Game a DHM képedre

Haters gonna hate
Game90 írta:
Az korrekt, akkor most van egy Dooling - Pietrus - Daniels/Pavlovic - Hollins/S-Will - Stiemsma padotok? Bob, Kalap, MessiFan, ennyi erővel ti is ülhetnétek a padon, sokkal rosszabbak nem lennétek, mint ők

Plusz ugye Allen és PP is sérült...
Van valami gond ezzel ???

)Kalap Centerbe segíthetne

Én törölköző lengetésbe király lennék, mutatnék 1-2 figurát

Messifan meg beállna segédedzőnek, s ordítana ,mindenkivel

)
Visszasírjuk Scalabrine-t
Viccet félre téve tényleg no komment, bízom benne Daniels kap lehetőséget Pavlovic helyett, s talán Doc körbe néz a padon, s a az utolsó székek egyikén felismeri, hogy játszik a csapatban egy E'twaun Moore nevezetű rookie is.Kicsi rá az esély, első évben nem nagyon nyúlunk a fiatalokhoz, de én benne látok potenciált s ha idén talán még nem is, de a következő újjáépülő Celticsben jó kis playa lehet.Szeretem a játékát, s igen akár be lehetne hozni pár percre, csak hát a PO hangulata egészen más, s összeroppanhat a nyomás alatt.JJJ a másik rookie meg még seprűnyél vékony, de ő se rossz amúgy.
De tény ez a kispad igencsak rövid, s a legnagyobb gond, hogy a Bradley-Rondo párossal tudtunk leindításokat is csinálni, könnyű kosarakat szerezni, iszonyat fog ez hiányozni, Ray támadásban legalább széthúzza a csapatot, de hát az ő bokája sem jó, s pl a büntetőzés se megy neki ezért.Jó dolog velünk nem nagyon történik, de aki szurkol a Celticsnek hozzá van szokva, hogy a csapat 90%-a sérült hol jobban hol kevésbé
Griffin meg hype miatt bekerült (egész évben mi volt, ah zsákolt egyet valamelyik meccsen tuti Top 3 a highlightban....

), így a PO-ban több meccsen láttam játszani, nem rossz meg azért tud ő passzolni is, de még mindig vannak fent tartásaim vele kapcsolatban.Egyik meccsen volt mikor szünetre volt 15+ pontja 1 pattanóval, s Barkley meg is jegyezte ez mi? 1 pattanó egy magasembertől aki játszott 20 percet???De azért van benne kakaó, de még azért bőven van hova fejlődni, főleg védekezésben, s a katasztrófa büntetőzésben.
Miaminak meg gratulálok nem volt egyszerű összességében, s a Pacers remekül helyt állt, 2 meccset se sűrűn hoznak az új Heat ellen (kivéve Dallas mindenki más 1et fogott....).Szurkolok az Indiananak a jövő tekintetében nagyon szimpatikusak, s Vogel meg remek edző, miost ez ennyire volt elég, de jövőre számolni kell velük, s idén sem volt véletlen ez a 3ik hely a konferenciában.Heat meg Bosh nélkül is behúzta s ha a kiegészítő személyzet is hozza magát, s nem kell Wadeéknek 80-90 pontot termelni, akkor "lehetetlen" megverni őket.
Olvasgattam a Miami topikot azért jó látni van még respektje a Celticsnek

Én is úgy gondolom, hogy akár a Sixers akár a Boston megy tovább komolyabb gondot nem jelenthet a Heatnek, de a fiatal rutintalan Sixers könnyebben összeroppanhat.Mi meg nem pesszimistaként mondom, de 4 meccset nem tudunk ilyen fizikai állapotban lévő csapattal nyerni a Miami ellen.Ha foci lenne mondanám, hogy 1 meccsre felszívjuk magunkat, s biztos vagyok benne ahogy tavaly is, úgy ha összejön idén is megtudjuk szorongatni a Heatet, s jó lenne a sorozat, de míg nálunk tolószékkel gurulunk előre, s a meccsek végjátékára teljesen összeesünk általában és elfogy a szufla, úgy a Heat meg tudna még újítani, s hoznák a meccseket, de bízom benne 1; továbbjutunk a Philly ellen

2; Tisztességgel maximumot kiadva magunkból a Heat ellen is hely állunk, de ahogy anno SVG is mondta pályahátrányból ez az öreg Celtics ha kiejtené a Miamit az NBA történetének egyik legnagyobb bravúrját hajtaná végre.Viszont van kollektív jó védekezésünk a Heat ellen, s szoros meccseket tudunk hozni, de KG is lassan ki fog pukkani, s ezt nem szemrehányásként írom felé, de nem lehet ezt bírni, hogy Allen se tud hozzátenni, PP már csak tényleg a faultokra megy rá, hogy büntetőzzön, Rondo meg egyedül kevés.Garnett 120%ot hoz, de már látható a Sixers ellen is, hogy mennyit jelent ha akár csak meccs közben kap 5-6 perc pihenést, visszajön és azonnal aprít, de mikor nem tud pihenni a dobásai rövidek, nincs meg a láb, 36 éves ez van, de továbbra is hihetetlen a pali ( s elmondani nem tudom milyen sportemberi teljesítmény amit ő idén IS letesz az asztalra) , s nélküle pl a védekezésünk és Bobcatsre hasonlít.De így hogy ketten viszik a hajónkat 1 meccset azért remélem fogunk a Heat ellen ahogy tavaly is az emlékezetes félkarú Rondos estén (hasonló Celtics Pride meccs idén is lenne) de 4 meccset nem lehet fogni, főleg ilyen paddal.Gyakorlatilag Pietrus tud pontot dobni, de sok volt a ha itt van még a Philly is, s ahogy számítani lehetett rá ők is kemény dió, de holnap nincs az az Isten, hogy a Gardenben ne nyerjünk, nagyon készülnek a szurkolók igazi pokol vár a Sixersre és a fiatalok remélem összecsuklanak a 18624 ember üvöltésétől

LETS GO CELTICS