USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.21. 19:27:16

Na ha valakit érdekel, akkor:
1;Bob:Marley
2;Sanama
3;Socio
3;Cumbee
Beszállok én is. Amúgy meg túl gyors vagy!:D Válaszolnék én is néha 1-1 kérdésre,(amire pont tudom a választ) de mindig megelőzöl.:D

Egyébként itt egy régebbi cikk, ami ezekről szól, a Bird jogok kapcsán akartam linkelni.
http://www.nba1.hu/index.php?lap=salarycap

A Sessionos hírt olvastam én is, csak végül nem írtam bele a rövidke összefoglalómba. Van még 1-2 ilyen játékos idén player optional, aki fontos eleme a csapatának, és megjátssza ezt, hogy kilép a szerződéséből, nem akar elmenni, csak jobb kontraktust akar kiharcolni magának. (pl.: G. Wallace-Nets, J. Nelson-Orlando, B.Bass-Boston, stb.) Számomra ez egy kicsit fura amúgy, persze játékos szemszögből látom az értelmét és meg is értem, csak nekem ennek ilyen húzzuk le a csapatunkat beütése van. Bennem valahogy az a kép él, hogy akkor lépnek ki a játékosok, ha nem elégedettek a csapattal és váltani akarnak, ha maradnának akkor nem babrálják a szerződésüket. Persze üzletileg logikus lépés, de pl ezzel kicsit alá is tesznek a csapatuknak, mert az előzetes tervekbe be nem kalkulált plusz részt harapnak így ki a sapkából.

NBA: Soical Media Awards
http://www.nba.com/2012/news/06/21/SMA- ... index.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.06.21. 19:35:52-kor.
socio66

2012.06.21. 17:46:27

egyet én is elvállalok, ha az előreviszi az ügyet. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.21. 17:21:21

Sanama írta:és mi az a CBA? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hát én benne vagyok
2;Sanama
Élelmiszer bolt :P :D (ami széthúzza a topikot :P :D)

Collective Bargaining Agreement magyarul kollektív szerződés a játékosok és a liga között.

Na még páran összejövünk hihop kiadjuk a dolgokat és lehet magyarázni :D És képben lesz mindenki. :D

Cumbee írta:
NBA ‏@NBA

The LOL Award goes to @JavaleMcGee34 for running the wrong way. #NBASMA http://on.nba.com/KTHPTH
Ezt most látom, zseniális :D Ráadásul előröl még nem láttam Wall arcát, iszonyat D: Minden rajta van abban a 2 mp-ben meg ahogy mutatja öcsém akkor legalább gyere ide zárni,erre ez a barom elfut :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.21. 17:15:30

és mi az a CBA? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hát én benne vagyok
2;Sanama
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2012.06.21. 17:22:33-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.21. 17:09:12

Sanama írta:
Sessions egyébként nem hívta le a player optionjét, így megy FA listára Ezzel nem könnyíti meg az amúgy is szűkös keretek között mozgó Lakers dolgát
és ez mi ? :D
Van oylan szerződés, hogy 4+1 év mondjuk és a +1év az csapatopciós (tehát a Gm eldönti megéri megtartani xy-t) vagy játékos opciós, amikor a játékos azt mondja, hogy köszi ennyi pénzért én nem maradok itt inkább megnézem mit tudok FA-n és abban bízok többet keresek.Vagy lehívja és marad.Sessions 4,551,626 kapna jövőre ha lehívta volna a játékos opcióját, ennél többet ér.Így nem marad.

Egyébként mit szólnátok egy olyanhoz, hogy mindenki kap egy adott dolgot amit "el kell " magyarázni a többieknek az NBA fizetési struktúra felépítésével kapcsolatban.
10-15 percet rászán az ember és megtalálja google-ben.Így mindenkinek lenne árlátása a dolgokra, ha virágnyelven elmagyarázzuk egymásnak.
Itt az offseason lassan aktuálisak ezek a dolgok, s nincs olyan sok kivétel, s így mindenki kicsit magában is jobban tudja pörgetni, hogy erősíthet akár kedvenc csapat akár egy másik csapat :D

4-5en összejövünk már jó, azt felejtsétek el, hogy majd midnent én fogok elmagyarázni :mrgreen: Mert 1; nem tudok mindent, sőt 2; változott a CBA is :P
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.21. 17:04:26

