USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.09. 09:07:48

Na inkább humor legyen mintsem James (bár ő is vicces figura :lol:)
Kép
Hát igen Amerika így működik, 1 meccs és megint minden megváltozott.
nba.comon megjelentek a Beat the HEAT Thunderes pólók, amiket meg lehet venni, rengeteg oldalon már a Thudner-Heat párharcot elemzik :lol:
Azért még van egy hetedik meccs :twisted:

PP a kulcs, ahogy pl anno Game egyik linkelt elemzős videóban is ecsetelték, s láthatóan ha neki nem megy, akkor lefő a kávé.Ahogy James se fog 45öket szórni minden este, úgy PP se fog 0/6 dobni a tripla mögül meg a mezőnyből 4/18al :D Azzal sem értek egyet, hogy azt írják pl hogy James-Durant (ráadásul val. nem is egymást fognák :D) meg a Miami-OKC lenne a legjobb döntő, azért szerintem ellehetne adni a Rondo-Westbrook, Durant-PP, Garnett-Perkins (mint mester és tanítvány) vagy éppen a Thudner úgy nyerhetne, hogy kiejti a 2007 óta bajnokságot (Spurs-Celtics-Lakers-Mavs) nyert csapatokat, s egy korszakváltásról beszélhetnénk. Vagy csak szimplán Fiatalság vs Rutin.Utolsó nagy futás vs Új csapat Hihetetlen csapatjáték kontra pontkirály és társasága.

Szóval üzenem Shaun Powellnek, aki az NBA.comon csak így kezdte hogy :
For true basketball fans, Heat-Thunder is Finals heaven kicsit erős túlzás :D

De ahogy a kép az elején, mindenki leír minket, nem baj :D Itt a 7iken sincs semmilyen nyomás a csapaton, s ahogy pl Jamesnél várható volt a monster night, úgy biztos lehet benne mindenki erre a hetedikre tőlünk is valaki emberfelettit fog hozni, akár Rondo akár KG-nél ez benne van, Allennél és PPnél kevésbé miután sérültek, de mondjuk nem zavarna ha Pierce gurítana egy 30+osat :D Szóval ma Game 7 ez a csapat már bizonyított, az biztos bármi van emelt fővel jöhetünk le a parkettről :D

Fontos, hogy nem szabad nagyon rosszul kezdeni (itt arra gondolok 10-15 pontos hátrányt benyelni egy negyed alatt), tuti megint agresszívak lesznek, még több betörés, még több fault, de ha fault akkor bele kell menni testtel, hogy ne legyenek 2+1ek.Nem az elején kell megnyerni ez teljesen egyértelmű, ott kell lenni végig velük, s a 4ikben meg ahogy alakul.PP-től nagy rutin meccs kell, fel lesznek "spanolva" , 1-2 dagger tríí vagy kamufault Jamesnek s a momentumok megtartása s lehűteni őket.

Nem mi vagyunk az esélyesek ez teljesen egyértelmű, s kb tényleg megjósolhatatlan a forgatókönyv egy 20%-ra teszem az esélyeinket továbbra is, menjünk ki s pattogtassunk egy jót ennyi aztán lesz ami lesz :D
Plusz örök mondás az alvó oroszlán nem érdemes piszkálni :wink: s legutóbb már eléggé aludtunk, de ezekkel az elemzésekkel meg póló nyomtatással meg mindenhol már az van így a Heat úgy a Thunder a döntőben azért ez KG-nél és a többieknél előfog ám ez a dolog kerülni az öltözőben :D s nem biztos, hogy jó dolog plusz motivációt adni 1-2 lehet öreg de még mindig gyilkos ösztönű embernek....

LETS GO CELTICS (nyomtassanak csak új pólókat Oklahomában :twisted:)

NBA draft:
http://en.wikipedia.org/wiki/National_B ... tion_Draft
Szépen le van írva minden röviden az előző év alapszakasza alapján felállítanak egy sorrendet (a rájátszásba bejutott csapatok kapják biztosan 15-30ig a helyeket a nem bejutott csapatok között meg sorsolás van, de ott is számít az alapszakasz végeredménye s ez alapján kapnak golyókat amiből húznak) .
S a sorrend alapján tudnak választani az adott évben a Draftra jelentkezett fiatalokból (ez is érdekes, mert ugye lehet középiskolából is jönni lehet főiskola 1-2 év után )
Abba ne menjünk bele védett nem védett draftcetlik (pick a választást jelenti draft pedig az esemény)mert az is plusz dolog de a linkben benne van amit érdemes tudni.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.09. 08:50:06

Komolyan nem értem, hogy lehet még most is azt mondani, hogy na majd ha a nagydöntőben...emberek! Ha James nem így játszana, nem átlagolna hihetetlen számokat a PO-ban, nem védekezne elképesztően, nem küzdene megalkuvás nélkül egyedüliként a csapatból, hol is lennénk most? Ha a NY nem is, de a Pacers ellen csúnyán kiestünk volna...hogy lehet még most is negatívan megtalálni, lehúzni...omg. Borzasztóan zavar, hogy ez csak nála jön elő, miközben Wade betlijeiről max 1-2 napig beszélünk, és még most is van aki azt írja, hogy majd ő nyer gyűrűt Jamesnek...aha, az első félidős 6 pontos átlagával nyilván...vagy Kobe-t tartják Mr. Clutchnak, aztán hány PO-meccs, akár párharc is ment el az ő önzőségén...az 5 gyűrűjéből az első 3-ban azért kisebb szerepe volt, mint Shaqnek, kettőt meg nyert az akkor szintén legjobb csapatával, valamint bukott is döntőket ( húha, ugyanúgy mint James ). Vagy a nagy Nowitzki 2006-ban honnan vesztette le a döntőt, akkor most ő is choker. Vagy Rose tavaly mit csinált a Heat ellen? Semmit...

Valóban, nem nyert még gyűrűt, idén se fog valszeg, de könyörgöm felejtsük már el ezt a baromságot...nem volt rajta most se nyomás? Végülis akárhányszor megindult a Boston, az ő hihetetlen kosarai állították meg őket. A jelenkor legjobb játékosa, ehhez nem férhet kétség.

Ja és írom ezt úgy, hogy én Wade draftolása óta vagyok Miami-fan, miatta, és mindig ő lesz a kedvenc. De el kell ismerni, hogy LeBron szintjétől jelenleg mindenki le van maradva bőven, a chokerkedés egyedül a büntetőire igaz. De elképesztően unom, hogy csak nála lehet ezt felhozni...

Utoljára:D, ha Wade-t hasonlítanák Jordan-hez, akkor nála is felhoznám :wink: így már teljesen világos? :D, am írtam is,hogy a jelenkori klasszisát nem is vitatom. Ozsi
Primitive
Entrenador del Barça

2012.06.09. 02:28:19

Áh, azt hittem, hogy ma lesz a game7. Épp hazaértem, na mondom akkor összekötöm a kellemest a hasznossal, és nem fekszem le, hanem megvárom a meccset. Erre most konstatálom, hogy vasárnap hajnalban lesz. :( :roll: :twisted:

Sebaj, meglesem akkor is!

Ja, és már felvezettem, hogy lesznek hülye kérdéseim. Akkor jöjjön az első:

1. Ez a pick/draft dolog hogy működik? Vagy ez két egymástól teljesen különálló dolog? (elég ha pár mondatba megértetitek velem :D )
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.09. 02:19:45

Én nem szeretem :D De az hogy Jordanhez hasonlítják talán nem véletlen, miután nem 1 dologban már eljutott az ő szintjére.Sőt idén történelmet is írhat :D Ha idén sem lesz meg a gyűrű akkor az első játékos aki 3szoros MVP-ként még "gyűrűtlen" :lol:
Kép

Amúgy meg az örök kérdés a ki volt jobb, jelenleg James valóban a legjobb, undorító volt tegnap is az a rezzenéstelen arc, ahogy bedobott mindent.....De a régi korokhoz meg lehetetlen hasonlítani, más volt a játék mások voltak az ellenfelek, mások voltak a szabályok.
Ez kb ugyanaz mint Puskás vagy Maradona.Szóval igazából értelmetlen is, hogy Jordan vagy nem, meg felesleges is érzésem szerint.Az viszont egyértelmű ritkán van hogy valaki ilyet hoz PO-ban, ahogy pl Rondo is gurított egy 44-10et :lol:
Meg amúgy is Larry Bird volt a legjobb játékos :lol:

Rohadt nagy meccse volt, s ez annyira nem is rossz, 7ikre csak nem hoz ilyet :twisted: :D
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.09. 03:09:53-kor.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.09. 02:11:13

ozsimiki írta:Cumbee!!
Jó ezt így már értem. Nekem az előző kommentből nem ez jött le, de lehet túl sok hülyeséget olvastam már más oldalakon és már egyből a negatívat látom meg mindenhol. Nekem az jött le, hogy nem hasonlítanád a régi nagyokhoz, mert nagy tét alatt nem teljesít jól. Azt hogy gyűrűk nélkül nem hasonlítod Jordan-hez az logikus, minden idők legjobb játékosától azért még tényleg messze van. 3-4 gyűrűben aktívan benne kell legyen, hogy el lehessen ezen gondolkodni, de játékban már felnőtt a nagyokhoz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.08. 23:44:59

Cumbee!!

Ez a sok belemagyarázás felesleges, ne adj semmit se a számba :D

Egyrészről nem utálom James-t, sosem utaltam ilyesmire, nincs is így, már volt nagydöntője ha jól rémlik 2 is, ott rendre nem tudott vezér lenni, illetve nem tudott eléggé az lenni. Tavaly is Wade volt kb az, amit tőle lehetett volna várni.

Másik dolog, még mindig dícséret az, ha azt írom,h BRUTÁL MECCSE VOLT, vagy ez lenézésnek tűnik? Esetleg ezzel nem ismertem el,hogy milyen nagyot játszott most? Dehogynem. Nem tudom mi kellene ahhoz még,h helyesen értelmezd amit írok.

Igen, ez egy konferencia döntő volt, az se kis dolog, nem is írtam ilyet, ettől függetlenül még igazam lesz abban, hogy még ezek a dolgok édeskevesek ahhoz,h Jordanről beszéljünk vele egy mondatban (ugye erre utaltam az utolsó sorommal) , és ezért is írtam azt,hogy szép statok ide, meg oda, egy nagydöntőt is eldönthetne már. Mert eddig azokon betli.

Kicsit összefoglalva: óriásit játszott egy fontos meccsen, de számomra a nagydöntő, és az ottani esetleges nagyon fontos/kulcs meccs, sokkal-sokkal fontosabb, és értékmérőbb lesz majd. Értem én,h enélkül nem lenne esély a nagydöntőre se, de csak majd ott fog igazán a gyűrű az agyában motoszkálni, és akkor eldől,hogy ezúttal vezérré tud e előlépni.
Mert az picit ennél is komolyabb meló lesz fejben.

Jelenkor egyik legjobbja, vitathatatlan, viszont azt meg én nem értem, miért baj neked, vagy másnak, ha még korántsem tartom legendás alaknak, és picit még húzom a szám, amikor A LEGENDÁHOZ hasonlítják.
Ahhoz számomra elengedhetetlen lesz,lenne, hogy mindig vezér tudjon maradni. Jelenlegi PO-ban eddig jó úton halad, de még rengeteget kell tenni ahhoz, hogy ne "csak" a jelenkor egyik klasszisának tekintsem/ük.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.08. 23:09:23

