USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.22. 16:42:49

socio66 írta:
neobarca írta:Továbbá én bízok egy bomba igazolásban is. De erről inkább nem is beszélek, nehogy elkiabáljam... :lol: :lol: :lol:
nash? :)
vagy más is van kalapban?
Ray Allen és Nash van akiket szóba hoztak a NY-al én azért bízom benne nem kapják meg a Bird jogokat Linre és akkor nem is tudnak erősíteni :P :D
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.06.22. 14:17:53

neobarca írta:Továbbá én bízok egy bomba igazolásban is. De erről inkább nem is beszélek, nehogy elkiabáljam... :lol: :lol: :lol:
nash? :)
vagy más is van kalapban?
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.22. 14:03:36

Tocy írta:Tökre bírom, hogy vhogy minden NBA-s eseményből ki tudod hozni a Knicks-t jól :D De amúgy szerintem ha nem lesz ennyi sérült, stb, jövőre az a NY bitang erős lesz...
Igyekszik az ember a picinek is örülni kell... :lol: Elfogultság nélkül, titkon én is remélem, hogy jövőre lényegesebben ütősebbek leszünk. Shump kivételével (sajna csak januárban lesz bevethető) mindenki felépül a szezonnyitóra. Remélem Lin és Novak hosszabbításával sem lesz gond. Talán lesz 1-2 ügyes újoncunk. Továbbá én bízok egy bomba igazolásban is. De erről inkább nem is beszélek, nehogy elkiabáljam... :lol: :lol: :lol:

A lényeg a lényeg, hogy Woodsont fűti a bizonyítási vágy, Meloék is szeretnének már elérni valamit, a szezon is lazább lesz.
De majd meglátjuk, mit tartogat a sors az NYK-nak... :wink:

Addig meg pihenjenek hasznosan mint Fields: 8)
Kép

U.i. : Bob, köszönöm a magyarázatot a Bird jogokról. 90%-ban meg is értettem ami nálam már jónak mondható. :lol: 2 héten belül ki is derül, mi lesz Linnel és Steve-vel.

Szerk: Már megint mi a francért nem jelenik meg a képem? Mit csesztem el megint??? :x
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.22. 11:11:32

Gratulálok a Heatnek. Megérdemeltek, jobbak voltak, tapasztaltabbak voltak. LeBron James NBA bajnok és láttam mosolyogni, történelmi pillanat. :lol:
Thundert sajnálom, de biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező évek leginkább róluk fog szólni. De, azért egy két változás kell ott legyen, erről majd egyszer kifejtem a véleményem.

Szezon elején azt mondtam, h nem tudom elképzelni, hogy ne a Heat legyen a bajnok. Azért év közben párszor ebben nem voltam annyira biztos :P, főleg itt a döntő előtt, de James hozta, amit elvártak tőle, ez pedig elég volt a bajnoki címhez.
Jó szezon volt, élvezetes volt, Lakersért kár, de ezenkívül egy rossz szavam sem lehet.
:)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
socio66

2012.06.22. 11:07:28

Sanama írta: Westbrook meg újra....4/20, végre van ki fikázni Bryant mellett ilyen téren :twisted:
kell is valami új, mert a lebron-viccek véget értek. :)

Kép

Kép

:)
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.22. 10:49:49

Úgy látom az OKC mintha valahol máshol lett volna fejben, eléggé sima győzelem volt, grat a Miaminak.
Miller mit csinált 7/8 3mas? :D

Westbrook meg újra....4/20, végre van ki fikázni Bryant mellett ilyen téren :twisted:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.22. 10:34:06

hát erről a sorozatról nincs mit mondanom,nem tudom mi történt az OKC-vel.Semmi nem köszönt vissza abból,amit eddig a PO-ban csináltak, így a Miaminak jóformán még maxhoz közeli teljesítményt sem kellett nyújtani az egész párharcban. nem is értem,nah mindegy.
Jövőre újra meg kell próbálni,csalódott lennék ha 2-3 éven belül ez a társaság nem nyerne gyűrűt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.22. 09:45:03

neobarca írta:Grat a Miaminak! Megérdemelték az egész szezon tükrében... Más mondanivalóm ezzel kapcsolatban nincs. :)
Az viszont bosszantó, hogy ilyen sima volt nekik a döntő. Mindenre számítottam, de hogy sima 4-1el nyernek, na erre nem.

Ugyanekkor elmondható, hogy a Knicks ugyanolyan arányban vesztett a Miami ellen, mint a nyugati első... :P
Annyira mégse vagyunk szarok... :lol: :lol: :lol:
Tökre bírom, hogy vhogy minden NBA-s eseményből ki tudod hozni a Knicks-t jól :D De amúgy szerintem ha nem lesz ennyi sérült, stb, jövőre az a NY bitang erős lesz...
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.22. 09:28:34

Grat a Miaminak! Megérdemelték az egész szezon tükrében... Más mondanivalóm ezzel kapcsolatban nincs. :)
Az viszont bosszantó, hogy ilyen sima volt nekik a döntő. Mindenre számítottam, de hogy sima 4-1el nyernek, na erre nem.

Ugyanekkor elmondható, hogy a Knicks ugyanolyan arányban vesztett a Miami ellen, mint a nyugati első... :P
Annyira mégse vagyunk szarok... :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.22. 07:10:46

Azért aki a Boston kiesését megsiratta, az most Miller miatt is elmorzsolhat egy könnycseppet. Eszméletlen nagyot küzdött ez az ember a rájátszásban, darabokra esett már a teste, de még a szíve vitte előre és az utolsó meccsen, a szezon egyik legjobb teljesítményét hozta és végül megvan neki is a gyűrű.
"If it is [the end], I couldn't picture a better way." - Mike Miller, hinting at retirement.
Ő azon játékosok közé tartozik, akiket ez a szezon előtt nem ismertem, de az idei szezon után nyugodt szívvel merem azt mondani, hogy megérdemelte, hogy bajnokként vonulhasson vissza.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.22. 06:43:53

Én bealudtam, látom jobb is :D
Heatnek gratulálok, megérdemelték idén érezhető volt ők akarják a legjobban és révbe értek.
Egész szezonra és PO-ra jellemző volt a "megmagyarázhatatlan csodák" folytonossága.Csak a PO-ban a Clippers nagy fordítása 6 perc alatt, Spurs kegyetlen játéka majd 4 veresége zsinórban, Rose sérülése, Celtics feltámadása, Heat 4 győzelme a döntőben zsinórban stb...Jó szezon volt sűrű szezon volt kár hogy a végén ezek a nudlik nyertek :lol:
De grat nekik még egyszer, jövőre ismét It's all about 18th :P :D

Kép
:D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.22. 06:42:35

socio66 írta:hát, súlytalan volt sajnos a thunder, így utólag biztos vagyok benne, hogy a spurs nagyobb kihívás elé állította volna a heat-et, de nem baj, megérdemelték ezt a gyűrűt, főleg james, és a thunder-t is erősebbé teszi ez a vereség, biztos vagyok benne.
igazából csak azt sajnálom, hogy a thunder-nek volt a legnehezebb útja, sokan már a dallas ellen féltették őket, aztán a spurs ellen pláne, ők mégis kétséget nem hagyva meneteltek végig, és ez sem ért bajnoki címet.
jövőre folyt. köv. ugyanitt, talán ugyanígy a heat ellen. :)
Így jogos, mi szívtunk egyet már tavaly, a Thunder meg csak ne nyerjen vesztett döntő nélkül :D
socio66

2012.06.22. 06:26:12

hát, súlytalan volt sajnos a thunder, így utólag biztos vagyok benne, hogy a spurs nagyobb kihívás elé állította volna a heat-et, de nem baj, megérdemelték ezt a gyűrűt, főleg james, és a thunder-t is erősebbé teszi ez a vereség, biztos vagyok benne.
igazából csak azt sajnálom, hogy a thunder-nek volt a legnehezebb útja, sokan már a dallas ellen féltették őket, aztán a spurs ellen pláne, ők mégis kétséget nem hagyva meneteltek végig, és ez sem ért bajnoki címet.
jövőre folyt. köv. ugyanitt, talán ugyanígy a heat ellen. :)
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.06.22. 06:22:54

Ezt azért nem gondoltam volna, hogy 4-1-re nyer a Miami, de teljesen megérdemelt a sikerük.
Az izgalom most először elmaradt, de így is jó meccs volt, nagyszerű játékok voltak Miami oldalon.
Jamesnek most összejött a tripla-dupla, ismét nagyot játszott, látványos kosarakat szerzett és látványos gólpasszokat adott. MVP.
OKC-t sajnálom, az egész rájátszásban meggyőzően szerepeltek a döntőt kivéve. Itt nem hozták ki magukból amit tudnak, még Harden sem azt a teljesítményt nyújtotta amit elvártak tőle, miközben Miami oldalon a nagy hármas mellett mindig akadtak akik odatették magukat, most is Millertől az 7 tripla a 8-ból...
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.22. 06:17:48

Hihetetlen jó érzés most :) Ez az utolsó meccs, főleg a vége elég all-star-szerű lett. Gyönyörű :) Ki gondolta volna akár még csak 2-1 után is, pláne 0-1 után, hogy 4-1 lesz a vége? Ki gondolta volna, hogy tényleg ennyit számít a döntőbeli tapasztalat? Hogy az az OKC dől össze fejben, amelyik hihetetlen mentális erővel állt fel hátrányokból és nyert a végjátékokban a Dallas, a Lakers ellen, majd 0-2-ről 4-2-re fordított a szezon "álomcsapata" ellen, és ezt hozta még a döntő első meccsén is? LeBron teljesítményét nem lehet megkérdőjelezni, nem volt döntőfóbia, nem volt clutch-szitukban hibázás ( sajnos inkább Wade adott el labdát kulcspillanatokban... ), a legjobbkor találta meg magát Battier, Chalmers, most Miller, míg a túloldalon nemhogy a kiegészítők nem tettek hozzá eleget, hanem még a kulcsjátékosok is gyengébben teljesítettek. Szoros meccsek voltak, de a vége 4-1, a sima döntők közé fog bevonulni, ahol James legendává vált, Durant elszenvedte első vereségét. Abban biztos vagyok, hogy a következő szezonban Nyugat még erősebb lesz, de mégis a Thunder lesz a legerősebb csapat, és amíg még ott van Harden, és együtt van ez a brigád, legalább egy gyűrűt nyerni is fognak. De most a Miami Heat a bajnok! :D Remélem ezzel lekerül a nyomás Jamesről, és az egész csapatról, és főleg Spoelstráról. Nem tartom jó edzőnek, de erre a döntőre jól megszervezte a védekezést, és hát bajnok lett...mentálisan felkészítette a srácokat, és Brooks-szal szemben nem maradt alul semmilyen szempontból, sőt. Meglepő :D Rajta volt talán a legnagyobb nyomás, emlékszem még egy alapszakasz eleji meccsre, ahol Bazska mondta, hogy őt még akkor is kirúghatják, ha a Nagydöntőben 4-3-ra kapnak ki az utolsó percben, annyira a bajnoki cím az elvárás. Hát meglett, érdekes kérdés, így biztos maradni fog, bár nem vagyok meggyőzve továbbra sem, hogy ő a jó megoldás hosszabb távon. Hú, nem írok többet, ez se érdekel senkit :D

2011-2012 NBA Champion: MIAMI HEAT!!! ( Let's go haters... )
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.22. 06:14:10

A nap twitter bejegyzése nálam:
Mike Miller is turning in the greatest performance by a one-legged amnesty candidate in NBA history.
A bajnoki győzelemről meg már nem sok újat tudok írni. Nálam az nyert, aki a legjobban megérdemelte, aki a legtöbbet tett érte és aki a leginkább szerette volna, legjobban küzdött érte. 1-0-ról 1-4 a 3. fordítás a rájátszásban. Ez a 2 adat szerintem mindent elmond. Jah és ami még számomra nagyon fontos. CSAPATként nyertek. Gratulálok a Miami-nak és James-nek!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.06.22. 06:19:21-kor.
PCsabi
aka Game90

2012.06.22. 03:03:35

Az mi, hogy bealudtam, semmi ébresztő, de pont felkeltem 8) Amúgy itt rohadt nagy vihar van, szakad az eső, villámlik. Thunder... :D Gif azonnal eszembe jutott :lol:

Ettől az ókácé-től meg már most rosszul vagyok.

Ez viszont nem rossz :P

Kép

Jó ez a rádiós közvetítés.

+5, LBJ megint jó, Chalmers már 5 assist, Miller feltámadt, 2/2 tripla, KD most vállalkozik, Westbrook támadja a gyűrűt, már 7 FT-nél.

Komoly ez a zenekar, Michael Jackson-t nyomatnak :) \:D/

Volt +17 is, félidőben +10, ennek az eredménynek nagyon örülhet a Thunder. KD és Westy sem dob jól, amúgy mindketten végigtolták ezt a félidőt. Gyakorlatilag RW és Harden büntetői tartják őket életben, támadásban és védekezésben is elég gyengék. James nagyon okosan és hasznosan játszik, Wade is jó, de már 3 fault-nál tart, Miller alig tud járni, de 4/4 tripla és most kintről és bentről is veszélyesek.

Harden kapott egyet a szakállára :mrgreen:

Kép

Fisher kamu flagrant foul.

Szegény Harden-nek semmi sem sikerül és az önbizalmas is valahol -1 körül van.

3. negyed elején csak +5 volt, a negyed végére +24 lett! Megállíthatatlan a Miami, a döntőben most játszanak a legjobban, az OKC meg teljesen szétesett.

Azért ez igazi csapatmunka, hatan 10 pont felett, és ki dobta idáig a legtöbb pontot? Mike Miller :P

LeBron scored 16+ points in paint in last 6 playoff games, the longest streak of his career.

LBJ-nek azért csak összejött a tripla-dupla.

Na, ez kiütés volt, Wade 20, Miller 23, Bosh 24, LBJ 26 pont. Ma és ebben a párharcban teljesen megérdemelten nyert a Heat!

Egy valamit sajnálok, hogy Eddie Curry is bajnok lett.

KD sír, viszont azon azért csodálkozok, hogy LeBron nem.

LBJ az MVP.

“It’s about damn time.”- LeBron James.

Ááá, Spoelstra hatalmas a sapkában :lol:

Jövőre jöhet a visszavágó :)

Kb., LeBron-t is már csak a kopaszodással lehet majd cseszegetni...

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.22. 00:19:27

Én viszont nem tudnék választani kit küldök és kit marasztalok :D
Azért Ibaka akármennyire jó besegítő, s blokkoló ha konzisztensen nem tudja felhozni a középtávoli dobásait, s elugrál minden dobócselre akkor róla könnyen lelehet mondani, mert hasonló embert lehet találni.Harden meg ahogy Game is írta azért egész évben, sőt már előtte is megmutatta, hogy komoly faktor tud lenni, s észrevétlenül nagyot javult védekezésben is!!!!

Szóval szerintem nem olyan egyértelmű, hogy Ibakat kell megtartani, főleg mert scorer 2es poszton "kihalt" a liga Wade-Bryant-Harden míg 4-5 poszton azért vannak hasonló emberek, pl elég csak Biyombot mondanom, aki ugyanazt tudja mint Ibaka de még vannak.

Prestinek lesz dolga, most ugrik a majom a vízbe, kicsit makkerjük is volt draftokkal (persze előtte szépen gyűjtögettek) most viszont egyben kell tartani a csapatot, egy kisebb piacú csapatnál, nem lesz egyszerű :D

Napjaink Miami Heatjében nincs mit szeretnem. A Wade-James-Bosh trió egy életszerűtlen, a ligát működtető mechanizmusoknak ellentmondó képződmény. A bostoni Big Three két játékoscsere során alakult ki. Garnett és Allen élő szerződéssel tette át a székhelyét keletre és a Celtics olyan játékosokról mondott le a kedvükért, mint Jefferson, Szczerbiak vagy West. Ezzel szemben a Heatles hármasa előre megegyezett abban, hogy Miamiban költözik és a piac törvényeivel szembemenve kevesebb pénzért írtak alá, mint ami illette volna őket.

Névrokonom tollából :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.22. 00:10:18

http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Balazs/bth-4

Méhes, Hollai, Bazska hármas lesz az 5. meccsen.
Bob_Marley írta: Gamel együtt meg is vagyunk 5en :P :D (igen akkor téged beleszámollak :D)
Ok, de csak akkor vállalom, ha én fogom kapni a free agent elmagyarázását :P

Westbrook-ot én tuti, hogy nem cserélném el, Harden vagy Ibaka? Én Ibaka-t tartanám meg, Harden úgy is maxos/max közeli ajánlatokat fog kapni, ami azért már nem fog beleférni az OKC-nek. Bár ha Presti szezon közben viszonylag olcsóért tud vele hosszabbítani, akkor hatalmas királyság van.

De ha megy, akkor én a Cavs-ben nagyon eltudnám őt képzelni.
Cumbee írta:Ő nálam egy megbízható, jó scorer ahogy te is mondtad, de sokkal többet nem látok benne. Persze még nagyon fiatal és fejlődhet, de ebben a rájátszásban pont azt vesztette el, ami miatt az alapszakaszban istenítették. Az ő erénye, hogy ha hozzá kerül a labda, akkor azt jó százalékkal bedobja és meccsenként mindig várható tőle olyan 14-16 pont. Na most jelenleg ebből egyik sem igaz.
Szerintem meg Harden-ben még sokkal több lehet, egy másik csapatban már most 20+ pontos játékos lenne 4-5 lepattanóval és assist-tal. Amit én nagyon bírok benne, hogy a betörései életveszélyesek, rengeteg büntetőt harcol ki. Ha a mostani SG felhozatalból kellene 5 játékost választanom, akkor nálam benne lenne.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.21. 20:52:53

Tocy írta:Nem kell jinx, most miattad nem nyerünk :evil: :D Amúgy ha már Eazzy felvetette, érdekelne a véleményetek: egyrészt a szokásos Sport1-s kérdés, hogy Westbrook vagy Harden maradjon inkább, illetve hogy jövőre ugye lejárós Ibaka és Harden, jóval nagyobb szerződést kell kapniuk...melyiküket küldik el? Szerintem amúgy Ibakát kellene inkább megtartani, scorer van Harden mellett 2 is, annyit nem ér, mint amennyi adni kellene neki, a padra kell szerezni egy jó kettest, nem lehetetlen. Viszont ugye a másik, hogy én Westbrookot egyszerre tartom áldásnak és átoknak ( mint ahogy a 4. meccsen is volt ), egyrészt baromi sokat tesz hozzá pontokban, másrészt hihetetlen tűzzel játszik, harmadrészt viszont rettenetesen buta, ami kétségessé teszi, hogy komolyan nyerhetnek-e vele ( persze még idén is nyerhetnek ).
Én Harden-től válnék meg. Ő nálam egy megbízható, jó scorer ahogy te is mondtad, de sokkal többet nem látok benne. Persze még nagyon fiatal és fejlődhet, de ebben a rájátszásban pont azt vesztette el, ami miatt az alapszakaszban istenítették. Az ő erénye, hogy ha hozzá kerül a labda, akkor azt jó százalékkal bedobja és meccsenként mindig várható tőle olyan 14-16 pont. Na most jelenleg ebből egyik sem igaz. A Westbrook-ról leírtakban is egyetértek, viszont nálam ő legalább annyira fontos láncszem, mint Durant. Ha felmerül, hogy kit engednék el, akkor ők ketten lennének az utolsók a sorban. Lehet, hogy eszetlen, buta, de jelenleg szerintem ő az OKC. Ha erre a csapatra gondolsz, akkor a fiatalos, gyors, rohanós kosárlabda jut eszedbe róla és ennek a motorja bizony egyáltalán nem Durant, ő egy csöndes gyilkos, de ahhoz, hogy ez a csapat megtartsa az identitását Westbrook és az ő energiája a kulcs.

szerk.: Jah és most így ezen gondolkodva jutott eszembe, hogy szerintem Gay mellett Harden volt az, akit a Bobcats mondott, hogy kérne a 2. pick-ért cserébe. Erről valami vélemény esetleg? Elsőre iszonyat nagy butaságnak tűnik, de Harden-nel nem tudnak majd mit kezdeni ha lejár a szerződése, így jobban belegondolva, ha tényleg annyira iszonyatosan erős ez a draft, mint ahogy mondják, akkor lehet nem lenne hülyeség egy ilyen cserével egy új fiatal tehetséget magukhoz kötni occsó pénzért jó pár évre 6. embernek. Még egy nagy szerződést be akartam volna tenni Harden mellé, de utána néztem, és az OKC-nél nincs fölösleges nagy fizetés.:D Esetleg kérhetnének még egy 2. körös cetlit, vagy nemtom.
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.21. 20:01:53

Bob_Marley írta:
Cumbee írta: Beszállok én is. Amúgy meg túl gyors vagy!:D Válaszolnék én is néha 1-1 kérdésre,(amire pont tudom a választ) de mindig megelőzöl.:D
Na akkor még egy indok, hogy miért jó ha többen benne vagyunk, így nem veszem el a többiek elől a lehetőséget :D

Gamel együtt meg is vagyunk 5en :P :D (igen akkor téged beleszámollak :D)
1;Bob_Marley
2;Sanama
3;scoio66
4;Cumbee
5;Game90

Hétvégén majd összeírom mi kell, s természetesen ha valami kimarad majd szóljon akinek feltűnik valami :D
És akkor Hétfőn egy nagy szabálymagyarázat nap lesz, s meglesz minden amit tudni kell, s nem lesznek félreértések :D Vagy ha valaki Hétfőn még lusta :P akkor valamelyik nap leírhatja a kapott szabályának a magyarázatát, de úgy hogy egy 5 éves is megértse :D

Hajnalra szerintem fent maradok, val az idei szezon utolsó meccse jön :cry: (jinx :mrgreen:)
Nem kell jinx, most miattad nem nyerünk :evil: :D Amúgy ha már Eazzy felvetette, érdekelne a véleményetek: egyrészt a szokásos Sport1-s kérdés, hogy Westbrook vagy Harden maradjon inkább, illetve hogy jövőre ugye lejárós Ibaka és Harden, jóval nagyobb szerződést kell kapniuk...melyiküket küldik el? Szerintem amúgy Ibakát kellene inkább megtartani, scorer van Harden mellett 2 is, annyit nem ér, mint amennyi adni kellene neki, a padra kell szerezni egy jó kettest, nem lehetetlen. Viszont ugye a másik, hogy én Westbrookot egyszerre tartom áldásnak és átoknak ( mint ahogy a 4. meccsen is volt ), egyrészt baromi sokat tesz hozzá pontokban, másrészt hihetetlen tűzzel játszik, harmadrészt viszont rettenetesen buta, ami kétségessé teszi, hogy komolyan nyerhetnek-e vele ( persze még idén is nyerhetnek ).
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.21. 19:46:00

Game90 írta: Lehet, hogy már zavarja őt a szakálla dobás közben :mrgreen:
Mondta, hogy zavarja már néha, borotválná is le ha rájön, de a fanok nagyon bírják, aztán marad egyelőre... :D

Arra leszek kíváncsi, hogy marad é itt, vagy sikerül elvinni? (nagy sírva befogadjuk Phillybe :D)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.21. 19:42:22

Cumbee írta: Beszállok én is. Amúgy meg túl gyors vagy!:D Válaszolnék én is néha 1-1 kérdésre,(amire pont tudom a választ) de mindig megelőzöl.:D
Na akkor még egy indok, hogy miért jó ha többen benne vagyunk, így nem veszem el a többiek elől a lehetőséget :D

Gamel együtt meg is vagyunk 5en :P :D (igen akkor téged beleszámollak :D)
1;Bob_Marley
2;Sanama
3;scoio66
4;Cumbee
5;Game90

Hétvégén majd összeírom mi kell, s természetesen ha valami kimarad majd szóljon akinek feltűnik valami :D
És akkor Hétfőn egy nagy szabálymagyarázat nap lesz, s meglesz minden amit tudni kell, s nem lesznek félreértések :D Vagy ha valaki Hétfőn még lusta :P akkor valamelyik nap leírhatja a kapott szabályának a magyarázatát, de úgy hogy egy 5 éves is megértse :D

Hajnalra szerintem fent maradok, val az idei szezon utolsó meccse jön :cry: (jinx :mrgreen:)
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.21. 19:37:30

Game90 írta: Lehet, hogy már zavarja őt a szakálla dobás közben :mrgreen:
Kikeltek a fiókák és már kaparásznak?
PCsabi
aka Game90

2012.06.21. 19:32:00

Mi van Bob, unod a szabálymagyarázatokat? :lol: Éjjel leszel? Mégis csak a szezon utolsó meccse lesz :P

Kép

:mrgreen:
Bob_Marley írta:mindenki kap egy adott dolgot amit "el kell " magyarázni a többieknek
Akkor nekem azt magyarázd el, hogy Anthony Davis miért nem csinál valamit a szemöldökével?
Cumbee írta:Számomra ez egy kicsit fura amúgy, persze játékos szemszögből látom az értelmét és meg is értem, csak nekem ennek ilyen húzzuk le a csapatunkat beütése van. Bennem valahogy az a kép él, hogy akkor lépnek ki a játékosok, ha nem elégedettek a csapattal és váltani akarnak, ha maradnának akkor nem babrálják a szerződésüket. Persze üzletileg logikus lépés, de pl ezzel kicsit alá is tesznek a csapatuknak, mert az előzetes tervekbe be nem kalkulált plusz részt harapnak így ki a sapkából.
G. Wallace-t például simán megértem, ez lehet az utolsó nagy szerződése, nem mindegy neki, hogy 3 évre kap majd 30 milliót vagy 4 évre 36-38-at. Sessions hasonló, most inkább otthagyja a 4,5 milliós szerződését annak érdekében, hogy kap 4 évre mondjuk 15-17-et.
Cumbee írta:
Game90 írta:Eazzy, MessiFan és a többiek! 19:15kor a SportM-en 30 - No crossover - The Trial of Allen Iverson, Az Allen Iverson-ügy! De ha lemaradtok róla, akkor mindenképpen töltsétek le, a trailer alapján ígéretes:
Nincs esetleg tipped, hogy honnan lehetne leszedni? Megint lemaradtam róla, a régebbi részeket már kerestem neten, magon meg mindenhol de nem sikerült rájuk akadnom sehol.
Tocy írta: Nincs SportM nálunk...ezt letölteni vhonnan? Magyarul...
Angolul szerintem fent van mindenhol, de magyarul szerintem esélytelen megtalálni (amúgy örülök, hogy nem csináltak szinkront hozzá, feliratosan jobban élveztem). Jó rész volt, főleg a rasszizmus volt a középpontban. Néhány hét múlva a Sport1 ismételni fogja, ha nem felejtem el, akkor szólok, most vasárnap például a Reggie Miller-es részt ismétli az S1.
Eazzy írta: Ezen akadt meg a figyelmem...hol kapcsoltátok ki Hardent? Sehol. Bazzeg olyan open trííket hagyott ki, amiket még én is bedobok vazze, hát negyven mérföldre egy lélek sem, erre kihagyja, de vagy háromszor a meccsen, plusz ott volt amikor megy egyedül a palánkra bazzeg, és egy ilyen highflyer player öcsém a gyűrűre [auto_cenzúra]...hát mondom. Én nagyon bírom Hardent, de ilyen szinten offnak lenni a döntőben...ezen a meccsen benne hagyott vagy 10-et túlzás nélkül. Nem akarom ráhárítani, mert szegény 22 éves, de azért na.
Egyetértek, Harden lehetne a kulcs, de szinte momentuma sincs, a 4. meccs végjátékában már majdnem menekült a labda elől, fejben nagyon nincs ott. És még azt sem lehet mondani, hogy nagyon jól védekezik rajta a Heat, mert sorban dobálhatja az üres triplákat. Lehet, hogy már zavarja őt a szakálla dobás közben :mrgreen:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.06.21. 19:42:16-kor.
Válasz küldése