Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Beszállok én is. Amúgy meg túl gyors vagy!:D Válaszolnék én is néha 1-1 kérdésre,(amire pont tudom a választ) de mindig megelőzöl.Na ha valakit érdekel, akkor:
1;Bob:Marley
2;Sanama
3;Socio
3;Cumbee
Élelmiszer boltSanama írta:és mi az a CBA?![]()
![]()
![]()
![]()
Hát én benne vagyok
Na ha valakit érdekel, akkor:
2;Sanama
Ezt most látom, zseniálisCumbee írta:NBA @NBA
The LOL Award goes to @JavaleMcGee34 for running the wrong way. #NBASMA http://on.nba.com/KTHPTH
Na ha valakit érdekel, akkor:
2;Sanama
Van oylan szerződés, hogy 4+1 év mondjuk és a +1év az csapatopciós (tehát a Gm eldönti megéri megtartani xy-t) vagy játékos opciós, amikor a játékos azt mondja, hogy köszi ennyi pénzért én nem maradok itt inkább megnézem mit tudok FA-n és abban bízok többet keresek.Vagy lehívja és marad.Sessions 4,551,626 kapna jövőre ha lehívta volna a játékos opcióját, ennél többet ér.Így nem marad.Sanama írta:és ez mi ?Sessions egyébként nem hívta le a player optionjét, így megy FA listára Ezzel nem könnyíti meg az amúgy is szűkös keretek között mozgó Lakers dolgát
és ez mi ?Sessions egyébként nem hívta le a player optionjét, így megy FA listára Ezzel nem könnyíti meg az amúgy is szűkös keretek között mozgó Lakers dolgát
Hardent inkább fejben kapcsoltuk ki, az első 2 meccsen könnyű dobása sem volt kb, azóta is folyamatosan küzdenie kell, egy-két tiszta helyzetben sem tud már jól dobni. Durant meg azért nem kapott labdát, mert nem hagytuk...folyamatosan zártuk előtte a passzsávokat, ált. 7-8 mp küzdés után kaphatta meg, majd Battier v. James volt az arcában. A belső embereik elől is elzártuk a passzlehetőségeket, nekem nagyon tetszik a védelmünk. NBA1-on írták, és egyet is értek tökéletesen, egy 2-1-2-es zónát játszunk sokszor, de némi emberfogással fűszerezve, nem tud mit csinálni az OKC. Támadásban picit mi is esetlegesek vagyunk, ez tény. Persze James meg gusztustalanul játszik, mert kihasználja azt, amiben a legjobbEazzy írta:Na én most jutottam el a meccsig, addig nem is néztem direkt ide. Hát bazzeg, felrobban az agyam.
Ezen akadt meg a figyelmem...hol kapcsoltátok ki Hardent? Sehol. Bazzeg olyan open trííket hagyott ki, amiket még én is bedobok vazze, hát negyven mérföldre egy lélek sem, erre kihagyja, de vagy háromszor a meccsen, plusz ott volt amikor megy egyedül a palánkra bazzeg, és egy ilyen highflyer player öcsém a gyűrűre [auto_cenzúra]...hát mondom. Én nagyon bírom Hardent, de ilyen szinten offnak lenni a döntőben...ezen a meccsen benne hagyott vagy 10-et túlzás nélkül. Nem akarom ráhárítani, mert szegény 22 éves, de azért na.Tocy írta:Harden meg a szokásos, őt kikapcsoltuk az egész sorozatra, úgy néz ki.
Jamest elismerem, brutál, főleg ahogyan passzol, de úgy fel tudja kenni a plafonra az agyamat, hogy egy jumpert nem bír bedobni, és a 30 pontjából 25 zsír ugyanaz az izomból berohanok a palánk alá....gusztustalan egy játékos olyankor, aztán meg passzol egy álomszerűt....
Durant meg szökőévben kapott labdát, ami nagyszerű, mivel úgysem olyan nagy clutch, meg amúgy is, Sefolosha jobban dob triplát is...
Na mind1, kell még egy év ennek az OKC-nek, fejben van a gond. Ott is látszott, amikor a hibás fújások miatt felment a pumpa náluk. Higgadtnak kellett volna maradni...mondjuk innen könnyű mondani, ott biztos szétvágok valakit amikor negyvenedjére se fújnak faultot (RW volt vagy egyszer a vonalon, annyi betörésből biztos jogos is ez...), vagy amikor James sírós fejjel néz a bíróra, hogy vaddafakk, és kap egy büntetőt a semmire (amit először Durantnak adnak, majd Westynek, persze senkinek sem volt köze sem ehhez), de egyébként is brutál Heatnek fújás volt.
Fakk, megyek alszok, mert nem lehet ezt idegekkel bírni.
I hate you HEAT!
Ma egy játékos ahhoz hogy Bird szabadügynök legyen, három évet kell eltöltenie a ligában anélkül, hogy szabadügynökként csapatot váltana, vagy waiverre tenné egy gárda. (waive amikor kivásárolod kiteszed)neobarca írta:Valaki elmagyarázná nekem, haladónak, hogy mik azok a Bird jogok? Mert most nagyon harculunk Lin és Novak Bird jogaiért és sokan be vannak szarva, hogy nem kapjuk meg őket...![]()
Nincs mitCumbee írta: Köszi! Valami ilyesmire gondoltam, csak nem hallottam még ilyenről az NBA-ben és az kavart be, hogy azt hittem, hogy csak fix fizuk vannak. Ebből is látszik, hogy újonc vagyok még.Tényleg nagyon jól dolgoznak a Hornets-nél, idén is szimpatikusak voltak, de ha továbbra is ilyen okosan csinálják a dolgokat, jövőre lehet elkezdek nekik is divatdrukkolni.
![]()
NBA @NBA
The LOL Award goes to @JavaleMcGee34 for running the wrong way. #NBASMA http://on.nba.com/KTHPTH
Ezen akadt meg a figyelmem...hol kapcsoltátok ki Hardent? Sehol. Bazzeg olyan open trííket hagyott ki, amiket még én is bedobok vazze, hát negyven mérföldre egy lélek sem, erre kihagyja, de vagy háromszor a meccsen, plusz ott volt amikor megy egyedül a palánkra bazzeg, és egy ilyen highflyer player öcsém a gyűrűre [auto_cenzúra]...hát mondom. Én nagyon bírom Hardent, de ilyen szinten offnak lenni a döntőben...ezen a meccsen benne hagyott vagy 10-et túlzás nélkül. Nem akarom ráhárítani, mert szegény 22 éves, de azért na.Tocy írta:Harden meg a szokásos, őt kikapcsoltuk az egész sorozatra, úgy néz ki.
Köszi! Valami ilyesmire gondoltam, csak nem hallottam még ilyenről az NBA-ben és az kavart be, hogy azt hittem, hogy csak fix fizuk vannak. Ebből is látszik, hogy újonc vagyok még.Bob_Marley írta:Pont ezért csinálnak ilyet, hogy garantál-nem garantált rész, hogy ne kelljen mindent kifizetni ilyen esetben, A nem garantált rész a bónusz rész, úgy kelle értelmezni hogy megkapja a játékos ha lejár probléma mentesen a szerződése.
Az alapfizetést kell kifizetnie, s utána elmehet.
Legalábbis én így tudom![]()
De utána kell ennek olvasnom ennek a tradenek.De elvileg így jön ki a garantált-nem garantált rész.
Magyarán Lewisnak van egy 23 milliós szerződése amiből 13 garantált az utolsó évére megegyezik a Hornetssel ezt megkapja leteszi a csukát, viszont Ariza+Okafor ketten együtt még 2 évig lennének, s összesen kapnának 43 milliót, így spórolnak kerekítve 30 milliót ezzel, hogy Lewisnak csak a garantáltját kell kifizetni, Wizards meg kap 2 embert és reménykedhet (mellesleg nekik is jó ez a csere)
Gordonra Bird joga van a Hornetsnek megadják a maxot, behúzzák az 1/1et és van egy tonna helyük (iszonyat mázlisták, hogy Paul csere után gyakorlatilag ha jövőre még talán nem is, de utána okos döntésekkel és ez az Okofarros nagyon jó szóval 2 év alatt nagyon kemény csapatuk lehet.)
Egyébként kicsit fura nekem ez az egész NBA. Fociban is megvannak a kedvenc csapataim, van egy nagyon régóta és full favorit(nyilván nehéz kitalálni, hogy melyik) és vannak minden országban olyanok, akiknek még szorítok. NFL-ben is van egyértelmű kedvenc és vannak a semlegesek, itt meg van 5-6 csapat, akik között igen nehéz lenne sorrendet felállítanom. Mondjuk ez is tetszik benne, hogy így nem annyira egy pólusú számomra sem a liga, mindig van kiért izgulni.Trade saves New Orleans around 30 million? New Orleans now has unlimited cap space, in addition to the #1 pick, the #10 pick, and Eric Gordon. Not a bad time to be a Hornets fan.
Pont ezért csinálnak ilyet, hogy garantál-nem garantált rész, hogy ne kelljen mindent kifizetni ilyen esetben, A nem garantált rész a bónusz rész, úgy kelle értelmezni hogy megkapja a játékos ha lejár probléma mentesen a szerződése.Cumbee írta:Na még mindig nem tiszta.Bob_Marley írta:Rashard Lewis:
2012-13 is partially guaranteed for an assumed $13,699,551 / Signed 7/11/07 for an assumed $112,753,504 for 6 years23,7-es szerződést írnak mindenhol, a HoopsHype-on is megnéztem, ott is az van. Létezik az, hogy valakinek van ugyan abban az évben egy garantált meg egy nem garantált része is a szerződésének? Ilyenről még nem hallottam. Akkor annak a nem garantáltnak mi értelme? Mert ha nem fizeti ki a csapat, akkor sem tud elmenni a játékos, mert van élő szerződése továbbra is.
Na még mindig nem tiszta.Bob_Marley írta:Rashard Lewis:
2012-13 is partially guaranteed for an assumed $13,699,551 / Signed 7/11/07 for an assumed $112,753,504 for 6 years
Vicces meg minden, de ezt Turiaf megcsinálja úgy is, hogy a pályán sincs.fcbarca0827 írta:Amikor ezt láttam a meccsen, már mondtam, hogy ebből tuti jó kis GIF lesz.Game90 írta:
Amikor ezt láttam a meccsen, már mondtam, hogy ebből tuti jó kis GIF lesz.Game90 írta:
Game90 írta:
![]()
Nincs esetleg tipped, hogy honnan lehetne leszedni? Megint lemaradtam róla, a régebbi részeket már kerestem neten, magon meg mindenhol de nem sikerült rájuk akadnom sehol.Game90 írta:Eazzy, MessiFan és a többiek! 19:15kor a SportM-en 30 - No crossover - The Trial of Allen Iverson, Az Allen Iverson-ügy! De ha lemaradtok róla, akkor mindenképpen töltsétek le, a trailer alapján ígéretes:
Nincs SportM nálunk...ezt letölteni vhonnan? Magyarul...Game90 írta:Eazzy, MessiFan és a többiek! 19:15kor a SportM-en 30 - No crossover - The Trial of Allen Iverson, Az Allen Iverson-ügy! De ha lemaradtok róla, akkor mindenképpen töltsétek le, a trailer alapján ígéretes:
http://www.youtube.com/watch?v=PJzUWoMu0W8
Úristen...Bob_Marley írta: Gamenek küldöm
Ez óriási
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... jIfrQqABl0
I HATE MIAMI![]()
![]()
![]()
Nekem Iversonnal kapcsolatban mindig beugrik ez a video:Game90 írta:No crossover - The Trial of Allen Iverson, Az Allen Iverson-ügy! De ha lemaradtok róla, akkor mindenképpen töltsétek le, a trailer alapján ígéretes:
http://www.youtube.com/watch?v=PJzUWoMu0W8
Úristen...Bob_Marley írta: Gamenek küldöm
Ez óriási
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... jIfrQqABl0
I HATE MIAMI![]()