Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó ezt így már értem. Nekem az előző kommentből nem ez jött le, de lehet túl sok hülyeséget olvastam már más oldalakon és már egyből a negatívat látom meg mindenhol. Nekem az jött le, hogy nem hasonlítanád a régi nagyokhoz, mert nagy tét alatt nem teljesít jól. Azt hogy gyűrűk nélkül nem hasonlítod Jordan-hez az logikus, minden idők legjobb játékosától azért még tényleg messze van. 3-4 gyűrűben aktívan benne kell legyen, hogy el lehessen ezen gondolkodni, de játékban már felnőtt a nagyokhoz.ozsimiki írta:Cumbee!!
Nem értelek. Most nem volt gáz? Nem 1 vereségre voltak/vannak a kieséstől? Nem volt rajta nyomás? Vagy a konferencia döntőben egy utolsó energiáit mozgósító, teljesen leamortizált Boston ellen kevésbé rossz érzés kiesni, mint eljutni a döntőig és ott kikapni egy csúcsformában lévő, fiatalokból álló eszméletlen játékot bemutató OKC ellen? Ha ezt a meccset nem nyerték volna meg, akkor nincs nagydöntő. Ehhez képest az ottani első, másod, harmadik meccs lesz gondolom az értékmérő, mert bár az még konkrétan nem dönt el semmit, de már nagydöntőnek hívják. Kérdés: ha eljutnak a 7. meccsig és ott lesz egy gyengébb meccse, addig viszont tarja az eddigi szintjét, akkor úgy fogod érezni, hogy beigazolódott a teóriád? Vagy mindentől függetlenül számodra az a meccs lesz az értékmérő, ahol gyengén játszik majd? Nem értem komolyan ezt a fajta szurkolói felfogást. Nekem sosem esett nehezemre csapatokat nagyon szeretni, de azt sosem tartottam fontosnak, hogy igyekezzek valakit/ket nagyon utálni. Még egy ilyen meccs után is, ahol a szakértők nagy része, a játékosok nagy része, a szurkolók nagy része azt mondja, hogy ez elképesztő volt, ilyen játékot nagyon még senki sem látott jönni azzal hogy a nyomába sem ér azoknak akikhez hasonlítják... Értem én, hogy egyéni látásmód, meg mindenkinek más a véleménye, de vannak dolgok, amiket csak akkor lehet vitatni, ha nagyon vitatni akarjuk őket.ozsimiki írta:Jamesnek elég brutál meccse volt, de majd ha egy nagydöntőben tud vezér lenni, amikor gáz van, akkor talán majd elkezdhet járni azon az úton, mint akivel próbálják hasonlítgatni...
ez igaz, 10volt közte nagyjából mindig. nyomás túl nagy nem volt rajta,legalábbis nem akkora mintha a Celtcs ment volna 10elJamesnek elég brutál meccse volt, de majd ha egy nagydöntőben tud vezér lenni, amikor gáz van, akkor talán majd elkezdhet járni azon az úton, mint akivel próbálják hasonlítgatni...
45 pont, 15 lepattanó, 5 assist, 19/26 FG. Szerintem többet nem is kell róla mondanom.Game90 írta: James-től természetesen monster night-ot várok.
Ezt írtam én is, mezőnyből jobban dobottCumbee írta:(Ettől függetlenül az 50%-ot éppen csak meghaladó büntetőzése meg finoman szólva is rohadtciki)
Még azért van egy 7ik meccslijacska írta:, az OKC lesz mit dolgozzanak majd Jamesen.
Mondjuk a 2. félidőre Rondo is picit megállt, 2 pont, 2 TO...Bob_Marley írta:Nem fogjátok ne aggódjTocy írta:Na Wade csinált már valamit, és +21Meg kell lennie, ezt a meccset nem bukhatjuk el...
Be is jöttek nálunk a cserék, értelmetlen is lett volna hagyni ezt.Pihenjünk aztán lesz ami lesz a 7iken.
PP egy méretes nagy seggberúgást remélem azért fog kapni Doctól....
Nem fogjátok ne aggódjTocy írta:Na Wade csinált már valamit, és +21Meg kell lennie, ezt a meccset nem bukhatjuk el...
eddig néztem, megyek aludni.Game90 írta: +18, innen már művészet lenne kikapni.