Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lehet, hogy nem kéne hetente indulnia.Titinho írta:NŐI TENISZTORNA, BANGALORE, 2. FORDULÓ
Akgul Amanmuradova (üzbég) - Szávay Ágnes (magyar, 5.): 4:6, 7:6, 6:4
Hát megint kiesett Ági...Pedig a 2. játszmában már 4-2-re is vezetett és onnan állt fel az üzbég kiscsaj. Nagyon nem akar neki összejönni ez az év eddig...bízzunk a jobb folytatásban!
Azért érdekes lett volna, ha ott megáll a labda. Gondolom nem így reagált volna rá a végén.VIII.Henrik írta:Más: Nem szoktam golfot nézni, de e Tiger Woods videó alapján nem kételkedek Number1 titulusában.:http://www.youtube.com/watch?v=ZLKXvGE6kN8 (Szóval megüti egyenesen, aztán a dombocskán megáll a labd, és befordul 90-kal a lyuk irányába. Természetesen bele is esik.)
Sajnos ez az esemény már nem működik dopping nélkül. Attól függetlenül ez az egyik kedvenc sporteseményem. Az nem semmi amit ezek a fiúk művelnek.Frank Rijkaard írta:Vártam már ezt a döntést, de sajnos ha eddig kijátszották a szabályokat, szerintem ez sem fog akadályt jelenteni nekikKrojf írta:Komáim!
A WADA és a UCI közös akciója keretében ezentúl csak
doppingigazolvánnyal rendelkező, együttműködő, a vizsgálatokon
rendszeresen résztvevő kerékpáros vehet részt a Tour de France
kerékpáros körversenyen!!!
Aztán várjuk az eredményeket!!!
A Ti Krojf komátok.A Tour az egyik kedvenc sportversenyem, nagyon szeretem nézni, remélem folytatódni fog.
És élre tör a legjobb, Yaroslav Popovich![]()
Vártam már ezt a döntést, de sajnos ha eddig kijátszották a szabályokat, szerintem ez sem fog akadályt jelenteni nekikKrojf írta:Komáim!
A WADA és a UCI közös akciója keretében ezentúl csak
doppingigazolvánnyal rendelkező, együttműködő, a vizsgálatokon
rendszeresen résztvevő kerékpáros vehet részt a Tour de France
kerékpáros körversenyen!!!
Aztán várjuk az eredményeket!!!
A Ti Krojf komátok.
Igen,ez részben igaz,DE:kovinho írta:Az a baj Ágival, hogy amint megnyerte az xy tornát, az egész sajtó odaáig meg vissza volt tőle. Ilyenkor fogadtam rá, hogy jelentősen vissza fog esni a játéka. Szvsz, ugyanez lesz Talmánál is - ne legyen igazam. Tipikus magyar sajtó. Szegények már nem tudnak nyugodtan játszani... Túl nagy nyomást gyakorolnak rájuk. Szerintem.
Tudom, csak diplomatikusan akartam kifejezni magamsenzu írta:nem a sportág fejlődik hanem a doppingszerek baze'LG írta:Azért az nem semmi, h ilyen hosszú ideig fönt tudott maradni ez a csucs, hiszen a sportág rohamosan fejlődik. Ennek ellenére 16 évett kellett rá várni, h vki tulszárnyalja.
nem a sportág fejlődik hanem a doppingszerek baze'LG írta:Azért az nem semmi, h ilyen hosszú ideig fönt tudott maradni ez a csucs, hiszen a sportág rohamosan fejlődik. Ennek ellenére 16 évett kellett rá várni, h vki tulszárnyalja.