Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ray Allen és Nash van akiket szóba hoztak a NY-al én azért bízom benne nem kapják meg a Bird jogokat Linre és akkor nem is tudnak erősítenisocio66 írta:nash?neobarca írta:Továbbá én bízok egy bomba igazolásban is. De erről inkább nem is beszélek, nehogy elkiabáljam...![]()
![]()
![]()
vagy más is van kalapban?
nash?neobarca írta:Továbbá én bízok egy bomba igazolásban is. De erről inkább nem is beszélek, nehogy elkiabáljam...![]()
![]()
![]()
Igyekszik az ember a picinek is örülni kell...Tocy írta:Tökre bírom, hogy vhogy minden NBA-s eseményből ki tudod hozni a Knicks-t jólDe amúgy szerintem ha nem lesz ennyi sérült, stb, jövőre az a NY bitang erős lesz...
kell is valami új, mert a lebron-viccek véget értek.Sanama írta: Westbrook meg újra....4/20, végre van ki fikázni Bryant mellett ilyen téren
Tökre bírom, hogy vhogy minden NBA-s eseményből ki tudod hozni a Knicks-t jólneobarca írta:Grat a Miaminak! Megérdemelték az egész szezon tükrében... Más mondanivalóm ezzel kapcsolatban nincs.![]()
Az viszont bosszantó, hogy ilyen sima volt nekik a döntő. Mindenre számítottam, de hogy sima 4-1el nyernek, na erre nem.
Ugyanekkor elmondható, hogy a Knicks ugyanolyan arányban vesztett a Miami ellen, mint a nyugati első...![]()
Annyira mégse vagyunk szarok...![]()
![]()
Ő azon játékosok közé tartozik, akiket ez a szezon előtt nem ismertem, de az idei szezon után nyugodt szívvel merem azt mondani, hogy megérdemelte, hogy bajnokként vonulhasson vissza."If it is [the end], I couldn't picture a better way." - Mike Miller, hinting at retirement.
Így jogos, mi szívtunk egyet már tavaly, a Thunder meg csak ne nyerjen vesztett döntő nélkülsocio66 írta:hát, súlytalan volt sajnos a thunder, így utólag biztos vagyok benne, hogy a spurs nagyobb kihívás elé állította volna a heat-et, de nem baj, megérdemelték ezt a gyűrűt, főleg james, és a thunder-t is erősebbé teszi ez a vereség, biztos vagyok benne.
igazából csak azt sajnálom, hogy a thunder-nek volt a legnehezebb útja, sokan már a dallas ellen féltették őket, aztán a spurs ellen pláne, ők mégis kétséget nem hagyva meneteltek végig, és ez sem ért bajnoki címet.
jövőre folyt. köv. ugyanitt, talán ugyanígy a heat ellen.
A bajnoki győzelemről meg már nem sok újat tudok írni. Nálam az nyert, aki a legjobban megérdemelte, aki a legtöbbet tett érte és aki a leginkább szerette volna, legjobban küzdött érte. 1-0-ról 1-4 a 3. fordítás a rájátszásban. Ez a 2 adat szerintem mindent elmond. Jah és ami még számomra nagyon fontos. CSAPATként nyertek. Gratulálok a Miami-nak és James-nek!Mike Miller is turning in the greatest performance by a one-legged amnesty candidate in NBA history.
Ok, de csak akkor vállalom, ha én fogom kapni a free agent elmagyarázásátBob_Marley írta: Gamel együtt meg is vagyunk 5en![]()
(igen akkor téged beleszámollak
)
Szerintem meg Harden-ben még sokkal több lehet, egy másik csapatban már most 20+ pontos játékos lenne 4-5 lepattanóval és assist-tal. Amit én nagyon bírok benne, hogy a betörései életveszélyesek, rengeteg büntetőt harcol ki. Ha a mostani SG felhozatalból kellene 5 játékost választanom, akkor nálam benne lenne.Cumbee írta:Ő nálam egy megbízható, jó scorer ahogy te is mondtad, de sokkal többet nem látok benne. Persze még nagyon fiatal és fejlődhet, de ebben a rájátszásban pont azt vesztette el, ami miatt az alapszakaszban istenítették. Az ő erénye, hogy ha hozzá kerül a labda, akkor azt jó százalékkal bedobja és meccsenként mindig várható tőle olyan 14-16 pont. Na most jelenleg ebből egyik sem igaz.