ozsimiki írta:Jamesnek elég brutál meccse volt, de majd ha egy nagydöntőben tud vezér lenni, amikor gáz van, akkor talán majd elkezdhet járni azon az úton, mint akivel próbálják hasonlítgatni...
Nem értelek. Most nem volt gáz? Nem 1 vereségre voltak/vannak a kieséstől? Nem volt rajta nyomás? Vagy a konferencia döntőben egy utolsó energiáit mozgósító, teljesen leamortizált Boston ellen kevésbé rossz érzés kiesni, mint eljutni a döntőig és ott kikapni egy csúcsformában lévő, fiatalokból álló eszméletlen játékot bemutató OKC ellen? Ha ezt a meccset nem nyerték volna meg, akkor nincs nagydöntő. Ehhez képest az ottani első, másod, harmadik meccs lesz gondolom az értékmérő, mert bár az még konkrétan nem dönt el semmit, de már nagydöntőnek hívják. Kérdés: ha eljutnak a 7. meccsig és ott lesz egy gyengébb meccse, addig viszont tarja az eddigi szintjét, akkor úgy fogod érezni, hogy beigazolódott a teóriád? Vagy mindentől függetlenül számodra az a meccs lesz az értékmérő, ahol gyengén játszik majd? Nem értem komolyan ezt a fajta szurkolói felfogást. Nekem sosem esett nehezemre csapatokat nagyon szeretni, de azt sosem tartottam fontosnak, hogy igyekezzek valakit/ket nagyon utálni. Még egy ilyen meccs után is, ahol a szakértők nagy része, a játékosok nagy része, a szurkolók nagy része azt mondja, hogy ez elképesztő volt, ilyen játékot nagyon még senki sem látott jönni azzal hogy a nyomába sem ér azoknak akikhez hasonlítják... Értem én, hogy egyéni látásmód, meg mindenkinek más a véleménye, de vannak dolgok, amiket csak akkor lehet vitatni, ha nagyon vitatni akarjuk őket.

Egyébként itt egy cikk, elég hosszú, de szerintem minden képen érdemes elolvasni. Kicsit Boston, kicsit James, de nagyon jó. Bill Simmons ismét nagyot alkotott.

http://www.grantland.com/story/_/id/802 ... ces-caring
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.06.08. 21:48:56

Nagyon nem sültek ezek a bostoni dobások, James pedig extrát nyújtott, miami sokkal összeszedetebben játszott. Kíváncsi vagyok a 7. meccsre, kicsit az az érzésem, elfáradt a boston, pedig ha valamikor, akkor most tudnának ezzel a brigáddal egy utolsó nagyot játszani. Jobban szeretném őket a döntőbe, mint a miamit, de talán az szorosabb párharc lehetne, mégis két fiatal gárda, hasonló kvalitásokkal, hasonló posztokon van kiemelkedő játékosaik.

Napok kérdése, és megérkezik a várva várt Artest mez. 8) :lol:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
PCsabi
aka Game90

2012.06.08. 19:07:43

Hihetetlenek vagytok, a valaha volt egyik legjobb PO teljesítmény után is megtaláljátok őt... :roll: :mrgreen:

Kép

Kosarai után tényleg ilyen érzelemmentes fejeket vágott, második gif meg azért ijesztő, mintha egy elmebeteg sorozatgyilkos lenne :D

Kép

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.08. 16:48:25

Jamesnek elég brutál meccse volt, de majd ha egy nagydöntőben tud vezér lenni, amikor gáz van, akkor talán majd elkezdhet járni azon az úton, mint akivel próbálják hasonlítgatni...
ez igaz, 10volt közte nagyjából mindig. nyomás túl nagy nem volt rajta,legalábbis nem akkora mintha a Celtcs ment volna 10el
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.08. 16:08:01

Bostoniaknak még semmi vész sincs, Spoelstra-ban továbbra is bízhatnak, sőt, véleményem szerint a párharc előtt is csak benne bízhattak már.

Egy Rivers kaliberű edzővel már rég nagy döntős lenne ez a Miami 4-1el kb.

Jamesnek elég brutál meccse volt, de majd ha egy nagydöntőben tud vezér lenni, amikor gáz van, akkor talán majd elkezdhet járni azon az úton, mint akivel próbálják hasonlítgatni...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.08. 11:40:03

több pushup kéne a Bostontol és szerintem akkor meglenne a 7-ik meccs :D

Rondon kívűl nagyon el volt tűnve az egész Boston, Jamesnek meg minden bement, na de ilyen se lesz többet.

7ik meccset hozza a Boston és kész :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.08. 10:09:20

