USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.28. 02:36:45

http://forum.wiziwig.eu/threads/74213-N ... d-Playoffs

Első sopcastes remek stream :D

Hajrá Spurs, óriási kis csatát várok, de otthon be kell húzni :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.28. 02:50:42-kor.
Kép
Kép
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2012.05.28. 02:25:33

Én is tervezek maradni, amíg be nem alszok. Tőlem sok érdemi hozzászólást ne várjatok, csak divatmajomkodok.. :lol: :lol:

A mai párharcban úgydöntöttem, hogy az OCT-nek fogok szurkolni. Fiatal csapat, kíváncsi vagyok, hogy mire mennek a rutinos SAS ellen. :roll:

Mindkét csapat viszonylag könnyedén jutott el idáig. Viszont, szerintem a Spurs ága könnyebb volt. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mire mennek egymással a felek. Remélem, egy pörgős attraktív meccs lesz, nem mint a tegnapi C's-76ers, ahol bár küzdés volt, néhány Rondo meg Igoudala varázslattól több nem volt.

Hajrá Oklahoma!! (szerintem el is kötelezem magam ez a csapat mellett :lol: :lol: )

Ja, és majd valaki dobhat egy faintos streamet. :)

LINK HD-ben
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.27. 23:18:49

Cumbee írta:
Perk was asked what the difference is between defending Tim Duncan & Andrew Bynum. “Well, Duncan is smart,” he said.
Ennél jobban nem lehet összefoglalni a dolgot.:D Egyébként marad valaki ma?
Perk nagy forma :D
Mikor kérdezték gondolom szokásos faarccal, enyhén beesett szemekkel, s krákogó hangon mondhatta :D

Én egy félidőt maradok, mégis csak nagy durranásnak nézünk elébe ebben a párharcban :D

http://www.youtube.com/watch?v=tC_jYO3VcHM

és a 4ik hét összefoglaló:
http://www.youtube.com/watch?v=vwZueX2N ... re=related
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.27. 22:58:33

Perk was asked what the difference is between defending Tim Duncan & Andrew Bynum. “Well, Duncan is smart,” he said.
Ennél jobban nem lehet összefoglalni a dolgot.:D Egyébként marad valaki ma?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.27. 22:33:15

SAS-OKC éjjel,jól látom,hogy ezt se adja a sport tv? :roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.27. 22:20:15

Hát igen a faultokkal talán mi is tudunk játszani, de Battier simán elképzelhető Pierce-n nagy balfék kell legyen Spoelstra ahhoz hogy James faulgondok miatt üljön, ő azért nem szokott csapkodni, s van variáció, hogy leszedjék PP-ről :D

Amúgy Eazzy amit írtál, Lou-t meg kell tartani, Branddel nem tudtok mit csinálni kifut, cserélhetetlen.Turner továbbra is kérdőjel, de te ismered jobban bízol benne, tőle valóban a konzisztens játék kellene.
Hawes-t pedig harangoztad hogy na majd most :D de pl ebben a sorozatban iszonyat eltűnt, ez a brusztolós játék továbbra sem az erőssége, s Iggy, s itt jön előő az én elméletem, mi szerint egy Iggy-Howard körüli cserében ellehetne gondolkozni.Én is kedvelem Iguodala-t de egy Howarddal nagyot ugrana az ázsiója a csapatnak, s valamiért őt mindig Sixers mezbe akarom bujtatni D: Tavaly is felvetettem, hogy miért nem megy Philadelphiába, régi franchise nagy múlttal, első ember lehetne remek fiatal a csapat körülötte, Collins kiváló edző, AI óta ki vannak éhezve a szurkolók a sikerre, megörülnének, ha egy Howard kaliber lenne a csapatban, első számú lehetne.

Szóval én Iggyt beáldoznám, mondom én is szeretem, s ilyen remek védőt ritkán találni, ráadásul azért sokat fejlődött tempókban is meg 3asokban is, de egy igazán nagy robbantással ez a Philly nagyon jó lehetne jövőre.

Megnéztem 15ik helyre rak a Mock titeket Moultrie a Mississipi egyetemről mint erőcsatár, én ezt annyira nem ismerem, ebben Slither vagy Zolee 23 a jártas ő róla mit kell tudni, de nagyjából Thaddeus Young kaliber ahogy ovlastam (aztán lehet nagyon mellélőttem :D de ilyen 3as 4es combónak tűnik)

szerk: Miami-Bostont meg az a baj, hogy igen sajnos elfogytunk, de Jamesre még abban bízok, hogy Pietrus-szal operálunk, s a francia nem tudom honnan de előhúz valami irgalmatlan teljesítményt, amit a Magicben megszokhattunk.A kulcsszó a csoda :D Illetve a zónavédekezéssel sokszor játszottunk a Heat ellen, talán megzavarja őket (bár már annyiszor találkoztak ezzel, hogy nem hiszem...)

Szóval bízzunk a csodá(k)ban :lol:

Cumbee nem vészmadárkodás, 4 meccset lehetetlenségnek érzem én is, hogy fogjunk, realitás de ez van.
Viszont Anything is POSSIBLE ahogy Garnett mondaná :D

Leírtad a gondjainkat, csak erről én nem akarok tudomást venni :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.27. 22:09:05

Bob_Marley írta:Amúgy azon gondolkoztam, s kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy alapból James-PP az érdekes matchup, mit kezdünk az MVP-vel vagy Wade-el, de úgy gondolom az egyik legkritikusabb kérdés a Rondo vs ?
Eddig akár az Atlantát akár a Phillyt nézem, ha megoldották a Rondo faktort, akkor nyertek.
Hát Bob, nem akarok vészmadárkodni, de Bradley kiesésével ez a párharc szerintem már most elment nektek. Bosh-ra valszeg nem is lesz szüksége a Miami-nak. Szívből azért valszeg 1-2 meccset hoztok majd, de az max arra lesz elég, hogy a James-Wade párost még inkább kifacsarjátok és kikaparjátok a gesztenyét Nyugatnak. Ha 1 kulcsembert kéne megneveznem tőletek, akkor az nálam KG. Ha ő tud olyan szinten játszani, hogy a Miaminak folyamatosan a besegítésekre kelljen figyelnie, akkor talán megnyílhat egy kis terület a többiek előtt is, ha nem, akkor nagyon nehéz lesz, mert machupokra lebontva nem áll jól a Boston. Rondot szerintem Wade fogja fogni, ami alapból elég rossz hír nektek. Az viszont még rosszabb, hogy nektek viszont Wade-re nincs emberetek. Akkor jártok legjobban ha Allan csak a meccs előtti kézfogásnál akad találkozik Wade-el, mert ilyen bokával nem hogy egész meccsen, de még percekre sincs esélye igazi nyomást helyezni rá. Rondo lábon még tudja követni, de fizikumban(és szerintem magasságban) köszönő viszonyban sincs a 2 ember, szóval szvsz Wade jobban fog élni, mint Rondo. James-Pierce párharc nagyon jó lehetne (és jó is volt az alapszakaszban) de! Egyrészt ha James hozza az utolsó 3 meccsét, vagy időnként kicsit jobbat, akkor nincs olyan védő a ligában, aki érdemben megfogja. Másrészt PP ugyan eljátszogat azzal a sérült térdel, de ki tudja, hogy jó-e annyira a lába,(és van-e még benne annyi szufla) hogy végig bírja a meccseket James tempójában. Harmadrészt, ha James fújni akar egyet, akkor pár percre ráállítják Pierce-re Battier-t, de a Boston kivel védekezik James-en, ha PP nem bírja? A Chalmers-Allan párosnál mindkét oldalon erősebbnek érzem jelenleg Chalmers-t. 4-es poszton a Haslem-Bass csata nagy talány, valszeg lesz olyan időszak, amikor James fog védekezni Bass-en.(Sőt, azt is el tudom képzelni, hogy Haslem-Battier cserénél mindig fellép majd 4-esre és Battier szaladgál majd PP után és gyűjti a faultokat rajta. Az egyetlen párharc ami sima Boston win az a center poszt lesz. Annyi, hogy védekezésben Anthony és Turiaf is elég kellemetlen tud lenni, szal támadásban kell majd dolgoznia KG-nek rendesen, viszont center posztról a Miami-nak nem nagyon kell pontokra számítania + KG-nek szvsz marad majd annyi energiája, hogy időnként át tud majd segíteni oda, ahol gondban vannak. Csak hát valamikor a padon is kell ülnie, Stiesma-val meg már itt is egálban van a 2 csapat.
Szóval összefoglalva én viszonylag sima Miami továbbjutást várok, de meccsekre lebontva azért nagy küzdelem lesz az tuti.

szerk: Nem baj az nektek, ha Rondo 10-15mp-ket lepörget az órából, szerintem pont ez lesz a párharc kulcsa, hogy mennyire tudjátok lassítani a meccset, minél többet van nálatok a labda, annál kevesebbet a Miami-nál. (True story!!8) :D:D:D)

Game90 írta:Ez kötelező mindenkinek :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=MCVf4JttfFc
Qrvajó! 8)
Egyébként hogy lehet P. Diddy-t meg a Gayfish-t összekeverni? :twisted:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.05.27. 22:24:58-kor.
daffy
Madridista

2012.05.27. 22:06:17

Eazzy írta: P. Diddy mióta lett Kányi?
kérdőjeles volt :)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.27. 22:04:53

daffy írta:
Eazzy írta: Hun vót ebbe Kányi?
1:02?
P. Diddy mióta lett Kányi?
daffy
Madridista

2012.05.27. 21:52:10

Eazzy írta: Hun vót ebbe Kányi?
1:02?
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.27. 21:48:10

kanty írta:
Nagyon nagy. :lol: Szerencsés, h pont kajálás közben nézem, az első kockahas kicsit ledöbbentett.
Kanye West mekkora egy képmutató alak. :lol:
T. Allen "hol a labda" mutatványa már-már McGee-i magasságokba van nálam.
Hun vót ebbe Kányi?
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.27. 21:45:59

Bob, mindent leírtál :D Nálatok két méregfog van, KG é Rondo. Rondot megfoghatja akár Chalmers, akár Wade szerintem, ezt cserélgetni fogják, attól függ melyik működik jobban. Persze nálunk már a kezdő is kérdés, hogy a jó formában játszó Haslem kezd-e, vagy Battier. Rondo ellen a passzsávokat le kell védeni mindenképp, ne tudja betenni a gyűrű alá, mert ott kevesek vagyunk még ellenetek is. Allen-t ott lehet hagyni akár Chalmers-szel is 1v1-ben, nem olyanok a lábai jelenleg, hogy megverhesse, átdobni meg nem nagyon fogja ( persze, azért 1-2 tripla kinézhet... ). Pierce-James, talán meglepő, de ettől tartok nagyon, mégpedig pontosan a kamufaultok miatt, ami PP nagy erőssége, és ha James-nek faultgondjai lesznek...hát akkor fogalmam sincs, hogyan nyerünk. Esetleg ide lehet rakni Battiert. KG-t le kell kettőzni valahogy, elzárni előle a passzsávokat, illetve űzni-hajtani, fárasztani, esetleg faultokba kényszeríteni, mert ha ő nincs a pályán, nagyobb +ba is kerülhetünk. Bass vs Turiaf/Joel szerintem is lényegtelen ( aztán majd pont ez dönt :D ). Összességében én most jobban tartok a PP-James faultoktól, mint Rondotól, őt is bele lehet hajszolni rossz passzokba, TO-kba, ezek kelleni fognak. Én tartok ettől a párharctól, defense-ben se leszünk egyszerűek, de hogy offense-ben mi lesz, az nagy kérdés. Amíg Garnett a pályán van, nincs út a festékbe, James és Wade pedig nem annyira a tempóikról híresek...nem kell egy újabb 2/13. No mind1, nem írtam semmi újat :D Leccgó Hít!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.27. 21:17:46

Na ezzel nagy mosolyt csaltál az arcomra :D
Remek videó, végén meg az a bamba James fej :D

Amúgy azon gondolkoztam, s kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy alapból James-PP az érdekes matchup, mit kezdünk az MVP-vel vagy Wade-el, de úgy gondolom az egyik legkritikusabb kérdés a Rondo vs ?
Eddig akár az Atlantát akár a Phillyt nézem, ha megoldották a Rondo faktort, akkor nyertek.
S úgy hogy nem csak Rondot fogták vissza hanem sok pontot szórtak nekünk akár Teague akár Holiday.....
S így, hogy igazából Bradleys kiesésével a másik fő gond, hogy nem kap elegendő segítséget akár védekezésben akár támadásban neccesek vagyunk hátvéd poszton.Mert a méregfoga a csapatnak Rondo érzésem szerint, s azért írtam kérdőjelet, hogy ki fogja, mert a Wade-James kettős amellett, hogy támadásban se rosszak :D védekezésben meg gyakorlatilag a posztjuk TOP elit védői.És több variáció is lesz ki fogja Rondot, s ez a másik, ahol nagyon tartok a sorozattól, mert kezdővel szerintem felvesszük a versenyt, de mikor elmegy a meccsből 5-6 perc és kezdődnek a cserék, akkor vele együtt a gondok is kezdődnek :D
S kíváncsi vagyok Spoelstrára, mert amikor nálunk KG ül akkor nekik gyakorlatilag futni meg kell mint a mérgezett egér, mert van út a festékbe.S ha jól sakkozik, mivel azért a Miami kispad se hosszú de még így is több lehetőség van benne mint a miénkben, s azokat az időszakokat amikor Garnett pihen komolyabb +al zárhatják, illetve minket meg belehajszolhatnak hogy ne pihentessük eleget.
Ezért is mint 345ikre leírom hiányozni fog Bradley, aki azonkívül, hogy elit perimeter védő, elől a tempókat is beszórja, illetve amivel többek között őrületbe tudta kergetni Wade-t is, jó ütemben lép be a gyűrű felé, Rondo meg mindenkit képes megtalálni, s sok "oclsó" pontot szereztünk.

Szóval visszatérve a kérdésre, mi a döntő matchup a Celtics-Miami-n???
Összegezve szerintem a Rondo faktor, PP-James ellesznek, Pierce még ilyen állapotban is 10-15 pontot betud pötyögtetni ha máshogy nem kamufaultokkal :D Allennek a triplák nagyon kellenek, hogy legalább széthúzzuk a védelmüket, mert KG-re menni fog a kettőzés ebben biztos vagyok, s a halászás a passzsávokban, Bass és társa (miután Bosh még nincs) "nem faktor" tempókat be kell dobja Bass, s folytatni a jó büntetőzést.
De Rondo lehet a mi nagy plusszunk vagy mínuszunk, s ha Chalmers akivel kezd Wade besegítéssel megoldja, gyakorlatilag meghalunk :D Illetve a KG faktornál sokat jelent, hogy James s Wade is kiválóan védekezik a pick&roll ellen.De Garnett is sokat fog számítani főleg a védekezésben, s pl tuti hogy támadni fogják, hogy kapjon faultokat (és ismét csak Bradley aki még Wade-t meg Jamest is tud zavarni a festéken kívül....Hihetetlenül fontos darabka lett ebbe a Celtics gépezetbe, hiánya nagyon meglő ám minket sajnos :?)

Lehet zavaros lett a mondandó, az ember fejében több variáció megoldás, ezt kellene csinálni, vagy talán at ugrik be, de majd kiderül holnap :) jó szutyok a 2:30as kezdés de majd megoldjuk :D
De vajon mi lesz a döntő ebben a párharcban ????? :D
Lets go C's

Doc még plusz, hogy erősebb mint Spoelstra azért még bizakodásra ad okot, csak ő a nevével ellentétben nem doki, s a sérülésekkel, fáradtsággal nem tudunk mit kezdeni.Viszont király lesz az időkérések kontrasztja is majd.

Doc: slow-pass-calm-defense kifejezések sűrű használata
Spo:run-push-fast-JAMES :D

ui: lement egy újabb kör Alley oopról tudunk valamit? :D

Szerk: látom Kalap hasonlókat írt, hogy Rondo a fontos, s valóban az eladott labdái a másik dolog, amit le kell redukálni mert ilyen 6 meg 7 eladott labdás meccsek nem férnek bele tőle.És támadásban meg a felviszem pattogtatom körbe nézek, majd megfogom és állok a másik amivel kell kezdeni valamit, persze a többiektől kellene a segítség, de ezzel nem egyszer 10-15 mp-t elcseszünk az órából.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.27. 20:56:31

Nagyon nagy. :lol: Szerencsés, h pont kajálás közben nézem, az első kockahas kicsit ledöbbentett.
Kanye West mekkora egy képmutató alak. :lol:
T. Allen "hol a labda" mutatványa már-már McGee-i magasságokba van nálam.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.05.27. 20:33:59

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.27. 20:25:14

Kalap1988 írta: Sajnos a játékosanyagban kipukkandtunk, remélem sikerül összedrótozni az embereket, legalább Bradley legyen valahogy (róla valami hír),
A héten megműtötték a vállát, ő ebben a szezonban már tuti nem játszik. Ha van még helyed a papíron, akkor felírhatod a többi out of season játékosotok mellé.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.05.27. 19:50:33

Nem maradtam fenn kivételesen (2-ik meccset hagytam ki a 7-ből), mert ma a húgom reggel konfirmált és nem akartam mosott sz.r lenni, emellett az volt a döntő tényező, hogy vakon megbíztam a fiúkban és 90%-ig biztos voltam benne, hogy Celtics winre kelek fel ( az első dolgom volt megnézni...). Ez nem nagyképűség, vagy az ellenfél lenézése, a Philly eszméletlen nagyot játszott a sorozatban és túlzás nélkül állíthatom, hogy ezzel az állhatatosságukkal kb egy meccset elvettek tőlünk a Miami sorozatban, bármi is lesz a végeredmény (kivéve persze, ha mi jutunk tovább, de ez csak titkos remény, 100 Ft-ot sem tennék rá :D ). Sajnos a játékosanyagban kipukkandtunk, remélem sikerül összedrótozni az embereket, legalább Bradley legyen valahogy (róla valami hír), illetve Pierce és Allen legyen egy kicsit egészségesebb. Őrült nagy küzdelem lesz, bízok is meg nem is, de abban biztos vagyok,hogy szégyent nem vallunk. Egyedül Rondoval vagyok úgy, hogy a zseniális húzásai és meccsei mellett, tőle a Miami elleni sorozatban nagyobb megbízhatóságot várok, mert ott nem fér bele. 2-3 eladott labdával, vagy kihagyott (leblokkolt pl) ziccerrel elmehet a meccs, mert leindulnak, elmennek mondjuk 10 pontra és onnantól csak az eredmény után futunk. Ott nem férnek bele a kis hibák sem, stabil játék kell és mellé több kimagasló meccs is tőle.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.05.27. 17:13:29

visca el barca írta:de sztem kettőnkön kívül senki nem fogja nézni! :D
Khm :D Természetesen a döntő meccseket is nézni fogom. Kovalchuk(s Volchenkov) miatt a Devilsnek szorítok, de óriási amit a PO-ba nyújt a Kings :shock:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.27. 12:21:03

kanty írta:Semleges nézőknek egy remek meccs volt. A két csapat drukkereinek kevésbé. Megérdemelten ment tovább a Boston. DE a Sixers előtt is megemelem a kalapomat, nem igazán kedvelem őket sem, de hatalmasat melóztam az egész PO alatt. Igaz, h kellett egy Rose kiesés, de azért mégis kiejtették az elsőt. Úgy, h az alapszakasz utolsó felében kb. az nem verte meg őket, aki nem akarta. Érdekes, h mi lesz velük jövőre. Szerintem ezzel a kerettel kb. ez a max. DE, ha jönne egy fp, akkor komolyan kellene velük számolni. Érdekes Bob felvetése, h Howardnak, ha lenne egy egy csepp esze, akkor irány a Sixers. Nem tudom, h reális esélye van-e, de ha összejönne, akkor mindkét fél nyerne vele.

Grat. a Bostonnak is, tolószékesen, megharmadolva is képesek voltak továbbmenni. Rondo hatalmasat játszott a végén. A hármasnál akaratlanul is felszisszentem. :lol: Számomra az irányítók között jelenleg ő a nr.1.

Az már más kávéház, h a Heat ellen sok sikerélménye nem lesz a Celticsnek, de most ez nem is fontos.

Ma kezdődik a Spurs-Thunder párharc. Remélem valami újat is megfognak tapasztalni a SAS játékosai. 8)
Nagyjából mindennel egyetértek. Annyit tennék hozzá, hogy bármi is lesz innentől, ha nyáron esetleg úgy alakul, hogy feloszlik a big3 akkor is büszkén nézhetnek majd vissza az utolsó közös évükre. Ennyi sérülttel és ennyi problémával nem nagyon van más csapat, aki eddig eljutott volna. Innentől meg már minden ráadás.

A Spurs meg remélem annyi újat tapasztal csak meg, hogy [auto_cenzúra] dolog közel védekezni Hardenen, mert csiklandoz a szakálla. Nagyon reménykedem ott egy sima SAS győzelemben.

A Sport1-nek meg az apja f*szát, hogy már a vasárnap esti meccset is lepasszolta.
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.27. 10:46:54

Semleges nézőknek egy remek meccs volt. A két csapat drukkereinek kevésbé. Megérdemelten ment tovább a Boston. DE a Sixers előtt is megemelem a kalapomat, nem igazán kedvelem őket sem, de hatalmasat melóztam az egész PO alatt. Igaz, h kellett egy Rose kiesés, de azért mégis kiejtették az elsőt. Úgy, h az alapszakasz utolsó felében kb. az nem verte meg őket, aki nem akarta. Érdekes, h mi lesz velük jövőre. Szerintem ezzel a kerettel kb. ez a max. DE, ha jönne egy fp, akkor komolyan kellene velük számolni. Érdekes Bob felvetése, h Howardnak, ha lenne egy egy csepp esze, akkor irány a Sixers. Nem tudom, h reális esélye van-e, de ha összejönne, akkor mindkét fél nyerne vele.

Grat. a Bostonnak is, tolószékesen, megharmadolva is képesek voltak továbbmenni. Rondo hatalmasat játszott a végén. A hármasnál akaratlanul is felszisszentem. :lol: Számomra az irányítók között jelenleg ő a nr.1.

Az már más kávéház, h a Heat ellen sok sikerélménye nem lesz a Celticsnek, de most ez nem is fontos.

Ma kezdődik a Spurs-Thunder párharc. Remélem valami újat is megfognak tapasztalni a SAS játékosai. 8)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.27. 10:13:40

Na hát kb ezt vártam ettől a meccstől.
Azért Rose sérülése ide, Noah sérülése oda, annyira lesimázott minket mindenki az első körben, hogy majd ilyen 4-0, 4-1-ekkel bukunk, majd mindenki azt mondta, hogy mák ez a továbbjutás, és simán kiver minket a Celtics...ugye Bazskáék is megnyalhatják a bal herémet, amikor mondták, hogy a Celtics kicsinál minket minden gond nélkül....na ja. Nagyon örülök, hogy bebizonyították a srácok, hogy van potenciál.

Valóban vagy be kell szerezni egy FP-t, vagy valakinek a fiatalok közül új szintre kell emelnie a játékát. Pl erre Jrue lehet alkalmas, vagy ha Turner konzisztenssé tuná tenni a 25/10-es mutatót. Más esetben viszont biztosan meg kell bontani a jelenlegi keretet, amit nagyon bánnék, mert gyanúsan Iggy menne el. De bárki is távozzon, nagyon sajnálnám.
A salary cap most nemtom mennyi, de nekünk 68 milla körül van a fizetés idén, és Hawes-nak nincs szerződése jövőre, bár látva, hogy Lavoy Allen mit védekezett KG-n, illetve Hawes bénázásait, nem lepne meg ha nem kapna új szerződést. Lou Will-nek player option van, szóval vele is hosszabbítani kell...Brand jövőre 18 millát keres...szóval vannak azért megoldásra váró feladatok. Ti mit tippeltek, mit mondanátok erre a helyzetre?

Végezetül persze gratulálok a Bostonnak! Megérdemelték, mert sérülésekkel tarkítva, így tolószékesen is nagyot alakítottak!
PCsabi
aka Game90

2012.05.27. 04:53:19

Game90 írta: Ez sajnos elment a Philly-nek, de azért -9en belül maradhatnának, legalább jönne a fogadásom.
Ez az utolsó 4, de főleg az utolsó 2 perc szép munka volt.

PP kiválása után azért annyira nem voltam biztos a Celtics sikerében, de Rondo ma clutch volt, 11 pont Pierce kiszórása után. Megérdemelten nyert a Boston, de egy Philly-nél sokkal erősebb Heat szerintem 6 meccs alatt elintézi őket.

Rondo 18/10/10:
Rajon Rondo now has nine career playoff triple doubles, or as many as LeBron James and Michael Jordan combined.

76ers-nek is grat, fiatalok, simán fejlődhetnek még, remekül védekeznek, csak egy FP hiányzik.
Bob_Marley írta: http://www.youtube.com/watch?v=IwBS6QGsH_4&ob=av2e
Welcome to Miami :D
http://www.youtube.com/watch?v=j8r-XyqrD9U

Na, jó éjt/jó reggelt mindenkinek :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.27. 04:46:01

MEGVAN! OTT VAGYUNK A KONFERENCIA DÖNTŐBEN!
Óriási meccs volt! Nem találok szavakat. RayRaynak minden megbocsátva, rettentően fontos 2 trojkát vágott, Rondo meg át tudta venni Pierce válláról lehulló terhet, és eszméletlen 2 kosarat szerzett.
PP nagyon buta módon faltolódott ki, de lehet pont így lett jó.
Player of the Game: RAJOOOOOOON RONDOOOOOO!

Nálam már világosodik rendesen, de azért lefekszek aludni :D
Jóéjt mindenkinek holnap/ma maradok Spursre is :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.27. 04:44:59

Kép

Iszonyat meccs volt, val soha az életben nem nézem meg még egyszer :D
Sixerrs előtt le a kalappal azért ez az egész sorozat oktatófilmbe való volt, hogy kell csapatszinten védekezni, szerencsére nálunk voltak emberek akik ezen a fontos meccsen még valamit elő tudtak kapni.

RONDO meg nem találok szavakat, iszonyat bután játszott az utolsó 4-5 percig, de a végén kellett a makker dobások is, de lényegtelen CELTICS WIN.Előlépett a büntetőkben is azért fejlődött (Ray-jel sokat edzettek ezen is, meg pl Bassen is látszódik, hogy KG-vel van együtt :D)
Védekezésünkre lehet alapozni, de valami csodadoki kell, mert nem bírjuk erővel, de megyünk előre ECF döntő ismét :D

http://www.youtube.com/watch?v=IwBS6QGsH_4&ob=av2e
Welcome to Miami :D

Wááááááááá:
Kép

Phillyről meg csak nagy betűkkel lehet beszélni!!!Ha nem ellenünk nyomták volna, tuti Philly szurker lennék, Iggy is amit itt lemelózott ma, azt nagyon ritkán látni a parketten.
Eazzy büszke lehetsz a Sixers srácokra, nem tudom hogy álltok pénzben, de ha valakit be akasztotok nyáron ez a fiatal Philly csapat nagyon jó lehet (Howardnak ha van esze pl simán mehetne a Sixershez...)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.27. 04:55:02-kor.
Kép
Kép
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2012.05.27. 04:40:45

Felrobban a Garden! :P

Azért a végére kijött a rutin, meg az évek. Nem vagyok nagy fan, szóval annyira nem veszem a szívemre, viszont bármelyik csapat is ment volna tovább, következő körben úgyis végállomás jött volna. :lol:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Válasz küldése