Én Harden-től válnék meg. Ő nálam egy megbízható, jó scorer ahogy te is mondtad, de sokkal többet nem látok benne. Persze még nagyon fiatal és fejlődhet, de ebben a rájátszásban pont azt vesztette el, ami miatt az alapszakaszban istenítették. Az ő erénye, hogy ha hozzá kerül a labda, akkor azt jó százalékkal bedobja és meccsenként mindig várható tőle olyan 14-16 pont. Na most jelenleg ebből egyik sem igaz. A Westbrook-ról leírtakban is egyetértek, viszont nálam ő legalább annyira fontos láncszem, mint Durant. Ha felmerül, hogy kit engednék el, akkor ők ketten lennének az utolsók a sorban. Lehet, hogy eszetlen, buta, de jelenleg szerintem ő az OKC. Ha erre a csapatra gondolsz, akkor a fiatalos, gyors, rohanós kosárlabda jut eszedbe róla és ennek a motorja bizony egyáltalán nem Durant, ő egy csöndes gyilkos, de ahhoz, hogy ez a csapat megtartsa az identitását Westbrook és az ő energiája a kulcs.Tocy írta:Nem kell jinx, most miattad nem nyerünk![]()
Amúgy ha már Eazzy felvetette, érdekelne a véleményetek: egyrészt a szokásos Sport1-s kérdés, hogy Westbrook vagy Harden maradjon inkább, illetve hogy jövőre ugye lejárós Ibaka és Harden, jóval nagyobb szerződést kell kapniuk...melyiküket küldik el? Szerintem amúgy Ibakát kellene inkább megtartani, scorer van Harden mellett 2 is, annyit nem ér, mint amennyi adni kellene neki, a padra kell szerezni egy jó kettest, nem lehetetlen. Viszont ugye a másik, hogy én Westbrookot egyszerre tartom áldásnak és átoknak ( mint ahogy a 4. meccsen is volt ), egyrészt baromi sokat tesz hozzá pontokban, másrészt hihetetlen tűzzel játszik, harmadrészt viszont rettenetesen buta, ami kétségessé teszi, hogy komolyan nyerhetnek-e vele ( persze még idén is nyerhetnek ).
Nem kell jinx, most miattad nem nyerünkBob_Marley írta:Na akkor még egy indok, hogy miért jó ha többen benne vagyunk, így nem veszem el a többiek elől a lehetőségetCumbee írta: Beszállok én is. Amúgy meg túl gyors vagy!:D Válaszolnék én is néha 1-1 kérdésre,(amire pont tudom a választ) de mindig megelőzöl.
Gamel együtt meg is vagyunk 5en![]()
(igen akkor téged beleszámollak
)
1;Bob_Marley
2;Sanama
3;scoio66
4;Cumbee
5;Game90
Hétvégén majd összeírom mi kell, s természetesen ha valami kimarad majd szóljon akinek feltűnik valami
És akkor Hétfőn egy nagy szabálymagyarázat nap lesz, s meglesz minden amit tudni kell, s nem lesznek félreértésekVagy ha valaki Hétfőn még lusta
akkor valamelyik nap leírhatja a kapott szabályának a magyarázatát, de úgy hogy egy 5 éves is megértse
Hajnalra szerintem fent maradok, val az idei szezon utolsó meccse jön(jinx
)
Mondta, hogy zavarja már néha, borotválná is le ha rájön, de a fanok nagyon bírják, aztán marad egyelőre...Game90 írta: Lehet, hogy már zavarja őt a szakálla dobás közben
Na akkor még egy indok, hogy miért jó ha többen benne vagyunk, így nem veszem el a többiek elől a lehetőségetCumbee írta: Beszállok én is. Amúgy meg túl gyors vagy!:D Válaszolnék én is néha 1-1 kérdésre,(amire pont tudom a választ) de mindig megelőzöl.
