Első sopcastes remek stream

Hajrá Spurs, óriási kis csatát várok, de otthon be kell húzni

Perk nagy formaCumbee írta:Ennél jobban nem lehet összefoglalni a dolgot.Perk was asked what the difference is between defending Tim Duncan & Andrew Bynum. “Well, Duncan is smart,” he said.Egyébként marad valaki ma?
Ennél jobban nem lehet összefoglalni a dolgot.Perk was asked what the difference is between defending Tim Duncan & Andrew Bynum. “Well, Duncan is smart,” he said.
Hát Bob, nem akarok vészmadárkodni, de Bradley kiesésével ez a párharc szerintem már most elment nektek. Bosh-ra valszeg nem is lesz szüksége a Miami-nak. Szívből azért valszeg 1-2 meccset hoztok majd, de az max arra lesz elég, hogy a James-Wade párost még inkább kifacsarjátok és kikaparjátok a gesztenyét Nyugatnak. Ha 1 kulcsembert kéne megneveznem tőletek, akkor az nálam KG. Ha ő tud olyan szinten játszani, hogy a Miaminak folyamatosan a besegítésekre kelljen figyelnie, akkor talán megnyílhat egy kis terület a többiek előtt is, ha nem, akkor nagyon nehéz lesz, mert machupokra lebontva nem áll jól a Boston. Rondot szerintem Wade fogja fogni, ami alapból elég rossz hír nektek. Az viszont még rosszabb, hogy nektek viszont Wade-re nincs emberetek. Akkor jártok legjobban ha Allan csak a meccs előtti kézfogásnál akad találkozik Wade-el, mert ilyen bokával nem hogy egész meccsen, de még percekre sincs esélye igazi nyomást helyezni rá. Rondo lábon még tudja követni, de fizikumban(és szerintem magasságban) köszönő viszonyban sincs a 2 ember, szóval szvsz Wade jobban fog élni, mint Rondo. James-Pierce párharc nagyon jó lehetne (és jó is volt az alapszakaszban) de! Egyrészt ha James hozza az utolsó 3 meccsét, vagy időnként kicsit jobbat, akkor nincs olyan védő a ligában, aki érdemben megfogja. Másrészt PP ugyan eljátszogat azzal a sérült térdel, de ki tudja, hogy jó-e annyira a lába,(és van-e még benne annyi szufla) hogy végig bírja a meccseket James tempójában. Harmadrészt, ha James fújni akar egyet, akkor pár percre ráállítják Pierce-re Battier-t, de a Boston kivel védekezik James-en, ha PP nem bírja? A Chalmers-Allan párosnál mindkét oldalon erősebbnek érzem jelenleg Chalmers-t. 4-es poszton a Haslem-Bass csata nagy talány, valszeg lesz olyan időszak, amikor James fog védekezni Bass-en.(Sőt, azt is el tudom képzelni, hogy Haslem-Battier cserénél mindig fellép majd 4-esre és Battier szaladgál majd PP után és gyűjti a faultokat rajta. Az egyetlen párharc ami sima Boston win az a center poszt lesz. Annyi, hogy védekezésben Anthony és Turiaf is elég kellemetlen tud lenni, szal támadásban kell majd dolgoznia KG-nek rendesen, viszont center posztról a Miami-nak nem nagyon kell pontokra számítania + KG-nek szvsz marad majd annyi energiája, hogy időnként át tud majd segíteni oda, ahol gondban vannak. Csak hát valamikor a padon is kell ülnie, Stiesma-val meg már itt is egálban van a 2 csapat.Bob_Marley írta:Amúgy azon gondolkoztam, s kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy alapból James-PP az érdekes matchup, mit kezdünk az MVP-vel vagy Wade-el, de úgy gondolom az egyik legkritikusabb kérdés a Rondo vs ?
Eddig akár az Atlantát akár a Phillyt nézem, ha megoldották a Rondo faktort, akkor nyertek.
Qrvajó!
kérdőjeles voltEazzy írta: P. Diddy mióta lett Kányi?
P. Diddy mióta lett Kányi?daffy írta:1:02?Eazzy írta: Hun vót ebbe Kányi?
1:02?Eazzy írta: Hun vót ebbe Kányi?
Hun vót ebbe Kányi?kanty írta:Nagyon nagy.Szerencsés, h pont kajálás közben nézem, az első kockahas kicsit ledöbbentett.
Kanye West mekkora egy képmutató alak.![]()
T. Allen "hol a labda" mutatványa már-már McGee-i magasságokba van nálam.
Na ezzel nagy mosolyt csaltál az arcomra
Nagyon nagy.
A héten megműtötték a vállát, ő ebben a szezonban már tuti nem játszik. Ha van még helyed a papíron, akkor felírhatod a többi out of season játékosotok mellé.Kalap1988 írta: Sajnos a játékosanyagban kipukkandtunk, remélem sikerül összedrótozni az embereket, legalább Bradley legyen valahogy (róla valami hír),
Khmvisca el barca írta:de sztem kettőnkön kívül senki nem fogja nézni!
Nagyjából mindennel egyetértek. Annyit tennék hozzá, hogy bármi is lesz innentől, ha nyáron esetleg úgy alakul, hogy feloszlik a big3 akkor is büszkén nézhetnek majd vissza az utolsó közös évükre. Ennyi sérülttel és ennyi problémával nem nagyon van más csapat, aki eddig eljutott volna. Innentől meg már minden ráadás.kanty írta:Semleges nézőknek egy remek meccs volt. A két csapat drukkereinek kevésbé. Megérdemelten ment tovább a Boston. DE a Sixers előtt is megemelem a kalapomat, nem igazán kedvelem őket sem, de hatalmasat melóztam az egész PO alatt. Igaz, h kellett egy Rose kiesés, de azért mégis kiejtették az elsőt. Úgy, h az alapszakasz utolsó felében kb. az nem verte meg őket, aki nem akarta. Érdekes, h mi lesz velük jövőre. Szerintem ezzel a kerettel kb. ez a max. DE, ha jönne egy fp, akkor komolyan kellene velük számolni. Érdekes Bob felvetése, h Howardnak, ha lenne egy egy csepp esze, akkor irány a Sixers. Nem tudom, h reális esélye van-e, de ha összejönne, akkor mindkét fél nyerne vele.
Grat. a Bostonnak is, tolószékesen, megharmadolva is képesek voltak továbbmenni. Rondo hatalmasat játszott a végén. A hármasnál akaratlanul is felszisszentem.Számomra az irányítók között jelenleg ő a nr.1.
Az már más kávéház, h a Heat ellen sok sikerélménye nem lesz a Celticsnek, de most ez nem is fontos.
Ma kezdődik a Spurs-Thunder párharc. Remélem valami újat is megfognak tapasztalni a SAS játékosai.
Ez az utolsó 4, de főleg az utolsó 2 perc szép munka volt.Game90 írta: Ez sajnos elment a Philly-nek, de azért -9en belül maradhatnának, legalább jönne a fogadásom.
http://www.youtube.com/watch?v=j8r-XyqrD9U