Sessions egyébként nem hívta le a player optionjét, így megy FA listára Ezzel nem könnyíti meg az amúgy is szűkös keretek között mozgó Lakers dolgát
és ez mi ? :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.21. 16:47:00

Eazzy írta:Na én most jutottam el a meccsig, addig nem is néztem direkt ide. Hát bazzeg, felrobban az agyam.
Tocy írta:Harden meg a szokásos, őt kikapcsoltuk az egész sorozatra, úgy néz ki.
Ezen akadt meg a figyelmem...hol kapcsoltátok ki Hardent? Sehol. Bazzeg olyan open trííket hagyott ki, amiket még én is bedobok vazze, hát negyven mérföldre egy lélek sem, erre kihagyja, de vagy háromszor a meccsen, plusz ott volt amikor megy egyedül a palánkra bazzeg, és egy ilyen highflyer player öcsém a gyűrűre [auto_cenzúra]...hát mondom. Én nagyon bírom Hardent, de ilyen szinten offnak lenni a döntőben...ezen a meccsen benne hagyott vagy 10-et túlzás nélkül. Nem akarom ráhárítani, mert szegény 22 éves, de azért na.

Jamest elismerem, brutál, főleg ahogyan passzol, de úgy fel tudja kenni a plafonra az agyamat, hogy egy jumpert nem bír bedobni, és a 30 pontjából 25 zsír ugyanaz az izomból berohanok a palánk alá....gusztustalan egy játékos olyankor, aztán meg passzol egy álomszerűt....

Durant meg szökőévben kapott labdát, ami nagyszerű, mivel úgysem olyan nagy clutch, meg amúgy is, Sefolosha jobban dob triplát is...

Na mind1, kell még egy év ennek az OKC-nek, fejben van a gond. Ott is látszott, amikor a hibás fújások miatt felment a pumpa náluk. Higgadtnak kellett volna maradni...mondjuk innen könnyű mondani, ott biztos szétvágok valakit amikor negyvenedjére se fújnak faultot (RW volt vagy egyszer a vonalon, annyi betörésből biztos jogos is ez...), vagy amikor James sírós fejjel néz a bíróra, hogy vaddafakk, és kap egy büntetőt a semmire (amit először Durantnak adnak, majd Westynek, persze senkinek sem volt köze sem ehhez), de egyébként is brutál Heatnek fújás volt.

Fakk, megyek alszok, mert nem lehet ezt idegekkel bírni.

I hate you HEAT!
Hardent inkább fejben kapcsoltuk ki, az első 2 meccsen könnyű dobása sem volt kb, azóta is folyamatosan küzdenie kell, egy-két tiszta helyzetben sem tud már jól dobni. Durant meg azért nem kapott labdát, mert nem hagytuk...folyamatosan zártuk előtte a passzsávokat, ált. 7-8 mp küzdés után kaphatta meg, majd Battier v. James volt az arcában. A belső embereik elől is elzártuk a passzlehetőségeket, nekem nagyon tetszik a védelmünk. NBA1-on írták, és egyet is értek tökéletesen, egy 2-1-2-es zónát játszunk sokszor, de némi emberfogással fűszerezve, nem tud mit csinálni az OKC. Támadásban picit mi is esetlegesek vagyunk, ez tény. Persze James meg gusztustalanul játszik, mert kihasználja azt, amiben a legjobb :D Ennyiből Durant is undorító, mert nem ér átdobni a kisebb embert, majd Westbrook, mert nem ér lefutni a lassabbat, vagy Shag, mert nagyobb, stb...biztos ideges vagy, de ekkora orbitális baromságot ne írj már légyszíves. A fújások meg téll baromi rosszak, de ha valaki nem ilyen elvakult, akkor láthatja azt is, hogy Jamesnek és Wade-nek is hány 2+1 marad el, ahogy a túloldalon is megvan ez Westbrook és Durantnél is. Felesleges ilyenen idegeskedned, szerintem egyértelmű, hogy eddig a Heat a jobb és kész. Ha akarod fogd a bírókra, fogd Istenre, vagy James surmóságára ( ez továbbra is omg )...

Hornetsnek meg én is szurkolok, már csak a Saints-fanságom miatt is :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.21. 16:46:02

neobarca írta:Valaki elmagyarázná nekem, haladónak, hogy mik azok a Bird jogok? Mert most nagyon harculunk Lin és Novak Bird jogaiért és sokan be vannak szarva, hogy nem kapjuk meg őket... :oops: :wink:
Ma egy játékos ahhoz hogy Bird szabadügynök legyen, három évet kell eltöltenie a ligában anélkül, hogy szabadügynökként csapatot váltana, vagy waiverre tenné egy gárda. (waive amikor kivásárolod kiteszed)
Ez a három év akár egyéves szerződésekkel, akár egy hároméves kontraktussal is abszolválható, a lényeg az, hogy a játékos ne váltson a szerződések között csapatot. Egy játékoscserével persze elkerülhet máshová, a Bird-jogait viszi magával…Korai Bird jogok meg 2 év.

Megmondom őszintén nem tudom pontosan mi a vita tárgya Linék ügyében, ha jól rémlik mindkettő waiverről van és a Knicks szeretné ha lennének Bird jogaik és hivatkoznak valamire, de nem tudom pontosan mire. :D Viszont ha elutasítják a kérelmüket, akkor MLE-t fel kell áldozni val. Linre és akkor Novakot nem tudják megtartani viszont ha megadják nekik a Bird jogokat, akkor újraszerződik mindkettő és az MLE is megmarad amiből lehet még erősíteni.

De majd utána olvasok mi ez a Lines dolog :D
Cumbee írta: Köszi! Valami ilyesmire gondoltam, csak nem hallottam még ilyenről az NBA-ben és az kavart be, hogy azt hittem, hogy csak fix fizuk vannak. Ebből is látszik, hogy újonc vagyok még.:D Tényleg nagyon jól dolgoznak a Hornets-nél, idén is szimpatikusak voltak, de ha továbbra is ilyen okosan csinálják a dolgokat, jövőre lehet elkezdek nekik is divatdrukkolni.:D
Nincs mit :D Nem egy egyszerű az NBA salary felépítés a kivételekkel adható max fizetési struktúra stb, ráadásul én bevallom őszintén az új kollektív szerződést annyira nem ismerem, tudom hogy vannak változások amnesty MLE változás de nagyjából ugyanaz a rendszer, csak pénzügyileg szűkösebb.
Offseasonben amúgy is sokat fogunk ilyen dolgokról beszélni, s akkor mindenki kicsit könnyebben fogja megérteni a szabályokat.

Sessions egyébként nem hívta le a player optionjét, így megy FA listára :D Ezzel nem könnyíti meg az amúgy is szűkös keretek között mozgó Lakers dolgát :mrgreen:

Hornetsre én is nagyon kíváncsi vagyok, főleg szemöldökre :D KG-hez hasonlítják a srácot meglátjuk mi lesz belőle, plusz ugye lesz helyük és inkább szerintem a következő FA piacon fognak robbantani, szimpatikus csapat ráadásul nyugati s így nem rivális :D én is fogok divatdrukkolni nekik :P

NBA salarys dolgok :D
http://www.cbafaq.com/salarycap.htm
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.21. 16:55:08-kor.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.21. 16:26:09

Valaki elmagyarázná nekem, haladónak, hogy mik azok a Bird jogok? Mert most nagyon harculunk Lin és Novak Bird jogaiért és sokan be vannak szarva, hogy nem kapjuk meg őket... :oops: :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.21. 05:07:52

Ma adták át az NBA Social Media Awardot. Annyira nem merültem bele, de ezen a twitter bejegyzésen rohadt nagyot röhögtem.
NBA ‏@NBA

The LOL Award goes to @JavaleMcGee34 for running the wrong way. #NBASMA http://on.nba.com/KTHPTH
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.21. 00:21:36

Na én most jutottam el a meccsig, addig nem is néztem direkt ide. Hát bazzeg, felrobban az agyam.
Tocy írta:Harden meg a szokásos, őt kikapcsoltuk az egész sorozatra, úgy néz ki.
Ezen akadt meg a figyelmem...hol kapcsoltátok ki Hardent? Sehol. Bazzeg olyan open trííket hagyott ki, amiket még én is bedobok vazze, hát negyven mérföldre egy lélek sem, erre kihagyja, de vagy háromszor a meccsen, plusz ott volt amikor megy egyedül a palánkra bazzeg, és egy ilyen highflyer player öcsém a gyűrűre [auto_cenzúra]...hát mondom. Én nagyon bírom Hardent, de ilyen szinten offnak lenni a döntőben...ezen a meccsen benne hagyott vagy 10-et túlzás nélkül. Nem akarom ráhárítani, mert szegény 22 éves, de azért na.

