Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én sem értettemsocio66 írta:Ez most mi volt?
Nem nagyon néztem,csak hallottam,ahogy Gyula minden etap végén felüvölt,hogy Fisichellaaa!
Mi változott egy hét(!) alatt?
Hogy lett egy tök utolsó csapatból első?
Nem értem.
Ezen a hétvégén ment el neki az 5. és a 6. motor. Így még kettőt tud büntetés nélkül felhasználni.miihii írta:Buttonnál úgy tűnik,h csak addig mentek jól a dolgok,amíg "sínen kellett vezetnie az autót".Most,h kicsit ingatagabb alatta a vas,már problémákba ütközik.
Vettelnél durva,h az utsó motort fogják berakni jövő hétre már a kocsiba.Ez az év felejtős már neki.6 futamon kéne egy motorral,v utána 10 helyes rajtbünti.Háááátt....
ozsimiki írta:Abu Dhabi, Palik bá szerint 8000 milliárd ftocskába kerül/t.Danka00792 írta:Valaki betudja linkelni annak a pályának a tervrajzát, amiröl beszéltek, hogy milyen kemény lesz? Valami "A" betüs asszem.
http://www.automenedzser.hu/sport/20081 ... ya_f1.aspx
Abu Dhabi, Palik bá szerint 8000 milliárd ftocskába kerül/t.Danka00792 írta:Valaki betudja linkelni annak a pályának a tervrajzát, amiröl beszéltek, hogy milyen kemény lesz? Valami "A" betüs asszem.
Abu Dhabi, Dubai.Danka00792 írta:Valaki betudja linkelni annak a pályának a tervrajzát, amiröl beszéltek, hogy milyen kemény lesz? Valami "A" betüs asszem.
Fúúú,most sisakon keresztül ketté tudnám fejelni azt a szerelőt ott a boxban,aki elszúrta a gumizástSanama írta:NEEEEE!!!!
Mercinél is befigyelt a baki.![]()
![]()
![]()
Hamitől elvették az 1.helyet