Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sztem is még Federer rengeteg cimet be fog gyűjteni. De azért remélem Djokovics is most már versenyben lex. Már tavaly a US openen is szorongatta Federert.fcbarcelonazsombi írta:Igen teljesen megérdemelte, hogy nyerjen. Már nyerhetett volna eddig is csak hát eddig egyeduralom alakult ki a teniszbe. Ez most meg tört és ez nagyon jót tesz ennek a sportnak. Habár Federernek valószínűleg ez csak egy kisiklás lehetet szóval lesz ő még rengeteget a csúcson.LG írta:Ez az, megérdemelt már egy győzelmet
Igen teljesen megérdemelte, hogy nyerjen. Már nyerhetett volna eddig is csak hát eddig egyeduralom alakult ki a teniszbe. Ez most meg tört és ez nagyon jót tesz ennek a sportnak. Habár Federernek valószínűleg ez csak egy kisiklás lehetet szóval lesz ő még rengeteget a csúcson.LG írta:Ez az, megérdemelt már egy győzelmet
YEHHHHHHHHHHHHHRivaldo11 írta:Djokovics meg 2:0 ra megy a szetteket tekintve. A harmadikban meg vszinüleg rövidités dönt. Nem szeretnék már megint egy Federer diadalmenetet látni.
Ki vele
Ez hülyeség... alig bírt futni? Nekem nem úgy tűnt. Volt pár labdamenet amibe elég nagy mákja volt Federernek és sztem kicsit idegileg is megviselte a vége a srácot h negyven semmiről jött fel és vette el az adogató játékát.GoDJonzen írta:Hát ez nagyon durva meccs volt! Most néztem nem rég adták! Már aztem kiesik Roger de hál égnek ezt is behúzta! GO FEDEX!
A végét mindig jobban bírja! Szegény csávó már alig bírt futni meg ütni, ő meg ütötte az ászokat!