Aktuális meccsek rojadirecta fórumon általában fent vannak. Bár lehet, h azt ismered.visca el barca írta:olyan torrent oldalt keresnék, ahonnan lehetne letölteni (akár régebbi) major meccseket, főleg MLB érdekelne. próbáltam nézelődni az ismertebb oldalakon, de nagyon halovány a kínálat..
USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- visca el barca
- Presidente del Barça
olyan torrent oldalt keresnék, ahonnan lehetne letölteni (akár régebbi) major meccseket, főleg MLB érdekelne. próbáltam nézelődni az ismertebb oldalakon, de nagyon halovány a kínálat.. 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- neobarca
- Director del Fútbol
Valóban a megfogalmazás nem volt helyes, hatalmas port kavarnak csak eredménytelenül...Tocy írta:Hát a Knicks jelenét, közelmúltját mindennek lehet nevezni, csak állóvíznek nem

Kis érdekesség: poénból beraktam NBA 2K12-be az Amare-Douglas-Harrelson triót Trade Finderbe, és 1-2 egész meglepő, néhol jó ajánlatokat adott.
A hármasért pl: Holiday-Brand, Parket-Splitter, Scola-K. Martin, D. West-P George, A. Jamison-T. Thompson

Nekem az Indianas a Phillís vagy a Clevlendi ötletek tetszenének a legjobban...

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Hát a Knicks jelenét, közelmúltját mindennek lehet nevezni, csak állóvíznek nem 

- neobarca
- Director del Fútbol
kamaj, Tocy! Köszönöm a véleményeteket.
Hát igen, azért nyáron sokan vakarhatják a fejüket a vezetők közül. A csapat nevek alapján meglenne, de valami akkor sem működik úgy ahogy kellene. És ez évek óta így van. Kevés, egyszerűen kevés. El fog fogyni a türelem...
Woodsonnak talán még én is adnék esélyt, de baromi nagy kockázatnak érzem. Valóban szépen gatyába rázta a csapatot, de ki tudja ez hosszú távon mennyire fog menni. Azért neki van egy előélete ami nem túl fényes a vége felé. Picit zságbamacskának érzem, mint anno Pep-et a Barca kispadján. De a Barcának bejött, hátha az NYK-nak is bejönne...
Amare-val korábban, a Sunsban sem voltam teljesen kibékülve. Van amikor iszonyat nagy meccsei vannak, van amikor meg harmatgyenge. Idén összességében sztem pocsék volt.
Továbbá Amare-t az életbe nem fogja rávenni senki, hogy atom védekezzen. Márpedig Melo mellett még egy anti deffensive embert már nem bír el a csapat, mint ahogy ezt láthattuk idén is. Chandler ide vagy oda. Nehéz lesz elpasszolni, de én bízom a felső vezetésbe. Vagy a csodába, hogy végre beáll hasznos vízhordónak.
J.R.-ral nem lesz gond. Neki lejár a szerződése mint ahogy Davisnek és Bibby-nek is...
Kíváncsi leszek mindenképp... De én felkavarnám rendesen az állóvizet.

Hát igen, azért nyáron sokan vakarhatják a fejüket a vezetők közül. A csapat nevek alapján meglenne, de valami akkor sem működik úgy ahogy kellene. És ez évek óta így van. Kevés, egyszerűen kevés. El fog fogyni a türelem...

Woodsonnak talán még én is adnék esélyt, de baromi nagy kockázatnak érzem. Valóban szépen gatyába rázta a csapatot, de ki tudja ez hosszú távon mennyire fog menni. Azért neki van egy előélete ami nem túl fényes a vége felé. Picit zságbamacskának érzem, mint anno Pep-et a Barca kispadján. De a Barcának bejött, hátha az NYK-nak is bejönne...

Amare-val korábban, a Sunsban sem voltam teljesen kibékülve. Van amikor iszonyat nagy meccsei vannak, van amikor meg harmatgyenge. Idén összességében sztem pocsék volt.

Továbbá Amare-t az életbe nem fogja rávenni senki, hogy atom védekezzen. Márpedig Melo mellett még egy anti deffensive embert már nem bír el a csapat, mint ahogy ezt láthattuk idén is. Chandler ide vagy oda. Nehéz lesz elpasszolni, de én bízom a felső vezetésbe. Vagy a csodába, hogy végre beáll hasznos vízhordónak.
J.R.-ral nem lesz gond. Neki lejár a szerződése mint ahogy Davisnek és Bibby-nek is...
Kíváncsi leszek mindenképp... De én felkavarnám rendesen az állóvizet.

