Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem tudom, hogy érte el ezt a mtv(hiszen az egész torna közvetítését meg kellett volna venniük előre), de ügyesek voltak és köszönet!redmiller írta:Rendkívüli hír: Szávay-Kuznyecova revans élőben a hirado.hu-n és az m1-en
2007. szeptember 5.
A Magyar Televízió élőben közvetíti a US Open magyar érdekeltségű negyeddöntőjét
Ott a pont, emiatt Talma sokat veszített is a rajtnál.Drigo írta:De továbbra is tartom, hogy nem értek össze, ellentétben a rajtnál, amikor Corsi majdnem átrongyolt Talmán, ha szerencsétlenebbül alakul...
Hát én már nem először nézem a videót, de nem látom, hogy összeérnének...Marci írta:...
Na de gyerekek, jól megnéztétek ti azt a videót???Mr. Master írta:Énis visítoztam a nappalibanantiimperialista írta:Ez egy semmirekello, ő hibázott, de hiába akarja elérni, hogy Talmát büntessék, nem fog összejönniA suttyó felborította Corsit, inkább az olasznak lenne joga rá dobálni a sz.rt.
Élőben láttam a versenyt, az ütközésnél visítva ugráltam az ágyonA brnoi után, ráadásul úgy, hogy hétvégén betegen motorozott, Talma nagyon megérdemelte, hogy most neki legyen szerencséje
![]()
Isteni verseny volt, most (a betegség miatt) em lehetett látni Talmában az erőt, a harcosságot, azt, hogy képes lesz bejönni a második helyre, de végre szerencséje volt egyszer a mi fiunknak, az autócenzúra faubel meg inkább menjen kapálni, minthogy a i fiunkat feketítse be mindenféle valóságalap nélkül! Talma már ígyis tudja, hogy elé sok rosszat csinált, amikor Kalliot megelőzte
![]()
Pedig gondolkodtam, meg MSNeztem közben....ozsimiki írta: Szerk: red 18seccel megelőzőtt![]()
Énis visítoztam a nappalibanantiimperialista írta:Ez egy semmirekello, ő hibázott, de hiába akarja elérni, hogy Talmát büntessék, nem fog összejönniA suttyó felborította Corsit, inkább az olasznak lenne joga rá dobálni a sz.rt.
Élőben láttam a versenyt, az ütközésnél visítva ugráltam az ágyonA brnoi után, ráadásul úgy, hogy hétvégén betegen motorozott, Talma nagyon megérdemelte, hogy most neki legyen szerencséje
Ági oldalárol a szokásos bejegyzés:
"Elmondhatatlan amit érzek! Egyszerűen nem akarom elhinni! Próbálok úgy csinálni mintha "csak" egy WTA IV-es verseny lenne! Nem gondolok arra kiket vertem meg, és nem érdekel az sem, hogy ki a következő ellenfél. Csak csinálom mindazt amit az utóbbi 12 évben gyakoroltam. Óriási érzés, hogy nekem eddig sikerült eljutni! Győztem!!! A játék mint azt sokan láttátok, nem ment igazán jól. Sok hibával játszottam, de a fontos illetve a szoros game-eket rendre az én nevem mellé írták! Ez döntött a mérkőzésen! Nem féltem akkor sem amikor a 2. szett 4:4 után az ellenfél lebreakelt! Egyszerűen éreztem, hogy vissza tudom hozni! Az egyik edzőm mindig azt mondta : "nem egy szett elvesztése ellen kell játszani, hanem azért, hogy azt megnyerjem"! A vereségtől való félelem nem visz előre! Én a győzelemért játszom, és próbálok mindent megtenni érte az adott pillanatban!
Úgy érzem a sajtóból és a hozzászólásokból, mintha én valamilyen kivétel lennék, mintha ez másnak nem sikerülhetne! Higgyétek el nagyon sok tehetséges ember van ebben az országban! Én nem vagyok kivétel, csak valaki aki dolgozott, bízott és szerencséje volt! Mi magyarok tehetségesek vagyunk! Ne adjuk fel soha, és akkor ha esetleg nem sikerül amit megálmodtunk, legalább elmondhatjuk majd, hogy mi ott voltunk és megpróbáltuk! Megtettünk mindent, de valamiért nekünk nem sikerült! Mindig lesz valaki más, akinek segíthetünk és elmondhatjuk, hogy mi hol rontottuk el! Segítsünk a következő nemzedéknek, és legyünk rájuk büszkék ha nekik sikerül majd........
Én személy szerint soha nem fogom elfelejteni azokat az embereket akik végig bíztak bennem, és remélem hogy tudok majd segíteni mindazoknak akik utánam következnek!
Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon sokszor köszönöm nektek a szurkolást! Álmodjunk tovább, és ne engedjük hogy bárki felriasszon minket ebből az édes álomból.................
Szeretettel,
Ági"
Ez egy semmirekello, ő hibázott, de hiába akarja elérni, hogy Talmát büntessék, nem fog összejönni
Pontosan így értettemozsimiki írta:Szerintem úgy értette,h akkor már legyőzi a köv ellenfelét is,és így döntőSzerinte! És Szerintem is
![]()
Azért ez mégiscsak felháborító! eggyáltaán hogy írhat olyat, hogy Talmácsi lökte meg, amikor hozzá sem ért?! Ha valakinek, hát neki tudnia kéne, hogy volt-e kontaktus vagy sem, a közvetítésben amikor élőben ment én azt hittem, hogy Talma "tette rá" Corrsira, de mint az a lassításokból kiderült közel sem volt hozzá!
Szerintem úgy értette,h akkor már legyőzi a köv ellenfelét is,és így döntődoki írta:Jó lenne,de sajnos (még)nem.antiimperialista írta: ...akkor szerintem döntőt játszik.