Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most kezdtem követni a hokit, de hihetetlenül élvezem, h ennyire kiszámíthatatlan.visca el barca írta:hihetetlen h a po első körében, nyugaton a kings milyen simán (4-1) kiverte a ligaelső canucksot![]()
keleten is érik a hasonló meglepetés![]()
a po előtt, látva az alapszakaszt, abszolut a vancouvert tartottam stanley esélyesnek, de így gőzöm sincs. talán a blues![]()
érdekes lesz..
Ne is monnd. Most aztán biztos fogják a fejüket a fogadóirodák... De ettől talán a leg kiszámíthatatlanabb sport a hoki. Egyik pillanatban még te vagy az esélyes és vezetsz 1 góllat. eltelík 20 másodperc és már hátrányban vagy...visca el barca írta:hihetetlen h a po első körében, nyugaton a kings milyen simán (4-1) kiverte a ligaelső canucksot![]()
keleten is érik a hasonló meglepetés![]()
a po előtt, látva az alapszakaszt, abszolut a vancouvert tartottam stanley esélyesnek, de így gőzöm sincs. talán a blues![]()
érdekes lesz..
GSW még tankolni sem tud normálisan...Cumbee írta: A Golden State is nyert, nagyon szimpatikus kis csapat, lassan az egyik kedvencemmé válnak.
Részemről nincs vita, marad Artest.Ha szeretne valaki vitatkozni Artest / World Peace témában, most lehet jönni.
“On that play, I just dunked on Durant and Ibaka, and I got really emotional, really excited. And it was unfortunate that James had to get hit with the unintentional elbow. I hope he’s OK. The Thunder, they’re playing for a championship this year. So I really hope he’s OK, and I apologize to the Thunder and to James Harden. Such a great game, and it was unfortunate so much emotion was going on at that time.”
elhatároztam,hogy megnézem,ha már elkezdtem. 1ot,káromkodtam,2ot teljesen kivagyok akadva...Bob_Marley írta:
Azt hiszem én élőben követem, látva hogy 2 OT-s a meccs
meg gondolom pár meccs eltiltásdaffy írta:k1-ben tilos a könyöklés. tudom,hogy nem ez volt a lényeg,csak nem bírtam ki,sorry!neobarca írta: MWP meg vazze... Egy ilyen könyököstől sokan kidőltek volna még K1-ben is...
ilyen esetben milyen büntetésre számíthat? fizet egy rakás pénzt és ennyi?
k1-ben tilos a könyöklés. tudom,hogy nem ez volt a lényeg,csak nem bírtam ki,sorry!neobarca írta: MWP meg vazze... Egy ilyen könyököstől sokan kidőltek volna még K1-ben is...
Én is jobban örültem volna, ha a bikákkal mérkőzünk meg. A Miami ellen csoda kell, de bízok azért benne, hogy nem lesz söprés...Eazzy írta:Na hála istennek, hogy nyert a NYK, már majdnem beértük őket, és biza nekünk ezerszer jobb a Bulls, mint megint kiszopni a Heattől.
Tényleg szimpatikus csapat. Magyarországon valóban nincs nagy keletje, de a tengeren túlon megbecsült csapat. Anno még R Miller időszakában nagy felhajtás volt körülöttük...balinteer írta:A PO-ra én is választottam kedvenc csapatot,az Indiana Pacerst. Az alapszakaszban szimpatikusak voltak,bár MO-n úgy látom,hogy nincs nagy támogatásuk,én igyekszem ittragadni Indiana-ban.
Bob_Marley írta:Na mi akkor mindenben szerethetjük egymást, én a hokit annyira nem követem, de ha csapatot kell választani, akkor a NY-i parkőrökneobarca írta:Basszus az Ottawa még a végén elkapja a keleti első Rangerst... Beszarás!De kár, hogy már nem követem figyelemmel annyira az NHL-t mint régen. Anno magamra húztam az Ottawás mezemet, és úgy néztem a meccseket a tv-ben...
![]()
![]()
De látom idén sem fog megtörni az átok és továbbra sem nyer a Rangers Stanley-t 94 óta!
3-2 ha jól látom az állás a Szenátoroknak, azért hajrá Rangers
Jaja látom már, késő néztemfcbarca0827 írta:Mondjuk, ahogy olvasom most szcsaba Twitterét ő írta, hogy a Lazio-Roma meccset nézi, de annak a 2. félideje helyett inkább Lakers-Thundert néz, mert a Roma 4:0-re vesztésre áll.Sanama írta:JaAkkor jo hogy irtam Csabinak erről most kérdést
Egyébként mostanában nem közvetítenek ők keveset? 1-2hónapja szinte mindig ők nyomták
Amúgy nekem nem tűnt fel, hogy kevesebbet lennének, mint korábban. Vasárnap, ha élő van, akkor mindig ők nyomják, mert ők figyelik az fb-s bejegyzéseket, meg elhülyülnek, de amikor felvételről adják lehet a többi kommentátor is.
Mondjuk, ahogy olvasom most szcsaba Twitterét ő írta, hogy a Lazio-Roma meccset nézi, de annak a 2. félideje helyett inkább Lakers-Thundert néz, mert a Roma 4:0-re vesztésre áll.Sanama írta:JaAkkor jo hogy irtam Csabinak erről most kérdést
Egyébként mostanában nem közvetítenek ők keveset? 1-2hónapja szinte mindig ők nyomták
Jafcbarca0827 írta:Bazska írta Twitteren arra a kérdésre, hogy lesz-e ma este: "Csak lélekben, szóban és testben nem."Sanama írta:lakers meccset nem tudni hogy bazskaek nyomjak-e?