Hát lehet bejön a 4-1-es tippem
A meccsről kb ennyit, kabaré volt a dobószázalék mindkét oldalon, Melo oké 41 pont, de 29 rádobásból, James is gyenge volt, Wade büntetői...hát én is dobom így
Na de tényleg mindegy is.
Neo, szerintem Amaret nem tudjátok elcserélni, nagyon nagy a szerződése, ehhez nagyon kevés a teljesítménye, szerintem kb senkinek sem kell. Ő maradni fog mindenképp, Melo szintén, ő azért Woodson alatt jól teljesít. Lin-t is persze meg kell tartani, Chandler a legfontosabb játékosotok, Shumpert ha felépül, szintén fix. Padról aki még jó lehet, az Novak és Fields, esetleg Jeffries, de itt mindenképp kell vmit változtatni. J.R. távozzon, egy agyatlan játékos, aki ha elkapja, akkor 20 pont, ha nem, akkor egyedül elveszti a meccset. Többet árt, mint használ. Bibbynek nagyon örülök, hogy már nem nálunk van
De csereként még eljátszogathat, ha Davis nem tud...szóval szerintem a kezdőtök Lin-Shumpert-Melo-Amare-Chandler az egyik legerősebb a ligában, ha össze lesztek kicsit gyúrva, akkor ez tökély lehet, a padról Fields-Novak tud hozzátenni érdemben, és köréjük kellenének még megbízható, hasznos emberek.

Neo, szerintem Amaret nem tudjátok elcserélni, nagyon nagy a szerződése, ehhez nagyon kevés a teljesítménye, szerintem kb senkinek sem kell. Ő maradni fog mindenképp, Melo szintén, ő azért Woodson alatt jól teljesít. Lin-t is persze meg kell tartani, Chandler a legfontosabb játékosotok, Shumpert ha felépül, szintén fix. Padról aki még jó lehet, az Novak és Fields, esetleg Jeffries, de itt mindenképp kell vmit változtatni. J.R. távozzon, egy agyatlan játékos, aki ha elkapja, akkor 20 pont, ha nem, akkor egyedül elveszti a meccset. Többet árt, mint használ. Bibbynek nagyon örülök, hogy már nem nálunk van

- kamaj
- Capitá del Barça
Ha nem gond Neo leírom én is, hogy mit gondolok erről 
Én első körben megadnám Woodson-nak a lehetőséget, mert nem játszanak rosszul alatta, és negatív hatása lehetne, ha egy ilyen teljesítmény után elköszönnének Tőle (bár lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de szerintem megérdemli). Ettől csapattól "Mr D" után szerintem senki sem várta, hogy nagyot alkossanak, megtették azzal, hogy bejutottak a PO-ba (jövőre már nem úsznák meg ilyen könnyen, de egy ilyen edző után kész csoda, hogy még be tudtak jutni, az már más tészta, hogy ha nem mennek rá a 7. helyre, most szerintem Ők is ki tudnák ejteni a Bullst).
Amare nehéz eset, mivel hatalmas szerződése van, így limitálva van, hogy hova mehet, de nem tudom, hogy ki tudna érdemben adni érte valakit. Szerintem Ő cserélhetetlen, de ezt kár kijelenteni, mert sokszor olyan zsenik ülnek a GM székbe, hogy még a sz...-ból is aranyat tudnak csinálni másnak
.
Lin-t egyértelmű, hogy meg kell tartani, de nem bármi áron. Jr Smith viszont szerintem felejtős, szóval Őt amilyen hamar lehet, el kell cserélni, mert csak bomlasztja a csapatot.
Novak-ra inkább kíváncsi lennék a helyén, hogy mit tudna stabil percekkel tenni, kiélezett helyzetben.
Sajnos szerintem Davisnek ennyi volt az NBA, nem hiszem, hogy Ő képes lesz valaha már játszani. Kár érte.
Bibby már kiöregedett, de mindig kellhet egy ilyen backup, szóval olcsón meg lehetne tartani.
Nagyon nehéz dolga lesz a NY-i GM-nek, de legalább majd megdolgozik a pénzéért (vagy nem, de gondolom Neo ennek Te nem örülnél
). Nyáron eldől minden, hogy előre, vagy inkább visszafele fognak haladni.

Én első körben megadnám Woodson-nak a lehetőséget, mert nem játszanak rosszul alatta, és negatív hatása lehetne, ha egy ilyen teljesítmény után elköszönnének Tőle (bár lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de szerintem megérdemli). Ettől csapattól "Mr D" után szerintem senki sem várta, hogy nagyot alkossanak, megtették azzal, hogy bejutottak a PO-ba (jövőre már nem úsznák meg ilyen könnyen, de egy ilyen edző után kész csoda, hogy még be tudtak jutni, az már más tészta, hogy ha nem mennek rá a 7. helyre, most szerintem Ők is ki tudnák ejteni a Bullst).
Amare nehéz eset, mivel hatalmas szerződése van, így limitálva van, hogy hova mehet, de nem tudom, hogy ki tudna érdemben adni érte valakit. Szerintem Ő cserélhetetlen, de ezt kár kijelenteni, mert sokszor olyan zsenik ülnek a GM székbe, hogy még a sz...-ból is aranyat tudnak csinálni másnak

Lin-t egyértelmű, hogy meg kell tartani, de nem bármi áron. Jr Smith viszont szerintem felejtős, szóval Őt amilyen hamar lehet, el kell cserélni, mert csak bomlasztja a csapatot.
Novak-ra inkább kíváncsi lennék a helyén, hogy mit tudna stabil percekkel tenni, kiélezett helyzetben.
Sajnos szerintem Davisnek ennyi volt az NBA, nem hiszem, hogy Ő képes lesz valaha már játszani. Kár érte.

Bibby már kiöregedett, de mindig kellhet egy ilyen backup, szóval olcsón meg lehetne tartani.
Nagyon nehéz dolga lesz a NY-i GM-nek, de legalább majd megdolgozik a pénzéért (vagy nem, de gondolom Neo ennek Te nem örülnél

- neobarca
- Director del Fútbol
Ááááááá végre megszakadt a rossz széria.
Nem mintha ez bármit is jelentene, mert idegenben ki fogunk kapni és kiesünk, de végre harcoltak és elhitték a fiúk, hogy nyerni tudnak. Azért a MSG közönsége előtt is le a kalappal... Tényleg ott vannak 6. emberként a pályán. Meló sztem ismételten bizonyított a drukkereknek és mindenkinek. Rá igazán szükség van! Amere-t meg becsülöm! Tényleg le a kalappal: 20p 10 lepattanó ilyen kézzel, dicséretes.
Bobnak igaza van, mind a két csapat remek százalékkal dobott. Főleg a 3 pontosok mentek nagyon és a büntetők...
Hozzátenném, én nyáron komolyan átalakítanám ezt a csapatot.
Tudom, hogy még korai ötletelgetni, fantáziálgatni de én mégis megtenném:
Nyári teendők NYK neobarca szerint:
Hozni kéne egy normális edzőt végre első körben.
Nálam stabil: Melo, Chandler, Fields, Lin, Shumpert, Jeffries, Jordan.
Potom pénzért maradhatna Novak és ha Smith elfogadná, hogy csereember és 3pontosokra van szükségünk és nem a tégláira, akkor talán, mondom talán ő is.
Amere-t el kéne cserélni egy ponterős de védekezésben ügyes PF-re. Mondjuk kíváncsi lennék ki a túró vállalná be a srácot a sérülékenysége és a makacssága, balgaságai mellett.
Bibbyt szeretem de neki lefőtt a kávé. Viszlát!
B. Davis már nem a régi. Látszik, hogy akar azért de ez a jövőben kevés lesz. Viszlát!
T. Douglas nagy reménység volt, korábban még csíptem is a technikája miatt, de idén egy hatalmas nagy 0 volt a teljesítménye. Tehetséges gyerek lenne, de sztem neki már itt nincs helye. Az ő érdekében is jót tenne egy váltás...
D. Gadzurics azt sem tudtam, hogy a csapatunk tagja. Viszlát!
Harrelson cak ígéret maradt. Az állandó sérülései nekem már nem férnek bele. Viszlát!
Összegezve, én idén rámennék egy Amare-Douglas pakk elpasszolására. Hoznék egy valamire való PF-et 2-3 fiatal tehetséget és 1 csereirányítót Lin mellé. Valami jó edző, és kész a csapat. PO-t talán nem nyernénk első évben, de ha össze lehetne szoktatni őket, talán nem söprűn kellene távoznunk az első körben.
neobarca szerint így nézne ki a jövő év NYK-ja és a Bostonnak lenne félni valója a csoportban...
Tudom Bob, hogy te ki nem állhatod az NYK-t de kíváncsi lennék a véleményedre a spekulációmmal kapcsolatban. Persze mindenki más megoszthatja velem, sőt nagyon örülnék neki, csak Bob az állandó kritikusom...

Bobnak igaza van, mind a két csapat remek százalékkal dobott. Főleg a 3 pontosok mentek nagyon és a büntetők...

Hozzátenném, én nyáron komolyan átalakítanám ezt a csapatot.
Tudom, hogy még korai ötletelgetni, fantáziálgatni de én mégis megtenném:
Nyári teendők NYK neobarca szerint:

Hozni kéne egy normális edzőt végre első körben.
Nálam stabil: Melo, Chandler, Fields, Lin, Shumpert, Jeffries, Jordan.
Potom pénzért maradhatna Novak és ha Smith elfogadná, hogy csereember és 3pontosokra van szükségünk és nem a tégláira, akkor talán, mondom talán ő is.
Amere-t el kéne cserélni egy ponterős de védekezésben ügyes PF-re. Mondjuk kíváncsi lennék ki a túró vállalná be a srácot a sérülékenysége és a makacssága, balgaságai mellett.
Bibbyt szeretem de neki lefőtt a kávé. Viszlát!
B. Davis már nem a régi. Látszik, hogy akar azért de ez a jövőben kevés lesz. Viszlát!
T. Douglas nagy reménység volt, korábban még csíptem is a technikája miatt, de idén egy hatalmas nagy 0 volt a teljesítménye. Tehetséges gyerek lenne, de sztem neki már itt nincs helye. Az ő érdekében is jót tenne egy váltás...
D. Gadzurics azt sem tudtam, hogy a csapatunk tagja. Viszlát!

Harrelson cak ígéret maradt. Az állandó sérülései nekem már nem férnek bele. Viszlát!
Összegezve, én idén rámennék egy Amare-Douglas pakk elpasszolására. Hoznék egy valamire való PF-et 2-3 fiatal tehetséget és 1 csereirányítót Lin mellé. Valami jó edző, és kész a csapat. PO-t talán nem nyernénk első évben, de ha össze lehetne szoktatni őket, talán nem söprűn kellene távoznunk az első körben.
neobarca szerint így nézne ki a jövő év NYK-ja és a Bostonnak lenne félni valója a csoportban...

Tudom Bob, hogy te ki nem állhatod az NYK-t de kíváncsi lennék a véleményedre a spekulációmmal kapcsolatban. Persze mindenki más megoszthatja velem, sőt nagyon örülnék neki, csak Bob az állandó kritikusom...

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
NHL-ben is zajlik az élet tovább. Nyugaton a 2. körben söpréssel ment tovább a Los Angeles, a St.Louis volt az áldozat. Másik nyugati csatában pedig 3-1-re vezet a Phoenix a Nashville ellen. Ezt se gondoltam volna
Keleten már jóval kiegyenlítettebbek a párharcok, a Rangers-Washington ütközet 2-2-re áll. A Philadelphia-New Jersey meg 1-2, de épp most zajlik a 4. meccs, 2-2 az állás a 2. harmadban. Go Devils!

Keleten már jóval kiegyenlítettebbek a párharcok, a Rangers-Washington ütközet 2-2-re áll. A Philadelphia-New Jersey meg 1-2, de épp most zajlik a 4. meccs, 2-2 az állás a 2. harmadban. Go Devils!

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Első körből 4 meccset második körből 8 meccset adnak. De már nincs heti 3 meccs gondolom jövő hét szokásos Kedd-Csütörtök lesz a kezdés.ozsimiki írta:Srácok!
Ezzel a jó édes sport tévével mi van? Adott egyáltalán élőben már rájátszásból meccset? Gondolom magyar kommentet ne is kérdezzem még.
Nagy döntőre talán fel bírnak majd kelni...példát vehetnének Faragóéktól (NFL).
szóval mikor kezdik nagyobb üzemben közvetíteni?
Sajnos az NBA-nek itthon nincs akkora nézettsége

Érdekesség:
In 118 regular-season games with 76ers, Spencer Hawes has never scored 20 points. In last 2 playoff games, he has 21 and 22.
Spencer Hawes : 1st 76ers center to score 20+ points in 2 consecutive Playoffs games since... Moses Malone in 1985
Nyert a Knicks

Rohadjanak meg

Wade azért ezzel a 4/11 büntivel...
Rohadt nagy meccs volt, de a 2 csapatot egy dobóedzésre elküldeném

Szerencsére nemsokár kezdődik a Celtics még Horford is lehet játszik a Hawksnál, sorsdöntő csata, LETS GO CELTICS és szerencsére Bradley is ott van, ő nagyon kell.
Úristen KG 3 meccsen 20-12 majd 15-12 és legutoljára 20-13 észre se vettem, első meccsen elég gyengén kezdett, de szép csendben óriást alkot, PPről meg Rondoról beszél mindenki miközben a nagy öreg még mindig a legnagyobb küzdőnk.Ma is kell tőle valami hasonló.Igaz rohadt sokat volt is fent a pályán, de bízom Docban, hogy tudja mit bír.
Wade azért itt a negyedikben nagyon odatette magát, de a büntetői nagyon hiányoztak, viszont ez a jelenet top 10 tuti

http://www.youtube.com/watch?v=t98FY5_fOXw
Melo meg 41 pont második félidőre nagyon összekapta magát, s bement 1-2 elég necces dobás, most nem igazán sikerült őt fogni, bár nem James-szel fogadták itt a végén.JR Smith meg 3/15 korrekt

------------------------------------------------------------------------------------------------
Természetesen sell out crowd ITS GAME TIME 200 sor következik

Teague-Hinrich-Johnson-Smith-Collins kontra Rondo-Bradley-PP-Bass-KG
Al Horford a padon s nem öltönyben.
1; negyed
Rondo fejpántban 5 assist 4 perc alatt, brutál üzemmódban kezdtünk 13-6 védekezés beton 4 eladott labdája van a Hawksnak, elől meg Rondo osztogat társak befejeznek, CELTICS BASKETBALL

Bradleynek nem rossz az a váll 5 szép pont tőle s egy tríí is.KG meg zsákolgat váááá ez kell tovább.
Huh

Horford bejött 3mp után nyomott egy támadó faultot

Hihetetlen negyedet hoztunk 32-19 minden klappol PP 5/7 10 pont, KG itt a végén úgy hagyta ott Horfordot mintha 2002 lenne (továbbra is hihetetlen mit tesz le KG az asztalra idén) 7 pont.Rondo meg 4 pont 2 pati 7!!!! assist és 0 eladott labda 1 negyed alatt, brutál negyedet hozott, olyan passzokkal, hogy hihetetlen.
Atlanta már 8 eladott labdánál, védekezésünk is nagyon jó.68%al dobunk mezőnyből és most mi pörögtünk ezerrel a nyitó negyedben ahogy a Hawks tette az első meccsen.
2.negyed
Cserék fent Dooling-Bradley-Pietrus-Daniels-KG kontra Pargo-Green-McGrady-Williams-Smith
Dooling de kellett ez a trííí, jól kezdenek a cserék is Dooling 5 pont Daniels 2, így tovább múltkori OT után kell a pihi KG-knek.
Visszajöttek a kezdők PP tivább folytatja 15 pontnál már és TIMEOUT ATLANTA!!!!!
46-27 extázisban Pierce, s mindenki odateszi még pluszban a magáét.És PP még tüzeli tovább a közönséget, pedig így is már percek óta áll mindenki a Gardenben és üvölt

51-29 minden összejön, Rondo meg csak osztogat tovább, s mindenki bedobja

PP leül, fogja a térdét

64-41 a szünet
Óriásit nyom a csapat, PP-nek fáj a térde, de visszatudna jönni, de inkább jegelik az öltözőben.Rondo 6 pont 13 assist (nem normális egy ember

PP 18 pont 8/11 mezőnymutató.KG is remekel, de mindenki nagyon odateszi magát, Allen is nehéz szép dobásokat mutatott be, mellette jó védekezés, mezőnyből szolid 63%al dobunk

Túloldalt 11 To felállt védelem ellen szenved az Atlanta Smith és Teague is gyengén dob s a triplák sem esnek.Johnsont meg fogjuk.
3ik negyed
PP is ott álldogál a pályán

PP még előző félidejére is rátett egy lapáttal

Na lejött PP óvatosságból, tekerget a pálya szélén egy szobabiciklin

Horford azért meglepően jól mozog, ilyen hosszú kihagyás után 12 pontnál már.82-55 pedig volt már közte majdnem negyven is, egyszerű kosarakat kapunk, elől meg megjelentek a hibák

Doc le is cseszte a társaságot, s igaza van mondta is a fiúknak, most kell mindent beleadni, hogy a következő meccsre se higgyék el van esélyük.
Vissza is jött KG.
Rondo tríííí

Így 90-63 a negyed vége.
4.negyed
KG ezért is fantasztikus, ül a padon és tanítja a fiatalokat akik mellette ülnek, mutatja kinek hova kell helyezkedni.Stiemsma kapja az ingyen órát

Rondo na eladta az első labdáját

Cserék háborúja van most már, mindenki várja legyen vége s lehessen készülni az 5ik meccsre

101-79 a vége, grat a fiúknak mindenki nagyon jól játszott, a cserék a végén kicsit lerontották a statjainkat

Rondo megint komoly meccs, sok szép tempóval, PP god mode, KG szintén óriási, Allen amikor kellett, szép győzelem, ezzel remélem megtörtük őket a lényeg 3-1 s hoztuk a 2 hazait folytatás Kedden immáron Atlantában.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.07. 03:30:59-kor.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Srácok!
Ezzel a jó édes sport tévével mi van? Adott egyáltalán élőben már rájátszásból meccset? Gondolom magyar kommentet ne is kérdezzem még.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- neobarca
- Director del Fútbol
Szanaszét fújkálják a meccset a bírók... Áááá ez így [auto_cenzúra]. [auto_cenzúra] minden...
De Amare Dicséretes!
Söprés lesz...

De Amare Dicséretes!

Söprés lesz...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Stoudamire előtt le a kalappal, ennyi kritika után, így hozzáállni dicséretes, ezt hiányolom belőle, hogy tegye oda magát, s ne csak támadó oldalon, hanem védő oldalon is, küzdjön harcoljon.Bosh fogható lenne s egy pluszt tudnának hozni ha emberekre lebontjuk a matchupokat.
Láthatóan a Heat kicsit félgőzzel kezdte a dolgokat, sok a buta hiba náluk, s így 20-18, jó meccs lesz ez, múltkor is ment végig a "szenvedés" majd az utolsó negyedben jött James, most meglátjuk.
Na élesebb a Heat, főleg védekezésben csavartak még egyet a fokozaton.Melo megint 3/9....De Smith se rossz 0/5...Pad nélkül ez esélytelen
44-38
Na büntetőzésekben is feljött a Miami, támadják a gyűrűt, erőszakosak.
Egyik csapat sem dob jól, s remek a védekezés.Lehetne nagyobb is a különbség főleg, hogy Stat sokat ül faultgondok miatt.Továbbra is tanulmány amit James és az egész Heat melózik Anthonyn.
Remek kis meccs ez, kellenének az extrák de Jr Smith továbbra is katasztrófa....
NY-ban Starships zene, oooh yeah...
Hands up and touch the sky
Chalmers ma elég gyenge, meg szép a 2 csapattól a 0/20 tripla mutató
Na 10:0 futás Smith 3as 1 ponttal vezet már csak a Heat
Na Davis térd ez ennyi volt neki szerintem
Chandler pici blokk volt
Na 5ik fault Chandleren, Stat 4el van hiába vezet a Knicks ez így....Kemény védekezést műveltek le több mint 6 percig nem dobott kosarat a Heat.Anthony 11et vágott ebben a negyedben, le kellene állítani
64-61 vasárnapi NY-i thriller utolsó negyed várható szokásosan
Baron Davis:
http://www.youtube.com/watch?v=_qqYwgFt_fY
Még nézni is rossz
Na ma úgy néz ki Wade az ügyeletes 4ik negyedes ember(bár büntetőzésén elmehet...), azért vannak tényleg érdekes fújások itt is ott is
Már megint mi van itt, Bibby tripla erre jön James
És elírom Anthony trííí..Elmebetegek 
Fault Melon 3 bünti
Ball don't lie
1/3 
Na jó ilyen csak Hollywoodi filmben van...James hogy az anyámba dobta ezt be
http://www.youtube.com/watch?v=W0z0Yk9oyjw
Iszonyat milyen izgalmas meccs
Chiacgo ellen mi volt múltkor?Kritikus büntik maradtak ki a Bullsnál most Anthony 1/3 majd Stat is "csak" 1/2 OT lesz ez
Knicks win 3-1
Láthatóan a Heat kicsit félgőzzel kezdte a dolgokat, sok a buta hiba náluk, s így 20-18, jó meccs lesz ez, múltkor is ment végig a "szenvedés" majd az utolsó negyedben jött James, most meglátjuk.
Na élesebb a Heat, főleg védekezésben csavartak még egyet a fokozaton.Melo megint 3/9....De Smith se rossz 0/5...Pad nélkül ez esélytelen
44-38
Na büntetőzésekben is feljött a Miami, támadják a gyűrűt, erőszakosak.
Egyik csapat sem dob jól, s remek a védekezés.Lehetne nagyobb is a különbség főleg, hogy Stat sokat ül faultgondok miatt.Továbbra is tanulmány amit James és az egész Heat melózik Anthonyn.
Remek kis meccs ez, kellenének az extrák de Jr Smith továbbra is katasztrófa....
NY-ban Starships zene, oooh yeah...
Hands up and touch the sky

Chalmers ma elég gyenge, meg szép a 2 csapattól a 0/20 tripla mutató

Na 10:0 futás Smith 3as 1 ponttal vezet már csak a Heat
Na Davis térd ez ennyi volt neki szerintem
Chandler pici blokk volt

Na 5ik fault Chandleren, Stat 4el van hiába vezet a Knicks ez így....Kemény védekezést műveltek le több mint 6 percig nem dobott kosarat a Heat.Anthony 11et vágott ebben a negyedben, le kellene állítani

64-61 vasárnapi NY-i thriller utolsó negyed várható szokásosan

Baron Davis:
http://www.youtube.com/watch?v=_qqYwgFt_fY
Még nézni is rossz
Na ma úgy néz ki Wade az ügyeletes 4ik negyedes ember(bár büntetőzésén elmehet...), azért vannak tényleg érdekes fújások itt is ott is

Már megint mi van itt, Bibby tripla erre jön James

Fault Melon 3 bünti

Na jó ilyen csak Hollywoodi filmben van...James hogy az anyámba dobta ezt be

http://www.youtube.com/watch?v=W0z0Yk9oyjw
Iszonyat milyen izgalmas meccs

Chiacgo ellen mi volt múltkor?Kritikus büntik maradtak ki a Bullsnál most Anthony 1/3 majd Stat is "csak" 1/2 OT lesz ez

Knicks win 3-1
A hozzászólást 14 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.07. 00:59:32-kor.

- Tdavid
- Entrenador del Barça
Köszönöm köszönömBob_Marley írta:Sopcastes:Tdavid írta:A Heat meccsre valaki tudna dobni egy jófajta linket?
http://www.rojadirecta.me/goto/sportchd ... t-c-1.html
Vagy a klasszikus:
http://www.firstrowsports.eu/watch/1229 ... nicks.html

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sopcastes:Tdavid írta:A Heat meccsre valaki tudna dobni egy jófajta linket?
http://www.rojadirecta.me/goto/sportchd ... t-c-1.html
Vagy a klasszikus:
http://www.firstrowsports.eu/watch/1229 ... nicks.html

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Utálom a Knixet
De amit olvastam nba1.hu-n:
Mike Woodson has lost last 7 playoff games (ATL & NY) by 10+ points, the longest such streak in NBA history
Knicks have scored 231 pts thru 3 games, fewest in the 57 series they've played in shot-clock era. Lowest in NBA since '07 (CHI vs. DET)
NY has failed to score 100 pts in 38 straight playoff games, tying NBA record. Haven't done it at MSG in 26 games, already a record.
16.8% of Knicks plays in regular season were isolation plays. In series it's 26.3% percent.
In series, Carmelo is 9-of-26 (35%) shooting in isolation plays.
Carmelo is 16-36 in career in playoffs w/DEN & NY. Lowest winning % among any player in NBA history with 50+ playoff games
Egyet nyerjenek már könyörgöm, megsajnáltam már őket, hogy ennyire lúzerek
Nem akarom a We suck képet berakni

Mike Woodson has lost last 7 playoff games (ATL & NY) by 10+ points, the longest such streak in NBA history
Knicks have scored 231 pts thru 3 games, fewest in the 57 series they've played in shot-clock era. Lowest in NBA since '07 (CHI vs. DET)
NY has failed to score 100 pts in 38 straight playoff games, tying NBA record. Haven't done it at MSG in 26 games, already a record.
16.8% of Knicks plays in regular season were isolation plays. In series it's 26.3% percent.
In series, Carmelo is 9-of-26 (35%) shooting in isolation plays.
Carmelo is 16-36 in career in playoffs w/DEN & NY. Lowest winning % among any player in NBA history with 50+ playoff games
Egyet nyerjenek már könyörgöm, megsajnáltam már őket, hogy ennyire lúzerek

Nem akarom a We suck képet berakni

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.06. 21:54:36-kor.

A Knicks csak ne kerülje el a söprést
Bár szerintem nem fogunk ma megszakadni, minden esélyük megvan egy PO-sikerre, nem tegnap volt az utolsó
Jobban örülnék, ha ma lezárnánk, de ha nem, akkor sem kezdek el sírni.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Grat a Sixersnek, én bíztam benne, hogy Noah lesz, s a mai nap legjobb meccsét látom, de így hogy nem volt sem csalódtam.Óriási kis meccs volt.3 lövése van a phillynek innen nem szabad elbukják.
Viszont a Bullst is sajnálom,Thibo lelket öntött beléjük, sok faultot is fújtak rájuk, de 110%al küzdöttek.És itt a vélgén is felrajzolt 3 tökéletes figurát, s az elsőnél Boozer (-2 volta talán?) kiejti...Ezek a szörnyű dolgok, mikor klappol minden, s iszonyat fontos pillanatban jön egy hiba.
Holiday összekapta magát a második félidőre, s mint írtam nálam Brand is nagy pacsi mert fontos playeket hozott, Hawes meg dobálgatott s hasonló formát mutat mint év elején.
Nem tudom mi lesz ezzel a Chicagoval, azért nem szabad elfelejteni iszonyat nagy harcosok, s már tényleg játékosuk sincs, de küzdenek becsülettel.
Jól kezdődött a nap, most a Knicksen a sor elkerülje a söprést
Immáron a poroltógyilkossal a soraiban 
Viszont a Bullst is sajnálom,Thibo lelket öntött beléjük, sok faultot is fújtak rájuk, de 110%al küzdöttek.És itt a vélgén is felrajzolt 3 tökéletes figurát, s az elsőnél Boozer (-2 volta talán?) kiejti...Ezek a szörnyű dolgok, mikor klappol minden, s iszonyat fontos pillanatban jön egy hiba.
Holiday összekapta magát a második félidőre, s mint írtam nálam Brand is nagy pacsi mert fontos playeket hozott, Hawes meg dobálgatott s hasonló formát mutat mint év elején.
Nem tudom mi lesz ezzel a Chicagoval, azért nem szabad elfelejteni iszonyat nagy harcosok, s már tényleg játékosuk sincs, de küzdenek becsülettel.
Jól kezdődött a nap, most a Knicksen a sor elkerülje a söprést

Philly behúzta, nagyon helyes
Összességében jobbak voltak, mint a Bulls, de buta hibák miatt partiban voltak a Bikák. A végjáték nem volt egyszerű, de ez a PO 

Most nem lehet elbukni, az nagyon nagy bénaság lenne, egy Rose és Noha nélküli Bulls ellen.
Hú de fontos két büntető volt ez te jó ég! Holiday ma az ember.
Hú de fontos két büntető volt ez te jó ég! Holiday ma az ember.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azért Holiday kicsit összekapta magát 
Ez a 2 tríí mekkora volt
főleg az első volt irgalmatlan nehéz dobás ám.Pedig nem egy triplagép az ember 
Will Smith meg talán a 3ik negyedben mutatták ha jól ismertem fel
Watson-Boozer akármennyire iparkodik elmehet rajtuk a meccs S Hamilton Deng meg nagyon off.........
na csak szólni kellett, Boozer meg Watson is betalált
Brandnek azért egy sör jár, nem játszik jól, de iszonyat fontos 2 játékot hozott, támadásban off pattanó, védekezésben közös blokk
House of pain
Boozer????Édes Istenem ilyenkor kiejteni a labdát

Ez a 2 tríí mekkora volt

Will Smith meg talán a 3ik negyedben mutatták ha jól ismertem fel

Watson-Boozer akármennyire iparkodik elmehet rajtuk a meccs S Hamilton Deng meg nagyon off.........
na csak szólni kellett, Boozer meg Watson is betalált

Brandnek azért egy sör jár, nem játszik jól, de iszonyat fontos 2 játékot hozott, támadásban off pattanó, védekezésben közös blokk
House of pain

Boozer????Édes Istenem ilyenkor kiejteni a labdát
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.06. 21:30:00-kor.

Hát a Sixers hátvédei brutálisan gyengék ma, de most a 4. negyedben azért belelendült az egész csapat, remélem innen már behúzzák. Az a néző egy barom volt 

Will Smith kinn van a meccsen, nem láttátok?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mekkora volt amiről Hubie-ék is beszélnek, te jó ég az egyik Philly szurkoló felállt és ment a sporival végig az oldalvonal mellett, s közben küldte el az anyjába végig 
Eddig mindig jó volt a Sixers a 4ik negyedekben, most is igaz "csak" 5el megy a Philly, de nagyon esetlen a Bulls támadójátéka megint.Watson hiába 11-5-4 elég katasztrófa ő is, homályok rossz döntések.
Iszonyat jó kis párharc ez, vannak hibák, de olyan védekezést mutat olykor mindkét csapat ami előtt kalap levétel kötelező
off: igen Rossi-Alexis, megszerettem a chileit, szerencsére nem cselgép lett belőle nálunk, hanem óriási munkabírású remek játékos, én is megszerettem
És igazad lett

Eddig mindig jó volt a Sixers a 4ik negyedekben, most is igaz "csak" 5el megy a Philly, de nagyon esetlen a Bulls támadójátéka megint.Watson hiába 11-5-4 elég katasztrófa ő is, homályok rossz döntések.
Iszonyat jó kis párharc ez, vannak hibák, de olyan védekezést mutat olykor mindkét csapat ami előtt kalap levétel kötelező

off: igen Rossi-Alexis, megszerettem a chileit, szerencsére nem cselgép lett belőle nálunk, hanem óriási munkabírású remek játékos, én is megszerettem