USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.04.22. 21:47:21

Sanama írta:lakers meccset nem tudni hogy bazskaek nyomjak-e?
Bazska írta Twitteren arra a kérdésre, hogy lesz-e ma este: "Csak lélekben, szóban és testben nem."
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.22. 21:42:38

lakers meccset nem tudni hogy bazskaek nyomjak-e?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.22. 21:42:11

Szokásos NY-i thriller Vasárnap estére!
Utolsó negyedben botrány a két csapat által elért 19-19! :D
Atlanta 15/23 a tripláról (szezoncsúcs a 15 trííí) Knicks 12/19!
És a végén ez mi volt???Marvin Williams behúzta és faultolták is szerintem de időn túl!
Na ezzel remélem kidobálta magát a Hawks és ellenünk hozzák a szenvedős arcukat, s szétvédekezzük őket :D

Most pedig szerintem hanyagolom az NBA-t meglesem a Bocsokat a Washington ellen!A 22:30as magyar ismétlésig :D Aztán jól eltudok aludni rajta. :D
De most hajrá Bruins!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.04.22. 21:44:54-kor.
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.04.22. 21:39:52

Tocy írta: Kérdeznék! Nem vagyok tisztában ezzel most...szóval tegyük fel, hogy a PO-ban a jelenlegi első 4 továbbmegy. Ez esetben ugye Chicago-Miami-Indiana-Boston. Itt ki kivel játszana? Azt tudom, hogy a Bulls-Heat csak a konf. döntőben jöhet össze, de ki kapná a Celticset?
1-4 és 2-3, vagyis Bulls-Celtics és Heat-Pacers.

22:30-tól Lakers-OKC a Sport2-n (nem élőben...).
Ha az lett volna a feladat, hogy találjam ki, ki van a képen, nem ment volna. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2012.04.22. 21:45:48-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.04.22. 21:23:02

Óó igen, kiesett a Pittsburgh is. A Csatkai Szűz Mária áldja meg ezt a tetves hétvégét.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.22. 20:49:03

Bob_Marley írta:Off: Tocy nem érdekelne fantasy NBA a PO alatt? Nézz be a fantasy játékok topikba az Online menürész alatt!

on: nézem ezt a Knicks-Hawks meccset, hát megy egy jó adag lötyögés :D
Védekezni kb beállhatna a nézőtérről még 2 ember akkor is így potyognának a kosarak!Nem nekem való meccs :D De nem olyan rossz vannak szép dolgok, meg PO előtt megmutatják a srácok milyen a nem egy PO meccs :lol:
off: majd kiderül, meglássssuk :)

on: egyezik a véleményünk, pontosan ilyeneket nem láthatunk majd a PO-ban :D szerencsére :D

Kérdeznék! Nem vagyok tisztában ezzel most...szóval tegyük fel, hogy a PO-ban a jelenlegi első 4 továbbmegy. Ez esetben ugye Chicago-Miami-Indiana-Boston. Itt ki kivel játszana? Azt tudom, hogy a Bulls-Heat csak a konf. döntőben jöhet össze, de ki kapná a Celticset?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.22. 20:43:13

Off: Tocy nem érdekelne fantasy NBA a PO alatt? Nézz be a fantasy játékok topikba az Online menürész alatt!

on: nézem ezt a Knicks-Hawks meccset, hát megy egy jó adag lötyögés :D
Védekezni kb beállhatna a nézőtérről még 2 ember akkor is így potyognának a kosarak!Nem nekem való meccs :D De nem olyan rossz vannak szép dolgok, meg PO előtt megmutatják a srácok milyen a nem egy PO meccs :lol:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.22. 20:34:22

Este picit megijedtem még a Barca-vereség után, hogy Wade megsérül, és a Heatnél is gáz lesz, de elvileg nem komoly, viszont a PO-ig hátralévő meccseket kihagyja. Nem érdekes már, a keleti első hely elúszott, valszeg a Spurs-OKC is, akkor meg hova hajtsunk. LeBron sem játszott, és Bosh-sal együtt sanszos, hogy ma sem fog.

Közben az Atlanta 5-tel vezet félidőben a Knicks ellen, de Melo már 20-nál tart :shock:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.22. 20:14:26

neobarca írta:Basszus az Ottawa még a végén elkapja a keleti első Rangerst... Beszarás! :D De kár, hogy már nem követem figyelemmel annyira az NHL-t mint régen. Anno magamra húztam az Ottawás mezemet, és úgy néztem a meccseket a tv-ben... :lol: :lol: :lol:
Na mi akkor mindenben szerethetjük egymást, én a hokit annyira nem követem, de ha csapatot kell választani, akkor a NY-i parkőrök :D De látom idén sem fog megtörni az átok és továbbra sem nyer a Rangers Stanley-t 94 óta!
3-2 ha jól látom az állás a Szenátoroknak, azért hajrá Rangers :lol:
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.04.22. 20:13:55

Kiesett a Red Wings sajnos, ismét egy bohócsapattól, csakúgy mint a tavaly a San José
Kép
"And my heart will leave you never."
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.22. 20:03:35

Basszus az Ottawa még a végén elkapja a keleti első Rangerst... Beszarás! :D De kár, hogy már nem követem figyelemmel annyira az NHL-t mint régen. Anno magamra húztam az Ottawás mezemet, és úgy néztem a meccseket a tv-ben... :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.22. 18:37:12

Most figyelj neobarca trrrrr dobpergés, konfetti vakuk minden :D
HAJRÁ NY KNICKS :mrgreen:
Bár mindegy szerintem, mert nem érhetjük be az Atlantát és marad a pályaelőny nélküli 4ik hely, uh visszaszívom :lol:

Mi legutóbb nem mondok ilyet, hogy B csapattal, de erősen tartalékolva Allen-Pietrus-Rondo-KG-PP nélkül illetve egy kemény 4 pontot elérő Bass-szel viszont parádézó Bradleyvel kikaptunk Atlantában 5 ponttal!

Tegnap Nyugaton is úgy alakultak a dolgok, hogy már csak 1 csapa kérdése a PO-ban, illetve a sorrend még változhat, de 7 csapat már bejutott!
És jelenleg 8ik a Jazz !Kikapott a Suns egy fontos ki-ki meccsen még Game írta múltkor valóban ők megérdemelnék, de a Jazz is pll az AS óta otthon 11-2es mérleget tud magáénak!És Hayward pl egy élmény abban a csapatban meg Millsap is meg a mindig mosolygós ööö nem, Big Al :D

Ma 22:30kor felvételről Lakers-OKC és ők lehet a Po-ban is összetalálkoznak, illetve fontos lehet mindkettőnek a meccs!Jó kis derbinek ígérkezik!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.22. 18:26:56

Én ezzel a videóval tüzelem magamat:
http://www.youtube.com/watch?v=q4-Vr9Cv ... r_embedded

Nem valami friss, de szerintem szenzációs. Iszonyatosan jól megcsinálta, aki csinálta... És, hogy Bob is örüljön, a tavalyi Boston elleni söprűvel zárul... :( :lol:

Szerk: Rossz linket szúrtam be először, ez a jó...

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.21. 17:44:27

A Nagy NBA PO várakozás közben megnéztem a Flyers-Penguins NHL PO első körös páros ötödik meccset. Az egész párharc nagyon szórakoztató, sok gól van és szinte pillanatonként változik az állás. A Flyers már vezetett 3-0-ra is, ami az összesítést illeti, aztán a Pengiuns szépített, majd a mostani meccset is nagy nehezen behúzta. Kétszer is hátrányban voltak, de végül 3-2 lett. A Penguins kapusa az utolsó harmadban elképesztő bravúrokat mutatott be.
:)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.21. 16:47:25

A Chicago elleni győzelemmel azért nem lett gyászos az alapszakasz vége, mindenki pihentet stb, de azért mi is ott vagyunk, bár továbbra is azt mondom, hogy a Bulls baromi erős és a Celtics ellen is 60-40% nekünk, semmivel sem több...illetve úgy néz ki, hogy a Knicks ellen kezdünk, hát az sem lesz piskóta, sőt.

Nyugaton lesznek jó meccsek, Lakers-Dallas is kinéz, meg a Clippers-Memphis, kíváncsi leszek nagyon mindkettőre!

KEZDŐDJÖN MÁR! :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.21. 14:22:31

Game90 írta:Amare visszatért, ki is kapott a Knicks a Cavs-től :)
Igen, Amere visszatért és még a sérója is új! :lol: :lol: :lol:
Amúgy meg már nem adtak bele apait, anyait. A céljukat elérték, most már csak pötyögnek, pihentetik a gyerekeket a PO-ra. Melo is csak 28percet játszott a 38-42vel szemben. 8) :lol:

Viszont ki a tököm az a Dan Gadzuric és mit keres nálunk :?: :?: :?: :lol:

PCsabi
aka Game90

2012.04.21. 13:48:03

Amare visszatért, ki is kapott a Knicks a Cavs-től :)

Lakers - Clippers között meg csak 0,5 meccs van!

Wade 39 (!!! :shock: ) éves nőjét nagyon nagyon...
http://www.youtube.com/watch?v=m2lx8-9ka3Q

Heat kispadnál volt egy kis probléma :D :
http://www.youtube.com/watch?v=j253IRqoPZk

Kép

Kép

Love sem normális :D :

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.20. 22:52:04

Ha valakit esetleg érdekelne: mától vasárnapig, azaz Ápr. 20.-22.-ig egy gyors regisztráció után, ingyenes az NBA TV. Aki tervezi, hogy a hétvégén megnéz 1-2 meccset, annak szerintem érdemes regisztrálni. Aki meg már szezon elején regisztrált, az meg jó ha tud róla, hogy most megint tudja használni az accját.

Egy kis NFL:
2 és fél perces beszámoló Meskó magyarországi látogatásáról a patriots.com-ról
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.20. 14:26:57

Ejjj ezek a videók nem kellettek volna :D
Nagyon várom a PO-t és ha az Atlantát kapjuk első körben, lehet jó ómen is (2008-ban is velük kezdtünk és mi lett a vége :lol:)!
Allenhez az én kdevencem:
http://www.youtube.com/watch?v=72L_wmVn-cs
Azt az érzést amikor Allen bevágta a 3ast Noah felett leírhatatlan emlék!Azt hittem soha nem lesz még egy olyan boldog pillanat, aztán Iniesta rá nem sokkal szintén hasonló pillanatot okozott abban az évben :D

És egy KG reklám:
http://www.youtube.com/watch?v=ZoR8ikqY ... BZ8CGK870=

És persze ez :
http://www.youtube.com/watch?v=EJuAtOaJr34

Ennél jobb motivációs, s felpörgető zenés intro még nem volt :D :
http://www.youtube.com/watch?v=iuvtPuzj ... re=related
It's all about 18, I am a Celtic :D

Ma egyébként Rondo-Allen-Pietrus el sem utazott Atlantába!
Sean Williamshez közel vagyunk, hogy leigazoljuk még erősítve a magas állományt!
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.04.20. 14:03:37

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.20. 13:48:27

neobarca írta:
:D :D :D Én is bányában dolgozom, de én vagyok a főnök... :D :D :D Te amúgy, hogy a tökömbe tudsz felkelni, amikor éjszaka még meccseket is szoktál nézni?
Rossz alvó vagyok alapból :D 5-6 órát tudok aludni, meg legutóbb az Atlanta elleni Celtics meccset láttam végig élőben legutoljára, a NY elleninek csak a végére ébredtem fel!
Délutánonként fél óra alvás, meg meccs kezdés előtt is, aztán vége és jöhet 4-5 óra szundi majd munka és így tovább, ez a Po :D Meg a nagy meccsekre felkelek az alapszakaszban is!De általában a nyugati meccsek végére is felszoktam ébredni ha nincs Celtics meccs, én amúgy irigylem azokat, akik sokat tudnak aludni, én csak részegen esek kómába, de mondjuk akkor 10-15 óra intervallum az alvásidőm :D
Ezért is jó keleti csapatnak szurkolni :D , mert fél4re vége van :D Mondjuk a nyugatinál meg elkezdődik fél 5kor is utána meg már le se kell feküdni!

Tegnap a Miami-Bulls már PO hangulatot idézett :D
Kezdte James Jones a keménykedést:
http://www.youtube.com/watch?v=qa-H3uWH-6U
Folytatta a nem éppen nyakkendős style faltot bemutató Wade:
http://www.youtube.com/watch?v=sk58oRmNIdk
És James is adott egy kemény elzárást" :
http://www.youtube.com/watch?v=_nFVDW6oMps
Ez a két csapat szereti egymást :D

Game90 írta:
(Azt veszem észre, hogy egyre hosszabb hsz-eket írok ebbe a topikba, elkapott a Bob-vírus.)
:D
Van McGee vírus meg Bob :lol:

Holnap te vagy a soros a hosszú napi értékelésnek :P És vicces videók bemutatásának :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.04.20. 11:35:22

Ebben a Melo-s képben meg az a poén, hogy ez Melo nappalija, kegyetlen :lol:

Igaz, hogy nem NBA, de érdemes elolvasni:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Balazs/csabi-30

Annak ellenére, hogy kapcsolatunk korlátozódhatna csak az NBA-hez köthető dolgokra, az elmúlt hat és fél évben ajánlottunk egymásnak könyvet, játékot, filmet, zenét, hardvert és aranyérkrémet. Az egyik kakukktojás.

Mondtam, hogy talán még sosem éltem vissza ennyire azzal, hogy itt arról írhatok, amiről akarok. Ma pedig ezekkel a sorokkal akartam boldog 30. születésnapot kívánni az én Csabi barátomnak!

neobarca írta:De sztem ezt igazán csak jövőre fogjuk megtudni... Feltéve ha teljes lesz a kövi szezon...
Miért ne lenne teljes szezon?
Eazzy írta: Mondjuk szerintem én egy hétig csak erről beszélnék, hogy Wade-el játszottam :D
Csak 1 hétig? Én egész életemben erről mesélnék, főleg, ha nyomnék ellene egy ilyen crossover-t :lol: :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=y3X274lz3wY

(Aminek azért valljuk be, elég nagy esélye lenne.)
Bob_Marley írta:Találtam még egyet még régebbi március 26, Torontoban megvolt a 100 pont :
http://www.youtube.com/watch?v=IQlDzPbK ... re=related
Ajándék ingyen Pizza a szurkolóknak, mekkora promo :lol:
Mindenki kapott egy szelet pizzát :D
Azért ha igazán szemetek akartak volna lenni, akkor -19-nél már csak lefuttatják az órát... :lol:
Bob_Marley írta: A tavalyi Po-ra én lehet mert friss az emlék, de az utóbbi évek egyik legjobb PO-ként tekintek!Csupa szoros véres küzdelem, OT-kel meglepetésekkel, upsettel!
Én is így vagyok, de az ideitől még többet várok, Nyugaton az 1. körben simán benne lehet 2 upset.

Houston-t sajnálom, itt a végén zsinórban 6 vereség, viszont innentől inkább Suns, mint Jazz, Nash nagyon megérdemelné, hogy egy ilyen viszonylag gyenge kerettel bejusson a PO-ba.
Bob_Marley írta: Ez te jó ég mekkora élmény lehet ezeknek a NY-i srácoknak:
http://www.youtube.com/watch?v=LngMrZqoBKk

http://vimeo.com/40530470
A semmiből lejön Wade pattogtatni :D Meg is lepődtek a srácok!És óriási szövegek vannak benne, lehet nem is engednek játszani :D

http://espn.go.com/nba/story/_/id/78346 ... ck-surgery
Howardnak ennyi volt a szezon!
Wade videó nagyon komoly :D De azért ingben meg nyakkendőben dobálgatni, felvehetett volna valami kosaras cuccot, mondjuk a többi srác sem volt túlöltözve :D

Komment:
Space Jam moment
:lol:

Magic meg Howard nélkül még az Atlantát sem fogja kiverni az 1. körben. És így az Olimpiára sem megy, marad kb. Chandler, Love, Bosh, esetleg Bynum, de őt nem hiszem, hogy vinnék.

(Azt veszem észre, hogy egyre hosszabb hsz-eket írok ebbe a topikba, elkapott a Bob-vírus.)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.20. 11:16:05

Bob_Marley írta:Ez te jó ég mekkora élmény lehet ezeknek a NY-i srácoknak:

A semmiből lejön Wade pattogtatni :D Meg is lepődtek a srácok!És óriási szövegek vannak benne, lehet nem is engednek játszani :D

Eazzy én ezeket nem tudtam, de jó promo, ha megvan a száz jön a hambi :D
A fórum kosárra bezzeg nem tudta letolni a képét... :D
Mondjuk szerintem én egy hétig csak erről beszélnék, hogy Wade-el játszottam :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.20. 10:40:53

Bob_Marley írta:8:51kor még valakinek reggel van ? :lol:
Mások már bányában dolgoznak, mint én is :P :D
:D :D :D Én is bányában dolgozom, de én vagyok a főnök... :D :D :D Te amúgy, hogy a tökömbe tudsz felkelni, amikor éjszaka még meccseket is szoktál nézni?
Bob_Marley írta:Grat a Knicksnek (ennyi elég is a NY-ról :mrgreen: )
Ez gonosz volt... :D
Bob_Marley írta:De kezünkbe került neobarca nappalijának képe :D
Kép
Igen, igen. Most lebuktam, de nagyon tetszett a kép és szerintem pont jó ott. De a takarítónő mit lazsál? Dolgoznia kéne... :D

Egyébként gondoltam Bob, hogy nem fogsz tudni elmenni az okfejtésem mellett. Részben egyetértek veled, részben meg nem. De sztem ezt igazán csak jövőre fogjuk megtudni... Feltéve ha teljes lesz a kövi szezon...

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.20. 09:41:07

8:51kor még valakinek reggel van ? :lol:
Mások már bányában dolgoznak, mint én is :P :D

Grat a Knicksnek (ennyi elég is a NY-ról :mrgreen: )
De kezünkbe került neobarca nappalijának képe :D
Kép

Milwaukee-Houston szerintem ezzel elszállt!
Rockets-ot iszonyatosan sajnálom, a szezon legfontosabb részében roppantak össze, ráadásul ha ezt március elején csinálják lehetne menni a draft helyekért, így se PO nem lesz se jó pick!Tegnapi mock alapján 14 és 17ik az övék!

Tegnap volt egy Miami-Chicago is, nyert a Heat ezzel megint 1,5 meccsre a Bullstól illetve az OKC ellen ugyanaz a mérleg!
Felmerült, hogy a Utah ellen pl pihentetni fognak, érdekes kérdés, szerintem rámennek azért, hogy azért az OKC ellen meglegyen a mérleg a végén!
És pl nemsokára Celtics-Heat odateszik magukat, nálunk meg elvileg a csoportgyőzelem után Doc nem fogja erőltetni, s KG-k kiülik az alapszakaszt!
Phoenix is nagy W-t ért el, ezzel a Clippers szerintem már nem éri be a Lakerst, s marad ez a 3-4 felállás!

neobarca írta: Viszont akárhogy is vesszük, idén azért sokkal kiegyensúlyozottabb a két konferencia. Már nincs akkora különbség mint korábban volt. A 7. NYK most már nyugaton is bejutó helyen lenne. Korábban sokkal nagyobb volt a szakadék... :)
Tudom én már csak ilyen vagyok :D
De ezzel nem értek egyet! Idén "csak" 66 meccs van, s ráadásul úgy van megcsinálva, hogy többet játszol azonos konferencia csapatokkal!Így fordulhat elő, hogy gyakorlatilag adott napon is folyamatos helycserék vannak, mert egymást verik körbe a nyugatiak!Úgy jön ki a 66 meccs, hogy 48at!!!! játszol saját konferenciával és 18at az ellentétessel!
És vegyük a mostani állást a Wolves teljes összeesésének ismerjük az okait, Portlandet is kiveszem, marad a GSW-Kings-Hornets trió akit "kötelező" megvernie mindenkinek, s ők is ennek örülnek :lol:
Míg keleten Bobcats tudjuk, Wizards dettó (bár ők itt a végén a PO-ért küzdőknek elégé borsot tudtak törni az orruk alá)-Cavs-Toronto-Nets-Pistons mind mind voltak fellángolások, a Cavs ott is volt a PO helyeken is, de nem képviselnek olyan játékerőt!
Szóval Keleten "könnyebb" elérni egy jó mérleget, s miután idén 66 meccs van, nagyobb az esély a mérleg kiegyenlítésnek!Lenne még 16 meccs, ráadásul úgy, hogy ellentétes konferenciával több meccset kellene játszani, azért szerintem maradna a megszokott felállás!De ezt nem tudjuk meg, s most valóban egyenlítettek a mérlegek!

Heti top 10:
http://www.youtube.com/watch?v=BXqDG0GJ ... AAAAAAAEAA

Egyszer jussak ki egy NBA meccsre nekem nem lenne időm telefonon babrálni :D
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wdkBU25_8I

Ez te jó ég mekkora élmény lehet ezeknek a NY-i srácoknak:

Eazzy én ezeket nem tudtam, de jó promo, ha megvan a száz jön a hambi :D

http://espn.go.com/nba/story/_/id/78346 ... ck-surgery
Howardnak ennyi volt a szezon!
Orlandoban :
Kép
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése