USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.14. 16:48:26

neobarca írta:
neobarca írta:Bár nagyjából tisztában vagyok vele azért kíváncsi lennék, hogy pontosan mi a feladata egy csapatban a PG, SG, SF, PF és a C-nek (vagy ha jobban tetszik 1es, 2es, 3as, 4es, 5ös posztnak) Vagy nem lehet ezt ennyire leszűkíteni?

Aki penge a dologban, leírná nekem és szerintem még sok sorstársamnak, akik ugyan benne vannak, értik-szeretik az NBA-t, de éheznek a pontosságra, az információkra?! 8)
Látom senki nem rajongott az ötletemért... :lol: :lol: :lol:
nyerjék meg a meccset :twisted: :twisted:
PCsabi
aka Game90

2012.05.14. 16:44:20

neobarca írta: Látom senki nem rajongott az ötletemért... :lol: :lol: :lol:
...mert a mostani kosárlabdában szinte lehetetlen pontosan meghatározni a posztokat :)

Röviden, csak hogy két példát említsek:

PG: Westbrook - Nash
PF: Griffin - Nowitzki

Ugyanaz a poszt, mégis teljesen más a két játékos. Meg bele lehetne bővebben is menni, de szerintem nem sok értelme van :) Azt javaslom, hogy nézzél több meccset :mrgreen:

2. körös tippjeim:
Spurs - Clippers 4-2
Thunder - Lakers 4-3
Heat - Pacers 4-1 (ha lesz Bosh)
Celtics - 76ers 4-2
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.14. 14:23:37

neobarca írta:
neobarca írta:Bár nagyjából tisztában vagyok vele azért kíváncsi lennék, hogy pontosan mi a feladata egy csapatban a PG, SG, SF, PF és a C-nek (vagy ha jobban tetszik 1es, 2es, 3as, 4es, 5ös posztnak) Vagy nem lehet ezt ennyire leszűkíteni?

Aki penge a dologban, leírná nekem és szerintem még sok sorstársamnak, akik ugyan benne vannak, értik-szeretik az NBA-t, de éheznek a pontosságra, az információkra?! 8)
Hát figyelj, ha ennyire érdekel, akkor szerintem érdemesebb egy szépen összefoglalt, rendezett, átgondolt dolgot keresned, mondjuk egy könyvet. Bár gondolom ezek mind megtalálhatóak neten is, picike kereséssel. Ezt pedig most nem rossz indulatból mondom, de most itt ahhoz túl sokat kellene írni, meg valószínűleg sok minden ki is maradna, felesleges szenvedni vele, amikor mások már megtették, sőt ők biztosan értettek is hozzá.
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.14. 13:56:25

Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.14. 12:10:35

Clippers mentségére szolgáljon, hogy az eredmény valóban szoros volt, de nem egyszer elég simán mentek ők is.
A végére jött fel a Memphis akárcsak ha az OT-s meccsre gondolok akár a többire.
Ráadásul szépen megoldották a Memphis magas embereit, túloldal meg Paullal nem bírt mit kezdeni.
Az egész sorozat iszonyat szoros volt, igazából szerintem 2 szinte teljesen azonos csapat volt, Egy Paul nagylábujj körömmel jobb volt a Clipps.

http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... epes-a-lal
Ma kezdődik a Lakers-OKC sorozat, s Celtics-Philly második meccs.
Bazska jól leírta a 2 magason fog múlni, illetve Bryant éppen milyen kedvvel lép pályára, ha megy az agyatlan játék, akkor ez 4:0 is lehet a Thundernek.Ha nem Bryant kezébe adnak minden labdát, s a magasak keresik a pozíciót, akkor bizony ez egy érdekes párharc, s még a Lakers továbbjutását is lehet vizionálni :D Artest azért itt kulcsszereplő lehet, az ő védekezése nagyon kell a Lakersnek.Ha Bynum-Gasol kap rendesen labdát és hozza a dupla-duplákat, s Bryant sem emel rá 65öt akkor.....sok a ha, meglátjuk :D Mindenesetre én egyik csapatot sem szeretem, legjobb az lenne ha kizárnák őket :mrgreen: Szimpátia alapján Perk-Ibaka kettős miatt közelebb áll a Thunder, Lakersnél egy szimpatikus embert nem tudnék mondani.Úgyhogy azért remélem jön a papírforma és továbbmegy az OKC. :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.14. 08:54:39

Nehezebb meccs volt, mint amire számítottam, de a duónk elintézte, James 15 pattanó elég félelmetes :shock: Most Turiaf, Joel és Bosh is elég sok patit lekapott, Hibbert ellen mégis kevés volt az összes :D A vége sima lett azért, de Bosh nélkül elég nehéz lesz, a következőt mindenképp be kellene még húzni, és akkor idegenben egy villanás kell.

A Memphist én nagyon sajnálom, szerintem jobbak voltak a sorozatot tekintve, talán csak ezen az egy meccsen volt jobb a Clippers. Nyertek 2-t 1 ponttal, egyet hosszabbításban, de amikor kikaptak, akkor simán. Mindegy, a Spurs elintézi őket majd :) Bár, most ők is meg a Thunder is kicsit kiesett a ritmusból, bár azt is lehet mondani, hogy pihentek.
PCsabi
aka Game90

2012.05.14. 00:33:56

Bob_Marley írta: De jinxelni kell (még mindig nem tudom pontosan mit jelent :D)
http://topszotar.hu/angolmagyar/jinx
:P
Bob_Marley írta: Bosh meg összeesett, kíváncsi vagyok mi van vele.
Hasfalhúzódás, nem tudom, hogy mikor fog legközelebb játszani.

Nem számítottam ilyen izgalomra, sokáig vezetett a Pacers, de LBJ és Wade belelendült a végén és elintézték a meccset. James 15 lepattanó, Joel 9 pont, 7 lepattanó :-({|= Hibbert, West jó volt, talán még Collison is, többiek felejtősek, Granger gyakorlatilag nulla volt. Jó kis csapat ez a Pacers, de 4-2-vel tovább kell menni.

Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.05.14. 00:25:51

Na ez bukta volt. Nagyon visszaesett a Pacers, a Heat meg feljött LeBron és Wade révén. Szerencsétlen Indiana nem nagyon kapja meg a fújásokat, amiket a Miami megkap a túloldalon, így azért nehéz. Ezt hozni kellett volna, ebből nehezen lesz upset. :(
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.13. 22:58:50

MessiFan írta:
Bob_Marley írta:Paul miatt is, meg vannak ott szerethető emberek, na nem Mo Williams :D
Nekem pedig pont MO Will a kedvencem :D, meg persze CP3 és kb ennyi.
Mo Williamsre én még emlékszek Cavses időkből, sose volt egy IQ betyár ő sem, ráadásul kevesebb sunyibb játékos van a ligában :D
Idén volt oylan amikor del Negrot az öltözőfolyosón lökdöste, nem egy egyszerű eset Mo.
Reggie Evans azzal a fejjel amivel ráadásul emberek közé megy már dicséretes :D s mellette óriásit melózik.Bledsoe-t nagyon szeretem, amikor szó volt róla, hogy Allen menne a Clippersbe és Bledsoe lenne a dealben én azért nem lettem volna teljesen csalódott még ha Ray-Ray távozott is volna.

Pacersnél meg csupa jó fiú, intelligens kosárlabdával, csoda őket nézni.Bird miatt meg plusz szimpátia.
Bosh meg összeesett, kíváncsi vagyok mi van vele.
Slither írta:Egyenlőre jól tartja magát a Pacers, csak a faultok száma És Vogelnek igaza van, tényleg a Miami az egyik legnagyobb flopper csapat.
Milyen jó lenne egy Clippers-Heat nagydöntő :D A feldobás előtt pacsizásnál 5en összeesnének a fizikai kontakt miatt :D Majd még a padon fognák a térdüket, mert csúnyák fények a stadionban :D

Na Wade-James elintézte, nagy kár ezért, iszonyat nehéz volt így, hogy Granger-George a láthatatlan embert játszották, s mellette mindenki faultproblémákkal küldte.....Bosh nélküli Heatet meg lehetett volna fogni, de majd a következő meccsen, Anthony elég sokat hozzátett fontos hustle playeket szedett össze.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.05.13. 22:54:59

Egyenlőre jól tartja magát a Pacers, csak a faultok száma kicsit sok. És Vogelnek igaza van, tényleg a Miami az egyik legnagyobb flopper csapat.

Bosh megsérült, ha nem tud visszajönni, akkor mindenképpen nyerni kellene az Indinek. Gyerünk srácok, meglehet ez!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.13. 22:41:58

Bob_Marley írta:Paul miatt is, meg vannak ott szerethető emberek, na nem Mo Williams :D
Nekem pedig pont MO Will a kedvencem :D, meg persze CP3 és kb ennyi. Martin még az akit csípek.
Pacers remekül tartja az előnyét, Hansbrough jól kezdett, ha kezdő lehetne valahol akkor simán el tudnék képzelni egy MIP díjat nála.
Hibbert abszolút kedvenc. Nekem idén lett a második kedvenc csapatom a Pacers, és nem csak divattdrukkerkedés, hanem tényleg nagyon szorítok nekik minden meccsen, és kb 20 meccsüket láttam az alapszakaszban.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.13. 22:36:02

Game90 írta:
"I don't shake substitutes' hands," World Peace said after the Lakers' 96-87 Game 7 victory over the Nuggets on Saturday. "My concern is executing the coaches' game plan and that's what my concern is."
Itt elkezdtem azért már nevetni :D
Aztán mint az oviban, ki kivel nem fog kezet.
Artestnek szép estéje lesz az első Oklahoma meccsen :D Egyik legkeményebb stadion, akkor booozást fog kapni :D Bár lehet ezzel felidegelik, akkor meg lecsap Isten haragja, szó szerint :D
Amúgy hozzáteszem az ő visszatérése, sokat jelentett már a 7ik meccsen is, s akármennyire egy idióta arrogáns ember, még mindig remek védő, s KD35-nek lesz gondja :D

Most meg alakul a Barkley féle jóslat, bár most kezd megindulni a Heat.
Hibbertre mennyire nincs emberük :D Meg West se rossz Bosh mellett,ű

De jinxelni kell (még mindig nem tudom pontosan mit jelent :D) Miami söprés lesz, James-Wade meccsenként dob 345 pontot.

Slither szerintem behaluztad a Rondo elfutást :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.13. 22:27:57

Game90 írta:CP3 monster game-et várok.
Nem volt az, de a cserék szépen lehozták a meccset, 4. negyedben szinte csak ők dobtak pontot, összesen 41 pont a padról + 23 lepattanó. Egyébként a streamek olyanok voltak, mint a meccs: nézhetetlen.

Következő körben sok esélyük nem lesz a Spurs ellen, 4-1, max. 4-2-vel kiesnek. Del Negro meg lesz alázva.

Pacers jól játszik idáig, Granger, West, George 2-2 PF, de a Hans és Collison jó a padról.

Itt nézem, idáig 1x sem akadt meg:
http://www.firstrowsports.eu/watch/1225 ... acers.html

MWP :lol: :
Metta World Peace has no interest in extending a hand to James Harden when the Lakers open their Western Conference semifinals series against the Thunder.

"I don't shake substitutes' hands," World Peace said after the Lakers' 96-87 Game 7 victory over the Nuggets on Saturday. "My concern is executing the coaches' game plan and that's what my concern is."

World Peace said the entire Thunder team has a habit of forgoing the usual pregrame handshake or fist pound.

"I shake everybody's hand before the game, but Oklahoma City, they don't shake hands," World Peace said. "Only some of them, but I don't think they really shake hands before the game.Kendrick Perkins and now (Russell) Westbrookdon't shake hands either. (Russell) used to shake hands, but now he don't shake hands anymore."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.13. 22:21:07

Nagyon örülök a Clippersnek (legalább az egyik upset jóslatom bejött :D).
Paul miatt is, meg vannak ott szerethető emberek, na nem Mo Williams :D
Ebben a LA gárdában lenne kakaó, de a következő körre ha csak arra gondolok, hogy Popovich kontra VDN, hát... :D
Nem láttam ezt a hetedik meccset, de a sorozat az első meccses óriási comebackkel lett meg érzésem szerint.

Most pedig hajrá Pacers, kevés szerethetőbb csapat van idén mint az Indiana.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.13. 22:04:31

:shock: :shock: :shock:
Mit játszott a Clippers padja te atya jó ég :shock:
Teljesen megérdemlik a győzelmet, és ha így folytatja a padjuk elég jó ellenfele lesz a Spursnek!
Paul vs Parker, Griffin vs Duncan szép lesz. Duncan tanít majd pár old school mozdulatot Griffinnek, hogy ne csak zsákolni tudjon :lol:

Pacers nagyon jól kezd, a Heat meg nem nagyon találja még magát.
GO PACERS! West és Hibbert oktat :D
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.13. 21:57:18

Érdemes volt ma leülnöm meccseket nézni.. Először, a Győr aztán ez. Eddig nem volt semmi bajom a Clippers-el, sőt még valamilyen szinten szimpatikusak is voltak, na ez most megváltozott.:D Nagyon sajnálom a Memphist örültem volna, ha nem ilyen szerencsétlenek(A szó minden értelmében.) és továbbjutnak. Így viszont már nem kell gondolkodnom, hogy kinek szurkoljak nyugatról.:D Szóval lets go Spurs lássunk egy söprést...

... Aztán még egyet.:D
A Miami legalább gálázhatna egyet, hogy végre egy olyan csapat is nyerjen ma akinek szorítok, de sajnos az a meccs sem kezdődik túl fényesen.:D
socio66

2012.05.13. 21:52:14

nem lesz thriller a végén, a clippers 'simán' húzza be, elviseltem volna azért egy hosszabbításos őrületet. :)
kicsit sajnálom a memphis-t, szimpatikus csapat egy igazi vezérbika nélkül, mindenki szépen teszi a dolgát, de a nagyobb célokhoz elengedhetetlen lenne egy igazi franchise player, gay-t amennyire várták tavaly, engem nem nyűgözött le, randolph is halványabb volt idén.
a clippers pedig mehet tovább, ha jól láttam a kiírást durván harminc éve nyertek utoljára playoff-párharcot, kijárt már nekik egy kis siker. :)
a spurs ellen az esélytelenek nyugalmával kezdenek, pályahátránnyal, három meccsen több is van a lábakban.. nem lesz egyszerű.
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.13. 21:49:33

visca el barca írta:nem vagyok nagy kosaras, de leultem lac - grizzlies meccset nézni, mondtátok multkor h milyen szerencsetlen ez a clippers, mondom szurkolok már akkor nekik :lol:

gondolom a spurs ellen semmi esélyük nem lesz... jol gondolom? :D
Hát az túlzás, h semmi, de a Spurs az esélyesebb. Bár, ha a Clippers padja ilyen szinten játszik végig, akkor viszonylag izgalmas párharc lesz, de meglepne, ha nem a San Antonio menne tovább.

Megérdemelten jutott tovább a LAC, végig irányították a meccset, a vége pedig eléggé sima lett. A padjuk előtt le a kalappal, Evans, Young, Mo, Martin ma is nagyot játszott, plusz még Paul is hozzátette a maga részét.
Sajnálom a Memphist, de több kellett volna ma, főleg Gasoltól és Randolphtól.

Amúgy lehet, h hülyeséget írok. :lol: A stream amin néztem nem éppen HD volt, Gasolt és Pault sem igazán tudtam megkülönböztetni.

Most Miami-Indiana következik, remélhetőleg lesz jobb stream. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.05.13. 21:47:44

visca el barca írta: gondolom a spurs ellen semmi esélyük nem lesz... jol gondolom? :D
1-2 meccsre simán jó lehetnek. :D

Mekkora szerencsétlen egy bagázs ez a Memphis, simán hozniuk kellett volna ezt a párharcot. Sebaj, legalább könnyű dolga lesz így a Spursnek.

Most meg hajrá Pacers!
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.13. 21:44:53

nem vagyok nagy kosaras, de leultem lac - grizzlies meccset nézni, mondtátok multkor h milyen szerencsetlen ez a clippers, mondom szurkolok már akkor nekik :lol:

gondolom a spurs ellen semmi esélyük nem lesz... jol gondolom? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.13. 19:21:30

Bob_Marley írta:Én msot keltem fel, LETS GO CELTICS, aztán a 7ik meccsre is szerintem maradok, remélem nem aludtál be :D
Kiszurkoljuk a Nuggets továbbjutást :D
Utolsó 6-7 percre keltem fel, nem sikerült kiszurkolni a győzelmet, sajnos a végjátékban nem volt olyan embere a Denver-nek, aki bármikor képes lett volna pontokat dobni. Gasol és Blake hozta a meccset a LAL-nak, de remélem a Thunder ellen már kipottyannak.

Én is nézem a meccset (+ a kézilabdát is), Go Clippers, CP3 monster game-et várok.

McGee, csak a szokásos:
http://deadspin.com/5909866/javale-mcge ... free-throw

De gyenge volt ez az 1. félidő.
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.13. 19:06:23

socio66 írta:ööö.
valami gáz van a firstrowsports-al, onnan szoktam mindig linkeket szedni, szóval valaki dobjon valami jó minőségű, nem akadósat légyszi. :)
közben találtam. :)
egyébként hajrá clippers, bár nehezen tudom elképzelni, hogy itt memphis-ben vívják ki a továbbjutást, de bármi lehet.
a minimum egy végletekig kiélezett, overtime közeli meccs. :)
Nekem is jól jönne egy stream. Sopcastost bemásolom, de kidobja, h nem jó.
Hajrá macik. :)

Szerk:
Én itt, de nem a legjobb:
http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... &ci=3&si=3
socio66

2012.05.13. 18:55:44

ööö.
valami gáz van a firstrowsports-al, onnan szoktam mindig linkeket szedni, szóval valaki dobjon valami jó minőségű, nem akadósat légyszi. :)
közben találtam. :)
egyébként hajrá clippers, bár nehezen tudom elképzelni, hogy itt memphis-ben vívják ki a továbbjutást, de bármi lehet.
a minimum egy végletekig kiélezett, overtime közeli meccs. :)
Nekem is jól jönne egy stream.
http://www.sportlemon.tv/wv-4/0/82/v-408311.html
itt nézem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2012.05.13. 19:08:17-kor.
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.13. 17:05:32

Az NHL rájátszása is zajlik közben.
A Rangers a Washingtont ejtette ki egy könnyed 7 meccses párharc után, ezzel megvan a New Yorknak a konferencia döntő. A döntőben a Devils lesz az ellenfél.
Nyugaton Kings-Coyotes a párosítás. :wink:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.05.13. 14:44:08

Ha sikerült ilyen csapatjátékot össze hozni a thunder ellen, akkor még akár komolyabb reményeket is lehet fűzni a párharchoz. persze ahhoz az kell, hogy Kobe, Metta és a többiek, leginkább Gasol és Bynum is szállítsák a fontos pontokat, lepattanókat.

http://instagr.am/p/KkK8vzLOyP/ Justin is velünk volt! :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése