Úgy látom Button egoja is rendben van.

semmi konkrétat nem lehet még olvasni róla,vagy vhol igen?13l4cks!d3 írta:Alonso aláírt a Ferkáhozjeeeee....Ezt kellett volna tennie, csak a Hondával és akkorebben a szezonban is simán lehetett volna belőle világbajnok...
ki vett rá mérget? az,h szerintem győzelmi ESÉLYEI lesznek,még nem egyenesen arányos,h megállíthatatlanok, és bajnokok is lesznek.Fernando írta:Én nem vagyok benne annyira biztos, hogy a "megállíthatatlan Ferrari" olyan megállíthatatlan lesz jövőre. Szerintem ott lehetnek az első 6ban tuti, de mérget nem veszek rá, hogy konstruktőri világbajnokok lesznek. Go Alonso!
Magyarázatod szerint nem is volt az olyan rossz. (ha már minősítetted)ozsimiki írta:de rossz kontra.
![]()
az,h szerintem nem a 4-5 helyért fognak küzdeni,nem azt jelenti,h kibérlik az első helyet,és simán nyernek, hanem azt,h a győzelmekért fognak menni. és lesz is rá esélyük, szerintem. hogy példát is írjak a kedvedért, kb mint tavaly, vagy azelőtt, olyasmi helyre várom jövőre a Ferrarikat, a kérdés,hogy kik lesznek a játszópartnerek. de erről most nem írnék.
Miért? Szerinted a Ferrarinak bérlete van az első helyre?ozsimiki írta:Fernando írta:Igazából gondolkodtam. Nem volna rossz, ha Alonso a Ferrarihoz menne. De csak a Reanulthoz képest. Nem a 7.-8. helyére fog versenyezni hanem a 4.-5. helyért kb.![]()
![]()
jah szerinted jövőre marad ez az erősorrend? korántsem.
de küzdjön a 4.-5. helyekért úgy ahogy Te is írtad,csak ne a Ferrariban
Itt válaszolok.Fernando írta:Ezazz köszönöm szépen. H ajól tudom 16. helyről 1. hely?
Fernando írta:Igazából gondolkodtam. Nem volna rossz, ha Alonso a Ferrarihoz menne. De csak a Reanulthoz képest. Nem a 7.-8. helyére fog versenyezni hanem a 4.-5. helyért kb.
én se vagyok oda érte,sőt...Ronaldinho&Barca írta:Valakinek örömteli, valakinek nem.Én nagyon nem örülnék neki, de nagyon úgy néz ki, jó pár éve hallani a nevét a ferrari körül. Viszont az, hogy ki marad Felipe és Kimi közül az számomra egyáltalán nem lehet kérdés, az más, hogy csípős kis páros lesz.
Nem örülnék. Ferrari volt a zászlós hajója ennek a lázadós játéknak. Ha most Todt kerül oda, akkor akarva akaratlanul is azt látom az egészben, hogy a Ferrari hatalmi érdekből lépkedett ebben az ügyben.ozsimiki írta: am Todt korrekt ember, simán jó választás lenne, csak azért mert Ferraris volt,még szerintem mások számára is szimpatikus, hozzáértése meg megkérdőjelezhetetlen. remélem itt is bizonyít
nah ennyi, éreztem én,h nem lesz itt nagy gond.Kralo írta:Ahogy várni lehetett:
Egyezség.
Mosley lelép évvégén, hiába kapálódzott az utolsó pillanatig.
Szabályok új formába öntése, amely így a gyári csapatoknak (is) megfelel.
http://f1vilag.hu/cikk/20090624/Hivatal ... alasztason
Remélem nem lesz több csavar, és remélem nem Todt lesz az új elnök.
Ha nem vetted volna észre nem egy izgulós típus. Majdnem elaludt az 1. versenye előtt isMR. TROMORT777 írta:A motivációja, meg nem tudom hova tünt, pedig azt mindenki elsimerheti, h egy remek pilóta, aki megérdemelten lett vb, de ez van