Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Rá is ugyanúgy vonatkoznak a szabályok. Nehogymá pont ő legyen kivétel.Bányász írta:Az mennyire magyar,h Sumit a felvezető rendőrei jelentették fel vezetés közbeni mobilozásért....
150ezres bírságra számíthat a híradó szerint.
Háát mit mondjak, nevetséges talán.. Farzsebéről előhúzza a bukszát és 2x annyit ad lehet, híresek lettünk megint vmiről. Egy világsztárt kell megbüntetni, azt.. nah ez már más téma..Bányász írta:Az mennyire magyar,h Sumit a felvezető rendőrei jelentették fel vezetés közbeni mobilozásért....
"Szolgálunk és védünk"Bányász írta:Az mennyire magyar,h Sumit a felvezető rendőrei jelentették fel vezetés közbeni mobilozásért....
Több, mint valószínű, hogy a francia Grosjean.Master19 írta:http://www.nemzetisport.hu/formula1/piq ... 49663.html
Őszintén szólva már vártam mikor következik be amikor a Renaultnál betelik a pohár Piquet-tel kapcsolatban.Tavaly se mutatott valami sokat,de idén konkrétan egy nagy NULLA.Nem tudja valaki ki lesz helyette?
én úgy tudtam hogy barrichelo autójáról amikor leesett a rugó még ki is lőtte a gumiBarrichello kocsijáról leesett egy közel egy kilós rugó az időmérő edzésen.
Massa nem sokkal ment mögötte, és a rugó pont úgy esett le és pattant fel, hogy Massa fejét kapta el közel 280 km/h-s tempónál.
Egy acél rugó találta el a fejét 270km/h-nál és elvesztette az eszmélettét. Azóta van kótházban. Meg neki ment a falnak. És nem fékezett mert nem volt magánálchonggy írta:megmondaná valaki,mi is történt Massával??most jöttem haza a nyaralásról,és csak annyit tudok,hogy falnak ütközött....
Nagyjából egyetértek, hogy valóban így lesz mindenkinek jó, de nem tartom korrektnek.Hawk írta: Az egészből csak azt akartam kihozni, hogy miért ne kivételeznének Schumival, ha ezzel majdnem mindenki jobban jár.
Szerintem a Renault is engedik versenyezni Valenciában, mert az is érdeke a FIA-nak, hogy minnél többen nézzék a futamokat (főleg Alonsot és Schumit). Szerintem pénzbüntetésre ítélik őket és versenyezhetnek.
A FOTA már beleegyezett! Már csak a Williams-en, a Force India-n és a FIA-n múlik a dolog.Kralo írta: .... Remélem legalább Briatorenak lesz esze, és beint.
A szabály alól ez a teszt kivétel lenne, akár tetszik, akár nem.ozsimiki írta:az akkor van ha ő is ilyen kérelemmel állt volna elő,de nem.Kralo írta: Kivételezés.
ha egy csapat kéri,és megkapja,az még nem kivételezés. sebaj jó mókát, hanyagolom az ilyen elméleteidet a jövőben,max msnen, ott is hangulatfelkeltés céljából:D