A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Most akartam beírniGame90 írta:Van 1 újabb arany![]()
Viszont egy rossz hír:
Világliga:
Magyarország - Szerbia 6-9 (2-2, 1-4, 1-2, 2-1)
Gólszerzők: Kiss G. 2, Biros 1, Varga Dániel 1, Molnár 1, Benedek 1, ill. Sapics 3, D. Pijetlovics 1, Gocsics 1, Nikics 1, Udovicsics 1, Prlajnovics 1, Filipovics 1.
Gólok/emberelőnyök: 4/16 (25 %)![]()
, ill. 6/12 (50 %).
Gólok/ötméteresek: 1/1, ill. –.
Egy újabb ezüst...

Hát őőő így sikerültozsimiki írta:Aham..de h h ebbe a topicban![]()
![]()
![]()
Aham..de h h ebbe a topicban

Egyenesben nem, de úgy tűnik az elődöntőt a Sportklub felvételről adja, míg a döntőt élőben. Csak a döntőt!Bodi írta:Kössz!
És adja valamelyik adó?
Ma kezdődött elBodi írta:Meg tudná nekem mondani valaki,hogy mikor van a vízilabda Világliga?
Döntőről eddig én is lemaradtam,ill lehet h nem is volt,utánanézek mert az engem is nagyon érdekel,az tuti,h Pippa ott van,na meg a Gentleman isBodi írta:Nézte valaki a European Poker Opent?
Néztem végig,csak lemaradtam a döntőről vagy nemtom,hogy volt-e már egyátalán.Van valakinek infója róla?
Ja és végeredményt nehogy mondjatok,mert mindenképp meg akarom nézni,hátha lesz valami ismétlés.

Sztem isbarca99 írta:Kivitelezhetetlen. Egyszer már elmondák ezt a Box Klubon, hogy pénzügyileg nem éri meg, hogy ezt megszervezzék. Meglátjuk.
Kivitelezhetetlen. Egyszer már elmondák ezt a Box Klubon, hogy pénzügyileg nem éri meg, hogy ezt megszervezzék. Meglátjuk.Game90 írta:Roy Jones Jr elsőszámú célpontja Erdei Zsolt:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=148863&
Hát, Jones ellen nem sok esélye lenne sztem