USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.03. 14:52:56

Eddig minden úgy alakul ahogyan kell.
Spurs simán továbbjut, OKC-Dallas minden pontért megszenved, Lakers hozza az elvárást, Clippers és a macik harcolnak elég keményen, Miami simán nyer, és mi pedig nyomatjuk a celtics prideot.
Jah, és a Bulls Rose nélkül kegyetlenül meg fog szenvedni, így simán benne van a pakliban a kiesés.

Ez a Spurs meccs elképesztő volt. Nézzétek meg a kezdők perceit mind2 csapatnál, Jefferson játszott a legtöbbet a maga 30 percével.
Remek dobószázalékok Spurs részről, pattanókban rengeteg labdát szedett a Jazz, de nem osztott.
Egyébként most nem volt túl fényes a pad a pontok ellenére.

Popovich teljes mértékben megérdemli, Chandler DPY ő is valóban megérdemli.
Vagy hogy is vannak a díjak? :lol:
Mármint úgy értem, hogy a többi mikor lát napvilágot?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.03. 01:44:56

Tudom a ha nem játszik, számomra még mindig szimpatikusabb a Dallas játéka mint az OKC-é, ráadásul Westbrook hiába dobott 29 meg 28 pontot örök fekete listás lesz :D 2 meg 5 assist egy irányítótól nálam mindent elmond, s nem érdekel ha 224 pontot dob :D Én valahogy úgy éreztem csapatként jobban mozog még mindig a Dallas, s én még reménykedek van innen visszaút :D
Érdekes mert a CLippers párharcban meg jobbnak gondolom csapatként edzőstül mindenestül a macikat, mégis a Clippersnek "szurkolok" Paul miatt.

Gamere számítottam, hogy majd megemlíti, de nem tette :D
Tyson Chandler lett az év védője, rohadtul megérdemli, érdekesség Howard "csak" harmadik lett a listán Ibaka is megelőzte 4ik James, KG meg az 5ik helyre befutott :D

Ma a Pacers-Magicre felkeltem kíváncsi vagyok rájuk, aztán majd Memphis-Clippers ez nekem már kimarad, de a nap meccse, lélektanilag iszonyat érdekes, 29ről kikapni, ráadásul 0:2vel indítani (2 hazai meccs elvesztésével) gyakorlatilag majdnem végét jelentené a maciknak, úgyhogy fel kell pörögniük.

Most néztem meg a Kate Uptonos videót, eleje óriási mikor Harden nyom egy asschecket :lol: Hát igen Katának nem rosszak az adottságai :D Durant is gyorsan beméri, óriási meg a szövegek is :D

Bosh nézése emlékeztetett valamire :D
Kép

Bosh 2:
Kép

Kép

És a legújabb kedvenc Memphisből :D
Kép

Ez is emlékeztet valamire :D
Srác tiszta Sub Zero kis átalakítással :lol:

Popovic és Parker:
http://www.youtube.com/watch?v=YE7G7zpd ... r_embedded
Popovich minden mp-t pihenésre szánna, de az érvek :D Főnök nem játszottam 3 napja és 29 vagyok csak :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.03. 15:17:24-kor.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.02. 21:06:53

Bob_Marley írta:
OKC 2:0ról nehezen tudom elképzelni, hogy kiessen, de én továbbra is bízom a Dallasban, s valóban ez még az eleje, s erős csapat az OKC, de én tartom, hogy pl a Spurs jobb csapat, s a Dallas is csapatként jobb (ez erős megfogalmazás, de jobban tetszik a Dallas játéka, ahol igaz van egy Nowitzki, de lsd Kidd papa is milyen jó, Marion leveszi Durantet, Carter-Terry-West stb ), visszagondolva ez a párharc ha 2:0 lenne a Mavsnek senkinek sem lehetne egy rossz szava, de fordított a helyzet,s az hogy "leadott" 16 pontot az OKC köszönhető a Dallas jó védekezésének megint első negyedben bealudtak, másodiktól kellett kapaszkodni, s nagyon bosszantó ez a 2:0 oda :D
A "ha" nem játszik. Csapatként miért lenne jobb a Dallas, ha jobbak lennének, akkor most ők vezetnének.

Lakers behúzta a második meccset is. :) Igaz ez már szorosabb volt, főleg palánk alatt voltak gondjaink. Volt közte 19 is, végül 4-el nyertünk, de ez bőven elég.
Bryant tanári volt, Bynum múltkor TD, most PO karriercsúcs 26 pont. Hill palánk alatt most is nagyon hasznos volt, Sessions is tetszett, főleg a végén volt egy-két nagyon fontos kosara.
Most két meccs idegenben, egyet hozni kell.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2012.05.02. 18:27:24

Kép

ez miez ? :D
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.02. 15:38:10

neobarca írta:Nem tudom, linkelte e valaki de nekem új... :lol:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/04/28/alleyoop7
Szerk: jófülüek: 25:37 "Apa pisiltem..." :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.02. 14:43:31

Na, kicsit offolok, de nézzetek már be a találkozók topokba, mert írtam, de gondolom senki nem néztem :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.02. 09:47:39

Nem tudom, linkelte e valaki de nekem új... :lol:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/04/28/alleyoop7

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.02. 06:54:44

Váó, milyen jól játszottunk, de leginkább látványosan. Azért nem mindennapos, hogy Iggy adja fel alley-oopra a lasztit Lou Willnek, de ráadásul nem egy ember közé :D
Biztosan sokat számított lelkiekben, hogy nincs Rose, mindkét oldalon. Valószínűleg Collinsnak sikerült elhitetnie a fiúkkal, hogy most meg is lehet akár a Chicago...meglátjuk, egy meccs alapján még nem kell ítélkezni, mert marha jó a Bulls Rose nélkül is. Otthon nyerni kell és akkor van esély.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.02. 00:00:56

Amúgy az év edzője díjnál néztem ki hányadik lett, s igazából tényleg bárki kaphatta volna az első 5ből nem lehetne megkérdőjelezni.

OKC 2:0ról nehezen tudom elképzelni, hogy kiessen, de én továbbra is bízom a Dallasban, s valóban ez még az eleje, s erős csapat az OKC, de én tartom, hogy pl a Spurs jobb csapat, s a Dallas is csapatként jobb (ez erős megfogalmazás, de jobban tetszik a Dallas játéka, ahol igaz van egy Nowitzki, de lsd Kidd papa is milyen jó, Marion leveszi Durantet, Carter-Terry-West stb ), visszagondolva ez a párharc ha 2:0 lenne a Mavsnek senkinek sem lehetne egy rossz szava, de fordított a helyzet,s az hogy "leadott" 16 pontot az OKC köszönhető a Dallas jó védekezésének megint első negyedben bealudtak, másodiktól kellett kapaszkodni, s nagyon bosszantó ez a 2:0 oda :D

szerk. PP hogy kezdett??? :D
9 pont 1,5 perc alatt tőle :D
Pietrusra befújták a 3ik faultot 5 perc alatt :?
Szerencsére most nem kezdtünk úgy mint Vasárnap, élesek vagyunk, koncentrálunk.
Stiesma blokk majd Bradley blokk, wááááááááá :lol:
Teague nyomott egy elég kemény másfél-két percet, gyönyörű assist tőle, majd kritikus 3as, aztán betörés floater, majd egy rohadt nagy blokk Doolingon egyik sarokból átsprintelve a másikba, s belerepülve Dooling 3asába.
24-24 az első negyed.
38%al dob a Hawks, teljesen rendben van a védekezésünk, Smitht fogjuk ott folytatja, ahol múltkor a második félidőben abbahagyta :lol: Végre jó a transition defense, nem tudnak úgy rohanni, jó lesz ez :D
Viszont 0/5 a triplánk ma is, így továbbra sincs 3 pontosa a csapatnak a PO-ban 0/16 eddig 5*12 perc alatt :?
T-Mac is nagyon jól szállt be, kiharcolt faultokat, nyomott KG-nek egy blokkot, majd PP-n kiharcolt egy labdaszerzést, kicsit megragadtunk 28-27nél :D
Bradley is nagyon jó meg Bass is, nagyon jók vagyunk védekezés kemény, jók a besegítések, nem tudnak rohanni, elől döcög azért, de valahogy begyötörjük 34-29 ide :D
Na visszajöttek időkérésből és 9:0s futás a Hawkstól, s szó szerint futás, erre kell figyelni 5-5 elleni felállt védekezésnél "esélyük" sincs!
44-41 az Atlantának a szünetben, teljesen kiegyenlített a meccs, KG nagyon jó 6-5-3 PP viszi a csapatot ahogy arra számítani lehetett 16-5-2 s Bradley-Bass is jó.Túloldalt Teague, Rondo hiányában iparkodik, leüthetné már valaki :lol:
Hinrich meg ő 20 pontnál jár:?
Védekezésünk a félidő nagy részében kiváló volt, erre lehet alapozni, elől kellene egy kicsit besegíteni Piercenek, azért néha erőlködik egy sort PP, de jó lesz ez :lol: A triplázás viszont katasztrófa :? ma 0/7, Ray-Ray hiányát megérezzük....

Jó gyengén kezdtük a 3ik negyedet...Kapkodunk, de legalább Dooling bedobott végre egy triplát 1/9 :lol: 20-ra bement :D
Smith most nagyon él....-8 :?
Volt közte 11is a negyed végére feljöttünk -5re, van ebben a meccsben esély, most kell még rátenni egy lapáttal, sok dologban fejlődtünk az előző meccshez képest, nem ver agyon minket a padjuk, sőt vezetünk ebben a kategóriában is meg pattanózásban is!És büntetőzni már 21szer voltunk a vonalnál, előző meccsen összesen 13szor, eladott labdákra kellene figyelni azzal vannak a gondok.Jók vagyunk gyerünk gyerekek verjük meg őket Rondo-Allen nélkül is!LETS GO CELTICS

Jó a védekezésünk!!!Bradley már a második sapkát osztotta ki :D Collinson kiharcoltuk az 5ik faltot, és egyenlítés :D
Bradley rohadt jó 66-66
Collins kipontozódott, nagyszerű :lol: KG és Smith között megy a trash tak rendesen, az öreg KG dupla-dupla, s Smithen összehozta a 4ik faultot!Vezetünk!!!!!!!!
Hoppá, Smith besétál az öltözőbe, megsérült, megyünk 4el PP zsák, hell yeah!!!!PP még egy 3as megyünk 7el 8) 3:29 hátra. Ezt nem veszíthetjük el, védekezésünk rendben van, most nagyon nem találják a fogást rajta, nyerjük meg kell az 1-1.
Smithnek fáj a bal térde, ezért ment be az öltözőbe.

Közben a Sixers nyomott egy 36-14es 3ik negyedet :shock: Vezetnek 83-69re Chicagoban

1:15 hátra megint megyünk 7el, PP két büntetője után, aztán egy kis tebowzás Pierctől :D
Ezt nem veszíthetjük el, óriási amit lelkesedésből leteszünk az asztalra.

87-80 ide :D Rondo-Allen nélkül igazi Celtics Pride volt ma!
PP óriásit játszott 36 pont 14 :!: pattanó 4 assist a 8 eladott labda kicsit sok, de elnézzük neki :D A KAPITÁNY BIZONYÍTOTT!!!
KG is 15-12-5, Bradley is jó volt 3 blokkot kiosztott, s a padnak is nagy pacsi jár.Smith nem tudom mennyire súlyosan sérült meg, Pénteken folytatás otthon Bostonban, óriási győzelem volt a mai.
LETS GO C's
PP térdre ereszkedés és ima:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f5pXYTLyIY

Bulls meg úgy néz ki nagy verést kap 19el megy a Philly 5 perccel a vége előtt.
Kép
Kép
Kép
lijacska
Jugador del Barça

2012.05.01. 23:44:17

Sanama írta:[

na jo tenyleg nem,mert Dallas 4-2vel továbbmegy :D :D
Lakers-Miami döntő lesz, majd lapozzatok vissza júniusban :twisted:
A 2 mérkőzésen annyi az elgondolkoztató, hogy -16(talán) miért engedték vissza a Dallas, de minden másban, az OKC jobb volt, a negyedek végét kézben tartották, a 3 negyedben 8:50 után fault problémáik voltak,de azt is megoldották.
Még van tartalék a csapatban, annak ellenére, hogy az összkép kevés szerintem,igaz nem most kell a legjobban játszani.
Ez a Dallas nem fog mecset nyerni OKC otthonában, remélem, idén összejön a nagydöntő, de a Spurs ellen több fog kelleni, a Lakerst, talán ennyivel is ki lehet ejteni.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.01. 23:41:39

Itt meg kösz
Lakerses Celticsnek szurkol, unikum
Jó vágom ez olyan mintha Real Madrid fan lennék meg Barcának szurkolnék :D
De kosárban annyira nem vagyok fanatikus, egyszerűen Garnett kisebb korom óta idol ,mikor még Minesotaban nyomta :D Rondo játéka meg egyszerűen tetszik :D
Meg hát amúgy ugye Scalabrine is ott volt :D :D

lijacska,
én mint kontár mondtam :D nyugi :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2012.05.01. 23:45:30-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.01. 23:39:16

balinteer írta: Ma Hawks-Celtic,bocs Bob,de én ebben a párharcban a Hawksnak szurkolok,ugyanis imádom Joe Johnson játékát.:) Nagy esélyük van a győzelemre,hisz se Allen,se Rondo.
No problem :D
Mindenki annak szurkol akinek akar, látod Gamel-et is szeretjük pedig amilyen csapatoknak szurkol...köpedelem :mrgreen:
Sanama írta: Amúgy keleten a Bostonnak szurkolok, Chicagoval kerülhetnek ugye össze, Rose nélkül most azért nagy sansz van előttük. Csak előbb ugye tovább kéne menni.
Itt meg kösz :D
Lakerses Celticsnek szurkol, unikum :D

Game az a kép STAT-tal óriási :D

Dallast én még azért nem írom le, remélem visszatudnak jönni, mert megérdemelnék!
Popovichnak meg grat, volt más is a kalapban, de teljesen megérdemelten lett ő az év edzője!

Ma este meg iszonyat fontos meccs :twisted:

Kép

LETS GO CELTICS
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.01. 23:42:55-kor.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.01. 23:30:01

lijacska írta:
Sanama írta:Dallast sajnálom azért, nagyon szoros 2meccsen kaptak ki. :S

Majd a LAL odapörköl Durantéknek :twisted: :twisted:
Nem fognak, de kíváncsian várom a folytatást, nekem úgy tűnik, hogy a tavalyi döntő megy, csak fordított eredménnyel, az OKC minden bejön jókor, a Dallas meg akkor hibázik mikor már nem kellene.
na jo tenyleg nem,mert Dallas 4-2vel továbbmegy :D :D
Lakers-Miami döntő lesz, majd lapozzatok vissza júniusban :twisted:

Amúgy keleten a Bostonnak szurkolok, Chicagoval kerülhetnek ugye össze, Rose nélkül most azért nagy sansz van előttük. Csak előbb ugye tovább kéne menni.
lijacska
Jugador del Barça

2012.05.01. 23:12:39

Sanama írta:Dallast sajnálom azért, nagyon szoros 2meccsen kaptak ki. :S

Nem fognak, de kíváncsian várom a folytatást, nekem úgy tűnik, hogy a tavalyi döntő megy, csak fordított eredménnyel, az OKC minden bejön jókor, a Dallas meg akkor hibázik mikor már nem kellene.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.01. 22:54:08

Dallast sajnálom azért, nagyon szoros 2meccsen kaptak ki. :S

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.05.01. 22:49:05

Game90 írta:Kate Upton, KD, Harden:
http://www.youtube.com/watch?v=x7hPAgN3hP8

Kate Upton... O:) Harden meg hatalmas forma + még KD-t is lehetett látni mosolyogni :D
Neeee. Év videója :D Mit kapnak mááár. Csaj nagyon nagy. KD kész van...Harden szakáll meg már egy külön élőlény.
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.01. 22:14:39

Mit szóltok hozzá, hogy a San Antonio edzőjét választották meg az év edzőjének? Én közte és a bostoni között hezitáltam, de talán jogos... 8)

neobarca
Director del Fútbol

2012.05.01. 21:56:47

balinteer írta:Amúgy Lin mikor lesz hadra fogható?
Lint ebben a szezonban már nem fogjuk sajnos látni... :(

Robcsyy
Entrenador del Barça

2012.05.01. 21:51:27

Kép
:lol:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
balinteer
Capitá del Barça

2012.05.01. 20:31:01

A pályaelőnyünket elvette az Orlando,Granger utolsó támadásos lépéshibája hatalmas hiba volt,mondjuk amilyen táncot leejtett hátul Duhon,hát sírtam. Egyébként minden párharc eddig érdekes,szerintem a Knickset kisöpri a Heat. Stoudemire egy lúzer,jól [auto_cenzúra] a csapatával. Amúgy Lin mikor lesz hadra fogható?

Ma Hawks-Celtic,bocs Bob,de én ebben a párharcban a Hawksnak szurkolok,ugyanis imádom Joe Johnson játékát.:) Nagy esélyük van a győzelemre,hisz se Allen,se Rondo.
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.01. 20:10:45

Nah visszatértem a világvégéről... De látom minek... Ejj nem lesz ez így jó! Talán majd otthon. Ez az idióta Amare meg... :S Remélem nyáron elcserélik a farancba... :x

PCsabi
aka Game90

2012.05.01. 19:54:54

Kész, végem van.