Ez van Kalap, én is teljesen értetlenül néztem a meccset, persze reggel melóban rögtön fogadtak a kollégák egy na mi van a Celtics-szel mondattal :twisted:
Te is bealudtál, meg a srácok is :lol:
Lassúak körülményesek nem mozogtunk, erőlködtünk, nem értem mi volt a fiúkkal.Írtam meccs előtt is, hogy close out game-ken 3-12 most már a mérlegünk koncentráció nem volt meg. :? Nem szép dolog, de amikor ennyire hot streak valaki, legalább betörésnél egy embereset oda kell csapni, de még ezek se voltak, még faultolni se tudtunk, csak ilyen nyámnyila női faultok voltak, s kaptunk is sok 2+1et.Valamivel ki kellett volna zökkenteni, végig azzal a flegma undormány :D fejével dobálta James a tempóit ziccereit.Mi meg néztük....:twisted: Egész meccsen ezt éreztem, hogy nézzük a dolgokat mi folyik, akár védekezésről volt szó, de támadásban meg pláne, nem volt mozgás néztük ahogy Pierce próbálkozik (valami egészen letargikus módon...) vagy KG pozíciózik, esetleg Rondo próbálkozik és ennyi.Bass még akire egy rossz szavunk sem lehet, ő vetődött csúszott labdákért, fontos patikat szedett, pontot dobott.De a Miaminak nagyon nem kellett erőlködnie a védekezésben, felhozta Rondo öregurasan, majd ha nem tudott bemenni belöbbölte KG-nek és néztük, hogy rádupláznak, vagy odaadtuk PP-nek aki továbbra sem tudja 3 emberen keresztül bepréselni :lol: De védekezésben is moziztunk rendesen.Abszolút más volt mint eddig :? Nem tudom lehet Beasley féle házibuli volt tegnap, s beszívtak vagy Sean Williams hozott pár grammot edzésre, de teljes apátia volt.

Na thats all, én a 60-40 %ot elég hízelgőnek érzem, 20 körül adom az esélyeinket.De Allen Doc Rondo is nyilatkozta, nincs pánik az öltözőben, tovább kell menni.

S még egyszer meg kell jegyezni a Garden közönsége csillagos ötös volt szurkolásban.Oké voltak jelenetek, hogy fejbe dobták Wade-t labdával :lol: meg Jamest is leöntötték, Boston ilyen volt mindig is tudjuk :D
Welcome to the Jungle.
De hogy -20nál üvöltik több ezren, hogy Lets Go Celtics azért az nem gyakori egyik csarnokban sem.S a srácok is mindegyik megvolt hatódva, s remélem erőt merítenek, mert nem lehet egy ilyen lélektelen szutyok meccs a BIG3 éra utolsó hazai meccse.

Utolsó kicsit lelombozó statisztika 1974-ben nyertünk utoljára idegenbeli 7ik meccset, öööö erre mondják nem ma volt :D

Na de azért van esély, meg Doc tényleg lelket tud beléjük verni, meg most aztán James melle dagadhat, aztán remélhetőleg jön a tele gatyó mert 7ik meccs van feeling :D Csak a 7ik meccs Miamiban ha azt mondtam a 6ikra az eddigi legnehezebb a sorozatban, akkor ezt szorozzuk kettővel, s emeljük négyzetre....De a lehetőség adott, s szeretik a srácok a kihívásokat :D

LETS GO C's

Na ilyen a közönség Bostonban:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... GRFYDWsI9U
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.08. 12:27:38-kor.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.06.08. 09:52:36

Basszus, gyerekek, kész röhej. Fél 2-kor még fenn voltam, az ágyból néztem a tv-ét (örök hiba), mondom fennmaradok a meccsig. Aztán egyszer csak elaludtam. Kelek, 4 óra is elmúlt már, hát mondom basszus. Odakapcsolom gyorsan, éppen időkérés volt, mutatják James fejét egy csomószor, olyan komolyabb, csaknem búskomor arcot vágott, na mondom, ez az ! Plusz mutattak tőle pár szép dobást, gondoltam biztos ő kosárlabdázik egyedül a Heatből, mi meg csapkodjuk őket szépen. Vége az időkérésnek, bejön az eredményjelző tábla: 92-70! A szemem kiesett! Tv kikapcs és alvás. A rohadt életbe, nem értem, hogy egy ilyen 5-ik meccs után miképp lehet így játszani. Egy one man show-s Heat ma meg kellett volna fogni. Tényleg nem hittem a +20-ban nekik (csak 19 lett a vége :D ), mert nem gondoltam volna, hogy képesek vagyunk egy továbbjutásról szóló meccsen lélektelenül játszani, azok után, hogy mennyire csúsztunk másztunk minden eddigi mérkőzésen, még az elsőn is! Egy tökéletes játék kell Miamiban, nem lehet elbukni 3-2-ről... Nem sok csapatnak sikerült 3-2-ről feállnia amúgy sem az NBA történetében, az egyik épp a Heat volt a 2006-os nagydöntőben, hozzátéve, hogy ők a 7-iket idegenben tolták, az még neccesebb.
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.08. 09:51:26

Sajnálom srácok! De erre a hajóra fel kellett volna ülni. Így sztem elment. Jamest hatalmasat játszott, fejben is ott voltak, érezték a helyzet súlyát.

