USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.25. 17:37:10

Last 3 games LeBron: 32.7 pts, 11.3 rebs, 8 asst on 55% shooting. Wade: 33 pts, 7.3 rebs, 3.7 asst on 62% shooting

Ez azért kemény :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.25. 17:19:36

Cumbee írta:http://www.youtube.com/watch?v=9UgVcpd7 ... re=related
Na erről még nem hallottam. Azért szép lassan kiderül számomra, hogy ezeknek az NBA játékosoknak nem volt mindig fenékig tejfel az életük. Nem úgy megy arra felé, mint nálunk a focistáknak, hogy gyerekként bekerülnek egy akadémiára, minden oda van nyomva nekik, csak dolgozniuk kell. Azért itt elég sok embernél látszik, hogy honnan is jött valójában.
Ez a teljes film
http://www.youtube.com/watch?v=8ZYnZQulliM

Amúgy hogy értetted hogy nem fenékig tejfel az életük mint a focistáknak?
Azért Amerikában komoly hangsúlyt fektetnek a sportfelkészítésre amiben benne van, hogy kezeljék a sikereket is.Az egyetemen már minden idegszálukkal a későbbi NBA karrierre készülnek fel a srácok, de még így is persze rengeteg sztorit lehet hallani, hogy drogfogyasztás alkoholproblémák miatt kisiklik a sportolók élete.De persze az hogy honnan jöttek sokat nyom a latba.

Amúgy PP-hez még visszatérve a késelés után egy ember volt aki minden meccsen pályára lépett a 2000/01es szezonban kelta mezben..... ki más mint Paul Pierce!

Garnettes beyond the glory:
http://www.youtube.com/watch?v=UrI-wtErkeg
Ezt is érdemes végig nézni

szerk: v.e.b kösz a képet :D
Amúgy ismerem a többi bemutatkozó filmet, hidd el Monique még értelemben is a jobbak között van :mrgreen:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.25. 17:58:59-kor.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.25. 17:13:39

Szimpatikus csapat az Indiana, de egy így játszó Heat ellen esélytelenek voltak.
Wade az 5 pontos meccs után azért rendesen megrázta magát. Főleg ma kapcsolt brutál üzemmódba, volt pár kosara ami után csak néztem. James most nem volt annyira előtérben, de a végén neki sem remegett meg a keze.

Akár Sixers akár Celtics jön nem hiszem, h komoly gondok okozhat a Miaminak. Értem ezalatt, h egynél több meccset hozzanak. Egyik túl öreg, másik túl tapasztalatlan.
:)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.25. 16:53:48

csababarca írta:
Bob_Marley írta: Van valami gond ezzel ??? :D )Kalap Centerbe segíthetne :D Én törölköző lengetésbe király lennék, mutatnék 1-2 figurát :mrgreen: Messifan meg beállna segédedzőnek, s ordítana ,mindenkivel :D)

Ha úgy van 1-2 triplára oda tudok állni,nagyon finom a csuklóm,2ből 1 triplát bármikor bedobok :D

A 7. meccset nem adja a sport Tv?
Ordítanék, de mindenki bolondnak nézne, mert nem angolul tenném. :D
Egyébként én beállnék Danielsék mellé, és minden zsákolásnál leborulnék a székről na meg ezt mindenki tudja csinálni :lol:
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.25. 16:44:46

http://www.youtube.com/watch?v=9UgVcpd7 ... re=related
Na erről még nem hallottam. Azért szép lassan kiderül számomra, hogy ezeknek az NBA játékosoknak nem volt mindig fenékig tejfel az életük. Nem úgy megy arra felé, mint nálunk a focistáknak, hogy gyerekként bekerülnek egy akadémiára, minden oda van nyomva nekik, csak dolgozniuk kell. Azért itt elég sok embernél látszik, hogy honnan is jött valójában.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.25. 14:14:03

Bob_Marley írta:Mónikát stipistopizom :D
látni rajta, hogy ilyen nyafogós, kényes ribanc lehet. azért vmire biztos használható.

