USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.01. 18:35:33

Na megnéztem a Clippers-Macik meccset és szégyen hogy innen kikaptak...
Egyik szemem sírt, másik nevetett, mert tényleg elképesztő volt ez a fordítás, de egyben rossz volt nézni ahogy szenved a Memphis.
Dallas meg a következő meccsen biztosan be fogja húzni, meg lehet hogy a másodikat is, és utána kitudja mi lesz.
Több szerencse kellene az biztos.

Ma pedig a mi meccsünket megint kihagyom, de szerintem nem esélytelen a győzelmünk.
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.01. 18:09:25

Durant eddig két gyenge meccsen van túl, gyenge százalékkal dob, elszórja a labdákat...most Ibaka is borzasztó volt...és mégis a Thunder vezet 2-0-ra, holott ugyanilyen simán lehetne 0-2 is :? Nagyon sajnálom őket most...ennek az Oklahomának meg nem tudok drukkolni, még a Lakers sikerének is jobban örülnék...de ha így játszik Durant és az OKC, Bryanték ellen simán ki is kaphatnak, de a Spursnél mindenképp gyengébbek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.01. 17:25:23

Na ez a Dallas idén ezért kevés, egyszerűen amik tavaly megvoltak, mert áttudtak lendülni a dolgokon idén nincs meg!Vezetett az OKC 15el, de a végére abszolút megint a Mavs kezében volt az irányítás, s Nowitzki 97-96nál egy színtiszta open 3ast hagyott nagyon csúnyán ki 1 perccel a vége előtt :twisted:
És Terry se tudta bedobni az egyenlítőt.....
Mondanom sem kell ahogy múltkor a lélektani +10es mit jelentett volna Kidd triplájával most Nowo triplájával +4 ennyivel a vége előtt, hát könnyen 1-1 lehetett volna, de hát volna és ez kerül be a jegyzőkönyvbe, s vezet 2:0ra az OKC :? Azért vagyok csalódott, mert ez a Dallas megint csapatkén dolgozik együtt, s nagyon szerethetőek, oké az OKC Westbrook-Durant-Harden 3asa félelmetes, s egyenlőre valahogy mindig bekotorták a végén, de ahogy éreztem a Dallas nagyon szorongatja őket, s rohadt idegesítő, hogy az első meccsen végig vezettek, s nem lett meg most meg szintén 3 ponttal kaptak kis...

Na ma Celtics-Hawks "szerencsére" Rondo egyet kapott, Allen is kérdéses, annyira adott minden a 0:2höz hogy nyerünk és 1-1 lesz :D (Celtics Pride nagyon kell mára).Bradley-Pietrus fog val. játszani hátvédposzton, nagyon kell a franciától a jó játék!

LETS GO C's
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.05.01. 16:07:39

http://kezdo5.hu/index.php/fastbreak-nb ... ta-a-kezet
Istenem ekkora (már bocsánat) baromságot. Bejutott nagy küzdelem árán a csapata, és akkor jön ez :roll: Iman kiesése is nagy érvágás, és hát ez sem könnyít csapata helyzetén az egyszer biztos.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.05.01. 12:11:18

Kalap1988 írta:Rondot végül mennyire tiltották el? Mivel ma lesz a második meccs, gondolom már lehet tudni. Nagyon kellene most egy győzelem, mert 2-0-ról azért nehéz, még, ha nem is tragédia kétszer kikapni idegenben, elég egyszer is győzni.
1 meccses eltiltás kapott.
Mivel valszeg Ray-Ray sem lesz, így a mai meccs is bukó lesz a Celticsnek. Elég buta dolog volt Rondotól... :roll:

És a Bosh-frakciónak egy kép:
Kép

:lol: :lol: :lol:
lijacska
Jugador del Barça

2012.05.01. 12:11:15

Kalap1988 írta:Rondot végül mennyire tiltották el? Mivel ma lesz a második meccs, gondolom már lehet tudni. Nagyon kellene most egy győzelem, mert 2-0-ról azért nehéz, még, ha nem is tragédia kétszer kikapni idegenben, elég egyszer is győzni.
http://rotoworld.com/headlines/nba/1809 ... suspension
a 3 mérkőzésen tér vissza.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.05.01. 12:03:36

Rondot végül mennyire tiltották el? Mivel ma lesz a második meccs, gondolom már lehet tudni. Nagyon kellene most egy győzelem, mert 2-0-ról azért nehéz, még, ha nem is tragédia kétszer kikapni idegenben, elég egyszer is győzni.
kamaj
Capitá del Barça

2012.05.01. 11:18:54

Game90 írta: Ezt hogy hogy nem linkeltétek még?
http://www.youtube.com/watch?v=avJmMXkRDJc
95-71-re vezetett a Grizzlies 7:54-gyel a vége előtt, de kikaptak 99-98-ra :shock: Kemény 28-3-as roham volt a Clippers-től, szerintem kamaj most megcsapkodná a Memphis játékosokat egy döglött vidrával.
:lol: Ez nagyon nagy! :D
Hát nem kicsit lettem ideges ennek hallatán, mivel sajnos nem tudtam megnézni a meccset. Furcsa, de a Memphisnek rossz az, ha ilyen nagy előnnyel vezetnek. A szezonban rengetegszer előfordult már ez, hogy egyszerűen leengedtek. Most nem sikerült feléledniük, de valahogy úgy érzem, hogy még nincs itt gáz. Így is úgy is kell egyet nyerni LA-ben, mert nem kéne 7. meccsig menni.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.05.01. 03:48:00

Vége a Knicks-Miami meccsnek. Nyert a Miami, vezet 2-0-ra. Röviden úgy tudnám összefoglalni a meccset, hogy az előzővel ellentétben most nem volt rossz a Knicks, de a Miami sem. Ennyi különbség van köztük, ha mindkét csapat jól játszik, akkor szvsz végig sima Miami győzelem lesz.

Annyit tennék még hozzá, hogy ha Bosh a továbbiakban is így játszik, akkor én Spoelstra helyében a playoffal végeztével nevelő célzattal körberugdosnám az öltözőben. Számomra egyre egyértelműbb, hogy megint sunyi módon végigalibizte az alapszakaszt. Pár Miami meccset megnéztem idén, de még sosem láttam úgy sprintelni le-fel, ahogy most tette. Ráadásul volt 1-2 olyan húzása, ahol faultal együtt, Chandleren keresztül is betette a labdát. Ha ennyi energiája van, akkor tán év közben sem kéne mindent a másik 2 srácra hagyni. Lehet kevésbé gondolná mindenki pussynak.:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.30. 18:30:35

Jaja a Clippers bekezdett, én is néztem egy darabig 20 körüllel vezetett már a Memphis le is feküdtem, erre reggel nézem nyert a Clippers :shock: :lol:

Várjuk mi lesz Rondoval (0:2vel nem lenne szerencsés kezdeni a szériát az biztos) visszaeső de remélem csak 1 meccset kap.
Amúgy kanty 1-2 oldalt visszalapozol pont leírtam, hogy Dávid Kornél szerintem rohadtul nem jól látja (bár ismétlem ő mégiscsak kint van sokszor Usaban, meg jobban ismeri az NBA-t de Celtics ügyben szerintem azért felveszem vele a versenyt :D) mert röviden összefoglalva Rondo egy magának való visszahúzódó figura, s az öltözőben is mindenki szereti, KG-vel szoktak állandóan hülyülni, de a sajtót rohadtul nem szereti, s lekezelően beszél mindenkivel a sajtótól,ezért flegma beképzeltnek tartják!De amit linkeltem is, többen elmondják Rondo nem nagyon beszél, de mindenkivel jó a kapcsolata, Docot meg szinte apjának tekinti!

Tegnap is volt egy jelenet időkérés volt mert -10 körül álltunk (újra) Doc felrajzolt egy figurát, aminek a végén Bradley adott egy elzárást KG emberének és a jó öreg Garnett backdoorban nyomott egy alley oopot, Rondo első dolga volt, kisétált Dochoz és megköszönte, hogy jó figurát rajzolt fel!Majd KG is ment megpaskolni Rondo fejét!

