USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.20. 08:51:03

Szépjóreggelt mindenkinek! :)
Ahogy nézem, a Knicks már biztos PO-bejutó. :lol: Szinte biztos voltam benne, hogy ez lesz akármennyire is a Philly-nek és a Bucks-nak gyengébb volt a sorsolása. Melo-ák nem engedhetik meg maguknak, hogy ne jussanak tovább... 8)

Viszont kíváncsi leszek, hogy ki fut be a 8. helyen. A Bucks megint kikapott, így nehéz dolguk lesz. Sajnálom őket nagyon, mert megérdemelték volna. De a Philly sezon első felében nyújtott teljesítménye meg fogja menteni őket sztem.

Nyugaton is nagy a tolongás. Meg se tudom jósolni, végül ki ér oda. Nekem a rakéták nagyon szimpatikusak voltak. Remélem valahogy de besétálnak. Báááárrr kevés rá az esély sajnos.

Viszont akárhogy is vesszük, idén azért sokkal kiegyensúlyozottabb a két konferencia. Már nincs akkora különbség mint korábban volt. A 7. NYK mostmár nyugaton is bejutó helyen lenne. Korábban sokkal nagyobb volt a szakadék... :)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.19. 23:08:40

Bob_Marley írta:Találtam még egyet még régebbi március 26, Torontoban megvolt a 100 pont :
http://www.youtube.com/watch?v=IQlDzPbK ... re=related
Ajándék ingyen Pizza a szurkolóknak, mekkora promo :lol:
Mindenki kapott egy szelet pizzát :D
SVG se látott még ilyet :D:
http://www.youtube.com/watch?v=OYBHBC8q ... re=related

Standing ovation egy szelet pizzáért :lol: Erről én nem is hallottam :shock:
Phillyben ugyanez van csak hambival.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.19. 22:58:06

Találtam még egyet még régebbi március 26, Torontoban megvolt a 100 pont :
http://www.youtube.com/watch?v=IQlDzPbK ... re=related
Ajándék ingyen Pizza a szurkolóknak, mekkora promo :lol:
Mindenki kapott egy szelet pizzát :D
SVG se látott még ilyet :D:
http://www.youtube.com/watch?v=OYBHBC8q ... re=related

Standing ovation egy szelet pizzáért :lol: Erről én nem is hallottam :shock:
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.19. 22:50:18

Bob_Marley írta:http://www.youtube.com/watch?v=_vomN6v4XB8
Iggy vicces kedvében volt :D
Pont most akartam linkelni :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.19. 22:16:42

Game90 írta: TNT Playoffs-os promo-ja jól sikerült a LP új számával, win or go home:
http://www.youtube.com/watch?v=Wp73OIoEIVE
Én is már nagyon várom, Keleten Bulls, Heat, az öregecske Celtics, akik azért még bárkit megtudnak verni, a fekete ló Knicks, Nyugaton meg...bármi megtörténhet :)
Én csak erre reagálok, de amúgy iszonyat jó és hasznos dolgokat gyűjtöttél össze, imádunk :lol:

A tavalyi Po-ra én lehet mert friss az emlék, de az utóbbi évek egyik legjobb PO-ként tekintek!Csupa szoros véres küzdelem, OT-kel meglepetésekkel, upsettel!Emlékezzünk csak a Dallas hányszor eljátszotta a sírból visszajövök akár 1 negyed alatt!Vagy ellenük a Blazers, Memphis menetelés, OT-s meccs a Thunder ellen, remek nagydöntő stb stb!
Én az ideire azt mondom rátesznek a srácok még egy lapáttal!Rövidebb alapszakasz a töke ki van már mindenkinek, várja a végét és akkor utána jön a bumm!Nyugaton tényleg OKC esélyes persze, de egyszerűen megtippelhetetlen!Óriási párharcok lesznek, s Keleten is az öregecske :D Celtics a Miami a Bulls a Knicks de én a nagyon szimpatikus Pacerstől is várok nagy meccseket!
Atlanta-Magic sótlan, de valamiért nekem pl rossz előérzetem van a Hawks-szal kapcsolatban akit val. a Celtics kap az első körben!
Horfordról pl ne feledkezzünk meg, s addigra lehet összetákolják!
Szóval Keleten is nagy meccsekre számítok!S pl emlékezzünk tavaly, hogy a Bulls pl hogy szenvedett a Pacers ellen, de Philly se adta olcsón a bőrét!1 szó mint 100 ez a promo megint nagyon lázba hozott!Win or go Home