Kikeltek a fiókák és már kaparásznak?Game90 írta: Lehet, hogy már zavarja őt a szakálla dobás közben
Akkor nekem azt magyarázd el, hogy Anthony Davis miért nem csinál valamit a szemöldökével?Bob_Marley írta:mindenki kap egy adott dolgot amit "el kell " magyarázni a többieknek
G. Wallace-t például simán megértem, ez lehet az utolsó nagy szerződése, nem mindegy neki, hogy 3 évre kap majd 30 milliót vagy 4 évre 36-38-at. Sessions hasonló, most inkább otthagyja a 4,5 milliós szerződését annak érdekében, hogy kap 4 évre mondjuk 15-17-et.Cumbee írta:Számomra ez egy kicsit fura amúgy, persze játékos szemszögből látom az értelmét és meg is értem, csak nekem ennek ilyen húzzuk le a csapatunkat beütése van. Bennem valahogy az a kép él, hogy akkor lépnek ki a játékosok, ha nem elégedettek a csapattal és váltani akarnak, ha maradnának akkor nem babrálják a szerződésüket. Persze üzletileg logikus lépés, de pl ezzel kicsit alá is tesznek a csapatuknak, mert az előzetes tervekbe be nem kalkulált plusz részt harapnak így ki a sapkából.
Cumbee írta:Nincs esetleg tipped, hogy honnan lehetne leszedni? Megint lemaradtam róla, a régebbi részeket már kerestem neten, magon meg mindenhol de nem sikerült rájuk akadnom sehol.Game90 írta:Eazzy, MessiFan és a többiek! 19:15kor a SportM-en 30 - No crossover - The Trial of Allen Iverson, Az Allen Iverson-ügy! De ha lemaradtok róla, akkor mindenképpen töltsétek le, a trailer alapján ígéretes:
Angolul szerintem fent van mindenhol, de magyarul szerintem esélytelen megtalálni (amúgy örülök, hogy nem csináltak szinkront hozzá, feliratosan jobban élveztem). Jó rész volt, főleg a rasszizmus volt a középpontban. Néhány hét múlva a Sport1 ismételni fogja, ha nem felejtem el, akkor szólok, most vasárnap például a Reggie Miller-es részt ismétli az S1.Tocy írta: Nincs SportM nálunk...ezt letölteni vhonnan? Magyarul...
Egyetértek, Harden lehetne a kulcs, de szinte momentuma sincs, a 4. meccs végjátékában már majdnem menekült a labda elől, fejben nagyon nincs ott. És még azt sem lehet mondani, hogy nagyon jól védekezik rajta a Heat, mert sorban dobálhatja az üres triplákat. Lehet, hogy már zavarja őt a szakálla dobás közbenEazzy írta: Ezen akadt meg a figyelmem...hol kapcsoltátok ki Hardent? Sehol. Bazzeg olyan open trííket hagyott ki, amiket még én is bedobok vazze, hát negyven mérföldre egy lélek sem, erre kihagyja, de vagy háromszor a meccsen, plusz ott volt amikor megy egyedül a palánkra bazzeg, és egy ilyen highflyer player öcsém a gyűrűre [auto_cenzúra]...hát mondom. Én nagyon bírom Hardent, de ilyen szinten offnak lenni a döntőben...ezen a meccsen benne hagyott vagy 10-et túlzás nélkül. Nem akarom ráhárítani, mert szegény 22 éves, de azért na.