USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.25. 18:41:03

Ha jól tudom lehet rendelni is és postázzák a cuccot. Nekem mázlim volt mert 1ik barátom kint volt NYC-ben és vett nekem. De még az sem kizárt, hogy vannak Bp.-n olyan sport boltok ahol be lehet szerezni.
Pl anno amikor az Ottawa Sens mezemet vettem a keletinél az Arzenál üzletházban volt egy bolt, ahol lehetett plusz költség nélkül rendelni bármit.
Jó pár évvel ezelőtt volt már, de még mindig emlékszem.

Helló szia! Ottawa mezt kezesek.
-Mit?
Ottawa Senators mezt NHL.
-Jaaa. Hát sajnos olyanunk nincs. Sharks, Devils, Rangers esetleg Pingu nem lenne jó?
De vezze... Szted miért szeretnék Ottawásat? Mert az általad felsoroltaknak drukkolok? 8) :lol:
-OkOk csak kérdeztem. Ha gondolod rendelhetünk neked.
Mire vársz? Tedd azt!!! :lol: :lol: :lol:
3 hét múlva már büszkén korizam a Városligeti műjégpályán a tűzpiros Sens mezemben... :P

Szal ha ők még megvannak, akkor csak ajánlani tudom! :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.25. 17:19:30

Mez 100 dollár ilyen póló meg 30 körül
Anyagilag is jobban megéri meg mint írtam kinézetre is jobb szerintem egy póló.

Amit Slither linkelt Xl az nagy nekem :D
fcbarca0827 írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/06/25 ... 2_elozetes
Hátha valakinek van kérdése. Nekem nincs, mert a Drafthoz nem értek, annyira nem, hogy még kérdezni sem tudnék róla. :mrgreen:

Ezt meg elsősorban Bobnak, Szaniszló Csaba Twitteréről:
"A Celtics október 7-én rohadtul Milánóban játszik. Csak szólok. :)"

Asszem ritkán adatik meg, hogy ilyen közel legyen kedvenc csapata. :P :D
Jaja olvastam, izzik a tenyerem :D Iszonyat jó lenne kimenni s Milánó az már tényleg nem távolság.
S talán KG-Allen marad s láthatnám a BIG 3-t (bár egyre valószínűbb sajnos nem marad többé a BIG 3)
Egyébként héten draft, s nem felejtettem el a magyarázásra váró szabályokat sem (vagyis elfelejtettem, de most eszembe jutott :D) Majd összedobom mi kell :D

Jordan majd 4 órában:
http://www.youtube.com/watch?v=KamJ25Xs ... r_embedded
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.06.25. 17:08:14

http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/06/25 ... 2_elozetes
Hátha valakinek van kérdése. Nekem nincs, mert a Drafthoz nem értek, annyira nem, hogy még kérdezni sem tudnék róla. :mrgreen:

Ezt meg elsősorban Bobnak, Szaniszló Csaba Twitteréről:
"A Celtics október 7-én rohadtul Milánóban játszik. Csak szólok. :)"

Asszem ritkán adatik meg, hogy ilyen közel legyen kedvenc csapata. :P :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.25. 17:06:32

És egy ilyen póló mennyivel olcsóbb, mint egy mez?

http://www.youtube.com/watch?v=pPVzvf3nPxQ

Ez meg...hát ezért marad nekem ő mindig a kedvencem :) Ez a videó mindent bemutat...
Zolee23
Capitá del Barça

2012.06.25. 16:47:24

neobarca írta:Nem akarom senkinek a bizniszét rontani, és valóban [auto_cenzúra]án néz ki egy kosaras mez a falon, vagy ha lemész pattogtatni a játszóra. Nekem hasonló "problémám" volt, mint neked amiko Anthony mezt akartam venni. Azért egy kosaras mez utcára, nem olyan mint egy focimez. Valahogy én nem éreztem jól benne magam, amikor felvettem pl unokaöcsém Iverson mezét. Mondjuk strandra még jó volt.
Veszel a mez alá egy fehér polót, úgy teljesen rendben van (általában kint is úgy hordják). Én is így hordom mikor két havonta 1x felveszek egy mezt, mondjuk 40 fokba nyáron nem a legkellemesebb, az tény.
neobarca írta: Végül a megondás az volt nekem, hogy nem mezt, hanem pólót vettem. Baromi jó Adidas és úgy néz ki, mint egy mez. Kb mindenhez fel tudom venni.
Ugyan ilyen Knickes Melo pólóm van nekem is szintén, meg anno egy Cavses LeBront szereztem be. Ezek is jók.
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.25. 09:44:04

