Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nyerjék meg a meccsetneobarca írta:Látom senki nem rajongott az ötletemért...neobarca írta:Bár nagyjából tisztában vagyok vele azért kíváncsi lennék, hogy pontosan mi a feladata egy csapatban a PG, SG, SF, PF és a C-nek (vagy ha jobban tetszik 1es, 2es, 3as, 4es, 5ös posztnak) Vagy nem lehet ezt ennyire leszűkíteni?
Aki penge a dologban, leírná nekem és szerintem még sok sorstársamnak, akik ugyan benne vannak, értik-szeretik az NBA-t, de éheznek a pontosságra, az információkra?!![]()
![]()
...mert a mostani kosárlabdában szinte lehetetlen pontosan meghatározni a posztokatneobarca írta: Látom senki nem rajongott az ötletemért...![]()
![]()
Hát figyelj, ha ennyire érdekel, akkor szerintem érdemesebb egy szépen összefoglalt, rendezett, átgondolt dolgot keresned, mondjuk egy könyvet. Bár gondolom ezek mind megtalálhatóak neten is, picike kereséssel. Ezt pedig most nem rossz indulatból mondom, de most itt ahhoz túl sokat kellene írni, meg valószínűleg sok minden ki is maradna, felesleges szenvedni vele, amikor mások már megtették, sőt ők biztosan értettek is hozzá.neobarca írta:Látom senki nem rajongott az ötletemért...neobarca írta:Bár nagyjából tisztában vagyok vele azért kíváncsi lennék, hogy pontosan mi a feladata egy csapatban a PG, SG, SF, PF és a C-nek (vagy ha jobban tetszik 1es, 2es, 3as, 4es, 5ös posztnak) Vagy nem lehet ezt ennyire leszűkíteni?
Aki penge a dologban, leírná nekem és szerintem még sok sorstársamnak, akik ugyan benne vannak, értik-szeretik az NBA-t, de éheznek a pontosságra, az információkra?!![]()
![]()
Látom senki nem rajongott az ötletemért...neobarca írta:Bár nagyjából tisztában vagyok vele azért kíváncsi lennék, hogy pontosan mi a feladata egy csapatban a PG, SG, SF, PF és a C-nek (vagy ha jobban tetszik 1es, 2es, 3as, 4es, 5ös posztnak) Vagy nem lehet ezt ennyire leszűkíteni?
Aki penge a dologban, leírná nekem és szerintem még sok sorstársamnak, akik ugyan benne vannak, értik-szeretik az NBA-t, de éheznek a pontosságra, az információkra?!
http://topszotar.hu/angolmagyar/jinxBob_Marley írta: De jinxelni kell (még mindig nem tudom pontosan mit jelent)
Hasfalhúzódás, nem tudom, hogy mikor fog legközelebb játszani.Bob_Marley írta: Bosh meg összeesett, kíváncsi vagyok mi van vele.
Mo Williamsre én még emlékszek Cavses időkből, sose volt egy IQ betyár ő sem, ráadásul kevesebb sunyibb játékos van a ligábanMessiFan írta:Nekem pedig pont MO Will a kedvencemBob_Marley írta:Paul miatt is, meg vannak ott szerethető emberek, na nem Mo Williams![]()
, meg persze CP3 és kb ennyi.
Milyen jó lenne egy Clippers-Heat nagydöntőSlither írta:Egyenlőre jól tartja magát a Pacers, csak a faultok száma És Vogelnek igaza van, tényleg a Miami az egyik legnagyobb flopper csapat.
Nekem pedig pont MO Will a kedvencemBob_Marley írta:Paul miatt is, meg vannak ott szerethető emberek, na nem Mo Williams![]()
Itt elkezdtem azért már nevetniGame90 írta:
"I don't shake substitutes' hands," World Peace said after the Lakers' 96-87 Game 7 victory over the Nuggets on Saturday. "My concern is executing the coaches' game plan and that's what my concern is."
Nem volt az, de a cserék szépen lehozták a meccset, 4. negyedben szinte csak ők dobtak pontot, összesen 41 pont a padról + 23 lepattanó. Egyébként a streamek olyanok voltak, mint a meccs: nézhetetlen.Game90 írta:CP3 monster game-et várok.
Hát az túlzás, h semmi, de a Spurs az esélyesebb. Bár, ha a Clippers padja ilyen szinten játszik végig, akkor viszonylag izgalmas párharc lesz, de meglepne, ha nem a San Antonio menne tovább.visca el barca írta:nem vagyok nagy kosaras, de leultem lac - grizzlies meccset nézni, mondtátok multkor h milyen szerencsetlen ez a clippers, mondom szurkolok már akkor nekik![]()
gondolom a spurs ellen semmi esélyük nem lesz... jol gondolom?
1-2 meccsre simán jó lehetnek.visca el barca írta: gondolom a spurs ellen semmi esélyük nem lesz... jol gondolom?
Utolsó 6-7 percre keltem fel, nem sikerült kiszurkolni a győzelmet, sajnos a végjátékban nem volt olyan embere a Denver-nek, aki bármikor képes lett volna pontokat dobni. Gasol és Blake hozta a meccset a LAL-nak, de remélem a Thunder ellen már kipottyannak.Bob_Marley írta:Én msot keltem fel, LETS GO CELTICS, aztán a 7ik meccsre is szerintem maradok, remélem nem aludtál be
Kiszurkoljuk a Nuggets továbbjutást![]()
Nekem is jól jönne egy stream. Sopcastost bemásolom, de kidobja, h nem jó.socio66 írta:ööö.
valami gáz van a firstrowsports-al, onnan szoktam mindig linkeket szedni, szóval valaki dobjon valami jó minőségű, nem akadósat légyszi.
közben találtam.
egyébként hajrá clippers, bár nehezen tudom elképzelni, hogy itt memphis-ben vívják ki a továbbjutást, de bármi lehet.
a minimum egy végletekig kiélezett, overtime közeli meccs.
http://www.sportlemon.tv/wv-4/0/82/v-408311.htmlNekem is jól jönne egy stream.