Jamest elismerem, brutál, főleg ahogyan passzol, de úgy fel tudja kenni a plafonra az agyamat, hogy egy jumpert nem bír bedobni, és a 30 pontjából 25 zsír ugyanaz az izomból berohanok a palánk alá....gusztustalan egy játékos olyankor, aztán meg passzol egy álomszerűt....

Durant meg szökőévben kapott labdát, ami nagyszerű, mivel úgysem olyan nagy clutch, meg amúgy is, Sefolosha jobban dob triplát is...

Na mind1, kell még egy év ennek az OKC-nek, fejben van a gond. Ott is látszott, amikor a hibás fújások miatt felment a pumpa náluk. Higgadtnak kellett volna maradni...mondjuk innen könnyű mondani, ott biztos szétvágok valakit amikor negyvenedjére se fújnak faultot (RW volt vagy egyszer a vonalon, annyi betörésből biztos jogos is ez...), vagy amikor James sírós fejjel néz a bíróra, hogy vaddafakk, és kap egy büntetőt a semmire (amit először Durantnak adnak, majd Westynek, persze senkinek sem volt köze sem ehhez), de egyébként is brutál Heatnek fújás volt.

Fakk, megyek alszok, mert nem lehet ezt idegekkel bírni.

I hate you HEAT!
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.20. 23:51:44

Bob_Marley írta:Pont ezért csinálnak ilyet, hogy garantál-nem garantált rész, hogy ne kelljen mindent kifizetni ilyen esetben, A nem garantált rész a bónusz rész, úgy kelle értelmezni hogy megkapja a játékos ha lejár probléma mentesen a szerződése.
Az alapfizetést kell kifizetnie, s utána elmehet.
Legalábbis én így tudom :D
De utána kell ennek olvasnom ennek a tradenek.De elvileg így jön ki a garantált-nem garantált rész.

Magyarán Lewisnak van egy 23 milliós szerződése amiből 13 garantált az utolsó évére megegyezik a Hornetssel ezt megkapja leteszi a csukát, viszont Ariza+Okafor ketten együtt még 2 évig lennének, s összesen kapnának 43 milliót, így spórolnak kerekítve 30 milliót ezzel, hogy Lewisnak csak a garantáltját kell kifizetni, Wizards meg kap 2 embert és reménykedhet (mellesleg nekik is jó ez a csere)

Gordonra Bird joga van a Hornetsnek megadják a maxot, behúzzák az 1/1et és van egy tonna helyük (iszonyat mázlisták, hogy Paul csere után gyakorlatilag ha jövőre még talán nem is, de utána okos döntésekkel és ez az Okofarros nagyon jó szóval 2 év alatt nagyon kemény csapatuk lehet.)
Köszi! Valami ilyesmire gondoltam, csak nem hallottam még ilyenről az NBA-ben és az kavart be, hogy azt hittem, hogy csak fix fizuk vannak. Ebből is látszik, hogy újonc vagyok még.:D Tényleg nagyon jól dolgoznak a Hornets-nél, idén is szimpatikusak voltak, de ha továbbra is ilyen okosan csinálják a dolgokat, jövőre lehet elkezdek nekik is divatdrukkolni.:D Az egyik hírben olvastam és szvsz nagyon jól megfogalmazták:
Trade saves New Orleans around 30 million? New Orleans now has unlimited cap space, in addition to the #1 pick, the #10 pick, and Eric Gordon. Not a bad time to be a Hornets fan.
Egyébként kicsit fura nekem ez az egész NBA. Fociban is megvannak a kedvenc csapataim, van egy nagyon régóta és full favorit(nyilván nehéz kitalálni, hogy melyik) és vannak minden országban olyanok, akiknek még szorítok. NFL-ben is van egyértelmű kedvenc és vannak a semlegesek, itt meg van 5-6 csapat, akik között igen nehéz lenne sorrendet felállítanom. Mondjuk ez is tetszik benne, hogy így nem annyira egy pólusú számomra sem a liga, mindig van kiért izgulni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.20. 22:57:23

Cumbee írta:
Bob_Marley írta:Rashard Lewis:
2012-13 is partially guaranteed for an assumed $13,699,551 / Signed 7/11/07 for an assumed $112,753,504 for 6 years
Na még mindig nem tiszta.:D 23,7-es szerződést írnak mindenhol, a HoopsHype-on is megnéztem, ott is az van. Létezik az, hogy valakinek van ugyan abban az évben egy garantált meg egy nem garantált része is a szerződésének? Ilyenről még nem hallottam. Akkor annak a nem garantáltnak mi értelme? Mert ha nem fizeti ki a csapat, akkor sem tud elmenni a játékos, mert van élő szerződése továbbra is.
Pont ezért csinálnak ilyet, hogy garantál-nem garantált rész, hogy ne kelljen mindent kifizetni ilyen esetben, A nem garantált rész a bónusz rész, úgy kelle értelmezni hogy megkapja a játékos ha lejár probléma mentesen a szerződése.
Az alapfizetést kell kifizetnie, s utána elmehet.
Legalábbis én így tudom :D
De utána kell ennek olvasnom ennek a tradenek.De elvileg így jön ki a garantált-nem garantált rész.

Magyarán Lewisnak van egy 23 milliós szerződése amiből 13 garantált az utolsó évére megegyezik a Hornetssel ezt megkapja leteszi a csukát, viszont Ariza+Okafor ketten együtt még 2 évig lennének, s összesen kapnának 43 milliót, így spórolnak kerekítve 30 milliót ezzel, hogy Lewisnak csak a garantáltját kell kifizetni, Wizards meg kap 2 embert és reménykedhet (mellesleg nekik is jó ez a csere)

Gordonra Bird joga van a Hornetsnek megadják a maxot, behúzzák az 1/1et és van egy tonna helyük (iszonyat mázlisták, hogy Paul csere után gyakorlatilag ha jövőre még talán nem is, de utána okos döntésekkel és ez az Okofarros nagyon jó szóval 2 év alatt nagyon kemény csapatuk lehet.)
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.20. 22:30:02

Bob_Marley írta:Rashard Lewis:
2012-13 is partially guaranteed for an assumed $13,699,551 / Signed 7/11/07 for an assumed $112,753,504 for 6 years
Na még mindig nem tiszta.:D 23,7-es szerződést írnak mindenhol, a HoopsHype-on is megnéztem, ott is az van. Létezik az, hogy valakinek van ugyan abban az évben egy garantált meg egy nem garantált része is a szerződésének? Ilyenről még nem hallottam. Akkor annak a nem garantáltnak mi értelme? Mert ha nem fizeti ki a csapat, akkor sem tud elmenni a játékos, mert van élő szerződése továbbra is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.20. 21:30:28

Rashard Lewis:

Mellesleg ha a szerződések kicsit részletesebb dolgaira kíváncsi valaki ajánlom ezt az odlalt:
http://www.storytellerscontracts.com/

Magyarul most cseréltek egyet méghozzá Okafor +Ariza ami nagyjából kiteszi Lewis szerződését azt a 23 millió körülit, viszont mivel Rashard barátunknak csak 13 millió garantál, így július 1ig kivásárolják, s gyakorlatilag kinulláztak majdnem 30 millió dollárt :lol: 13 kontra 43.
Óriási húzás!
Amúgy meg állítólag a Celticset érdekelné a dolog ha kivásárolják Lewist (kifogják ez 100% )
NEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ainge eszedbe ne jusson Rashard lewist Bostonba hozni :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.20. 21:16:29

fcbarca0827 írta:
Game90 írta:Kép
Amikor ezt láttam a meccsen, már mondtam, hogy ebből tuti jó kis GIF lesz. :lol:
Vicces meg minden, de ezt Turiaf megcsinálja úgy is, hogy a pályán sincs.:D

Így a döntő alatt kicsit off, de van 1-2 számomra érdekes hír az elmúlt időszakból, gondoltam beírom őket, hátha valaki rájátszás alatt már nem olvasgat annyit.

1. A Memhis-nek új tulajdonosa van, végre sikerült egy olyan embert találnia az eddigi tulajnak, aki vállalta, hogy nem költözteti el a csapatot a városból. Értelem szerűen nem ismerem az amcsi üzletembereket, de állítólag egy elég gazdag, de fiatal csóka, szóval valszeg megoldódnak a Hornets után a macik gondjai is megoldódnak.

2. Mike Dunlap személyében megvan a Bobcats új edzője. Ha valakinek ismerős ez a név akkor írhatna pár szót, hogy mire lehet számítani. Jó lenne, ha idén kevesebbet szerencsétlenkednének majd.:D
Szintén Bobcats-es hír, hogy Jordan bácsi úgy döntött, hogy ha már az 1. pick nincs meg, akkor a 2.-ra nem feltétlen tartanak igényt, komoly ajánlat esetén megválnának tőle. Mondjuk kicsit talán fölé árazták a dolgot, mert állítólag Gay-t, vagy hozzá hasonló szintű játékost szeretnének kapni.

3. Ma megszületett a nyár első cseréje, mégpedig a Wizzards és a Hornets között. A Wizards részéről Rashard Lewis mellé még egy 46. pick-et is bedobtak, míg a Hornets Okafor-t és Ariza-t küldi cserébe. A Hornets úgy tűnik nagyon komolyan gondolja ezt a rebuildinget, elég rendesen kitakarítanak, ha jól skerül az építkezés, akkor jövőre okozhatnak meglepetéseket. Lewis-nak egyébként jövőre lejárós a szerződése (23,7 milla egy évre!!) de valszeg kivásárolja a Hornets.(Ha valaki otthon van ezekben a dolgokban az el tudná magyarázni nekem, hogy mi az, hogy a 23,7 milliós szerződéséből 13,7-et kivásárolnak? Odaadnak neki most annyit és onnantól úgy kell venni, hogy 10 milliós szerződése lesz jövőre??) A 2 NO-os kicsit több mint 42,5 milliót kap majd a következő 2 évben.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.06.20. 20:12:39

Még jó párszor fogják ismételni ezt a műsort a Sport1-2-n is.
Múlt héten a "Len Bias: Szertelenül" című rész volt, az is nagyon hatásos volt. Korábban a "Wayne Gretzky: Az üzlet"-et láttam (többször is :D ). Érdemes nézni, jó kis műsor ez a 30. Amúgy valamikor év vége felé lesz az utolsó rész.

Ismét kikapott az OKC. Ehh.
Sebaj, legalább még izgalmasabb lesz, mert 7 meccsen nyernek. :D Úgyis elhozzák a következőt Miamiból.
Mondjuk én, már a 3., aztán a 4. meccsre is ezt mondtam. :lol:
Game90 írta:Kép
Amikor ezt láttam a meccsen, már mondtam, hogy ebből tuti jó kis GIF lesz. :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.20. 19:57:31

Game90 írta:
Kép

mondjuk vicces volt azt ezt a "valamit" megelőző fault fújás Ibakára... :roll: átesett Boshon->fault,oké,köszi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.20. 19:53:20

Game90 írta:Eazzy, MessiFan és a többiek! 19:15kor a SportM-en 30 - No crossover - The Trial of Allen Iverson, Az Allen Iverson-ügy! De ha lemaradtok róla, akkor mindenképpen töltsétek le, a trailer alapján ígéretes:
Nincs esetleg tipped, hogy honnan lehetne leszedni? Megint lemaradtam róla, a régebbi részeket már kerestem neten, magon meg mindenhol de nem sikerült rájuk akadnom sehol.
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.20. 19:53:08

Game90 írta:Eazzy, MessiFan és a többiek! 19:15kor a SportM-en 30 - No crossover - The Trial of Allen Iverson, Az Allen Iverson-ügy! De ha lemaradtok róla, akkor mindenképpen töltsétek le, a trailer alapján ígéretes:
http://www.youtube.com/watch?v=PJzUWoMu0W8
Bob_Marley írta: Gamenek küldöm :mrgreen:
Ez óriási :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... jIfrQqABl0
I HATE MIAMI :P :D
Úristen... :lol: :lol:

Kép

Kép
Nincs SportM nálunk...ezt letölteni vhonnan? Magyarul...
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.06.20. 19:46:17

Game90 írta:No crossover - The Trial of Allen Iverson, Az Allen Iverson-ügy! De ha lemaradtok róla, akkor mindenképpen töltsétek le, a trailer alapján ígéretes:
Nekem Iversonnal kapcsolatban mindig beugrik ez a video:

http://www.youtube.com/watch?v=eGDBR2L5kzI

Imádtam ezt az arcot,a kedvenc pillanataim egyike tőle, amikor az egyik All-Star meccsen az alapvonalon kirepülő labda után ugrik a bal kézzel elkapja, levegőben áttezi a jobb kezébe majd még be is dobja a golyót. Amennyire zseniális,annyira bolond természetű is volt..

