Nálam kevesebb ember utálja jobban Jamest

De egyszerűen nem tud az ember mit tenni el kell ismerni idén nagyon komoly dolgot tesz ám le az asztalra....

Vegyük az alapszakaszt, ahol 0 felkészüléssel gyakorlatilag végig rohanta a regular seasont brutális hatékonysággal, s faarccal.
Aztán jött a PO vártuk a megszokott összecsuklást, az elején még azt mondtuk jó-jó most jó, de majd mikor jönnek a fontos meccsek......
És a sorsolásuk is gyakorlatilag iszonyat gyilkos, kezdték a NY-al ami azért veszélyes csapat és a keletiek közül a legerősebb volt papíron a kaphatóak közül, majd jött a Pacers, amely nagyon jó kosárlabdát játszik, fiatal erős, magas s ott is James ugyanazzal a robot mozgással, s tekintettel, őket is betolta mint egy tank, majd jött a 200 éves Celtics

PP-é minden tiszteletem amit az ő térdével meglehetett tenni, megtette, de mi alapból úgy készültünk felesleges is rá embereket küldeni, mert egy leütés és vége, egyedül vitte a Miamit kis túlzással.És ugye ott volt az a 6ik meccs ahol meg kellett volna remegjen, főleg a Gardenben, erre jött a 0 érzelem az arcán, s a bérgyilkos tekintet

És akkor itt vagyunk a döntőben, ahol ez az ember konkrétan olykor elindul, s vége a dalnak.Vannak segítői anélkül nem megy Battier-Chalmers, Wade ugye sérült és így mind támadásban mind védekezésben 2 ember melót csinál.
Ha innen ilyen év után elveszti, akkor tényleg lehúzhatja a rolót

Az ember valami egészen brutális hogy egy dologra koncentrál, s megy előre mint egy tank, nem érdekli mi van bedobja kihagyja leütik nem fújnak, fújnak megy előre és csinálja.Becsülöm ezért, hogy ilyen elhívatott idén azért a kor meglátszik rajta kicsit "komolyodott" az évek során
Az egész Miamiból Chalmerst meg Wadet szeretem a többi nem igazán (és akkor finom voltam és nőies

) de még ha nagyon rossz is ezt kimondani, de a Heaten kívül kevés csapat érdemli/érdemelte meg jobban az idei bajnokságot (Celtics pl

)
Thunderen azt érzem, hogy a fiatalság s a kellő rutin hiánya kiütközik

Harden valami egészen katasztrófa negyedei vannak jó szerivel, de inkább percei, Westbrook a csirke agyával még a nyomást sem tudja felfogni

Így neki kijönnek jó meccsek, de Durant is kivételes játékos, de ahogy Bazska is mondta tegnap olyan védekezést kap, ami iszonyat frusztrálja.
És nem az a higgadt emberke, nem hiába vannak folyamat fault gondjai, látszik az arcán hogy nem megy annyira.
Megtalálták az ellenszert ellene, míg a túloldalt tegnap pl nagyon döcögött a védekezés, s egyszerűen D nélkül nem megy.Ahogy voltak kivédekezett támadások az elején, tempóra kényszerítések száguldott a Thudner, ez a játékuk megszerzett labda gyorskosár, de amikor folyamat 5-5 ellen felállva kell támadni, iszonyat idegőrlő, s plusz még rutin hiánya, kis sunyiság ravaszság hiányzik tőlük (pl Fisher ebben tudna segíteni világéletében ezt csinálta

de ő is teljes invisible man....).Fejben van felettük a Miami, akik az ilyen brusztolásban legyűrik őket, tegnapi sem egy szép meccs volt, tele hibával, de a Miami megint jobban akarta úgy éreztem.
Még nincs minden teljesen veszve, de egy ilyen fiatal társaság mint az OKC nem tudom mennyire tudja magát összekapni, nem beszéltünk ilyenekről meg nem akarok oltári baromságot mondani, nem emlékszem a pontos statisztikára, de valami egészen brutális a nyerési statja annak a csapatnak, amelyik már szerepelt döntőben, míg a "szűz" csapatok elsőre általában veszítenek.Szóval a döntő rutin nagyon sokat számít, s ez hiányzik a Thudnerből, szoros szituknál rossz döntések, végig "izgulást" érzek, lsd Westbrook nem nézi az órát, oké iszonyat győzni akar az ember, de ilyenkor kijön hogy valaki volt már ilyen éles helyzetben, valaki nem, s ilyen apró hibákon elmegy egy meccs, aztán 2 majd, a széria.....
Ahogy kezdtem, kevesebb ember utálja jobban Jamest, s azért én még reménykedek, idén sem okoz csalódást, s ezt a képet látjuk majd :

De ha nem, hát megérdemli, hátha ettől kicsit hátra is dől