Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem veszem, de igazából nem tud lekötni a tenisz. Persze a meccset majd megnézem.ozsimiki írta:Hát ne vedd sértésnek,de ha van rá lehetőséged,akkor Ágit illene megnézni,és szurkolni érte
nem csal az emlékezetedGauchomester írta:Hát most nincs kedvem böngészgetni, szóval aki tudja fejből.....plz![]()
De ha emlékezetem nem csal, eddig még szettet sem veszített, vagy tévednék??
Hát ne vedd sértésnek,de ha van rá lehetőséged,akkor Ágit illene megnézni,és szurkolni érte,mert egyszerűen elképesztő siker ez a magyar sportnak,ez olyan,mintha fociban folyamatosan vernénk mondjuk Schalke,vagy Valencia szintű csapatokatbarca99 írta:Még a végén leülök teniszt nézni...![]()
Grat neki.
valószínű, hogy elmaradnak az időmérő, mert a pálya egyes részein 80 cm magasan áll a víz. Talmáék boxában is térdig járnak a vízben.
Kérdeztem Stefanot, hogy mi a szabály ebben az esetben, de azt mondta, hogy egyelőre még senki sem tudja mi lesz, mert ilyenre még nem volt példa.
Az viszont biztosnak tűnik, hogy nem lesznek további edzések, mert a víz sok piszkot, sarat vitt az aszfaltra, azt pedig le kell takarítani először......
Stefano azt mondta, hogy még életében nem látott ekkora esőt!
Ha lesz bármilyen infó, jelzem.
Nem volt rossz,és Blake első 5szettesét nyerte megsub_bass írta:Tegnap néztem Petrova meccséből egy kicsit, simán meglehet. Blake-Santoro küzdelmet látta vki? Nagyon nagy meccs volt, igazi klasszikus!