Fel van ez fújva, Doc is már "könyörög" hogy Rondo pont hogy lehetne rámenősebb, s néha pontot is dobhatna, tegnap mondjuk meg is tette! :D

Ez pár nappal ezelőtti felvétel KG amúgy a legnagyobb mókamester az öltözőben is:
http://www.youtube.com/watch?v=bkFVQf9ewhY

Carolynt nem először "szívatják" amúgy :D
http://www.youtube.com/watch?v=ynijus_8 ... re=related

Ez meg a Rondo eset:
http://www.youtube.com/watch?v=ojnVxGy3gCE
Egyértelműen akármi van így nem lehet kiakadni, komolyabb "tettlegesség" nem volt szerencsére, de pofázott és odament testtel a sporinak!Amúgy egyébként valóban valaki tegnap írta még meccs után, hogy igazából Rajonnál először akkor szakadt el a cérna amikor egy labda tisztán Josh Smithről ment ki, s akkor is -6 és -10 között álltunk, ment volna elvégezni az oldal bedobást, s a spori odaadta az Atlantának a labdát, akkor KG rángatta el onnan Rajont!

Butlert kb 5 fantasy ligába draftoltam le, titkos fegyvernek gondoltam, nem is volt annyira rossz amíg pályán volt,de így hogy lesérült :D Még sociot is "nyaggattam" hogy engedje el, de így utólag jó hogy elhajtott :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.04.30. 16:54:05

Holnapi szünet jól jön, éjjel NBA maraton lesz, Heat - Knicks, Thunder - Mavs 8)
Bob_Marley írta:Rosszul is játszottunk, KG is csak félidőt nyomott PP tömény katasztrófa, s alig kaptunk ki, ebbe lehetne kapaszkodni, de így hogy Rondo nekiment a sporinak valóban lehet 0:2 lesz, Ray-Ray nagyon kell Keddre, nem tudom elképzelni, hogy ne injekciózzák be, s remélem Rondo csak 1 meccset kap, legutóbbi labdaodadobásért 2őt kapott, most "csak" testtel meglökte a játékvezetőt :D (aki nem tudom mi az anyámra fújt lose ball foult ahelyett, hogy jump ballt ítélt volna -4-nél :D)
KG ha jól emlékszem 1/9-cel kezdett, azért utána belelendült, 8/19-cel zárt, PP tényleg katasztrófa, viszont Rondo sem fog minden este 10/18-at dobni :) De 11 assist, még mindig él a sorozata! Hawks-nál is lehet javulást várni, Joe Johnson 0/9 tripla, az elég korrekt munka lehetett :D

Rondo-s esetet nem láttam, de nálam egy testtel lökés komolyabb (de min. ugyanakkora) büntetést ér, mint egy labda odadobás. És 0-2-nél azért meleg lehet már a szitu.

Ezt hogy hogy nem linkeltétek még?
http://www.youtube.com/watch?v=avJmMXkRDJc
95-71-re vezetett a Grizzlies 7:54-gyel a vége előtt, de kikaptak 99-98-ra :shock: Kemény 28-3-as roham volt a Clippers-től, szerintem kamaj most megcsapkodná a Memphis játékosokat egy döglött vidrával.

Nick Young 1 perc alatt 3/3 tripla, kegyetlen az ember :D Reggie Evans is 20 perc alatt 13 lepattanó. Viszont Butler-nek eltört a keze.
Game90 írta: Az igen :shock: :lol:
**BREAKING BETTING NEWS**Source: Floyd Mayweather has 1.8Million on the Clippers +6 tonight (7 Different Sports Books) took his action.
May nem izgulhatott... :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.30. 12:38:56

Az volt. Szenvedős, kihagyós, fájdalmas kínlódás.
Rondo és KG csinált egyedül valami említésre méltót, de a következő meccsen Rondo helyét Piercenek kell átvennie, és mindenki másnak össze kell kapnia magát.
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.30. 12:37:37

Első meccs kipipálva. 8) Bynum 10 blokkja no comment kategória, Gasol 7 assist is kb. Összességében remekül játszottunk, mindenki kivette a részét. Artestet helyettesítő Ebanks is dobott 10 pontot, a pad is tűrhető volt, a második félidőbn pedig Kobe is szépen hozta a pontokat.
Összeegezve:csak így tovább. :D

Atlanta-Celtics

Melós egy meccs volt. Rondo a végén hatalmas hülyeséget csinált, ezzel kb. 0-2-ről indít a Boston. PP-től sokkal több kell(fantasy miatt is) és bizony Allen is hiányzik. Rondora visszatérve, a podcastbe mondta Dávid Kornél, h a társak nem igazán szeretik, mert Rajon azt gondolja magáról, h ő találta fel a spanyol viaszt, és hogy eléggé nehezen kezelhető. Érdekes, valahogy nem gondoltam volna róla.
Érdekes lesz ez a párharc, de szerintem a Boston valahogy tovább fog jutni. Az Atlanta nagyon jó százalékban dobott ma, volt pár bravúrkosaruk is, nem igazán gondolom, h ezt tudják hozni majd több meccsen keresztül is.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.30. 03:55:31

Cumbee írta:Nyert a Hawks. Smith állatkodott egy kicsit, ha jól értettem carrier high pattanót szedett. Mondjuk nem kiemelkedő annyira, de épp elég volt ahhoz, hogy ne tudjon second chance pontokat dobni a Celtics. KG elég gyenge volt az elején, de a végére belelendült. PP ennyire gyengén ritkán játszik, jól jellemzi a mai estéjét, hogy egy tiszta ziccert is sikerült kihagynia 1 percel a vége előtt. Rondo szvsz nagyon jól játszott, ennek ellenére ő az este negatív hőse, mivel másfél perccel a vége előtt sikerült kiállíttatnia magát két technikaival. Nagy kérdés, hogy ki kell-e hagynia a 2. meccset, ha igen, akkor nagyon nagy esélyt kap az Atlanta, hogy 2 győzelemmel indítson. Úgy tűnik nem nagyon szereti a bírókat, mert ez már a 2. ilyenje az évben, amire emlékszem, hogy a bíró inzultálása miatt küldik ki.
Idén szerintem is csak kettő :D De amilyen csendes figura úgy eltud borulni az agya a bírói ítéleteken....Rosszul is játszottunk, KG is csak félidőt nyomott PP tömény katasztrófa, s alig kaptunk ki, ebbe lehetne kapaszkodni, de így hogy Rondo nekiment a sporinak valóban lehet 0:2 lesz, Ray-Ray nagyon kell Keddre, nem tudom elképzelni, hogy ne injekciózzák be, s remélem Rondo csak 1 meccset kap, legutóbbi labdaodadobásért 2őt kapott, most "csak" testtel meglökte a játékvezetőt :D (aki nem tudom mi az anyámra fújt lose ball foult ahelyett, hogy jump ballt ítélt volna -4-nél :D)

Meccs olyan volt amire lehetett számítani szenvedős szutyok, amilyenek az Atlanta ellen általában :lol: Na de majd Kedden

LETS GO C's

(legalább a Barca nyert 7:0ra :D)
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.30. 03:50:50

Nyert a Hawks. Smith állatkodott egy kicsit, ha jól értettem carrier high pattanót szedett. Mondjuk nem kiemelkedő annyira, de épp elég volt ahhoz, hogy ne tudjon second chance pontokat dobni a Celtics. KG elég gyenge volt az elején, de a végére belelendült. PP ennyire gyengén ritkán játszik, jól jellemzi a mai estéjét, hogy egy tiszta ziccert is sikerült kihagynia 1 percel a vége előtt. Rondo szvsz nagyon jól játszott, ennek ellenére ő az este negatív hőse, mivel másfél perccel a vége előtt sikerült kiállíttatnia magát két technikaival. Nagy kérdés, hogy ki kell-e hagynia a 2. meccset, ha igen, akkor nagyon nagy esélyt kap az Atlanta, hogy 2 győzelemmel indítson. Úgy tűnik nem nagyon szereti a bírókat, mert ez már a 2. ilyenje az évben, amire emlékszem, hogy a bíró inzultálása miatt küldik ki.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.30. 03:46:54