KEZDŐDJÖN MÁR :D

All bruszt Teambe én Varejaot is odatenném!Nem egy hú de kemény gyerek, de ellenünk utálom, hogy állandóan csíp harap, s összeszed minden hustle playt! :D De Chandler is odaférne, olyan fickó aki szerintem 3 ember melóját is megcsiálna!1 emberes védelme van vele a Knicksnek kicsit eltúlozva!Amit összemelózik fenomenális!
Csak hallkan megjegyzem, hogy pl a Bulls ellen Melo triplája előtt 3 azaz 3 támadót ütött vissza de vagy 3 piros mezes közül!
Az iylen játékosokat imádom! S maga a lista amit összeválogatott Bazska, Tony Allennel, Faried-dal!Impozáns :D

http://www.youtube.com/watch?v=_vomN6v4XB8
Iggy vicces kedvében volt :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.04.19. 18:36:39

kanty írta: West esetet most nézem. Hát elég nagy szerencséje volt, ha Hayward egy kcsit tökösebb lett volna simán lecsapta volna. :P
Delonte West is egy fake gangsta, csak ilyen szerencsétlen Hayward-dal mer szórakozni, nyúlkált volna inkább Al Jefferson fülébe :P

Mavs guard Delonte West was fined $25,000 for his bizarre interaction with the Utah Jazz's Gordon Hayward on Monday.

TNT Playoffs-os promo-ja jól sikerült a LP új számával, win or go home:
http://www.youtube.com/watch?v=Wp73OIoEIVE
Én is már nagyon várom, Keleten Bulls, Heat, az öregecske Celtics, akik azért még bárkit megtudnak verni, a fekete ló Knicks, Nyugaton meg...bármi megtörténhet :)

Ez nem lehetett kellemes:
http://www.youtube.com/watch?v=M7RchweSYLI

George :shock: :
http://www.youtube.com/watch?v=FTs5pvXrezk

Melo megint odatette magát, neki nagyon jót tett, hogy nincsen Lin és Amare. Nets ellen is 33 pont, 7 perc után már 18-nál tartott, mondjuk 8/10-zel kezdett mezőnyből, amit szépen lerontott a meccs végére, 11/21. LBJ a másik, Bosh és Wade nélkül verték a Raptors-t, a srác megint god-mode-ban tolta. És még Pittman is összeszedett 8 pontot, mondjuk 15 perc alatt kipontozódott :D Harden is összehozott 40 pontot, tőle már nagyon vártam egy ilyen meccset, remélem valahogy megtudja őt tartani a Thunder. James Harden became the third bench player ever to tally 40 points and four steals in a single game.

Harden 40 points vs. Suns:
http://www.youtube.com/watch?v=BHyDeckCAbQ

PO meg kezd kialakulni, Kelet már így marad szerintem, Bucks-ot sajnálom, Nyugaton a Mavs már szerintem bent van, de utána 4 csapat harcol 2 helyért, véleményem szerint ilyen mérleggel zárják az alapszakasz utolsó meccseit:
Denver: 2-2
Utah: 3-0
Phoenix: 2-2
Houston: 4-0 (ha a Miami pihentet)
Aztán lehet, hogy nagyon mellé lőttem :)

Bazska:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... ruszt-team

PG: R. Westbrook
Ez az ember egy alien. A liga tele van elsőosztályú zsákolókkal, de amit ő csinál, miután a lábai elhagyják a talajt, az nekem kedvesebb Griffin összes rántásánál. A szíve helyén atomerőmű, az agya helyén vatta, de kevés olyan játékos van, akivel szívesebben mennék egy késeléssel is kecsegtető összejövetelre, mint vele.

SF: L. James
Nem tudom kihagyni. Ritka, hogy egy ennyire tehetséges ember egyben ennyire szorgalmas, és ha a helyzet úgy hozza, brusztolós legyen. A hamarosan 3. MVP-címét is behúzó filantróp a fáradtságot csak pletykákból ismeri. Nemcsak a támadásban lehet rá (legalább három negyeden át) számítani, a védekezésben is egy szörnyeteg, mind az öt pozíciót képes lefogni. Emellett DNS-szinten kódolt labdaszerző és félelmetes érzékkel blokkoló játékos, legyen szó szemtől-szemben, besegítésből vagy hátulról érkező becsületsértésről.

Sports Illustrated:

Which coach would you like to play for the…

MOST?
Doc Rivers, Celtics 22%
Mike D’Antoni, 21%
Gregg Popovich, Spurs 16%
Rick Carlisle, Mavericks 6%
Rick Adelman, T-Wolves 5%

LEAST?
Stan Van Gundy, Magic 22%
Scott Skiles, Bucks 14%

NBA Memes meg tele van Bosh-os képekkel, például :lol: :

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.19. 16:39:58

Nah megvertük a Netset is a hazájukban... :lol:

Meló nagyon pöpec játékot nyújtott megint. Remélem mostmár a közönség is elfogadja, mert mostanában meghal a pályán.

Halkan megjegyezném, hogy mostmár talán csak-csak, esetleg, ha minden összejön, de bejutunk a PO-ba... :oops:

Pedig itt szinte mindenki kiesőnek gondolta... :wink: 8)

Örülök, hogy nem lett igazatok... :P

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.04.19. 15:47:57

visca el barca írta:nah ugyis sok nba magus van itt, toluk kérdezném, melyik a liga legszerencsetlenebb csapata (amelyiket mondjuk nagyon régen alapitották, de nem hogy nagydöntőben nem játszott, hanem PO-ba is alig kerül)
Ha egyet kellene említeni, akkor Los Angeles Clippers. Jelenlegi a legjobb szezonjuk az alapszakaszt illetően és a mostani mezőnyből a 3. legrosszabb a W-L %-uk ( Bobcats az egyik gyengébb, de ők ugye új franchise, a másik a Grizzlies ők már azért 17 szezon, de ott is csak az 5. PO lesz az idei). 42 szezon alatt 8 rájátszás az ideivel együtt ( LAC néven ez az 5.), a rájátszásban a második körig jutottak legtovább.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.19. 15:30:05

visca el barca írta:nah ugyis sok nba magus van itt, toluk kérdezném, melyik a liga legszerencsetlenebb csapata (amelyiket mondjuk nagyon régen alapitották, de nem hogy nagydöntőben nem játszott, hanem PO-ba is alig kerül)
Van 1-2 :D
Golden State, Washington, LA Clippers

Vannak még csapatok akik szintén Április végén nem nagyon vannak parketten Raptors, Bobcats, Timberwolves, Hornets de ezek annyira nem régi franchise-ok!

De ha választani kellene talán Golden State Warriors, akik a lotteryt is rendre beszívják :lol: Viszont abszolút örömkosárlabdát játszanak (idén azért annyira nem Mark Jackson alatt, de a keret adott Nate Robinsonnal meg mondjuk Dorrel Wrighttal a streetballra :D) s tegnap pl úgy álltak fel, hogy 4 rookie volt a kezdőben ha jól számolom :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.19. 15:12:58

nah ugyis sok nba magus van itt, toluk kérdezném, melyik a liga legszerencsetlenebb csapata (amelyiket mondjuk nagyon régen alapitották, de nem hogy nagydöntőben nem játszott, hanem PO-ba is alig kerül)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.19. 14:59:16

Na egész jól néz ki a tabella.:D Maradhatna minden így, a maciknak kéne még feljebb kerülni 1-el (sajnos nem lesz meg, mert a Clippers magára talált) és akkor nyernék a Sport1-es játékon.:D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.19. 13:40:08