Amúgy már volt ilyen Reggie Millerről is nem régiben, remélem megtartják eme jó szokásukat a Sport M-en. Legalább lenne miért nézni ezt is..
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.20. 19:07:48

Eazzy, MessiFan és a többiek! 19:15kor a SportM-en 30 - No crossover - The Trial of Allen Iverson, Az Allen Iverson-ügy! De ha lemaradtok róla, akkor mindenképpen töltsétek le, a trailer alapján ígéretes:
Bob_Marley írta: Gamenek küldöm :mrgreen:
Úristen... :lol: :lol:

Kép

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.20. 19:04:15

James erős görcsöt kapott, de rendben lesz a következőre, úgyhogy még ebben sem lehet bízni :D
Itt mondjuk fájt neki:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... bTtyP9MtQo

Gamenek küldöm :mrgreen:

Rondo és Chandler a Kimmel showban, Rajont se láttam még ennyit mosolyogni :D Szerencsére túltette magát a kiesésen, jön a draft trainig camp felépülnek a sérültek jók leszünk :P
http://www.youtube.com/watch?v=ghotmvnu ... r_embedded
Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.06.20. 13:51:15

Nem akarom kimondani, de vélhetőleg a miami bajnok. Bár úgy vagyok velük, mint Rondo és Garnett. :D Nem tudom képes-e feltámadni az okc, bízom benne, de ly kevés az esély rá. KD-ről beszél mindenki, amikor kb. labdát se kap, irgalmatlanul keveset a képességeihez mérten. Sose szoktam, még magyar szinten se megtalálni a bírókat, de bődületes nagy vicc fújás van, nem láttam minden meccset, legutóbbi kettőt csak, de ez vicc. Tőrös is említette finoman, de nem ment bele.
OKC magas embereit abszolút nem használja, csak kitöltik azt az 5 fős kezdőt, semmi extrát nem adnak, védekezésben főleg, Harden egy nagy darab nulla, hatalmas csalódás, ő a 6. ember? ugyan már.. ha innen megnyerik, az lesz a csoda, nem James.

Amúgy is, itt a frankó, nem tudom olvastátok-e, hatalmas :D

"Ezek nem kosárlabdázók, hanem a kapitalista tömegtermelés gyártósorán előállított lélektelen robotemberek, akik 48 percen keresztül emberiesség elleni bűntetteket hajtanak végre. Férfitestbe bújt mosott agyú gyerekkatonák ők, akikkel elhitették, hogy ők lehetnek a következő Jordan, de egy tökéletes világban csak az Antikrisztus menyegzőjén léphetnének fel a tortaszegés után és az éjféli töltött káposzta előtt, mint bazári látványosság. A párharcot egyébként a Thunder nyeri meg hét meccsen."
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.20. 13:46:52

Sajnos megérdemelten fog kikapni a Thunder :? ilyen idióta védekezést amit bemutatnak, tényleg 4en nézik többnyire, nemhogy besegítene vki az 5. embernek, amikor nyilvánvaló,hogy abból már dobás lesz, nem passz...

Westbrook nagyot játszott, de azért a fontos pillanatoknál betli volt, (92-90nél lábára pattintja, majd a végén nem nézi a támadóidejét a Miaminak)

persze nélküle nem lett volna érdemi végjáték sem.

Harden meg ássa el magát, csoda hogy ilyen formában lévő emberekkel,és védekezéssel szoros meccseket tud játszani az OKC.

Innentől szerintem vége, sőt 6.meccs sem lesz. Miami pontosan tudja,hogy az igazi lehetőség a gyűrűre az az 5.meccsen lesz, és ha James-t összerakják, akkor be is húzzák. Persze ha hirtelen végre alkalmazkodna a Thunder úgy,ahogy tud, akkor nem lenne egyértelmű ez, de az utóbbi 3 meccs alapján, nem úgy fest sajna. Pedig sokkal több van ebben a csapatban.

u.i.: erre nem fogok semmit, csak én úgy látom, hogy azért jóval nagyobb hazai pályát kap a Miami, mint kapott a Thunder.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése