USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.20. 13:00:05

Nálam kevesebb ember utálja jobban Jamest :lol: De egyszerűen nem tud az ember mit tenni el kell ismerni idén nagyon komoly dolgot tesz ám le az asztalra.... :roll: Vegyük az alapszakaszt, ahol 0 felkészüléssel gyakorlatilag végig rohanta a regular seasont brutális hatékonysággal, s faarccal.
Aztán jött a PO vártuk a megszokott összecsuklást, az elején még azt mondtuk jó-jó most jó, de majd mikor jönnek a fontos meccsek......
És a sorsolásuk is gyakorlatilag iszonyat gyilkos, kezdték a NY-al ami azért veszélyes csapat és a keletiek közül a legerősebb volt papíron a kaphatóak közül, majd jött a Pacers, amely nagyon jó kosárlabdát játszik, fiatal erős, magas s ott is James ugyanazzal a robot mozgással, s tekintettel, őket is betolta mint egy tank, majd jött a 200 éves Celtics :D PP-é minden tiszteletem amit az ő térdével meglehetett tenni, megtette, de mi alapból úgy készültünk felesleges is rá embereket küldeni, mert egy leütés és vége, egyedül vitte a Miamit kis túlzással.És ugye ott volt az a 6ik meccs ahol meg kellett volna remegjen, főleg a Gardenben, erre jött a 0 érzelem az arcán, s a bérgyilkos tekintet :? És akkor itt vagyunk a döntőben, ahol ez az ember konkrétan olykor elindul, s vége a dalnak.Vannak segítői anélkül nem megy Battier-Chalmers, Wade ugye sérült és így mind támadásban mind védekezésben 2 ember melót csinál.
Ha innen ilyen év után elveszti, akkor tényleg lehúzhatja a rolót :D
Az ember valami egészen brutális hogy egy dologra koncentrál, s megy előre mint egy tank, nem érdekli mi van bedobja kihagyja leütik nem fújnak, fújnak megy előre és csinálja.Becsülöm ezért, hogy ilyen elhívatott idén azért a kor meglátszik rajta kicsit "komolyodott" az évek során :D

Az egész Miamiból Chalmerst meg Wadet szeretem a többi nem igazán (és akkor finom voltam és nőies :D ) de még ha nagyon rossz is ezt kimondani, de a Heaten kívül kevés csapat érdemli/érdemelte meg jobban az idei bajnokságot (Celtics pl :mrgreen:)

Thunderen azt érzem, hogy a fiatalság s a kellő rutin hiánya kiütközik :?
Harden valami egészen katasztrófa negyedei vannak jó szerivel, de inkább percei, Westbrook a csirke agyával még a nyomást sem tudja felfogni :lol: Így neki kijönnek jó meccsek, de Durant is kivételes játékos, de ahogy Bazska is mondta tegnap olyan védekezést kap, ami iszonyat frusztrálja.
És nem az a higgadt emberke, nem hiába vannak folyamat fault gondjai, látszik az arcán hogy nem megy annyira.
Megtalálták az ellenszert ellene, míg a túloldalt tegnap pl nagyon döcögött a védekezés, s egyszerűen D nélkül nem megy.Ahogy voltak kivédekezett támadások az elején, tempóra kényszerítések száguldott a Thudner, ez a játékuk megszerzett labda gyorskosár, de amikor folyamat 5-5 ellen felállva kell támadni, iszonyat idegőrlő, s plusz még rutin hiánya, kis sunyiság ravaszság hiányzik tőlük (pl Fisher ebben tudna segíteni világéletében ezt csinálta :D de ő is teljes invisible man....).Fejben van felettük a Miami, akik az ilyen brusztolásban legyűrik őket, tegnapi sem egy szép meccs volt, tele hibával, de a Miami megint jobban akarta úgy éreztem.

Még nincs minden teljesen veszve, de egy ilyen fiatal társaság mint az OKC nem tudom mennyire tudja magát összekapni, nem beszéltünk ilyenekről meg nem akarok oltári baromságot mondani, nem emlékszem a pontos statisztikára, de valami egészen brutális a nyerési statja annak a csapatnak, amelyik már szerepelt döntőben, míg a "szűz" csapatok elsőre általában veszítenek.Szóval a döntő rutin nagyon sokat számít, s ez hiányzik a Thudnerből, szoros szituknál rossz döntések, végig "izgulást" érzek, lsd Westbrook nem nézi az órát, oké iszonyat győzni akar az ember, de ilyenkor kijön hogy valaki volt már ilyen éles helyzetben, valaki nem, s ilyen apró hibákon elmegy egy meccs, aztán 2 majd, a széria.....

Ahogy kezdtem, kevesebb ember utálja jobban Jamest, s azért én még reménykedek, idén sem okoz csalódást, s ezt a képet látjuk majd :
Kép
:mrgreen: De ha nem, hát megérdemli, hátha ettől kicsit hátra is dől :P
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.06.20. 12:56:49

nem rosszindulatból, de nekem az első reakcióm az volt james sérülésére, hogy na, így akarja levenni magáról a terhet a végjátékra, persze lehet hülyeség, sőt valószínű, de ahogy néztem a reakcióit, nekem ez jött le.
a meccsel, meg a párharccal kapcsolatban nem tudok mit mondani, nekem az magas, hogy ha egyszer valamire rájövök, valami elkezd eszement módon működni, akkor azt miért kell félredobni újra és újra.
lehetséges, hogy a miami teljesen más matchup mint a spurs, és más stílust követel meg az ellenük való játék, de ennyire?
hátul rendezetlen a védelem, elöl meg esetleges minden, nem jár a labda, nem keresik a magasakat, ibaka-nak 14 kísérlete volt az előző három meccsen összesen, pedig láttuk hogy ő is be tudja dobni.
durant-et nagyon jól fogják, el kell ismerni, hiába szedegeti össze a 25-30 pontját még így is, nincs hatása a meccsre, nem tudja húzni a csapatot, és gondolom jórészt az így elvesztett önbizalom miatt a végén sem tud igazán nyerőember lenni.
harden az elmúlt két meccsen a 10 pontot sem érte el, csak erőlködik, így hát westbrook-ra marad a pontszerzés, csak ő meg a meccs elején hetedik sebességbe kapcsol, és onnantól kezdve fékezhetetlen, a hibái miatt nem tud igazi nyerőember lenni.
úgyhogy ez van, idén párszor már leesett az állam itt a playoff-ban, tehát még most sem mernék tippelni, de ilyen közel még nem volt a gyűrűhöz ez a miami és james, úgyhogy mindent bele fognak adni, nagyon nem akarnak ők már visszamenni oklahoma-ba.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.20. 12:27:09

kanty írta:
Most már legyen meg Jamesnek a gyűrű, nem akarom 5 évig azt hallani, h innen elveszítette. :lol:

én szívesen hallgatnám,amennyire utálom azt a palit, röhögnék ha innen elbuknák :D

De nem fogják,még ha esetleg a köv. meccset hozná is az OKC (nem fogja),akkor se tud majd 2 hazait is hozni, hiába a Ford Center közönsége.
Nem értem egyébként,hogy miért nem próbálják erőltetni azt,ami a Spurs ellen ment. törnek befelé rengeteg támadót kapnak emiatt.
Sajnos innen már nem tud majd veszíteni a Miami,és tele antipatikus arcokkal lévő csapaté lesz a bajnokság. Bár James az idei évért megérdemli,mert most a PO-ban is azért odatette magát rendesen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.20. 12:17:44

Innen egyszerűen nem bukhatja el a Miami. Háromból egyet még féllábbal is hozniuk kell.
Meccset nem láttam sajnos. Hosszabb összefoglalót tudtok linkelni (15-20 perc)?

Most már legyen meg Jamesnek a gyűrű, nem akarom 5 évig azt hallani, h innen elveszítette. :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.20. 09:10:42

Bár nem láttam a tegnapi meccset, de az eredményt tudom. Innen már nincs visszaút az OKC-nek. Sajnálom, mert szorosabb eredményre számítottam. De valljuk be, ha megnyeri a Miami a nagydöntőt, egy szavunk sem lehet. Egész évben odatették magukat. Jamesnek meg végre összejön a vágyott gyűrű... 8) :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.20. 08:53:54

Borzasztó meccs volt, de végül szinte simán nyertük meg, de James sérülésénél lefagytam, úgy ment, mint Miller :D Remélem a következőre összerakják, mert nélkül még 3-1-ről is hm...

Amúgy tök jó, hogy a Thunder ennyire alkalmazkodik az ellenfélhez :D Ha Spurs jön szembe, akkor szétpasszolják, ha Heat, akkor iso :D

Azt gondoltam, hogy most Bosh-nak lesz egy 20/10-es meccse, nem lett, de Chalmersre meg főleg nem számítottam :D

KD homály tríje a végén azért tetszett. Westbrook nagy meccs, de ész nélkül tolta végig, kapta a zárást, dobta rá, és most bedobálta őket. 20/32 nem semmi...Harden meg a szokásos, őt kikapcsoltuk az egész sorozatra, úgy néz ki.

Amúgy én még nem venném készpénznek a dolgot, igaz a 3-1 már jelentős, és játékban szerintem mind a 4 meccsen jobbak voltunk, legalábbis többet domináltunk, többet vezettünk, de továbbra is tartom, hogy a 3 hazait zsinórban behúzni borzasztó nehéz, pláne az OKC-t zsinór 4x megverni...pláne, ha James sem lesz teljesen egészséges. Wade-nek is most már kb mindene fáj, remélem nyáron összerakják a köv. szezonra, mert ez így nem állapot. Miller lépni nem tud, most James is megsérül, Bosh kihagyta a fél PO-t...keleti vírus elért most már minket is, de küzdünk ellene, és nem olyan szinten, mint a többieket :D

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 1456_n.jpg ez meg nagyon nagy :D

szerk.: elvileg James-nek csak görcs volt a lábában, bár ezt nehezen hiszem...
PCsabi
aka Game90

2012.06.20. 06:26:23

Bob_Marley írta:Durant a negyedikben nem tudom mennyit vállalt, illetve dobott de nagyon minimálisat :? Harden játékát én is lehozom.
KD 4. negyed: jó FG, TO, 2/2 büntető, jó FG, TO és amikor már mindegy volt, egy kihagyott tripla. Harden-ét inkább meg sem néztem.

Epic match, a végjátékról inkább nem írok semmit, ezt nézzétek meg!

Westbrook tényleg egy idióta, felnézhetett volna az órára vagy valami, de nem tudom őt hibáztatni, egyedül ő akarta a győzelmet a Thunder-ből, nélküle a 4. negyed elején eldőlt volna ez a meccs. Előbb venném elő Harden-t, Ibaka-t vagy Perkins-t, mint RW-t.

Kb...
Chris Mannix ‏@ChrisMannixSI
Russell Westbrook is going to get killed for that foul tomorrow. But without him OKC is blown out of this game.

LBJ kiválása után azért nem tettem volna sok lóvét a Heat győzelmére, de hatalmasat küzdöttek, igazi csapatként nyertek. James járni alig tudott, de ő egy gép, nem létezik, hogy kihagyja a következő meccset. Chalmers meg a rossz kezdés után (még szidtam is őt :) ) megnyerte a meccset: Mario Chalmers scored 15 of the Heat's 25 4th Q points.

DWade: "Mario Chalmers is a winner. He's shown it his whole life."

Mondjuk mondott szebbet is :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=AKaG0HXrNKQ

Na, jó éjt :D

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.06.20. 06:00:50

Nem tudom mi van a Thunderrel, ennél tudnak ők többet azt már láthattuk. Három idegenbeliből pedig azt gondoltam legalább egyet hoznak, majd az ötödiken.
Miami megérdemelten nyert, Jamesnek talán nincs komolyabb baja, ma nagyot játszott (hány ilyen meccse van, hogy csak 1-2 strigula kellene a tripla-duplához), távolabbról ismét nem volt valami eredményes, igaz a hármasa nagyon jókor jött.
Westbrooknak meg a dobások tekintetében szinte minden összejött, a végén ismét hibázott, de egész jó meccs volt ez a lényeg.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.20. 05:52:01

hát pedig előzetesen ezt a meccset vártam h ezt elhozza az okc. hát nem,így 3-1. a párharc előtt azt hittem az okc fog nyerni...hát ebben se lesz igazam. nem értem,hogy miért nem tudják a sas elleni játékot még megközelíteni sem :roll: plusz minden szituból a heat jön ki jól,talán mert ők akarnak jobban.
két nap múlva folyt.köv. heat ünnepléssel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.20. 05:38:19

Westbrook hülye ???????????5 mp támadóidő nagy nehezen megszerzi a Miami és faultol a sarokban???Gratulálok :D
Mekkora hiba volt, te jó ég :twisted:
Ezzel 3-1 pedig Westy nagyot játszott, igaz szokásosan agyatlanul.Durant a negyedikben nem tudom mennyit vállalt, illetve dobott de nagyon minimálisat :? Harden játékát én is lehozom.Óriási kár ezért főleg ahogy indult.Innen szinte lehetetlen :?

James nagyot játszott meg küzdött, s végül nem lett TD nála.Megérdemelték :? Óriási csalódás a Thunder játéka, védekezés 0 ennél bármelyik keleti csapat komolyabban megizzasztotta a Miamit, így meg rohadt nehéz megverni őket, ha simán dobálhatnak.Ha ma nincs Westbrook extra meccse, akkor ennek csúnya a vége, támadás is kaotikus s iszonyat leegyszerűsített felső elzárás, Westbrook betörésből állt.
Nagyon csalódott vagyok, ez rohadt kevés volt így erre az estére, második félidő nagyon gáz volt :?
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.20. 05:29:34

Alig tud járni, erre bevág egy triplát egálnál. Nem ember.

És Wade is hihetetlen ma.

Ez a Sefolosha trííí lehet, hogy a meccsébe került az OKC-nek.

Rioooooo \:D/

Westbrook ezt elintézte...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.20. 05:25:35

Na visszajön James, Brooks helyében szép nem szép küldeném rá a duplázást, üssék-vágják a védői főleg így hogy nem bírja annyira a terhelést.

Na jó van menjél már :D Nem bír lépni de bevág egy triplát...Ezzel igaz van hátra majdnem 3 perc, de elmegy :?
Chalmers elintézte a mai meccset,ő meg is érdemli a gyűrűt ha lesz nekik :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.20. 05:35:23-kor.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.20. 05:14:57

Hát ez most eléggé BadRuss... Le kéne hűteni a kicsit, mert úgy tűnik, hogy megkapta a mai gumibogyó szörp adagját. Nagyon fontos ez a meccs, be kell húzni!

Na erre aztán nagyon nem volt szükség...
PCsabi
aka Game90

2012.06.20. 05:13:28

Westbrook nélkül már nem lenne meccs.

Viszont Harden gyakorlatilag kuka.

Westy sorozatban 13 pont...

Wade milyen blokk :shock:

James remélem tudja folytatni, bár ő kis sérüléseknél nem szokott ennyire fájdalmas arcot vágni :?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.06.20. 05:19:43-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.20. 05:07:40

Game90 írta: James idáig elég laza, a 4. negyedben csak egy jó védekezéssel és egy elmebeteg Durant-tel lehet esélye az OKC-nek.

Chalmers hogy feljavult =D>
Chalmers valóban jól feljavult :?
Harden is rohadtul kellene, óriási momentum volt a kihagyott ziccere, ott átvehette volna a vezetést a Thudner és azóta lett -6 :?
Kép
Azért ebben volt egy kis flop is :lol: Jones mekkora tahó volt pár mpvel amúgy a 3ik negyed vége előtt :D

Westbrook iszonyat önző, de legalább most esik minden :mrgreen:
Egy F**k you man kis szösszenet repült is az utolsó dobás után :D

Hoppá James :shock:
Nekem is PP jutott eszembe :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.20. 05:19:23-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.20. 05:02:16

Kár volt ezért az utolsó támadásért, +7 azért mennyivel szebb lett volna.

James idáig elég laza, a 4. negyedben csak egy jó védekezéssel és egy elmebeteg Durant-tel lehet esélye az OKC-nek.

Chalmers hogy feljavult =D>
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.20. 04:46:53

Fú de idegőrlő meccs ez, ráadásul itt a második félidőben a védekezés-támadás egyaránt gyengus a Thundernél, elől Ibaka iso vagy Westbrook zárásból tempó, védekezésben meg nem érnek vissza, elváltanak folyamatosan, kinti dobásokra senki sem figyel :? Pedig ez élet-halál meccs az OKC-től Első negyedben 33 pont azóta eltel 21 perc és 35.
LETS GO THUNDER :D

Azért, hogy James mikre kap néha fújást, egészen elképesztő...Bemondja a sporinak, hogy fújjál már, s fújnak, meg Harden kiüti a kezéből 2 dobás :twisted:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.20. 04:19:48

Nem egy Celtics - Spurs féle taktikai csata, de én nagyon élvezem a meccset.

Westbrook most rendesen odateszi magát, mennek is neki a dobások, mondjuk 5-tel több rádobása volt idáig, mint KD-nek :) Ibaka 3 fault-ja azért jól jöhet majd, bár Collison is jól játszik.

Bosh rájött, hogy ez már a döntő és leszálltak a heréi, nagyot küzd a dínó. LBJ-nek kinéz egy tripla-duplás meccs, Wade sem rossz, a Cole - Jones kettős egyik tagját pedig nyomatni kéne majd a 2. félidőben is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.20. 03:50:09

4:10ig tartott a 14 pontos előny :? Hiába szivárogtak vissza a kezdők, teljesen kaotikus lett most a Thudner játéka :? Hihetetlen milyen meccs, ha nem lenne kiírva NBA döntő azt hinném D-Ligás meccs :lol: Rohanás, agyatlanul játék szintén ,sokszor elég gáz ami megy.
Izgalom meg a táncoscsajok (amúgy nem tudnak táncolni :lol:) akik nagyon dekoratívak kárpótolják az embert. :D

Közben Wade nekiment a falnak :D

Bosh megint őrjöng, ilyenkor úgy letudnám ütni az ilyen műkeménységért :D
+3 a félidő több volt ebben, főleg az első negyed miatt, de ott a cserék jól megbolygatták a dolgokat.James val. TD a többieket kellene megfogni, amikor jöttek Chalmerstől vagy Coletól a plusz pontok, akkor volt 16-0s futás.
Westbrook jó, de sokszor azért látszik miért All-Suttyó csapatkapitány :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.20. 03:37:43

Eddig biztató, csak -14...

Westbrook vért ivott a meccs előtt.

Chalmers-t el kéne felejteni, ma úgy látszik Cole-nak nagyon megy.

Collison és Bosh nagyot melózik.

Egál után -5 és Wade :?
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.20. 03:28:26

Jó lesz ez a meccs. Ilyet sem láttunk még ebben a sorozatban, futnak ész nélkül mindketten. Mondjuk ez szerintem az OKC-nek jön jobban, de majd meglátjuk. GSW-s cuccokat úgy tűnik ma nem nyerek, 98-95-öt tippeltem, de ilyen futás mellett simán 100 fölött lesznek a srácok.

Bosh mekkorát küzd megint. Esküszöm James mögött a Miami 2. legfontosabb játékosa itt a döntőben. Hol van már az alapszakaszból ismert langyi Bosh?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.06.20. 03:59:40-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.20. 03:13:27

Game90 írta: Vagy? :)
Beküldtem egy Red Bullt, úgy pörgök mint az állat, meg ahogy a Thunder :P :lol:

Végre azt látom amit szeretnék, James-Wade tempózgat, túloldalt meg kijátszott nem elkapkodott támadások lsd Ibaka extra passz Sefolosha dudaszó trííí
+10 végre a kezdés nem a megszokott borzalom az OKC-nél :D
Mennek a Miami téglák :D Na ez a le-fel agyatlan rohangálás, azért tényleg elég kiborító :D
Westbrook nagyon bekezdett, Ibaka 2 faultért kár. De jó lesz ez.Collison mekkora király :D Miami totál kilátástalan támadások ilyenek a Celtics szokott :P :D James elkéri 4en nézik.

Na épp írni akartam, jön a Halász nehogy gond legyen, lett :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.20. 03:40:08-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.20. 03:02:05

LBJ hiába tüzelte fel a srácokat, ez a kezdés nem sikerült a legjobban...

RW bekezdett.
Bob_Marley írta: Estére én is maradok NBA-t nézni (burhaha, rettegjetek) túl sok lett a hajnalra fent maradó Miami drukker :twisted: :D
Vagy? :)

Metta: James harden will have a great game I think I'm convinced , when guarded by players other than me , it's too easy.

In last 5 min of 4Q with game within 5 pts in series, LeBron is 3-of-5 shooting, 5-6 on FTs. Durant is 1-6 shooting, has no FTs.

Bazska ismét alkotott:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Balazs/bth-3

Kovács Kálmán is kapja az ívet, ezen meg besírtam :lol: :
Fásy Ádám: Csodálatos ünnep számomra, hogy a Sport TV élőben közvetíti az NBA döntőjét. Szerencsére a Zeneexpressz továbbra is szombaton kerül adásba, így az igényes közönség továbbra sem kényszerül választásra, ha minőségi szórakoztatásról van szó. Kevin Durant szerénytelen véleményem szerint olyan tehetség, amilyet Kratelli Dzsozefin felfedezése, illetve Zsülike mikrofonéretté válása óta nem láttam, míg LeBron James testfelépítése a kiváló Bunyós Pityu fizimiskáját juttatja eszembe. Nem tudom, hogy lehet-e legezni azt, amit az első három meccsen láttam, de abban biztos vagyok, hogy az Oklahoma City 4-3-ra nyer.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.06.20. 03:14:28-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.20. 02:58:55

Kép
Ennyi :D
LETS GO THUNDER szét kell szedni őket :twisted:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.19. 21:06:09