Bob_Marley írta:Bár mezzel mint írtam az a bajom, hogy nem tudom felvenni, utcán elég hülyén néz ki :D
Bob! Nem akarom senkinek a bizniszét rontani, és valóban [auto_cenzúra] néz ki egy kosaras mez a falon, vagy ha lemész pattogtatni a játszóra. Nekem hasonló "problémám" volt, mint neked amiko Anthony mezt akartam venni. Azért egy kosaras mez utcára, nem olyan mint egy focimez. Valahogy én nem éreztem jól benne magam, amikor felvettem pl unokaöcsém Iverson mezét. Mondjuk strandra még jó volt.

Végül a megondás az volt nekem, hogy nem mezt, hanem pólót vettem. Baromi jó Adidas és úgy néz ki, mint egy mez. Kb mindenhez fel tudom venni.
Kép
Na meg persze lényegesen kedvezőbb ára is volt... Sztem biztosan van hasonló a Bostonnak is. Bemelegítésre, valamire.
Persze, ha 1x tehetem veszek egy mezt is a falamra, de jelenleg ilyen luxust nem engedhetek meg magamnak. Meg nem férne hova a sok Barcástól... :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.25. 00:31:12

Jujj, ezt most találtam, már annyira nem aktuális, de szétmegyek:
Kép

Azért nincs még vége LeBron szivatásának:
Kép
:D
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.24. 23:21:18

Eazzy írta:Miért válogathatna már nagyon Deron? Azzal, hogy bizonytalankodik (persze ki tudja, lehet ő nagyon is határozott) csak magát hozza rossz helyzetbe, mert a csapatoknak tudniuk kell, hogy mire számítsanak, nem fognak utolsó napig rá várni többen is. Szerintem. Persze Howardot akarja, de nah, ki akarna már a Netshez menni? :D
Úgy értettem, hogy nem nagyon tudja még, hogy mit akar, de szerintem nem marad a Netsnél, bár nem lehet tudni.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.24. 23:13:03

Miért válogathatna már nagyon Deron? Azzal, hogy bizonytalankodik (persze ki tudja, lehet ő nagyon is határozott) csak magát hozza rossz helyzetbe, mert a csapatoknak tudniuk kell, hogy mire számítsanak, nem fognak utolsó napig rá várni többen is. Szerintem. Persze Howardot akarja, de nah, ki akarna már a Netshez menni? :D
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.24. 23:08:53

balinteer írta:Szerintetek Deron klubbot vált a nyáron? Érdekes lenne,ha a Hornets megszerezné,elvileg helyük az lenne rá Lewis amnesztiájával,azért a Gordon-Davis-Deron 3-as már nem nézne ki rosszul,legalábbis mindenképp jobban járna itt,mint Dallasba.
Vele kapcsolatban azok a legújabb hírek, hogy a Nets-Dallas duó közül az egyik lesz a befutó. Tán látták a napokban Dallas-ban házat nézni, de ez még nem jelent semmit. A fontosabb az, hogy a hírek szerint a végsőkig kivár majd és megvárja az FA mozgásokat, ami egyik csapatnak sem jó, de szvsz főleg a Nets-nek kavar be.

Tony Parker lemaradhat az olimpiáról.
Necces egy ilyen baromság miatt megsérülni, de szerencséje van, hogy nem lett belőle nagyobb gáz. Ennél kicsit bővebb infói vannak esetleg valakinek? Miért volt ott, miből volt a balhé, hasonlókra gondolok.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.24. 23:03:52

balinteer írta:Szerintetek Deron klubbot vált a nyáron? Érdekes lenne,ha a Hornets megszerezné,elvileg helyük az lenne rá Lewis amnesztiájával,azért a Gordon-Davis-Deron 3-as már nem nézne ki rosszul,legalábbis mindenképp jobban járna itt,mint Dallasba.
Nagyon válogat Williams, de megteheti. Biztosan érzi, hogy a Netsben nem nagyon fog bajnokságot nyerni, vagy egyáltalán bejutni a PO-ba, mert most ha jól tudom még első körös pickjük sincs.
Én is szívesem látnám ahogy nyomatja Davissel az alley-oopokat.
balinteer
Capitá del Barça

2012.06.24. 22:48:35

Szerintetek Deron klubbot vált a nyáron? Érdekes lenne,ha a Hornets megszerezné,elvileg helyük az lenne rá Lewis amnesztiájával,azért a Gordon-Davis-Deron 3-as már nem nézne ki rosszul,legalábbis mindenképp jobban járna itt,mint Dallasba.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.24. 19:41:03

Slither írta:
csababarca írta:
Slither írta:@csababarca: Van kékben és fehérben is 8k-ért.
Hol? linket tudsz adni?
Én egy olyan embertől tudnék szerezni akitől régebben vettem a mezemet eBayen, csak most már nem árulja ott a cuccait. Éppen levelezgetek vele, hogy Mo. is szállítson csomagokat.

Amúgy eBay-en, meg máshol is láttam egész olcsón, csak elég borsosak a szállítási díjak Mo.-ra
ahha,ha valamit halad az ügy,akkor jelezd légyszi,mert akkor rendelnék egyet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.06.24. 19:35:41

csababarca írta:
Hol? linket tudsz adni?
Én egy olyan embertől tudnék szerezni akitől régebben vettem a mezemet eBayen, csak most már nem árulja ott a cuccait. Éppen levelezgetek vele, hogy Mo. is szállítson csomagokat.

Amúgy eBay-en, meg máshol is láttam egész olcsón, csak elég borsosak a szállítási díjak Mo.-ra

@Csabi: Gay mezzel az utcára kimenni elég merész dolog... :lol:
PCsabi
aka Game90

2012.06.24. 19:20:14

LeBron James - King With A Ring:
http://www.youtube.com/watch?v=ct8EAYSsm4w
Elején DMX szövegel :)

Hamarosan draft:

Kép
Slither írta:Amerikai L-es méretű, szóval normálban legalább XL-es. :wink:
Képek: https://www.dropbox.com/s/6y1ow8qc68r9c ... 161804.jpg
https://www.dropbox.com/s/o4w8xpmuepqsf ... 161628.jpg

Ha ezen túladok, lehet belevágok egy mez üzletbe. :D
10-12k körül a legtöbb mezt be tudom szerezni (NBAStoreban egy felnőtt mez 20k-ba fáj), sőt MLB, NHL, és NFL mezek is vannak. Gatyákat olyan 8-9k körül talán már kapható. 8)
Majd Bob és MessiFan megharcolnak a mezért :P

Na, akkor majd lehet, hogy zaklatlak a szezon elején/közepén, attól függ, hogy mennyire lesz zsém :) Egy Iverson mez nem lenne rossz, de egy Durant sem, a karom kb. ugyanolyan vékony, mint neki :D Vagy esetleg egy Rudy Gay mez... :mrgreen:
Slither írta: @Eazzy: ha ingyen lenne bármilyen mezt elfogadnék. :P
Amúgy találtam AI All-Star gálás 76ers mezt is. 8)
Fájdítsd még a szívét... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.06.24. 19:37:06-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.24. 19:19:47

Hol? linket tudsz adni?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.06.24. 19:15:41

@csababarca: Van kékben és fehérben is 8k-ért.

@Scooby: The Big O mezt nincs Adidasban így elég nehéz hozzájutni, $300-t meg csak a nagy fanatikusok fognak kiadni.

@Eazzy: ha ingyen lenne bármilyen mezt elfogadnék. :P
Amúgy találtam AI All-Star gálás 76ers mezt is. 8)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.24. 19:08:01

Scooby Bent Bwoy írta:
Eazzy írta:Én már nemtom mióta akarok egy AI mezt, de még sosem sikerült pénzügyileg eljutni odáig...azért irigylem azokat, akik pl évente vesznek egy mezt...
Arra középiskolában addig gyűjtöttem, amíg végül sikerült (fekete Sixers), azóta nem vettem NBA mezt, amikor a Denverben játszott akkor nagyon akartam egyet, mert igencsak tetszett, amúgy is szeretem hordani, de csak pólóra.
Én ha lenne rá keret leginkább retro mezeket szeretnék, pl. Milwaukee Oscar Robertson, jelenlegi mezőnyből elfogadnék egy Faried vagy egy Jenningset.

