MessiFan írta:Bob_Marley írta:Paul miatt is, meg vannak ott szerethető emberek, na nem Mo Williams
Nekem pedig pont MO Will a kedvencem

, meg persze CP3 és kb ennyi.
Mo Williamsre én még emlékszek Cavses időkből, sose volt egy IQ betyár ő sem, ráadásul kevesebb sunyibb játékos van a ligában

Idén volt oylan amikor del Negrot az öltözőfolyosón lökdöste, nem egy egyszerű eset Mo.
Reggie Evans azzal a fejjel amivel ráadásul emberek közé megy már dicséretes

s mellette óriásit melózik.Bledsoe-t nagyon szeretem, amikor szó volt róla, hogy Allen menne a Clippersbe és Bledsoe lenne a dealben én azért nem lettem volna teljesen csalódott még ha Ray-Ray távozott is volna.
Pacersnél meg csupa jó fiú, intelligens kosárlabdával, csoda őket nézni.Bird miatt meg plusz szimpátia.
Bosh meg összeesett, kíváncsi vagyok mi van vele.
Slither írta:Egyenlőre jól tartja magát a Pacers, csak a faultok száma És Vogelnek igaza van, tényleg a Miami az egyik legnagyobb flopper csapat.
Milyen jó lenne egy Clippers-Heat nagydöntő

A feldobás előtt pacsizásnál 5en összeesnének a fizikai kontakt miatt

Majd még a padon fognák a térdüket, mert csúnyák fények a stadionban
Na Wade-James elintézte, nagy kár ezért, iszonyat nehéz volt így, hogy Granger-George a láthatatlan embert játszották, s mellette mindenki faultproblémákkal küldte.....Bosh nélküli Heatet meg lehetett volna fogni, de majd a következő meccsen, Anthony elég sokat hozzátett fontos hustle playeket szedett össze.