kovinho írta:Univer KSE - Szolnoki Olaj KK 89-85 (26-23, 17-19, 23-21, 23-22)
Mivel nem láttam a meccset, nem mondanék semmit, majd Red elmeséli gondolom, a bunkó Olaj Tábor flakondoblásától kezdve...

Mit meséljek?
Meccs előtt vagy 20 szolnokival kocsmáztam! B-közepesek.
A meccsen az első negyedben kinyírták Jefferson a 3 faulttal... Mocsok kis Kóthayt nem tudom miért engedik nekünk meccset fújni... A leghülyébb bíró a magyar mezőnyben! Az Olaj végig futott utánunk, de elképesztően pocsékul dobták a büntetőket.... Ezért nem volt esélyük! Mezőnyben Kelley és Hollins is jó volt, csak ne kellett volna büntetőzniük... Cseh Gyuri meg ki akart babrálni velünk! Marha nagy szerencsénk, hogy egyre jobban összeállt a csapatjátékunk. Blair is beállt a sorba és hetek óta szenzációsan játszik! A héten Sopronban 39 pont, 48 IBM, tegnao 32 pont, 9 assziszt (tud passzolni!!!! hihetlen...), 52 IBM. Ráadásul Horváth Ákos is extra volt. Szabó Zsolt hatalmas küzdö, az év igazolása. (Falco szépen eltudja pazarolni a tehetségeit... Vajh Váradi meddig marad még ott???) Sigurdarrson remekül mozgatta a csapatot és Zsoldos remekül meccselt! Mondjuk a trapézon belül kegyetlen verhetők voltunk, amit Kelley és Hollins előszerettel használt ki.
Továbbra is állítom, baromi nehezen fognak Szolnokon nyerni a csapatok, de az Olajnak meg kellene tanulni zóna ellen is játszani...
Mi meg elindultunk egy úton! Bennünk van a legtöbb tartalék a mezőnyben, mivel a mi csapatunk átlagéletkora nem éri el a 22-t... Ergo tudunk fejlődni, javulni, gyorsulni és sokat tanulhatunk.
Ja, amúgy a 2. pontban igazam lett! Szoros meccs, jó pár szolnoki anyázza a bírókat, bár kevesebb, mint amire számítottam. Amúgy egész sportszerű szurkolást nyomott le a vendégtábor - már amit kivettem belőle, mert alig hallottam őket... Gondolom ők is így voltak vele, mert nagy hangzavar volt.