Na ezzel nagy mosolyt csaltál az arcomra

Remek videó, végén meg az a bamba James fej
Amúgy azon gondolkoztam, s kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy alapból James-PP az érdekes matchup, mit kezdünk az MVP-vel vagy Wade-el, de úgy gondolom az egyik legkritikusabb kérdés a Rondo vs ?
Eddig akár az Atlantát akár a Phillyt nézem, ha megoldották a Rondo faktort, akkor nyertek.
S úgy hogy nem csak Rondot fogták vissza hanem sok pontot szórtak nekünk akár Teague akár Holiday.....
S így, hogy igazából Bradleys kiesésével a másik fő gond, hogy nem kap elegendő segítséget akár védekezésben akár támadásban neccesek vagyunk hátvéd poszton.Mert a méregfoga a csapatnak Rondo érzésem szerint, s azért írtam kérdőjelet, hogy ki fogja, mert a Wade-James kettős amellett, hogy támadásban se rosszak

védekezésben meg gyakorlatilag a posztjuk TOP elit védői.És több variáció is lesz ki fogja Rondot, s ez a másik, ahol nagyon tartok a sorozattól, mert kezdővel szerintem felvesszük a versenyt, de mikor elmegy a meccsből 5-6 perc és kezdődnek a cserék, akkor vele együtt a gondok is kezdődnek

S kíváncsi vagyok Spoelstrára, mert amikor nálunk KG ül akkor nekik gyakorlatilag futni meg kell mint a mérgezett egér, mert van út a festékbe.S ha jól sakkozik, mivel azért a Miami kispad se hosszú de még így is több lehetőség van benne mint a miénkben, s azokat az időszakokat amikor Garnett pihen komolyabb +al zárhatják, illetve minket meg belehajszolhatnak hogy ne pihentessük eleget.
Ezért is mint 345ikre leírom hiányozni fog Bradley, aki azonkívül, hogy elit perimeter védő, elől a tempókat is beszórja, illetve amivel többek között őrületbe tudta kergetni Wade-t is, jó ütemben lép be a gyűrű felé, Rondo meg mindenkit képes megtalálni, s sok "oclsó" pontot szereztünk.
Szóval visszatérve a kérdésre, mi a döntő matchup a Celtics-Miami-n???
Összegezve szerintem a Rondo faktor, PP-James ellesznek, Pierce még ilyen állapotban is 10-15 pontot betud pötyögtetni ha máshogy nem kamufaultokkal

Allennek a triplák nagyon kellenek, hogy legalább széthúzzuk a védelmüket, mert KG-re menni fog a kettőzés ebben biztos vagyok, s a halászás a passzsávokban, Bass és társa (miután Bosh még nincs) "nem faktor" tempókat be kell dobja Bass, s folytatni a jó büntetőzést.
De Rondo lehet a mi nagy plusszunk vagy mínuszunk, s ha Chalmers akivel kezd Wade besegítéssel megoldja, gyakorlatilag meghalunk

Illetve a KG faktornál sokat jelent, hogy James s Wade is kiválóan védekezik a pick&roll ellen.De Garnett is sokat fog számítani főleg a védekezésben, s pl tuti hogy támadni fogják, hogy kapjon faultokat (és ismét csak Bradley aki még Wade-t meg Jamest is tud zavarni a festéken kívül....Hihetetlenül fontos darabka lett ebbe a Celtics gépezetbe, hiánya nagyon meglő ám minket sajnos

)
Lehet zavaros lett a mondandó, az ember fejében több variáció megoldás, ezt kellene csinálni, vagy talán at ugrik be, de majd kiderül holnap

jó szutyok a 2:30as kezdés de majd megoldjuk

De vajon mi lesz a döntő ebben a párharcban ?????

Lets go C's
Doc még plusz, hogy erősebb mint Spoelstra azért még bizakodásra ad okot, csak ő a nevével ellentétben nem doki, s a sérülésekkel, fáradtsággal nem tudunk mit kezdeni.Viszont király lesz az időkérések kontrasztja is majd.
Doc: slow-pass-calm-defense kifejezések sűrű használata
Spo:run-push-fast-JAMES
ui: lement egy újabb kör Alley oopról tudunk valamit?
Szerk: látom Kalap hasonlókat írt, hogy Rondo a fontos, s valóban az eladott labdái a másik dolog, amit le kell redukálni mert ilyen 6 meg 7 eladott labdás meccsek nem férnek bele tőle.És támadásban meg a felviszem pattogtatom körbe nézek, majd megfogom és állok a másik amivel kell kezdeni valamit, persze a többiektől kellene a segítség, de ezzel nem egyszer 10-15 mp-t elcseszünk az órából.