Kép

Szerk.:

Kate Upton, KD, Harden:
http://www.youtube.com/watch?v=x7hPAgN3hP8

Kate Upton... O:) Harden meg hatalmas forma + még KD-t is lehetett látni mosolyogni :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.01. 19:25:22

kamaj írta:http://kezdo5.hu/index.php/fastbreak-nb ... ta-a-kezet
Istenem ekkora (már bocsánat) baromságot. Bejutott nagy küzdelem árán a csapata, és akkor jön ez :roll: Iman kiesése is nagy érvágás, és hát ez sem könnyít csapata helyzetén az egyszer biztos.
Stoudamire :lol:
Kép

Következő meccsen rekordot állíthat be a Knicks ha kikap :D 13 PO vereség zsinórban

Wade se volt rossz, de ezen a Rose-n képen megfeküdtem :D

Ma prioritást élvez nálam a Celtics meccs, de a Bulls-Sixers viszont hihetetlen érdekes lesz, Rose nélkül meg van-e törve a Chicago vagy sem?!
Persze 1 meccsből azért nagy következtetéseket nem lehet levonni, de most a Sixers előtt a mai meccsre óriási lehetőség van, hogy egyenlítsenek!
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.01. 19:03:21

Éjjel két meccset is megnéztem, röviden:

Heat - Knicks: néha olyan érzésem volt, hogy a Miami csak annyit ad ki magából, amennyi elég a győzelemhez, ha feljött a NY, akkor azonnal rákapcsoltak és megint elhúztak. Wade és Bosh pihent az alapszakaszban, szóval a PO-ban ilyen teljesítményt várok tőlük, LBJ is TD közelben és most a padról is jöttek a pontok. Knicks-ből Melo nagyon akart, de egyedül nem tudta megnyerni a meccset, Amare-t többet kellett volna nyomatni. Knicks-et meg alapból nem értem, hogy miért nem adták le az utólsó pár meccsüket, ilyen játékkal azért lett volna esélyük a Bulls ellen.

Thunder - Mavs: ez megint mekkora meccs volt :shock: Egy kis szerencsével most 2-0-ra is vezethetne a Dallas. Tavalyi csapattal szerintem aláznák az OKC-t, de most a legfontosabb pillanatokban mindig hibáznak és Dirk kivételével nincs olyan emberük, akire mindig lehetne számítani támadásban, max. Terry néha. KD megint gyengén dobott (+ 7 TO, Marionék nagyon jól fogják), Ibaka is messze volt az 1. meccsen nyújtott teljesítményétől, de az a megérzésem egyelőre bejön, hogyha Westbrook jól játszik, akkor továbbjuthat a Thunder. PO-ra nagyon összeszedte magát, jól dob, kb. 30 pont körül átlagolhat, 2 meccsen csak 7 TO, nagyon fontos az ő jó teljesítménye, mert az ő gyengélkedését már nem bírná el az OKC.
Slither írta: És a Bosh-frakciónak egy kép:
Hirtelen feltűnik a semmiből egy dinoszaurusz, egyszerűen kegyetlen :lol: Tube-on van egy 11 mp-es verzió, LBJ is csak röhög egy jót :lol:

Wade :D :

Kép
kamaj írta:http://kezdo5.hu/index.php/fastbreak-nb ... ta-a-kezet
Istenem ekkora (már bocsánat) baromságot. Bejutott nagy küzdelem árán a csapata, és akkor jön ez :roll: Iman kiesése is nagy érvágás, és hát ez sem könnyít csapata helyzetén az egyszer biztos.
Szörnyű, hogy az NBA-ben mennyi idióta játékos játszik. Mondjuk tök mindegy, max. 1 meccset tudtak volna úgyis hozni a Heat ellen.

OFF: kamaj, rájöttem, hogy senkit sem tudnék adni egyik Grizzlies játékosodért sem, szóval lefújtam ezt a bizniszt :)

Szemetek :D :

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.01. 18:45:51

A Dallasból pont az hiányzik idén, ami tavaly megvolt, a gyilkos ösztön. :D
Lehet, h az OKC kicsit halványabb, de azért hozzák a meccseket, hosszú a rájátszás, szerintem ha rá lesznek kényszerítve, akkor tudnak többet is.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése