Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zalán soha nem lett volna az, aki, ha nem ez a neve. Azt pedig, ti sem gondolhattátok komolyan, hogy egy Kecskemétért eligazol Szombathelyről. Nagy visszalépés lett volna a számára. Az pedig egyáltalán nem érdekel, hogy más csapatok utálják, aminek egy oka van: irigység. Patonay Imrétől nem egy interjút olvastam, amelyben szuperlatívuszokban beszélt Lacika teljesítményéről, hozzáállásáról, intelligenciájáról. Patonay véleménye pedig számomra etalon a honi kosárlabdázás terén, egyetlen olyan fórum, amelyet fenntartások nélkül elfogadok.redmiller írta:Nos, kosaras (játékos) körökből származó infók is... Bíróktól is... Szurkolóktól is... Tapasztalat itteni, illetve válogatott meccsekről...Varga Tamás írta:red!
Hát, igen, egy körmendi az egy hiteles forrás! A Körmendnek egy gondja van vele: nem náluk játszott/ik. Azt gondolom, sok olyan kosaras van, akit csak saját csaptában szeretnek, másutt utálják. Ivkovics, Mészáros, Czigler, hogy csak hármat említsek. A körmendiek véleménye kb. annyira érdekel, mint az atomfizika. Az a csapat, amely elüldözi köréből azt az embert, akinek mindent köszönhet, az számomra a világ leggusztustalanabb, legundorítóbb, leglajasabb gyülekezete. Ez olyan, mintha saját tányérjukba piszkítottak volna. Azóta FALCO-meccsekre jár, és itt érzi jól magát.
Kálmánt pedig lehet utálni, de az elmúlt 15 év legjobb irányítója, bárki mondhat bármit. Sztojant sem a korrektségéért szeretik/utálják. Ezen kár vitatkozni, szerintem.
Kár vitázni, mert nálatok ő marad az isten, de attól máshol utálják... Ne tud meg milyen fogadkozások voltak az itteni szurkolókban, mikor a vezetőség leakarta igazolni! Szerencsére, kicsivel kevesebb pénzért, de Szombathelyen maradt.Elég gyorsan megcsapant volna a nézőszám, ha leigazoljuk....
Szerintem Borisz nagyobb játékos volt! Zalán is...
Nos, kosaras (játékos) körökből származó infók is... Bíróktól is... Szurkolóktól is... Tapasztalat itteni, illetve válogatott meccsekről...Varga Tamás írta:red!
Hát, igen, egy körmendi az egy hiteles forrás! A Körmendnek egy gondja van vele: nem náluk játszott/ik. Azt gondolom, sok olyan kosaras van, akit csak saját csaptában szeretnek, másutt utálják. Ivkovics, Mészáros, Czigler, hogy csak hármat említsek. A körmendiek véleménye kb. annyira érdekel, mint az atomfizika. Az a csapat, amely elüldözi köréből azt az embert, akinek mindent köszönhet, az számomra a világ leggusztustalanabb, legundorítóbb, leglajasabb gyülekezete. Ez olyan, mintha saját tányérjukba piszkítottak volna. Azóta FALCO-meccsekre jár, és itt érzi jól magát.
Kálmánt pedig lehet utálni, de az elmúlt 15 év legjobb irányítója, bárki mondhat bármit. Sztojant sem a korrektségéért szeretik/utálják. Ezen kár vitatkozni, szerintem.
Nem csodálkozom kovinho nyilatkozatán... Kálmán gusztustalanul tud viselkedni idegenben... Nem véletlen, hogy - Szombathely kivételélvel - mindenhol utálják... A szurkolók többségének semmi baja nem lenne a Falcoval, ha Kálmán nem játszana. Állítólag - körmendiek szerint - még tinédzser körmendi szurkolóként is görény volt... Be is raktak róla egy fiatalkori - szurkolói - képet róla, amin éppen pökhendin mutogatott...Varga Tamás írta:Akkor te most, mennyivel nyilatkoztál tisztességesebben, mint én. Én csak tuskónak neveztem Franát - számomra az is -, te meg felöklelnéd Kálmánt. Gratulálok felelősségteljes, sportemberi viselkedésedhez!kovinho írta:Gondolom kummára nem ment neki aznap. Ez van.
De azért mégsem kéne így beszélned róla, feltéve, hogyha tudod mit nyert egy éve Szolnokon...![]()
Am. Kálmánt lehet én is felökleltem volna.
Bocsi.
Na, akkor ezt jól megbeszéltük!kovinho írta:Számomra se humoros, hogy letuskózod Franat.
Bocsi, de egy vérbeli szurkoló már csak ilyen...
Ez, számomra nem humoros. Bocsi, de egy vérbeli szurkoló már csak ilyen.kovinho írta:![]()
![]()
Elvesztetted a humorérzéked?
Egyébként is ott van a bocsi...
Akkor te most, mennyivel nyilatkoztál tisztességesebben, mint én. Én csak tuskónak neveztem Franát - számomra az is -, te meg felöklelnéd Kálmánt. Gratulálok felelősségteljes, sportemberi viselkedésedhez!kovinho írta:Gondolom kummára nem ment neki aznap. Ez van.
De azért mégsem kéne így beszélned róla, feltéve, hogyha tudod mit nyert egy éve Szolnokon...![]()
Am. Kálmánt lehet én is felökleltem volna.
Bocsi.
Lehet, hogy életében ez volt az első ilyen meccse, nem tudom. De, szabályos szerelésre nem volt képes a meccsen. A 16. perc táján úgy volt 4 fault-ja, hogy abból hármat két perc alatt szedett össze, a 4. után amikor lecserélték, Meszlényi szinte üvöltött vele. Alekszejev mellett nem sok sót evett meg, azt a kevés pontot, amit összehozott, azt Feigl mellett érte el. Mai teljesítménye, nulla volt. Akármennyire is a szívedhez nőtt.kovinho írta:Hát, tavaly eléggé a szívemhez nőtt, nem szeretem, ha így beszélnek róla. Lehet, hogy elszakadt nála a cérna, benne van, de ebből nem következik, hogy nem tud kosarazni.
Nem értem, mi a szánalmas? Lehet, hogy hüle' vagyok, de nem értem! Megbántottalak?kovinho írta:Igen, Frana tényleg nem tud kosarazni. Csak véletlenül lett bajnok tavaly.
Úristen Tamás, ez már tényleg szánalmas.
Lélektelen játék, katasztrófális támadójáték a 2. félidőben, gyenge védekezés... Jó csapat a Nyíregyháza, simán 4 közé fog jutni, de ilyen gyenge játékkal esélyünk sem volt.Varga Tamás írta:Red!
Mit csináltatok tegnap a Nyíregyháza ellen? Nem örülök ennek az eredménynek, mert így a Körmend ugyanúgy áll, mint Ti! Húzzatok bele, mert a Körmendnek nem szabad bejutnia a rájátszásba!
Tamás.