Kép
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.25. 14:10:35

Rakj egy szóközt és link lesz a Bostonos, de köszönjük, király volt Walker egy állat volt :D
Kalap meg mint White Mamba 2 :D

Amúgy a csajokat tuti lekapják a srácok :D
Howardnak van gyereke az egyik volt cheerleadertől :D

Meg ebben a videóban is KG
What's up ladies :D :
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZmSk#t=53s
Az egész videó amúgy zseniális.

Kosárral én is adós vagyok, de megyek ha úgy alakul ígérem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.25. 14:33:12-kor.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.05.25. 14:07:13

neobarca írta:
http://www.youtube.com/watch?v=My-TaOTc ... 64A393B54F

Amúgy neobarca tényleg volt halftime show-s videó, live 98 is nagy játék volt, jó volt kicsit nosztalgiázni :D
Egye fene, Mónikát megkaphatod! Biztosan jól Mónikázhat... :lol: :lol: :lol:

Azért basszus tudnék innen is mazsolázni: http://www.youtube.com/watch?v=DU4twRsX ... re=related
Ilyenkor sajnálom, hogy nem nőttem még 25cm-t. :( Biztos vagyok benne, hogy ezeket a csajokat el-el kapdossák meccs után a srácok! 8)

Nah de, hogy Bobnak és a Boston szimpatizánsainak kedveskedjek:
Boston Celtics Half Time Show NBA Live 98:
http://www.youtube.com/watch?v=raNkKPfWBWU

Bár sok csaj nincs benne, de komolyan mondom Bob, a zene az beleégett a dobhártyámba... :lol:
Miért, ha nőttél volna még 25 cm-t, akkor NBA kosaras lennél ? :D Van önbizalmad srác :D Te is gyere le a Pillangóra, köztünk elég a mostani magasságod is, mert nem vagyunk lób.szók, aztán ott meglátjuk mit tudsz :wink: :twisted: A lényegre rátérve: Hát igen, már ezért is érdemes NBA játékosnak lenni :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.25. 13:58:54

Amúgy neobarca tényleg volt halftime show-s videó, live 98 is nagy játék volt, jó volt kicsit nosztalgiázni :D
Egye fene, Mónikát megkaphatod! Biztosan jól Mónikázhat... :lol: :lol: :lol:

Azért basszus tudnék innen is mazsolázni: http://www.youtube.com/watch?v=DU4twRsX ... re=related
Ilyenkor sajnálom, hogy nem nőttem még 25cm-t. :( Biztos vagyok benne, hogy ezeket a csajokat el-el kapdossák meccs után a srácok! 8)

Nah de, hogy Bobnak és a Boston szimpatizánsainak kedveskedjek:
Boston Celtics Half Time Show NBA Live 98:
http://www.youtube.com/watch?v=raNkKPfWBWU

Bár sok csaj nincs benne, de komolyan mondom Bob, a zene az beleégett a dobhártyámba... :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.05.25. 13:51:55

Bob_Marley írta:Game a DHM képedre :arrow:
Kép
Haters gonna hate :lol:
Game90 írta:
Az korrekt, akkor most van egy Dooling - Pietrus - Daniels/Pavlovic - Hollins/S-Will - Stiemsma padotok? Bob, Kalap, MessiFan, ennyi erővel ti is ülhetnétek a padon, sokkal rosszabbak nem lennétek, mint ők :mrgreen: Plusz ugye Allen és PP is sérült...
Van valami gond ezzel ??? :D )Kalap Centerbe segíthetne :D Én törölköző lengetésbe király lennék, mutatnék 1-2 figurát :mrgreen: Messifan meg beállna segédedzőnek, s ordítana ,mindenkivel :D)

Visszasírjuk Scalabrine-t :lol:

Viccet félre téve tényleg no komment, bízom benne Daniels kap lehetőséget Pavlovic helyett, s talán Doc körbe néz a padon, s a az utolsó székek egyikén felismeri, hogy játszik a csapatban egy E'twaun Moore nevezetű rookie is.Kicsi rá az esély, első évben nem nagyon nyúlunk a fiatalokhoz, de én benne látok potenciált s ha idén talán még nem is, de a következő újjáépülő Celticsben jó kis playa lehet.Szeretem a játékát, s igen akár be lehetne hozni pár percre, csak hát a PO hangulata egészen más, s összeroppanhat a nyomás alatt.JJJ a másik rookie meg még seprűnyél vékony, de ő se rossz amúgy.
De tény ez a kispad igencsak rövid, s a legnagyobb gond, hogy a Bradley-Rondo párossal tudtunk leindításokat is csinálni, könnyű kosarakat szerezni, iszonyat fog ez hiányozni, Ray támadásban legalább széthúzza a csapatot, de hát az ő bokája sem jó, s pl a büntetőzés se megy neki ezért.Jó dolog velünk nem nagyon történik, de aki szurkol a Celticsnek hozzá van szokva, hogy a csapat 90%-a sérült hol jobban hol kevésbé :lol:

Griffin meg hype miatt bekerült (egész évben mi volt, ah zsákolt egyet valamelyik meccsen tuti Top 3 a highlightban....:D), így a PO-ban több meccsen láttam játszani, nem rossz meg azért tud ő passzolni is, de még mindig vannak fent tartásaim vele kapcsolatban.Egyik meccsen volt mikor szünetre volt 15+ pontja 1 pattanóval, s Barkley meg is jegyezte ez mi? 1 pattanó egy magasembertől aki játszott 20 percet???De azért van benne kakaó, de még azért bőven van hova fejlődni, főleg védekezésben, s a katasztrófa büntetőzésben.

Miaminak meg gratulálok nem volt egyszerű összességében, s a Pacers remekül helyt állt, 2 meccset se sűrűn hoznak az új Heat ellen (kivéve Dallas mindenki más 1et fogott....).Szurkolok az Indiananak a jövő tekintetében nagyon szimpatikusak, s Vogel meg remek edző, miost ez ennyire volt elég, de jövőre számolni kell velük, s idén sem volt véletlen ez a 3ik hely a konferenciában.Heat meg Bosh nélkül is behúzta s ha a kiegészítő személyzet is hozza magát, s nem kell Wadeéknek 80-90 pontot termelni, akkor "lehetetlen" megverni őket.

Olvasgattam a Miami topikot azért jó látni van még respektje a Celticsnek :D Én is úgy gondolom, hogy akár a Sixers akár a Boston megy tovább komolyabb gondot nem jelenthet a Heatnek, de a fiatal rutintalan Sixers könnyebben összeroppanhat.Mi meg nem pesszimistaként mondom, de 4 meccset nem tudunk ilyen fizikai állapotban lévő csapattal nyerni a Miami ellen.Ha foci lenne mondanám, hogy 1 meccsre felszívjuk magunkat, s biztos vagyok benne ahogy tavaly is, úgy ha összejön idén is megtudjuk szorongatni a Heatet, s jó lenne a sorozat, de míg nálunk tolószékkel gurulunk előre, s a meccsek végjátékára teljesen összeesünk általában és elfogy a szufla, úgy a Heat meg tudna még újítani, s hoznák a meccseket, de bízom benne 1; továbbjutunk a Philly ellen :D 2; Tisztességgel maximumot kiadva magunkból a Heat ellen is hely állunk, de ahogy anno SVG is mondta pályahátrányból ez az öreg Celtics ha kiejtené a Miamit az NBA történetének egyik legnagyobb bravúrját hajtaná végre.Viszont van kollektív jó védekezésünk a Heat ellen, s szoros meccseket tudunk hozni, de KG is lassan ki fog pukkani, s ezt nem szemrehányásként írom felé, de nem lehet ezt bírni, hogy Allen se tud hozzátenni, PP már csak tényleg a faultokra megy rá, hogy büntetőzzön, Rondo meg egyedül kevés.Garnett 120%ot hoz, de már látható a Sixers ellen is, hogy mennyit jelent ha akár csak meccs közben kap 5-6 perc pihenést, visszajön és azonnal aprít, de mikor nem tud pihenni a dobásai rövidek, nincs meg a láb, 36 éves ez van, de továbbra is hihetetlen a pali ( s elmondani nem tudom milyen sportemberi teljesítmény amit ő idén IS letesz az asztalra) , s nélküle pl a védekezésünk és Bobcatsre hasonlít.De így hogy ketten viszik a hajónkat 1 meccset azért remélem fogunk a Heat ellen ahogy tavaly is az emlékezetes félkarú Rondos estén (hasonló Celtics Pride meccs idén is lenne) de 4 meccset nem lehet fogni, főleg ilyen paddal.Gyakorlatilag Pietrus tud pontot dobni, de sok volt a ha itt van még a Philly is, s ahogy számítani lehetett rá ők is kemény dió, de holnap nincs az az Isten, hogy a Gardenben ne nyerjünk, nagyon készülnek a szurkolók igazi pokol vár a Sixersre és a fiatalok remélem összecsuklanak a 18624 ember üvöltésétől :D
LETS GO CELTICS
Persze, én lennék a White Mamba vol. 2. :D A középtávoli dobásaim majd úgy ülnek, mint Garnetté :D , illetve igaz, hogy csak 190 cm magas vagyok, de 115-120 kg, szóval a súlyom már meg van a játékhoz :D Te pedig a törölköző lengetés mellett elénekelnél pár Marley számot KG-nek, az ő habitusával biztos értékelné az öreg :D Messifan pedig természetesen kiváló segédedző lenne. Csababarca és a triplái? Ez újdonság, kijöhetnél megmutatni fórumkosáron egyszer (ahogy ez mindenki másnak is szól...), lehívnám Riverst, hogy megfigyeljen :D
A Miami-Bostont pedig meglátjuk (bár még game 7, mielőtt Eazzy beszól :D ), szerintem 2 meccsre is jók lehetünk, kíváncsian várom, hátha helyrejön 1-2 ember sérülése, stb.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.25. 13:19:53

Na akkor most már hajrá Spurs vagy Boston :D

Csak ne a Miami vagy OKC nyerjen :D Tök mind1 ki nyer, felőlem még a Philly is nyerhet, csak ne ez a két "kirakat" csapat :twisted: :twisted:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.25. 13:09:07

csababarca írta:
Ha úgy van 1-2 triplára oda tudok állni,nagyon finom a csuklóm,2ből 1 triplát bármikor bedobok :D

Nagyon ciki tudom, hogy elfelejtettelek :cry: De igen ne menjünk e mellett sem, csababarca meg bevág pár triplát odateszi magát védekezésben simán jó backup sg lenne, úgyhogy a pad már megerősítve.Dobok Docnak egy sms-t, hogy készen állunk, ha be kell ugrani, még fizetés se kell, elég ha lehetne választani 1-1 cheerleadert egy meccs előtti relaxra :lol:
Mónikát stipistopizom :D

7ik meccset meg nem közvetítik, marad a jó öreg stream :D

Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.25. 12:51:40

Bob_Marley írta: Van valami gond ezzel ??? :D )Kalap Centerbe segíthetne :D Én törölköző lengetésbe király lennék, mutatnék 1-2 figurát :mrgreen: Messifan meg beállna segédedzőnek, s ordítana ,mindenkivel :D)

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.25. 12:46:39

Game a DHM képedre :arrow:
Kép
Haters gonna hate :lol:
Game90 írta:
Az korrekt, akkor most van egy Dooling - Pietrus - Daniels/Pavlovic - Hollins/S-Will - Stiemsma padotok? Bob, Kalap, MessiFan, ennyi erővel ti is ülhetnétek a padon, sokkal rosszabbak nem lennétek, mint ők :mrgreen: Plusz ugye Allen és PP is sérült...
Van valami gond ezzel ??? :D )Kalap Centerbe segíthetne :D Én törölköző lengetésbe király lennék, mutatnék 1-2 figurát :mrgreen: Messifan meg beállna segédedzőnek, s ordítana ,mindenkivel :D)

Visszasírjuk Scalabrine-t :lol:

Viccet félre téve tényleg no komment, bízom benne Daniels kap lehetőséget Pavlovic helyett, s talán Doc körbe néz a padon, s a az utolsó székek egyikén felismeri, hogy játszik a csapatban egy E'twaun Moore nevezetű rookie is.Kicsi rá az esély, első évben nem nagyon nyúlunk a fiatalokhoz, de én benne látok potenciált s ha idén talán még nem is, de a következő újjáépülő Celticsben jó kis playa lehet.Szeretem a játékát, s igen akár be lehetne hozni pár percre, csak hát a PO hangulata egészen más, s összeroppanhat a nyomás alatt.JJJ a másik rookie meg még seprűnyél vékony, de ő se rossz amúgy.
De tény ez a kispad igencsak rövid, s a legnagyobb gond, hogy a Bradley-Rondo párossal tudtunk leindításokat is csinálni, könnyű kosarakat szerezni, iszonyat fog ez hiányozni, Ray támadásban legalább széthúzza a csapatot, de hát az ő bokája sem jó, s pl a büntetőzés se megy neki ezért.Jó dolog velünk nem nagyon történik, de aki szurkol a Celticsnek hozzá van szokva, hogy a csapat 90%-a sérült hol jobban hol kevésbé :lol:

Griffin meg hype miatt bekerült (egész évben mi volt, ah zsákolt egyet valamelyik meccsen tuti Top 3 a highlightban....:D), így a PO-ban több meccsen láttam játszani, nem rossz meg azért tud ő passzolni is, de még mindig vannak fent tartásaim vele kapcsolatban.Egyik meccsen volt mikor szünetre volt 15+ pontja 1 pattanóval, s Barkley meg is jegyezte ez mi? 1 pattanó egy magasembertől aki játszott 20 percet???De azért van benne kakaó, de még azért bőven van hova fejlődni, főleg védekezésben, s a katasztrófa büntetőzésben.

Miaminak meg gratulálok nem volt egyszerű összességében, s a Pacers remekül helyt állt, 2 meccset se sűrűn hoznak az új Heat ellen (kivéve Dallas mindenki más 1et fogott....).Szurkolok az Indiananak a jövő tekintetében nagyon szimpatikusak, s Vogel meg remek edző, miost ez ennyire volt elég, de jövőre számolni kell velük, s idén sem volt véletlen ez a 3ik hely a konferenciában.Heat meg Bosh nélkül is behúzta s ha a kiegészítő személyzet is hozza magát, s nem kell Wadeéknek 80-90 pontot termelni, akkor "lehetetlen" megverni őket.

Olvasgattam a Miami topikot azért jó látni van még respektje a Celticsnek :D Én is úgy gondolom, hogy akár a Sixers akár a Boston megy tovább komolyabb gondot nem jelenthet a Heatnek, de a fiatal rutintalan Sixers könnyebben összeroppanhat.Mi meg nem pesszimistaként mondom, de 4 meccset nem tudunk ilyen fizikai állapotban lévő csapattal nyerni a Miami ellen.Ha foci lenne mondanám, hogy 1 meccsre felszívjuk magunkat, s biztos vagyok benne ahogy tavaly is, úgy ha összejön idén is megtudjuk szorongatni a Heatet, s jó lenne a sorozat, de míg nálunk tolószékkel gurulunk előre, s a meccsek végjátékára teljesen összeesünk általában és elfogy a szufla, úgy a Heat meg tudna még újítani, s hoznák a meccseket, de bízom benne 1; továbbjutunk a Philly ellen :D 2; Tisztességgel maximumot kiadva magunkból a Heat ellen is hely állunk, de ahogy anno SVG is mondta pályahátrányból ez az öreg Celtics ha kiejtené a Miamit az NBA történetének egyik legnagyobb bravúrját hajtaná végre.Viszont van kollektív jó védekezésünk a Heat ellen, s szoros meccseket tudunk hozni, de KG is lassan ki fog pukkani, s ezt nem szemrehányásként írom felé, de nem lehet ezt bírni, hogy Allen se tud hozzátenni, PP már csak tényleg a faultokra megy rá, hogy büntetőzzön, Rondo meg egyedül kevés.Garnett 120%ot hoz, de már látható a Sixers ellen is, hogy mennyit jelent ha akár csak meccs közben kap 5-6 perc pihenést, visszajön és azonnal aprít, de mikor nem tud pihenni a dobásai rövidek, nincs meg a láb, 36 éves ez van, de továbbra is hihetetlen a pali ( s elmondani nem tudom milyen sportemberi teljesítmény amit ő idén IS letesz az asztalra) , s nélküle pl a védekezésünk és Bobcatsre hasonlít.De így hogy ketten viszik a hajónkat 1 meccset azért remélem fogunk a Heat ellen ahogy tavaly is az emlékezetes félkarú Rondos estén (hasonló Celtics Pride meccs idén is lenne) de 4 meccset nem lehet fogni, főleg ilyen paddal.Gyakorlatilag Pietrus tud pontot dobni, de sok volt a ha itt van még a Philly is, s ahogy számítani lehetett rá ők is kemény dió, de holnap nincs az az Isten, hogy a Gardenben ne nyerjünk, nagyon készülnek a szurkolók igazi pokol vár a Sixersre és a fiatalok remélem összecsuklanak a 18624 ember üvöltésétől :D
LETS GO CELTICS
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.25. 12:53:07-kor.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.25. 11:27:23

A mi meccsünkről inkább nem beszélnék, nagyon felkavaró volt...
A Heatnek viszont gratulálok, egy ilyen jó CSAPATOT, legyőzni 2 emberrel (meg chalmers) legyőzni szép teljesítmény (vicc)! Ez a 6. meccs nagyon élvezetes volt, mert nagyjából mindenki azt hozta amit tud. A Pacersnek is kijár a tisztelet, mert remekül játszottak az egész évben, és remélhetőleg folytatják a jó szériát, és kamatoztatják a helyet a sapka alatt.

Holnap este mi játszuk a 2. forduló utolsó meccsét hazai pályán. Most kivételesen fent leszek, és remélhetőleg egy olyan meccset látunk, amin addig hergelik egymást a játékosok és a közönség hogy megmutatják, hogy ennyi sérüléssel is mindent visz a Celtics Pride!
GO CELTICS!
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.25. 10:20:43

Bob_Marley írta:3rd team
Rondo-Wade-Anthony-Nowitzki-Chandler

Szerintem a 3ik verné az összeset :mrgreen:
Örülnék, ha így nézne ki a Knicks kezdő felállása... 8) De sajnos a fizetési sapka miatt 0.0% ennek a valószínűsége... :lol:
Bob_Marley írta:Valaki játszott még PC anno NBA ősrégi 89 volt talán ????, amiben Abdul Jabbar volt a nyerő minden játékos ugyanúgy nézett ki, annyi hogy fehér volt vagy fekete, de hajra felépítésre mindenre, kivéve Jabbar akin volt szemüveg :lol:
És aprítani lehetett vele, az első és utolsó játék amiben a Lakers-szel voltam :D
Nekem az első kosaras játékom az NBA Live 98-volt. Pont valamelyik nap néztem róla videót. Mekkora gagyi már a grafika. :) És kb. minden kosár bement, akárhonnan dobtam... :lol: Viszont ami nagyon bejött akkoriban és a mostani game-ben hiányolom az a Half Time Show... :lol: Emléxem szinte már csak azért játszottam, hogy félidőben riszálják a csajok... :P
Itt van pl a Kincks-é: http://www.youtube.com/watch?v=5laVJQzG0fk
De szinte minden csapaté tök jó volt. Na meg a csajok... :P

Más: Nah a Miami megmutatta, hogy ha odafigyelnek, hengerelnek. Igazából nagy blama lett volna, ha kiejtette volna őket az Indiana. James sem volt semmi, de Wade! Most ő vitte a hátán a csapatot... :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.25. 09:43:45

De ez nem év csapata, hanem védekező csapata basszus. Abban meg mit keres Kobe? De még Durant is? Rondo, Wade nem ott kellene, hogy szerepeljen? Bryantről sokmindent el lehet mondani, de azt, hogy top védő, azt pont nem. Szánalom.

Amúgy meg Wade ezért összerakott egy 41p-10r-es meccset, és nyertünk Indianában :D Borzalmas kezdés után feljöttünk, majd fokozatosan elhúztunk, ha nem is tükörsimán, de különösebb gond nélkül húztuk be ezt is. Rengeteg labdát szórt el a Pacers ( vagy inkább mi szereztünk :P ), és látványosan fejeztük be ezeket. Battier ezúttál homány, sem védekezés, sem dobások, semmi. De viszont most jött Miller és Chalmers, akik 7/11 a 3asról, kellett :D Keménykedések most is voltak, meg csúnya faultok is, de közel sem volt olyan véres, mint az előző. James is megint hozzátette a számait, 28-6-7, 3 steal és csak 1 TO! Ami még kiemelendő, mindkét szupersztárunk 50% felett dobott.

Hátradőlve lehet nézni a Celtics-Sixerst, és várni az ellenfelet, akik két meccsre jönnek majd az AAA-ba :D Mindenképp jó nekünk, hogy előbb pihenhetünk, ott 7. meccses háború lesz, ez a Bostonnak semmiképp sem jó, tele sérültekkel az egész csapat, különben is öregek, remélem belefáradnak ebbe a meccsbe :D A Sixers fiatal, lendületes, magas posztokon elég erősek, ami nekünk nem jó. Valamint Iggy megfoghatja Wade-t vagy Jamest, és a másik szupersztárunk egyedül nem tud meccset nyerni, ha nincs Bosh...de remélem addigra már tud játszani, hétfőről keddre virradóra lesz a meccs. Legalább Haslem visszatér :D
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.25. 02:15:37

Game90 írta:Kép
Ez a kép mennyire beteg, te jó ég.:D

Ez az év védekező csapatos dolog eléggé túl van reagálva. Mindenhol látom a sok értetlenkedőt, pedig nagyon egyszerű a dolog. Az év védő játékosát a média választotta, az év védekező csapatát meg az edzők rakták össze. Ezek szerint az edzők Howard-ot jobbnak tartják Chandlernél.(Nem túl meglepő, alapból a DPOY címre is ő volt a legesélyesebb, ahogy az elmúlt években ő is kapta, szerintem a sérülése és a hisztijei miatt direkt nem akarták neki adni)
Az év csapatánál sincs meglepetés. Ha a posztokat néznék, akkor CP-Kobe-James-Love-Howard lett volna az első csapat, de azért elég nagy pofátlanság lett volna a liga 2. legértékesebb játékosát kihagyni, csak mert az ő posztján játszik az MWP. Ezért lett az első 2 csapat ilyen rohadt torz.
És hogy nehogy kötözködés nélkül fejezzek be egy kommentet: Azt adom, hogy a 3. csapat van legnormálisabban összeállítva pozíciók szerint, de abban még biztosabb vagyok, hogy az első és a 3. csapat között azért elég nagy különbség van. Szvsz az A válogatott lesimázná a C-t. Nyilván nem fog megtörténni, de minden poszton sokkal jobbak és itt a posztok is megvannak kb. Az elképzelhető, hogy Kobe széttoszná a csapatot, de melyiket nem?:P:P:P (sry :twisted: )
PCsabi
aka Game90

2012.05.25. 00:35:22

Granger (ankle) will play in Thursday's Game 6 against the Heat, USA TODAY reports.

Bosh (abdominal strain) says he is "healing at a very fast rate right now," ESPN.com reports.

Bob_Marley írta: Nem maradok, de lélekben a Pacers-szel vagyok :lol:
Kép
Bob_Marley írta:Bradley is ennyi volt erre a szezonra, már az ember nevet az egészen, 4 out of season játékosunk van ezzel, s JO-t kivéve nem mondhatni veterán brigádnak a Wilcox-Green-Bradley triót.....
Bob_Marley írta:Orlandonál meg szóba került Doc neve, nyáron írt alá 5 évre, bízom benne marad, egyenlőre csak pletyka.Shaq-et meg GM-nek képzelik el a Magicnél :lol:
Jerry Sloan-t is emlegetik, mint lehetséges edzőt. Shaq, mint GM? Az év vicce lenne. Barkley nem akar GM lenni? :lol:
Bob_Marley írta:2011-12 All NBA first Team:
Paul-Bryant-Durant-James-Howard
2nd team
Parker-Westbrook-Love-Griffin-Bynum
3rd team
Rondo-Wade-Anthony-Nowitzki-Chandler

Szerintem a 3ik verné az összeset :mrgreen:
Első csapat az elég egyértelmű volt. De ezt a harmadik csapatot még éles meccsen is megnézném, jól össze van rakva. Első és a második csapatot vernék, elsőt már csak azért is, mert a James - KD kettősnek lenne 15-20 rádobása Kobe mellett :D De Griffin hogy a fenébe lehet a 2. csapatban, azt valaki magyarázza már meg...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.25. 00:03:51

ja én azt hittem,hogy kobe meg durant is sg, mind2
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.24. 23:58:20

Inkább SF van sok, de James bejátszik 1-4ig mindent.
A második csapat a legamorfabb Love-Griffin-Bynum foruncourttal :lol: Gyönyörű lenne egy ilxen felállás.Mondom a 3ik a legjobb csapat.Liga legjobb assistgépével,(Rondo) s remek védőjével, a liga legjobb ??? blokkoló hátvédjével és egyik legintelligensebb 2esevél (Wade)-Anthony mégiscsak Scorer befér :D-Nowitzki is kiváló, s szerintem a legjobb 4es és Chandler meg aprítana, simán ez lenne a legjobban összerakott csapat a 3 közül :D De ez persze soha nem is tudjuk meg csak játék, s RR9 miatt némi elfogultság is van.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.24. 23:50:18

Ezt hogy érted? Nyílván soha nem állna fel így egy csapat, ez csak érdekességként szokták megszavazni, túl sok jelentősége nincsen, ahogy pl az Év védekező csapatánál még mindig kivagyok, hogy tudták így szembeköpni magukat, hogy Chandler mint év védőjátékosa csak 2nd teambe fért be. Na ennyi a komolxsága a szavazásoknak
Nem sok a shooting guard? :D Vagy megoldják?! :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.24. 23:43:59

csababarca írta:Az NBA forgatagába beleszúrva,az NHL nagydöntőt fogja adni a sport tv?!
Miután idén nemadnak NHl meccset így sajnos a döntő is elmarad :? Pedig azt én is szívesen megnéztem volna, főleg hogy a Rangers talán betud jutni keletről a Kings meg idén valami csoda.
Sanama írta:
bryant durant james nem sok kicsit?
Ezt hogy érted? Nyílván soha nem állna fel így egy csapat, ez csak érdekességként szokták megszavazni, túl sok jelentősége nincsen, ahogy pl az Év védekező csapatánál még mindig kivagyok, hogy tudták így szembeköpni magukat, hogy Chandler mint év védőjátékosa csak 2nd teambe fért be. :D Na ennyi a komolxsága a szavazásoknak :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.24. 23:37:07

Az NBA forgatagába beleszúrva,az NHL nagydöntőt fogja adni a sport tv? mert eddig adta mindig,és azokat szoktam nézni,még ha nem is általam kedvelt csapat jut be.
Ugye nyugatról már bement a LA Kings (pont estefelé láttam egy Gretzkys dok.filmet,ahol az odaigazolásáról volt szó), keletről pedig a NJ Devils,és a NY Rangers párharcából jut be valaki. itt 3-2 az ördögöknek.

Éjjel hajrá Pacers,töltösn minél több időt a pályán a Heat is!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.24. 22:41:52

2011-12 All NBA first Team:
Paul-Bryant-Durant-James-Howard
bryant durant james nem sok kicsit?
Válasz küldése