Második félidőt elkaptam voltunk -19ben is :D Kikaptunk KG második féldiőre jó volt, előtte 1/9 :shock: PP no comment, bődületes nagy betlije volt szegénynek, egész meccsen nem dobtunk 3ast ami 93 óta nem fordult elő a PO-ban, s ami az egészet tetézi feljöttünk -4re, kiesett valamelyik Atlanta kezéből a labda ment az ugrálás a guruló zsugáért, Bass volt ott valakivel és fújtak egy Lose ball foult :twisted: Rondo is kiakadt nekiment a játékvezetőnek kiálították...Amivel elérte, hogy eltiltást fog kapni...Így aztán rohadt jól kezdődik a PO mit ne mondjak

Én csak a második félidőt láttam, nem tudom mit műveltünk az elsőben, de Smith is jó statokat hozott, miközben alig dobott valamit a második félidőben, de career high pattanót szedett!Akárhányszor feljöttünk -8 körülre, Teague vagy Hinrich bedobott egy rohadt 3ast, s nem egyszer utolsó mp-ben támadó lejártakor, annyi momemntumot ki lehetne emelni amin elment, de a "kedvencem" mikor Smith kihagy egy középtávolit, sima pattanó 3 !!!! zöld mezes kelta felugrik érte, s kiverik egymás kezéből, úgyhogy a legközelebbi Hawks játékos kb 5 méterre, s persze odaesik T-Machez a labda aki be is dobta...Na ilyen volt ez a meccs és még erre Rondo magánakciója itt a végén, pedig a védekezésünket nagyon rendbe tettük itt a második félidőben lehetne mibe kapszkodni, de így a második meccsen val Rondo nélkül (aki ma a legjobbunk volt) 0:2vel is kezdhetjük a szériát, nagyszerű :twisted: :?
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.04.30. 00:15:33

Bynum's 10/13/10 triple double is the 1st Lakers playoff triple double since Magic Johnson did it against the Bulls in the 1991 Finals.

Az viszont érdekes, hogy Bynum és Gasol nem dobott büntetőt a meccsen.

Az igen :shock: :lol:
**BREAKING BETTING NEWS**Source: Floyd Mayweather has 1.8Million on the Clippers +6 tonight (7 Different Sports Books) took his action.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.29. 23:58:49

Bynum tripla dupla, meg ha jól értettem vmi rekordot döntött? legtöbb blok 1 playoff meccsen?

Bryant elején beragadt, de aztán 31el befejezte :D Gasol a 2.félidőben nagyot játszott,hihetetlen ívben dob.

Nem volt valami izgalmas meccs, 2.negyedtől volt közte folyamatosan 15
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.29. 23:13:24

Na ebből a párharcból se lesz valami nagy végjáték...
Bynum és Gasol mintha más csapatban lenne vagy nem tudom. Bryant meg úgy gondolta, hogy a haterseknek elég lesz 4 assist, jöhet a dobálgatás :D

Hibbert 9 block, Bynum 10 block, Durant+Ibaka 9 block..
Ma este pedig Stiemsma 100 block! :mrgreen:

Kép
Ezen besírtam :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.04.29. 22:20:33

Köszi!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.29. 22:04:36

Kalap1988 írta:Lakers meccset nézi valaki? Egy stream jól jönne.
http://www.unsports.me/4084/1/Watch-San ... Utah-Jazz/
Én még mindig itt nézem. Igaz SAS-Utah meccs van kiírva, de átváltott a Lakers meccsre.
Egyébként ez a meccs se gyenge. Van ám erődemonstráció. :lol:
Faried végre kezdő. Jól beleillik a PO képébe. Remek adottságaival a Denverben nagy játékossá nőheti ki magát.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.04.29. 21:57:36

Lakers meccset nézi valaki? Egy stream jól jönne.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.29. 21:35:05

Na ez is megvolt, elég sima meccs lett belőle. 8)
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.29. 21:02:20

Itt a 3. negyed végén eldöntötte a Spurs, elfáradt a Jazz, 15 közte. Mindenesetre sztem fog meccset nyerni a Utah!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.29. 20:51:30

Egy jobb minőségű stream: http://www.rojadirecta.me/goto/eventosp ... anal-1.php

Jazz szépen tapad, a magasaik a vártat hozzák, dominálják a festéket. Azért Timmy bemutatott pár vintage move-t. 8)

Pad kicsit keveset játszik, pedig jól nyomják ma is.
Válasz küldése