Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, én imádom az ilyen stílusú centereket. Annyira finom keze van és baromi jó adottságai vannak, hogy már most azt mondom, hogy ha jól alakul a karrierje akkor méltó utódja lehet a régi nagy centereknek.Slither írta:Hát ja, a Timmytől kapott tanácsok aranyat érnek. Kezd egyre szimpibb lenni ez a Hibbert.Eazzy írta:Hibbert Duncantől tanult LO alatt, és azóta is folyamatosan beszélnek, kapja a tanácsokat. Ez biza nem kicsit jön jól neki. Látszik a játékán egyébként.
Jaja, nekem is. Most nincs is kedvenc centerem...előléphet Mutombo utóddá?Slither írta:Hát ja, a Timmytől kapott tanácsok aranyat érnek. Kezd egyre szimpibb lenni ez a Hibbert.Eazzy írta:Hibbert Duncantől tanult LO alatt, és azóta is folyamatosan beszélnek, kapja a tanácsokat. Ez biza nem kicsit jön jól neki. Látszik a játékán egyébként.
Hát ja, a Timmytől kapott tanácsok aranyat érnek. Kezd egyre szimpibb lenni ez a Hibbert.Eazzy írta:Hibbert Duncantől tanult LO alatt, és azóta is folyamatosan beszélnek, kapja a tanácsokat. Ez biza nem kicsit jön jól neki. Látszik a játékán egyébként.
Üsse kő, egyezzünk meg egy Lakers-Sixers döntőben, h ki nyer azt még megbeszéljük.Eazzy írta:Csakis Sixers lehet a döntőben az OKC ellen
OKC - Miami döntőtől mentsen meg az égkanty írta:Egyetértek.Eazzy írta:Én ezzel úgy vagyok, hogy egy csapat akkor játszik jó kosárlabdát, ha a tehetségének megfelelőt megtalálja. Az OKC minek passzolja szét az agyát, minek bonyolítson, amikor ilyen atlétáik vannak, meg ilyen scorer, mint Durant, aki ha úgy tartja kedve, a félpályáról dobál buzer beatert?
Tim Duncan, Ginobili, vagy Parker meg nyilván nem fog alley-oop hegyekkel operálni, amikor képtelenek rá normálisan.
Szemre az OKC-Heat féle kosár a mutatósabb, hát hamarosan kiderül, hogy hasznosságra melyik a jobb.
Minden csapat az erősségeire épít. Nekem semmivel sem kevesebb egy Heat vagy egy OKC, mint a SAS, nekik vannak fiatal játékosaik, akik képesek kiúgrani a világból és erőtől duzzadnak, normális, h a gyors, atletikus kosárlabdát erőltetik.
A SASba ott van egy Duncan, akinek lassan mankó kell, de hihetetlen esze van a játékhoz, ők a passzolós jtákot erőltetik.
Nekem pl. az OKC-Miami lenne az álomdöntő. DE sajna ez nem fog összejönni, mert a Lakers kiejti a OKC-t, majd a Spurst és a döntő sem lesz akadály.![]()