Örülhetnék, de egy azért sosem jó ha ilyen nagy játékosnál sérülés van, ráadásul idén valami hihetetlen mi van vele, viszont ez ha a C's tovább megy persze befolyásolja a dolgokat, de idén 4 meccset játszottunk a Bulls ellen abból 3szor nem volt Rose és 3-1 az összesítés és mikor nem volt Rose akkor is 2-1!Nagyobb gondjaink voltak Noah-val meg Gibsonnal meg Asik meg sorolhatnám őket, pattanózás!
Persze nincs Rose nem kell annyira védeni!És azért Watson nem ugyanaz főleg 4 meccsig, de így azért megnyílt nekünk egy kis kapu, ha továbbtudunk menni az Atlantán
Fantasy szempontból viszont örülök

Hamilton says hi

Csak ő bírja ki könyörgöm, meg Noah is egyből bekezdett!Watson felértékelődik meg Lucas

De ott a másik fele is, hogy begyűjtöttem pár Bulls játékost, így azért érdekes lesz!
Azért keményen kezdődik ez a PO 2 meccs 2 sérülés, meg mint írtam Allen sincs jól, szóval nekem sincs okom örülni, meg még hogy arról beszéljünk Bulls rohadt messze van, bár remélem csak 4 meccs kell hozzá
Na ez a meccs elment (már rég, de azért...), akkor hogy egy kicsit "trollkodjak" holnap lesz így immár 11 éve, hogy nem nyert a PO-ban a Knicks

De amiről beszéltünk is, Knicks állandóan termeli a TO-kat a Miami ellen, a Heat meg büntet, sima lett!
szerk:
TNT courtside camera picked up Derrick Rose telling Bulls trainer, "I felt something pop." Otherwise, still awaiting medical report at UC.
Még biztosat nem közöltek, hogy mi van vele, de val ez tényleg hosszú lesz
Azért a Miami bekezdett rendesen, Woodson meg így zsinórban ötödször veszít PO meccset!Shumpert nélkül nagyon nehéz lesz még meccset is fogni szerintem!Bár ne így legyen, s meg is érdemelné már tényleg ez a szerencsétlen Knicks, hogy legalább egyet nyerjen kezdem sajnálni őket