Nagyon kemény lesz az a 7. mégkőzás. Nagyon nagyon kemény... Talán lehetetlen küldetés a Bostonnak... :shock:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.08. 07:41:07

Na, én is beállok a Boston sorba, ugyan nem bírom a csapatot, és a játékosok közül is csak Garnettet (de őt nagyon), de másik oldalon is csak Wade kedvenc (Boshy Boshon persze ki nem szeret kacagni?), ő meg úgy néz ki idén magasról tojik az egész PO-ra...(mondjuk gondolom tartalékol a döntőre, amikor majd a gatyába kaksizó James hirtelen átadja a stafétabotot, hogy na haver nyerjél mán nekem egy gyűrűt plíííííííz!).

Szóval hetedik meccsen hajrá Boston! (így legalább az "OCT"-nek is könnyebb dolga lenne :D - bocsi Bob.)
PCsabi
aka Game90

2012.06.08. 05:23:13

Game90 írta: James-től természetesen monster night-ot várok.
45 pont, 15 lepattanó, 5 assist, 19/26 FG. Szerintem többet nem is kell róla mondanom.

Védekezés végre rendben volt, Bosh kezd éledezni, Chalmers, Haslem, Battier ellátták a feladatukat, viszont Wade-től sokkal több kell, olyan unottnak tűnt az egész meccsen. Volt egy érdekes stat D-Wade-ről, 5,8 pontot átlagol az 1. félidőben ebben a szériában. Boston nem játszott valami fényesen, PP görcsölt, Rondo dupla-dupla, de a tripla-dupla is majdnem összejött...7 TO.

7. meccs, win or go home! Nálam 60-40 a Heat javára.
Cumbee írta:(Ettől függetlenül az 50%-ot éppen csak meghaladó büntetőzése meg finoman szólva is rohadtciki)
Ezt írtam én is, mezőnyből jobban dobott :D

Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.08. 05:14:57

Na én is befejeztem a cluch dobást a végén megnézem majd az ismétlésben magyarul.:D Nem volt tökéletes a mai Miami játéka sem, voltak elképesztő baromságaik,(Lásd Bob gif-ét, az tényleg a nap jelenete volt.:D) James viszont NEM vette a vállára a csapatot és a Celtics-nek is minden dobása JÓL sikerült, így végül egy sima meccsel megvan a win. Ettől függetlenül én azt mondom, hogy az utolsó meccs 51-49 a Miami javára. Ebben a párharcban (is) megmutatta a Boston, hogy sosem lehet őket leírni, így alapból 50-50-et mondanék, de van 1% rá, hogy James 2 meccsen egymás után földöntúli módba kapcsol és lehozza a meccset. Egyébként kicsit olyannak tűnt ez a mai meccs, mint mikor a Space Jam-ben a kis szörnyecskék betépnek, bazi nagyra nőnek és alázzák szegény tapsiékat a pályán. Na ma James tűnt kicsit úgy, mintha más szabályok szerint játszana.(Ettől függetlenül az 50%-ot éppen csak meghaladó büntetőzése meg finoman szólva is rohadtciki)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.08. 05:03:21

Na én is veszem a fehér zászlót és elmegyek aludni :D
lijacska írta:, az OKC lesz mit dolgozzanak majd Jamesen.
Még azért van egy 7ik meccs :D A kosárlabda jó Istene remélem fent tesz érte, hogy ne 2 gepárdfutóversenyes csapat legyen a nagy döntőben :lol:

Maira nehéz mit mondani, Kalap eljinxelted :lol: Azzal a +20at nem tudsz elképzelni mondattal, shit :D
De legalább a meccs legviccesebb jelenete:
Kép

James remélem ezzel kidobta magát, ma tényleg nagyon ott volt, s midnen esett is.

James has 45. 7th time a Heat player has scored more than 40 in a playoff game. Other six? Wade. Wade. Wade. Wade. Wade. And Wade.

Iszonyat csalódás keltő meccs volt, nem is értettem 1-2 ember játékát, PP nagyon off volt ma, lehet megint a térde de szerintem 4/18at én is tudtam volna hozni :? 2 iszonyat árulkodó jelenet volt a meccsen, amit a kommentátorok is megjegyeztek, Pietrus teljesen tiszta 3asa ami azt hiszem homály lett (előző meccsen meg ilyenből 2 a negyedikben bepottyant) és Rondo-KG összjáték aminek a végén Garnett a gyűrű alól nem tudta befejezni ziccerrel, s ellentámadás Chalmers open tríííí....Nagyon fásultak voltunk, iszonyat meglepett még az elsőn se voltunk ennyire letargikusak :? Rondo elején próbálkozott, meg aztán assistolt is rendesen, Bassre se lehet panasz KG-re figyeltek, PP-t írtam, Allen ennyit bír lábbal legalább dobni tud, futni még sajnos nem, ő rá nagyon figyeltek.

Mindegy ez van, fel a fejjel innentől aztán tényleg nem mi vagyunk az esélyesek egy 7ik meccsen Miamiban, de abszolút teher nélkül kimehetünk a parkettre, minden meccs egy plusz ajándék már régóta.Közönség előtt le a kalappal, igaz 6-7 perccel a vége előtt elmentek páran, de még a végén is lehetett hallani a LETS Go CELTICS üvöltést. Ez azért remélem a fiúkban is megmarad, hogy bármi van, azért ők továbbra is igazi hősök, de még nem akarjuk, hogy vége legyen!!!!Ráadásul ez nem lehetett a BIG 3 utolsó meccse a Gardenben!

LETS GO CELTICS
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.08. 08:35:43-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.08. 04:53:42

Bob_Marley írta:
Tocy írta:Na Wade csinált már valamit, és +21 :D Meg kell lennie, ezt a meccset nem bukhatjuk el...
Nem fogjátok ne aggódj :D Be is jöttek nálunk a cserék, értelmetlen is lett volna hagyni ezt.Pihenjünk aztán lesz ami lesz a 7iken.
PP egy méretes nagy seggberúgást remélem azért fog kapni Doctól....
Mondjuk a 2. félidőre Rondo is picit megállt, 2 pont, 2 TO...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.08. 04:50:05

Tocy írta:Na Wade csinált már valamit, és +21 :D Meg kell lennie, ezt a meccset nem bukhatjuk el...
Nem fogjátok ne aggódj :D Be is jöttek nálunk a cserék, értelmetlen is lett volna hagyni ezt.Pihenjünk aztán lesz ami lesz a 7iken.
PP egy méretes nagy seggberúgást remélem azért fog kapni Doctól....
Kép
Kép
Kép
lijacska
Jugador del Barça

2012.06.08. 04:49:23

Game90 írta: +18, innen már művészet lenne kikapni.
eddig néztem, megyek aludni.
mindenképp a 7 mérkőzés szorosabb lesz, az OKC lesz mit dolgozzanak majd Jamesen.
Azért nagyobb ellenállást vártam volna a Bostontól, mindenképp a Heat mint csapat is ott volt, legalábbis védekezésben.
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.08. 04:48:09

Na Wade csinált már valamit, és +21 :D Meg kell lennie, ezt a meccset nem bukhatjuk el...
PCsabi
aka Game90

2012.06.08. 04:36:29

+13, de nem érzem olyan biztosnak ezt az előnyt.

James továbbra is hihetetlen, nélküle sehol sem lenne a Heat (nem csoda, hogy eddig végigtolta a meccset), érdemes megnézni a fejét a dobott pontjai után, csak kicsit motivált. Amúgy miért Rondo fogja őt? Az 50 kg-os RR-nek esélye sincs mellette.

Wade-et meg valaki élessze újra.

PP nulla.

Csak kérni kellett, D-Wade 4 pont, 1 assist idáig a 4. negyedben.

+18, innen már művészet lenne kikapni.
Válasz küldése