Még legalább 48 óráig altatják Massát. Állapota továbbra is életveszélyes.
Csak kb. 2 nap múlva derül ki, lett-e neki maradandó sérülése...
Go Felipe!
Jellemzően következetes döntés.
Mit tehet erről Alonso, pláne Piquet?
A Brawnt nem zárják ki? Kimit miért nem zárták ki annak idején az egész futamon mozgó kipufogóval? Sőt 2006ban szintén Renault-ot miért nem zárták ki az elguruló kerék miatt?
Elhiszem, hogy az elmúlt hét maga a horror, mint minden - F1-et egy kicsit kedvelő - embernek, így számomra is az.
De ez a büntetés? Ez nem megoldás, csak kiszúrás olyanokkal, akik nem tehetnek semmiről.
Ozsi írta:VÉLEMÉNYEM szerint 05ben úgy kezdődött a sors játéka,h ő a pozitív oldalán ált a végelszámolásnál, ez az elmúlt években visszament középre (06ot nem számítom bele). úgy,h szerintem nincs mit visszaadnia annak a sorsnak Wink persze ettől függetlenül még megnyerheti jövőre,csak nem érzem úgy,h alonsonak "tartozna" a sors.
Én viszont azt nem érzem, hogy Alonsonak ott lenne a helye, ahol most van. Nem érzem, hogy ennyi mindennel kellene kiegyenlítenie a sorsnak azt, hogy Kimi kétszer kiesett előle, a Meki hozott egyszer egy felelőtlen döntést, valamint, hogy Kimi alatt volt egy gyorsabb és megbízhatatlanabb gép.
És ez már nem az első ilyen szezonja, és beszélhetünk még a Mekis évéről is, ahol kihúzták alóla a szőnyeget.
Mi a véleményed Schumi sorsáról?
Te csak ezzel tudsz ilyenkor jönni? Nála is ki volt egyenlítve szerintem. nem volt több +os szezonja,mint -, ill amikor simán nyertek,nem hiszem,h a szerencsének volt köszönhető,viszont tudnék pár évadfinálét említeni,amikor az ellenfeleinek jól jött az ő pechje, ez nálam = az ő szerencséjük, legalábbis így is lehet nézni. ez a véleményem, bírom,h az aktív versenyzőkről van szó,akkor csak így lehet kontrázni
kihúzták a szőnyeget,jah, azóta is látszik,h milyen ügyetlen ez a hamilton,biztos csak a csapatnak köszönhette,h ment úgy ahogy a spanyol. nem a középmezőnyben van a helye ez tény,ettől még akkor se érzem úgy,h tartozik neki a sors egy vébével pl
max annyival,h kap egy esélyes kocsit,ami be is következik. köszönet a Ferrarinak. Ozsi
Tudtam, hogy ez lesz a rekontra. Ki mással jöttem volna? Hiszen ő van az avatarodban, de amint látom felkaptad a vizet, mert te is tudod, hogy 93-06 között nem volt ilyen gyenge autó alatta. Gondoltam megemlítem miután sorsbéli, szerencsebéli mérlegekről van szó, és ezt a véleményt nem éreztem hitelesnek tőled. Ráadásra a múltba nem én kezdtem el kapirgálni.
A kémügy kipattanása után pikkeltek Alonsora csapaton belül, biztos fantasztikus érzés volt számára a szezon utolsó harmada, sőt Hami is felrúgta az alkalmazott időmérőtaktikát a Hungaroringen, és ezzel egyáltalán nem Hamilton tehetségét szóltam le. Nem mélyülnék el a részletekben, ki így, ki úgy látja, de nem véletlen, hogy Kimi akkora hátrányt tudott ledolgozni.
Ezt a vitát én is maximum privátban vagy msnen vagyok hajlandó folytatni. A Forma1, mint közösségi téma jelen helyzetben nem a mi semmit nem érő eszmecserénkről kell hogy szóljon.
Légyszíves legközelebb ne a hszemben reagálj színessel.
Egyrészt nem frissül a topic, másrészt tudtommal ezt fegyelem fenntartására használjátok. Nem tartom túl előnyösnek az efféle reakcióformát.
Kék szín az nem felkeltésnek használjuk,az a piros, azért szerkesztettem bele,mert én se akarom újrakezdeni a köröket,és Schuminak ehhez ismét semmi köze sem volt,nem ért egy új hszt
Ozsi
Nem az első eset. 10 lappal arrébb is volt egy ilyen, ahhoz pedig semmi köze a németnek.