Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jaja olvastam, izzik a tenyeremfcbarca0827 írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/06/25 ... 2_elozetes
Hátha valakinek van kérdése. Nekem nincs, mert a Drafthoz nem értek, annyira nem, hogy még kérdezni sem tudnék róla.
Ezt meg elsősorban Bobnak, Szaniszló Csaba Twitteréről:
"A Celtics október 7-én rohadtul Milánóban játszik. Csak szólok."
Asszem ritkán adatik meg, hogy ilyen közel legyen kedvenc csapata.![]()
Veszel a mez alá egy fehér polót, úgy teljesen rendben van (általában kint is úgy hordják). Én is így hordom mikor két havonta 1x felveszek egy mezt, mondjuk 40 fokba nyáron nem a legkellemesebb, az tény.neobarca írta:Nem akarom senkinek a bizniszét rontani, és valóban [auto_cenzúra]án néz ki egy kosaras mez a falon, vagy ha lemész pattogtatni a játszóra. Nekem hasonló "problémám" volt, mint neked amiko Anthony mezt akartam venni. Azért egy kosaras mez utcára, nem olyan mint egy focimez. Valahogy én nem éreztem jól benne magam, amikor felvettem pl unokaöcsém Iverson mezét. Mondjuk strandra még jó volt.
Ugyan ilyen Knickes Melo pólóm van nekem is szintén, meg anno egy Cavses LeBront szereztem be. Ezek is jók.neobarca írta: Végül a megondás az volt nekem, hogy nem mezt, hanem pólót vettem. Baromi jó Adidas és úgy néz ki, mint egy mez. Kb mindenhez fel tudom venni.
Bob! Nem akarom senkinek a bizniszét rontani, és valóban [auto_cenzúra] néz ki egy kosaras mez a falon, vagy ha lemész pattogtatni a játszóra. Nekem hasonló "problémám" volt, mint neked amiko Anthony mezt akartam venni. Azért egy kosaras mez utcára, nem olyan mint egy focimez. Valahogy én nem éreztem jól benne magam, amikor felvettem pl unokaöcsém Iverson mezét. Mondjuk strandra még jó volt.Bob_Marley írta:Bár mezzel mint írtam az a bajom, hogy nem tudom felvenni, utcán elég hülyén néz ki
Úgy értettem, hogy nem nagyon tudja még, hogy mit akar, de szerintem nem marad a Netsnél, bár nem lehet tudni.Eazzy írta:Miért válogathatna már nagyon Deron? Azzal, hogy bizonytalankodik (persze ki tudja, lehet ő nagyon is határozott) csak magát hozza rossz helyzetbe, mert a csapatoknak tudniuk kell, hogy mire számítsanak, nem fognak utolsó napig rá várni többen is. Szerintem. Persze Howardot akarja, de nah, ki akarna már a Netshez menni?
Vele kapcsolatban azok a legújabb hírek, hogy a Nets-Dallas duó közül az egyik lesz a befutó. Tán látták a napokban Dallas-ban házat nézni, de ez még nem jelent semmit. A fontosabb az, hogy a hírek szerint a végsőkig kivár majd és megvárja az FA mozgásokat, ami egyik csapatnak sem jó, de szvsz főleg a Nets-nek kavar be.balinteer írta:Szerintetek Deron klubbot vált a nyáron? Érdekes lenne,ha a Hornets megszerezné,elvileg helyük az lenne rá Lewis amnesztiájával,azért a Gordon-Davis-Deron 3-as már nem nézne ki rosszul,legalábbis mindenképp jobban járna itt,mint Dallasba.
Nagyon válogat Williams, de megteheti. Biztosan érzi, hogy a Netsben nem nagyon fog bajnokságot nyerni, vagy egyáltalán bejutni a PO-ba, mert most ha jól tudom még első körös pickjük sincs.balinteer írta:Szerintetek Deron klubbot vált a nyáron? Érdekes lenne,ha a Hornets megszerezné,elvileg helyük az lenne rá Lewis amnesztiájával,azért a Gordon-Davis-Deron 3-as már nem nézne ki rosszul,legalábbis mindenképp jobban járna itt,mint Dallasba.
ahha,ha valamit halad az ügy,akkor jelezd légyszi,mert akkor rendelnék egyet.Slither írta:Én egy olyan embertől tudnék szerezni akitől régebben vettem a mezemet eBayen, csak most már nem árulja ott a cuccait. Éppen levelezgetek vele, hogy Mo. is szállítson csomagokat.csababarca írta:Hol? linket tudsz adni?Slither írta:@csababarca: Van kékben és fehérben is 8k-ért.
Amúgy eBay-en, meg máshol is láttam egész olcsón, csak elég borsosak a szállítási díjak Mo.-ra
Én egy olyan embertől tudnék szerezni akitől régebben vettem a mezemet eBayen, csak most már nem árulja ott a cuccait. Éppen levelezgetek vele, hogy Mo. is szállítson csomagokat.csababarca írta:Hol? linket tudsz adni?Slither írta:@csababarca: Van kékben és fehérben is 8k-ért.
Majd Bob és MessiFan megharcolnak a mezértSlither írta:Amerikai L-es méretű, szóval normálban legalább XL-es.
Képek: https://www.dropbox.com/s/6y1ow8qc68r9c ... 161804.jpg
https://www.dropbox.com/s/o4w8xpmuepqsf ... 161628.jpg
Ha ezen túladok, lehet belevágok egy mez üzletbe.
10-12k körül a legtöbb mezt be tudom szerezni (NBAStoreban egy felnőtt mez 20k-ba fáj), sőt MLB, NHL, és NFL mezek is vannak. Gatyákat olyan 8-9k körül talán már kapható.
Fájdítsd még a szívét...Slither írta: @Eazzy: ha ingyen lenne bármilyen mezt elfogadnék.
Amúgy találtam AI All-Star gálás 76ers mezt is.
Hol? linket tudsz adni?Slither írta:@csababarca: Van kékben és fehérben is 8k-ért.
Hú régi mezek közül én egy Wilkinses Hawks mezt vállalnékScooby Bent Bwoy írta:Arra középiskolában addig gyűjtöttem, amíg végül sikerült (fekete Sixers), azóta nem vettem NBA mezt, amikor a Denverben játszott akkor nagyon akartam egyet, mert igencsak tetszett, amúgy is szeretem hordani, de csak pólóra.Eazzy írta:Én már nemtom mióta akarok egy AI mezt, de még sosem sikerült pénzügyileg eljutni odáig...azért irigylem azokat, akik pl évente vesznek egy mezt...
Én ha lenne rá keret leginkább retro mezeket szeretnék, pl. Milwaukee Oscar Robertson, jelenlegi mezőnyből elfogadnék egy Faried vagy egy Jenningset.
Aki nem látta még:
20.30-kor a Sport 1-en 30, benne Reggie Miller vs. Knicks
Arra középiskolában addig gyűjtöttem, amíg végül sikerült (fekete Sixers), azóta nem vettem NBA mezt, amikor a Denverben játszott akkor nagyon akartam egyet, mert igencsak tetszett, amúgy is szeretem hordani, de csak pólóra.Eazzy írta:Én már nemtom mióta akarok egy AI mezt, de még sosem sikerült pénzügyileg eljutni odáig...azért irigylem azokat, akik pl évente vesznek egy mezt...
Én is ezt tartom a legvalószínűbbnek, elég durva egy csapat lesz.. Talán még Love fog több lehetőséget kapni, akár kezdőként ha úgy van.Game90 írta: Ha LBJ nem mondja le, akkor alázniuk kell a mezőnyt. Wade szerintem köszöni szépen, de inkább kipiheni ezt a szezont, de egy CP3 - Kobe - Durant - LBJ - Chandler kezdő gyilkolni fog + a padon Westbrook, Igoudala, Harden, Bosh stb. Már várom az Olimpiát, legalább nem maradunk kosárlabda nélkül.
Ez komoly? Mert lehet érdekelneSlither írta:Van egy Rondo mezem, amin túl akarok adni.Game90 írta: Tényleg, otthon van valakinek meze/tervez venni? Legyen az![]()
(De csak azért mert túl nagy rám.)
Paypal, dombornyomott bankkártyaTocy írta:És NBA Store-on amúgy hogy lehet fizetni?