Aki nem látta még:
20.30-kor a Sport 1-en 30, benne Reggie Miller vs. Knicks
Hú régi mezek közül én egy Wilkinses Hawks mezt vállalnék :D
Mostaniak közül nemtom, egy Durantot biztos, vagy Wade-et.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.06.24. 18:43:06

Eazzy írta:Én már nemtom mióta akarok egy AI mezt, de még sosem sikerült pénzügyileg eljutni odáig...azért irigylem azokat, akik pl évente vesznek egy mezt...
Arra középiskolában addig gyűjtöttem, amíg végül sikerült (fekete Sixers), azóta nem vettem NBA mezt, amikor a Denverben játszott akkor nagyon akartam egyet, mert igencsak tetszett, amúgy is szeretem hordani, de csak pólóra.
Én ha lenne rá keret leginkább retro mezeket szeretnék, pl. Milwaukee Oscar Robertson, jelenlegi mezőnyből elfogadnék egy Faried vagy egy Jenningset.

Aki nem látta még:
20.30-kor a Sport 1-en 30, benne Reggie Miller vs. Knicks
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.24. 18:19:37

csak nba gatyát nem lehet kapni?konkrétan OKC-s érdekelne,de sehol nem találok.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.24. 17:18:13

Én már nemtom mióta akarok egy AI mezt, de még sosem sikerült pénzügyileg eljutni odáig...azért irigylem azokat, akik pl évente vesznek egy mezt...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.06.24. 17:11:08

Amerikai L-es méretű, szóval normálban legalább XL-es. :wink:
Képek: https://www.dropbox.com/s/6y1ow8qc68r9c ... 161804.jpg
https://www.dropbox.com/s/o4w8xpmuepqsf ... 161628.jpg

Ha ezen túladok, lehet belevágok egy mez üzletbe. :D
10-12k körül a legtöbb mezt be tudom szerezni (NBAStoreban egy felnőtt mez 20k-ba fáj), sőt MLB, NHL, és NFL mezek is vannak. Gatyákat olyan 8-9k körül talán már kapható. 8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2012.06.24. 17:31:12-kor.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.06.24. 10:45:55

Game90 írta: Ha LBJ nem mondja le, akkor alázniuk kell a mezőnyt. Wade szerintem köszöni szépen, de inkább kipiheni ezt a szezont, de egy CP3 - Kobe - Durant - LBJ - Chandler kezdő gyilkolni fog + a padon Westbrook, Igoudala, Harden, Bosh stb. Már várom az Olimpiát, legalább nem maradunk kosárlabda nélkül.
Én is ezt tartom a legvalószínűbbnek, elég durva egy csapat lesz.. Talán még Love fog több lehetőséget kapni, akár kezdőként ha úgy van.

Mezben pedig egyedüli leszek valószínű, talán 2 hete jött meg az Artest mezem, 37-es számú. :D Már csak a méret miatt és ára végett volt nagy fogás 5 csokiért, jah és eredeti teljesen.. :) Most egy Shaq mezre gyúrok, plusz egy gatyó se ártana..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.24. 09:31:09

Engem is érdekelne a mez, mert nem zavar hogy egy atlétában mászkálok az utcán, főleg nem ilyen időben :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.24. 02:28:52

Slither írta:
Game90 írta: Tényleg, otthon van valakinek meze/tervez venni? Legyen az
Van egy Rondo mezem, amin túl akarok adni. :D
(De csak azért mert túl nagy rám. :oops: )
Ez komoly? Mert lehet érdekelne :P Bár mezzel mint írtam az a bajom, hogy nem tudom felvenni, utcán elég hülyén néz ki :D
Méret?
Tocy írta:És NBA Store-on amúgy hogy lehet fizetni?
Paypal, dombornyomott bankkártya
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése