Az mi, hogy bealudtam, semmi ébresztő, de pont felkeltem

Amúgy itt rohadt nagy vihar van, szakad az eső, villámlik. Thunder...

Gif azonnal eszembe jutott
Ettől az ókácé-től meg már most rosszul vagyok.
Ez viszont nem rossz
Jó ez a rádiós közvetítés.
+5, LBJ megint jó, Chalmers már 5 assist, Miller feltámadt, 2/2 tripla, KD most vállalkozik, Westbrook támadja a gyűrűt, már 7 FT-nél.
Komoly ez a zenekar, Michael Jackson-t nyomatnak
Volt +17 is, félidőben +10, ennek az eredménynek nagyon örülhet a Thunder. KD és Westy sem dob jól, amúgy mindketten végigtolták ezt a félidőt. Gyakorlatilag RW és Harden büntetői tartják őket életben, támadásban és védekezésben is elég gyengék. James nagyon okosan és hasznosan játszik, Wade is jó, de már 3 fault-nál tart, Miller alig tud járni, de 4/4 tripla és most kintről és bentről is veszélyesek.
Harden kapott egyet a szakállára
Fisher kamu flagrant foul.
Szegény Harden-nek semmi sem sikerül és az önbizalmas is valahol -1 körül van.
3. negyed elején csak +5 volt, a negyed végére +24 lett! Megállíthatatlan a Miami, a döntőben most játszanak a legjobban, az OKC meg teljesen szétesett.
Azért ez igazi csapatmunka, hatan 10 pont felett, és ki dobta idáig a legtöbb pontot? Mike Miller
LeBron scored 16+ points in paint in last 6 playoff games, the longest streak of his career.
LBJ-nek azért csak összejött a tripla-dupla.
Na, ez kiütés volt, Wade 20, Miller 23, Bosh 24, LBJ 26 pont. Ma és ebben a párharcban teljesen megérdemelten nyert a Heat!
Egy valamit sajnálok, hogy Eddie Curry is bajnok lett.
KD sír, viszont azon azért csodálkozok, hogy LeBron nem.
LBJ az MVP.
“It’s about damn time.”- LeBron James.
Ááá, Spoelstra hatalmas a sapkában
Jövőre jöhet a visszavágó
Kb., LeBron-t is már csak a kopaszodással lehet majd cseszegetni...