Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Cimbora!ozsimiki írta:hát annyira nem vág földhöz a dolog, kár az ilyen ügyekért, ha igaz. legalább megint igazolódik hogy nem csak a Ferrarinál vannak érdekes ügyek,ill voltak. bár ezzel sokáig nem foglalkozik senki se majd (még egyszer: ha igaz),mert nekik más a nevük.
meglátjuk mi lesz belőle, lehet csak Isteni véletlen volt,hogy Alonso így jött ki belőle ahogy...
Én is linkeltem pár hozzászólással korábban (mondjuk más cikk, de a téma ugyanazkanty írta:http://sportgeza.hu/forma1/2009/08/31/m ... heja_johet
Ha ez igaz, akkor lesz itt ''haddelhad''![]()
A Formula 1 érdekében remélem, h végül kiderül, h semmi se igaz az egészből.
Hát egy kicsit nem találtam el...MR. TROMORT777 írta:Fisichella-nak grat, komolyan remélem, h behúzza, még akkor is, ha nincs rá sok esély, de ez az év röhej.
holnapi tippem:
1. Fis![]()
2. Raikkönen (remélem végre tovább jut a 3. helynél) GO KIMI GO
3. Barichello
4. Heidfeld
5. Kubica
6. Vettel
7. Glock
8. Sutil
20. Badoer
üdv Miki!ozsimiki írta:Button az valami elképesztő,az év elején amikor többiek így úgy kiestek,vagy nagyon keveset szereztek, Ő nyert. Most amikor ő így úgy keveset szerez (elég sok futam óta),vagy épp kiesik (most) akkor viszont a többiek nem hogy nem győznek,de nem is szereznek hú de sok pontot, így meg nem igen csökken az előnye. Pedig utóbbi idők miatt egyre inkább nem érzem,h megérdemelné, amikor a csapattársa egy ideje úgy veri el ahogy akarjaegy vébé jelölttől ez kevés! Kíváncsi lennék Vito véleményére ezzel kapcsolatban, mi van Buttonnal? tény, hogy a kocsija rosszabb lett,de Barié sem lett jobb.
ez nagyon nagy:Dgygerike írta:http://www.youtube.com/watch?v=s5uDenmhnys
Gondoltam inkább ide linkelem de akkár a humorba linkelhettem volna nagyon nagy:D
Mi voltRonaldinho&Barca írta:Micsoda bejelentkezés, színvonal már meg van..Lúzer az...
mi pont fordítva, nem igen hallottuk, csak néztük,de azért köszönet annak az xy borozónak ahol megtekinthettüksocio66 írta: Nem nagyon néztem,csak hallottam....