Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Igen, én imádom az ilyen stílusú centereket. Annyira finom keze van és baromi jó adottságai vannak, hogy már most azt mondom, hogy ha jól alakul a karrierje akkor méltó utódja lehet a régi nagy centereknek.Slither írta:Hát ja, a Timmytől kapott tanácsok aranyat érnek. Kezd egyre szimpibb lenni ez a Hibbert.Eazzy írta:Hibbert Duncantől tanult LO alatt, és azóta is folyamatosan beszélnek, kapja a tanácsokat. Ez biza nem kicsit jön jól neki. Látszik a játékán egyébként.
Jaja, nekem is. Most nincs is kedvenc centerem...előléphet Mutombo utóddá?Slither írta:Hát ja, a Timmytől kapott tanácsok aranyat érnek. Kezd egyre szimpibb lenni ez a Hibbert.Eazzy írta:Hibbert Duncantől tanult LO alatt, és azóta is folyamatosan beszélnek, kapja a tanácsokat. Ez biza nem kicsit jön jól neki. Látszik a játékán egyébként.
Hát ja, a Timmytől kapott tanácsok aranyat érnek. Kezd egyre szimpibb lenni ez a Hibbert.Eazzy írta:Hibbert Duncantől tanult LO alatt, és azóta is folyamatosan beszélnek, kapja a tanácsokat. Ez biza nem kicsit jön jól neki. Látszik a játékán egyébként.
Üsse kő, egyezzünk meg egy Lakers-Sixers döntőben, h ki nyer azt még megbeszéljük.Eazzy írta:Csakis Sixers lehet a döntőben az OKC ellen
OKC - Miami döntőtől mentsen meg az égkanty írta:Egyetértek.Eazzy írta:Én ezzel úgy vagyok, hogy egy csapat akkor játszik jó kosárlabdát, ha a tehetségének megfelelőt megtalálja. Az OKC minek passzolja szét az agyát, minek bonyolítson, amikor ilyen atlétáik vannak, meg ilyen scorer, mint Durant, aki ha úgy tartja kedve, a félpályáról dobál buzer beatert?
Tim Duncan, Ginobili, vagy Parker meg nyilván nem fog alley-oop hegyekkel operálni, amikor képtelenek rá normálisan.
Szemre az OKC-Heat féle kosár a mutatósabb, hát hamarosan kiderül, hogy hasznosságra melyik a jobb.
Minden csapat az erősségeire épít. Nekem semmivel sem kevesebb egy Heat vagy egy OKC, mint a SAS, nekik vannak fiatal játékosaik, akik képesek kiúgrani a világból és erőtől duzzadnak, normális, h a gyors, atletikus kosárlabdát erőltetik.
A SASba ott van egy Duncan, akinek lassan mankó kell, de hihetetlen esze van a játékhoz, ők a passzolós jtákot erőltetik.
Nekem pl. az OKC-Miami lenne az álomdöntő. DE sajna ez nem fog összejönni, mert a Lakers kiejti a OKC-t, majd a Spurst és a döntő sem lesz akadály.![]()