Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Magas volt a labda, szal finoman oda akartam szúrni, hogy x*rok vagytok, de ezek szerint nagyon olcsó poén volt és nem ment át.Bob_Marley írta:Büszkén írtad a rossz választ
A gondolatmeneted már ott bukik, hogy a Lakers-Celtics mellett valóban magas szám áll de a 2 legtöbbet bajnokságot nyert csapat is ergo a legtöbbször rossz helyen draftolhattak
bár lehet nem értettem az iróniát
Nyereményed az elmúlt 4 év Barcelona-Real találkozók 60 perces DVD-be sűrítve (minden RM gól kivágva, nem mintha sok lett volnadaffy írta:én azt sem tudom,hogy hány pontos a kétpontos,erre meg..
bob,akkor beszéljünk a nyereményről...
először beírta,hogy a nyertes bármit kérhet,de utána sunyin kitörölte. de én láttam,úgyhogy jogosan követelhetsz bármit.daffy írta: bob,akkor beszéljünk a nyereményről...
Jólvan, közben vizsgára készülök, mert holnap jó lenne MVP formát hozni nekem is, gondolhattam volnaBob_Marley írta:És a nyertes a vendégszurkolónk daffyAlapszakasz MVP címek csapatokra bontva
Tufákok vagytok
Jordan 5+Rose 1 = 6
James 2 Cavs
1 Heat
KG Wolves 1 ezért írtam hogy ez segítség
Először a vissza vonultatott mezek összegét akartam kihozni, de francnak van kedve annyit googlezni
én csak az alapszakaszra gondoltam. de csak a hasamra ütöttem és beírtam valamit,nehogy kimaradjak belőlecsababarca írta:ilyesmire gondoltam én is. de a bullsnál ez rögtön bukik. Jordan 5ször volt alapszakasz,6szor nagydöntő MVP.daffy írta:mvp címek csapatokra leosztva?
Kösz Bob,pedig bekészültem rendesen hajnalra,erre nem most lesz...
ilyesmire gondoltam én is. de a bullsnál ez rögtön bukik. Jordan 5ször volt alapszakasz,6szor nagydöntő MVP.daffy írta:mvp címek csapatokra leosztva?
Keddről Szerdára virradó 3:00csababarca írta:Nem most hajnalban lesz a nagydöntő? én úgy értelmeztem nba.com-on,de sehol sem látom műsoron.
Az 1/1-es draftjogok! Abból jöttem rá, hogy a Boston és a Lakers mellett magas szám áll.Bob_Marley írta:Eazzyből kinézem(vicc)
Na kitaláltam egy kis játékot így meccs előtti percekre:
Mit takarnak a számok????
Bucks: 3
Bullets:1
Bulls:6
Cavaliers:2
Celtics: 9
Clippers: 1
Hawks: 2
Heat: 1
Jazz:2
Kings: 1
Knicks: 1
Lakers: 8
Mavericks:1
Rockets:3
Sixers: 7
Spurs:3
Suns:3
Timberwolves:1
Trailblazers:1
Annyit azért mondok itt vannak átfedések és franchise jogutódlások pl Buffalo Braces a mai Clippers
Na valaki tudja?
Ugyan már, tényleg kinézed Bobból, hogy pont te nem ismered fel Iversont?Eazzy írta: Ugyan már, tényleg kinézed belőlem, hogy pont Iversont ne tudtam volna??
Ugyan már, tényleg kinézed belőlem, hogy pont Iversont ne tudtam volna??Bob_Marley írta:Na köszönjük a részvétel ez 2 egyes mára, idénre megbuktálEazzy írta:Én Iversont nem tudtamEwing után ráadásul a kedvenced nem tudni....na az a legnagyobb fail
Mondjuk tényleg csalókák a képek ez mentség mindenkinek
Majd még kell keresni ezen az oldalon valami igazán hardcore-t
Na köszönjük a részvétel ez 2 egyes mára, idénre megbuktálEazzy írta:Én Iversont nem tudtam