Na én most jutottam el a meccsig, addig nem is néztem direkt ide. Hát bazzeg, felrobban az agyam.
Tocy írta:Harden meg a szokásos, őt kikapcsoltuk az egész sorozatra, úgy néz ki.
Ezen akadt meg a figyelmem...hol kapcsoltátok ki Hardent? Sehol. Bazzeg olyan open trííket hagyott ki, amiket még én is bedobok vazze, hát negyven mérföldre egy lélek sem, erre kihagyja, de vagy háromszor a meccsen, plusz ott volt amikor megy egyedül a palánkra bazzeg, és egy ilyen highflyer player öcsém a gyűrűre [auto_cenzúra]...hát mondom. Én nagyon bírom Hardent, de ilyen szinten offnak lenni a döntőben...ezen a meccsen benne hagyott vagy 10-et túlzás nélkül. Nem akarom ráhárítani, mert szegény 22 éves, de azért na.
Jamest elismerem, brutál, főleg ahogyan passzol, de úgy fel tudja kenni a plafonra az agyamat, hogy egy jumpert nem bír bedobni, és a 30 pontjából 25 zsír ugyanaz az izomból berohanok a palánk alá....gusztustalan egy játékos olyankor, aztán meg passzol egy álomszerűt....
Durant meg szökőévben kapott labdát, ami nagyszerű, mivel úgysem olyan nagy clutch, meg amúgy is, Sefolosha jobban dob triplát is...
Na mind1, kell még egy év ennek az OKC-nek, fejben van a gond. Ott is látszott, amikor a hibás fújások miatt felment a pumpa náluk. Higgadtnak kellett volna maradni...mondjuk innen könnyű mondani, ott biztos szétvágok valakit amikor negyvenedjére se fújnak faultot (RW volt vagy egyszer a vonalon, annyi betörésből biztos jogos is ez...), vagy amikor James sírós fejjel néz a bíróra, hogy vaddafakk, és kap egy büntetőt a semmire (amit először Durantnak adnak, majd Westynek, persze senkinek sem volt köze sem ehhez), de egyébként is brutál Heatnek fújás volt.
Fakk, megyek alszok, mert nem lehet ezt idegekkel bírni.
I hate you HEAT!