyen ügyekért, ha igaz. legalább megint igazolódik hogy nem csak a Ferrarinál vannak érdekes ügyek,ill voltak. bár ezzel sokáig nem foglalkozik senki se majd (még egyszer: ha igaz),mert nekik más a nevük.

meglátjuk mi lesz belőle, lehet csak Isteni véletlen volt,hogy Alonso így jött ki belőle ahogy...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Dexter

2009.08.31. 11:55:35

kanty írta:http://sportgeza.hu/forma1/2009/08/31/m ... heja_johet

Ha ez igaz, akkor lesz itt ''haddelhad'' :roll:
A Formula 1 érdekében remélem, h végül kiderül, h semmi se igaz az egészből.
:wink:
Én is linkeltem pár hozzászólással korábban (mondjuk más cikk, de a téma ugyanaz :) ).

Ha ez tényleg bebizonyosodik, akkor Briatoret még jobban megutálnám, mert gondolom ő adta ki az utasítást, de ha nem akkor is bele kellett egyeznie legalább...
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.31. 11:47:33

http://sportgeza.hu/forma1/2009/08/31/m ... heja_johet

Ha ez igaz, akkor lesz itt ''haddelhad'' :roll:
A Formula 1 érdekében remélem, h végül kiderül, h semmi se igaz az egészből.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
miihii
KHAL

2009.08.31. 09:47:31

Hami korai kiesése után érdektelenné vált szinte a futam -ennek is köszönhetően időnként belealudgattam :oops:
Kimi szépen behozta első helyen a gépet,grat neki.Fisico-nak még nagyobb respekt ehhez a második pozícióhoz,főleg,h nem szakadt le a ferkától.
A boxutca volt megint jóformán a tettek mezeje,több dolog történt,mint a pályán.Jövőre sztem pont ezért még unalmasabb lesz a dolog,mert ugye nem lesz tankolás,így egy drámalehetőség kiesik.Ebből pedig csak az elmúlt két futamon volt nem is egy.Szal ha a pályán nem is történik semmi,akkor azért a pitben még sanszos,h lesz vmi.Erre eggyel kevesebb lesz az esély,így marad a kerékcserénél előforduló hibafaktor,aztán jóformán semmi más.
De ne legyen igazam.Csak ez jutott eszembe a tegnapi alapján,ahol egymás után történtek a hibák...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.08.30. 22:58:45

11. Sutil

Ennyi. :wink:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Dexter

2009.08.30. 22:56:24

http://www.formula.hu/f1/oriasi-botrany ... 28160.html

Hoppá! Már értem, hogy miért maradhatott eddig Piquet :) . Ha ez igaz, akkor elég nagy botrány lesz...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Dexter 2009.08.30. 22:59:22-kor.
MR. TROMORT777

2009.08.30. 16:31:14

MR. TROMORT777 írta:Fisichella-nak grat, komolyan remélem, h behúzza, még akkor is, ha nincs rá sok esély, de ez az év röhej.
holnapi tippem:
1. Fis :lol:
2. Raikkönen (remélem végre tovább jut a 3. helynél) GO KIMI GO
3. Barichello
4. Heidfeld
5. Kubica
6. Vettel
7. Glock
8. Sutil
20. Badoer :lol:
Hát egy kicsit nem találtam el... :lol:
Végre Kimi megint nyert, nagyon boldog vok, megérdemelte. Igaz érdekes manőverrel került a rajt után a 2. helyre, de szabályos volt elvileg. Remekül bírta a nyomást. Fis-nek HATALMAS grat, elképesztő mit ment.
Vettel se semmi.
A ferrari meg röhej, ugy tűnik nem érdekli őket már a konstruktőri vb-sem, 3.ok simán lehetnének, he nem egy bizonyos Badoer ülne a második kocsiba.
Jó futam volt, talán az idei szezon legjobbja.(talán azért is mondom ezt, mert Kimi nyert:D)
Azért most Kimi összekapta magát, dobogók, most meg egy első hely, kiváncsi leszek, h jövőre hol folytatja. Én szeretném h maradjon a ferrariba, de majd kiderül.
Bakker ez a Button mekkora máker, még a végén így lesz vb(remélem nem lesz). Egész f1-es karierje során szívott, azt most egyszerre lett belőle a legszerencsésebb pilóta a mezőnybe.
Vito
Llegenda del Barça

2009.08.30. 16:28:55

ozsimiki írta:Button az valami elképesztő,az év elején amikor többiek így úgy kiestek,vagy nagyon keveset szereztek, Ő nyert. Most amikor ő így úgy keveset szerez (elég sok futam óta),vagy épp kiesik (most) akkor viszont a többiek nem hogy nem győznek,de nem is szereznek hú de sok pontot, így meg nem igen csökken az előnye. Pedig utóbbi idők miatt egyre inkább nem érzem,h megérdemelné, amikor a csapattársa egy ideje úgy veri el ahogy akarja :idea: egy vébé jelölttől ez kevés! Kíváncsi lennék Vito véleményére ezzel kapcsolatban, mi van Buttonnal? tény, hogy a kocsija rosszabb lett,de Barié sem lett jobb.
üdv Miki!
ezen a héten még nem beszéltem buttonnal, úgyhogy sokkal többet én sem tudok :D
a fene tudja, én azt gondolom, hogy fejben esett szét a gyerek az utóbbi időben, egyszerűen agyonnyomja az esélyesség terhe.
az autó -pályától függően- jó pontokra, sőt dobogóra is, az év első felében összeszedett 6 futamgyőzelem pedig elég kell, hogy legyen egy VB címhez, szóval, ha innen elveszíti, akkor azt csak saját magának köszönheti.

az előző futamon egyébként abszolút jól ment, ha nem tartják fel folyamatosan (webber, fisi), akkor egy dobogó szvsz lazán meg lehetett volna, pláne bari teljesítményét látva. spa nem a brawn pályája (ahogy monza sem lesz az), de még így is arcpirító a 14. helye, a versenyét pedig grozsán cseszte el.
palikékkal ellentétben azt mondom, hogy a mai győzelmet kimi nem a kersnek, hanem a versenybíráknak köszönheti. büntetést érdemelt volna!
fisinek nagy grat, nálam ma ő nyert.

:arrow:
elolvastam visszamenőleg pár postot, ehhez fűznék még 1-2 gondolatot: button nem az a fajta domináns vb-aspiráns, mint mondjunk senna, prost, mika, vagy sumi volt. -mert hiányzik belőle az a kicsi plusz, ami legendává tette őket. a jelenlegi mezőnyben egyedül (objektíven) alonso az, aki a mezőny felett áll, mert konstans a teljesítménye még egy gyengébb technikával is. a többi pilótát (természetesen a jobb képességű pilótákra gondolok, nem glockra és nem is heidfeldre etc..) nagyjából egy szintre tenném, akiknek attól függ a helyezésük, hogy a csapat milyen autót tesz a seggük alá.
idén buttonnak a sok sz.r után sikerült 'találnia' egy jó csapatot, jó boss-szal és autóval, nem hiszem, hogy elnézést kellene kérnie ezért.
tény, hogy az év elején a mezőny előtt volt a brawn, de button hozta is az eredményeket. hullámvölgyek vannak, reményeim szerint most van a legalján,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2009.08.30. 16:31:27-kor.
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.30. 15:46:34

Jó kis futam volt mai :)
Azért szerencsére még vannak meglepetések a Formula 1ben.
Azon kevés versenyek egyike amikor mindhárom dobogós elégedett és örül az elért eredménynek.

Kiminek Grat :wink: Kellett már ez a Ferrari siker.
Fisichellát meg egész egyszerűen nem tudom hova tenni :roll:
Kész amit a Force India és ő művel :roll: Eddig tök utolsók voltak most pedig a győzelemért harcolnak.

Vettel pucájában is van vér rendesen. Elfűstölt 6 motort, de ez nem nagyon izgatja, nyomja teli gázzal.

Érdekes, élvezhető futam volt. :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.30. 15:45:29

Badoernek ennyi volt, azt nyilatkozta a Ferrari,h még itt megnézi, hátha javul, hát fantasztikusan nagyot javult :roll: ekkora egy hibát elkövetni,és ehhez a nevüket adni, megalol,de már a múlt sajnos.

kíváncsian várom,ki jön a helyére, egy biztos, ennél többet fog teljesíteni,és ezzel a kocsival pontszerző tud lenni egy jó (nem is klasszis) pilóta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2009.08.30. 15:48:03-kor.
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2009.08.30. 15:44:43

Óó basszus. :?
Alonsonak meglehetett volna simán a 3. hely, talán 2. is, aztán egy ilyen hiba. :?
Na mindegy, Fisichella-nak grat, nagyon jól ment, Gyulának egyébként pedig igaza van, sokkal jobb lenne egy kicsit egységesebb szabály, hogy vagy legyen mindenkinél Kers, vagy senkinél..
Vettelnek is hatalmas grat, remélem betudja huzni mostantól a versenyeket, és Button rendszeresiti a nullázásait. :)
LM10
Director del Fútbol

2009.08.30. 15:43:07

SZÉP VOLT KIMI!! 8) 8) 8) Végre futamgyőzelem! Mivel ez marad idén a végleges Ferrari, aztmondom ez a verda a futamokra jó lehet. Mert az időmérőre nem érzem magabiztosnak az autót. De hála a KERS-nek, és Kimi jó rajtolási képességének a 6-7. helyről mindig sokkal előrébb jön a Ferka. Még maradt 5 vagy 6 futam Kimi akár ki is szoríthat vkit a mostani 4-esből a szezon véfére, főleg ha ilyen sokat nulláznak elől :wink: Ha a Ferrari csapatszintet is dobogós akar lenni, akkor Badoert el kell küldeni!
Kardi
Capitá del Barça

2009.08.30. 15:36:14

Grat Kiminek, hatalmas terhelést elbír ez az ember......Vettel meg a másik, egyszerűen lszarja hogy az évben 8motort használhat és abból már a 6at használja, nempara nyomja neki! :) Jó kis futam volt, tavaly majdnem összejött Kiminek a siker, most összejött. :)
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.30. 15:34:05

nem volt rossz futam.

milyen év ez,kééész :D

Force India teljesen önerőből csak úgy hirtelen a győzelemért küzd, ennek aztán égvilágon semmi köze az új szabályokhoz,ahol még az elején kiskapukat lehetett találni, ez benne a durva.

Első körös Kimis produksön érdekes volt,de utána nagyon szépet ment, GRT a győzelemért, ez az első idén.

Fisichonak is nagy GRT!

Vettel a kicsi német a futam utolsó harmadán bődületeset ment, 6pontot azért faragott,de nem sokban reménykedem, Bari 2őt hozott.

Button az valami elképesztő,az év elején amikor többiek így úgy kiestek,vagy nagyon keveset szereztek, Ő nyert. Most amikor ő így úgy keveset szerez (elég sok futam óta),vagy épp kiesik (most) akkor viszont a többiek nem hogy nem győznek,de nem is szereznek hú de sok pontot, így meg nem igen csökken az előnye. Pedig utóbbi idők miatt egyre inkább nem érzem,h megérdemelné, amikor a csapattársa egy ideje úgy veri el ahogy akarja :idea: egy vébé jelölttől ez kevés! Kíváncsi lennék Vito véleményére ezzel kapcsolatban, mi van Buttonnal? tény, hogy a kocsija rosszabb lett,de Barié sem lett jobb.
Kép
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.08.30. 15:33:19

Nem volt rossz futam! Drukkoltam Fisichellának, de sajnos nem jött össze neki. Alonso megint balszerencsés volt, pedig ez a jó eredmény már kijárna neki. Raikonnen nagyon szépen csinálta az elején, és összeségében megérdemelten nyert. Bari viszont nem hozot sokat Buttonön, de azért a reményeit életbentartotta!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
2barcafan2
Jugador del Barça

2009.08.30. 15:32:37

gygerike írta:http://www.youtube.com/watch?v=s5uDenmhnys

Gondoltam inkább ide linkelem de akkár a humorba linkelhettem volna nagyon nagy:D
ez nagyon nagy:D

1.Kimi Rakkönen
2.Fisichella
3.Vettel

:D :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 2barcafan2 2009.08.30. 15:33:48-kor.
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2009.08.30. 15:27:26

http://www.youtube.com/watch?v=s5uDenmhnys

Gondoltam inkább ide linkelem de akkár a humorba linkelhettem volna nagyon nagy:D
Visca El Barca
Kép
socio66

2009.08.30. 15:15:44

Ronaldinho&Barca írta:Micsoda bejelentkezés, színvonal már meg van.. :? Lúzer az...
Mi volt :?:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.30. 13:45:08

nah kibírtam, remélem látok nagy csatákat, erre jó esély nyílik talán,mivel Button,Hami,és Alonso is elég hátul van. és az elején is kell Barichellonak,és Vettelnek nagyon nagyon a minél több pont. +Kimi kerssel odaszórhat.
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.08.30. 13:35:24

Micsoda bejelentkezés, színvonal már meg van.. :? Lúzer az...
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.30. 10:15:14

socio66 írta: Nem nagyon néztem,csak hallottam....
mi pont fordítva, nem igen hallottuk, csak néztük,de azért köszönet annak az xy borozónak ahol megtekinthettük :D persze utáni mentünk vissza szurkolni a srácoknak,akik közel sem hitték el Ficiho sikerét,még éjféltájt sem :D bár akkora már én se hittem el szinte magamnak.

am nem tök utolsóak voltak, volt pár ígéretes futama már Sutilnak is, szerintem Toro Rosso a leggyengébb most.

futam érdekes lesz, vhogy fent maradok megnézni.
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.08.30. 01:21:58

8.Sutil

Nincs is több kérdésem. 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
MR. TROMORT777

2009.08.29. 23:59:30

Fisichella-nak grat, komolyan remélem, h behúzza, még akkor is, ha nincs rá sok esély, de ez az év röhej.
holnapi tippem:
1. Fis :lol:
2. Raikkönen (remélem végre tovább jut a 3. helynél) GO KIMI GO
3. Barichello
4. Heidfeld
5. Kubica
6. Vettel
7. Glock
8. Sutil
20. Badoer :lol:
Válasz küldése