Bob_Marley írta:Eazzyvel van olyan a közös hangunk, hogy megengedem magamnak, hogy megjegyezzem csoport elsőségről beszélt a Sixers kapcsán, s midnenkit megcsapkodnak egy vidrával stb stb az öregotthon Celtics meg küzdjön a PO-ért :D
Majdnem :mrgreen:
Jogos.
Azt ugye még korábban montam is, hogy nekünk az elején jól ment, mert LO miatt az öregek rozsdásak voltak, és tudtam, hogy idővel az edzéshiány a fiataloknál sok hibát fog szűlni, az öregeknek ez pedig nem nagy gond, hogy nem edzenek. De azt nem gondoltam volna, hogy gyakorlatilag egy alja csapat leszünk keleten, akik ha nincs az elején a bravúr, akkor simán kukázódnak ki a PO-ból...istentelen balpöcsök vagyunk, ez van. Letargia van, és Collins egyelőre semmit nem tud kezdeni ezzel. Nem lepődnék meg az év végi edző cserén, annak ellenére, hogy nagyon sajnálnám, mert jó edző nagyon, de a srácok nem egyszerű esetek...
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.19. 12:46:13

Bob_Marley írta: Ez meg kantynak a Lakers-Spurs meccsről:
Megtisztelő, h gondolsz rám. :P :D
Mindenkinek van rossz napja, ő is ember. :lol:
West esetet most nézem. Hát elég nagy szerencséje volt, ha Hayward egy kcsit tökösebb lett volna simán lecsapta volna. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.19. 11:24:47

daffy
Madridista

2012.04.19. 09:35:50

köszönöm
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.19. 09:15:35

daffy írta:bob,lenne két kérdésem:
- ez a +- pontosan hogy jön ki?
- a divíziók mennyit számítanak a végén? szóval van kelet és nyugat,ahol a 8-8 legjobb bejut a po-ba. a divízióknak mi szerepük van ilyen téren?
+- úgy jön ki, hogy ha pályán vagy dobtok 2 pontot kapsz +2-t ha kaptok -2t!
Tehát pl tegnap Stiemsma mikor pályán volt 16 ponttal több pontot értünk el mint amennyit kaptunk!
Én nagyon szeretem ezt a statisztikát, mert nagyon jó index szám, hogy megmutassa ki milyen hasznos a csapata számára!Persze ahogy pl múltkor Kalap is írta azt nem mutatja, hogy pl akit fognod kell dob rólad 10et, de a csapatod meg 30at és kijössz +20ra, de azért összességében azért sok mindent elmond a +- statisztika!

Divízió győzelemnek meg az a jelentősége, hogy automatikus kiemelést kap aki megnyeri!Konferenciánként van 3 divízió!A győztesek és a legjobb második kapják meg a PO besorolásnál az első 4 helyet!Persze mérleg alapján külön választva!Viszont nem jár pályaelőnnyel a csoportgyőzelem!Viszont pl a Celticsnek fontos volt, mert így lehet 2 csapat is jobb mérleggel fog végezni az 5-6 helyen, de mégis a Celtics lesz 4ik, mert megnyerte a csoportot!Viszont a pályaelőny az 5iknél lenne, mert jobb a mérlege!Mi esetünkben a nem divízió győzelem 7-8 helyes besorolást ért volna, amivel Bulls-Miami jött volna az első körben, ami annyira nem funky :D
Szóval hangsúlyozom pályaelőnnyel nem jár, viszont a végső helyezésben sokat jelent a divízió győzelem!
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.04.19. 08:41:16

bob,lenne két kérdésem:
- ez a +- pontosan hogy jön ki?
- a divíziók mennyit számítanak a végén? szóval van kelet és nyugat,ahol a 8-8 legjobb bejut a po-ba. a divízióknak mi szerepük van ilyen téren?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.19. 08:05:35

Kicsit visszaolvasgattam, jó nézni mekkora vészmadár voltam még Januárban :D

Eazzyvel van olyan a közös hangunk, hogy megengedem magamnak, hogy megjegyezzem csoport elsőségről beszélt a Sixers kapcsán, s midnenkit megcsapkodnak egy vidrával stb stb az öregotthon Celtics meg küzdjön a PO-ért :D
Majdnem :mrgreen:

Megvan zsinór 5ik évben az Atlanti divízió győzelem a Magic legyőzésével!Allen-Pietrus-Rondo nélkül, csókolom :D

PP 29 pont 5 pattanó, s Rondo hiányában 14 assist :D
Bass is 21 pont, viszont megint Bradley 23 pont!Állandóan "ódákat zengek róla", de hihetetlen kellemes meglepetés!És tipikus példája a sok munkának megvan a gyümölcse!Lassan érik egy Bradley póló :D
KG ezen a meccsen vehette át a Red Auerbach díjat, nem is volt kérdés óriásit játszik idén:
http://www.youtube.com/watch?v=acnphTm0 ... AAAAAAAKAA
Túloldalt Big-Baby 27 ponttal jelentkezett, s remek játékkal, de szerencsére a végén PP megnyerte nekünk a meccset!

Stiemsma blokk:
http://www.youtube.com/watch?v=xhUTAUvmXAQ
A FAL!!!!
És +--ban Greg volt a legjobb +16al!

Érdekes eredmények:
Milwaukee kikapott, ezzel 2,5 meccsre vannak a Sixerstől és mondjuk még játszanak a Phillyvel, de reménytelennek érzem a Bucks helyzetét!Philly-Knicks nyert, Miami is nyert Wade-Bosh-Turiaf nélkül simán!

Nyugaton a thriller folytatódik!Dallas megverte a Rocketset, Denver kikapott a Clipperstől és az OKC is nyert a Phoenix ellen, viszont a Utah ahogy várni lehetett behúzta a Portland elleni meccsét :D

Így úgy állunk, hogy

6.Dallas 35-28
7.Denver 34-28
8.Utah 33-30
----------------------
9.PHX 32-30
10.Houston 32-30

Brutális mi lesz itt a végén!Houstont pár napja még úgy emlegettük, hogy az a csapat akinek többen is fognak szurkolni a PO-ban, mert rendkívül szimpatikus kosárlabdát játszik, de jelen esetben ebből nem lesz PO, 5 vereség zsinórban, ráadásul a riválisok ellen!De a Phoenix és a Utah is nagyot küzd, bármelyik megérdemelné a bejutást!

Ismétlés a tudás anyja :D
Dallas
Apr. 20 Golden State 8:30
Apr. 21 at Chicago 8:00
Apr. 26 at Atlanta 8:00

Houston
Apr. 19 at New Orleans 8:00
Apr. 21 Golden State 8:00
Apr. 22 at Miami 6:00
Apr. 26 New Orleans 8:00

Denver
Apr. 21 at Phoenix 5:30
Apr. 22 Orlando 8:00
Apr. 25 at Oklahoma City 8:00
Apr. 26 at Minnesota 8:00

Utah
Apr. 21 Orlando 10:30
Apr. 24 Phoenix 9:00
Apr. 26 Portland 8:00

Phoenix
Apr. 19 Los Angeles CLIPPERS 10:30
Apr. 21 Denver 5:30
Apr. 24 at Utah 9:00
Apr. 25 San Antonio 10:30

Utah néz ki befutónak!

Who is your MVP????

Ez meg kantynak a Lakers-Spurs meccsről:
Kép
Az idolja kissé szétcsapva néz ki :D
több kép:
http://blogs.thescore.com/tbj/2012/04/1 ... more-37952

Kommentek ütnek :D
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.18. 20:39:24

Game90 írta: Delonte West... :roll: :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=ko1kbwbIJd4
Ezzel lehet Hayward mamájának üzent West :D
-Hey Gordon látod így tettem be anyádnak éjjel :lol:

Én is megnéztem a Knicks-Celticset újat nem tudok írni, nyert a NY grat nekik, amit a második negyedben műveltek az embertelen volt!Novak faulttal együtt 3as, Smithtől minimum 3 db dobás volt a támadó lejártakor, s persze mind be is ment :D

Ma lehet javítani az Orlando ellen, Rondo elvileg jól van, sok mindent túl élt már a töki, de akárhányszor nézi az ember rohadt nagyot esett, a fogvédőt is azonnal kiköpte!
Magic gyenge formában, Howard nélkül,otthon jók vagyunk minden adott, hogy kikapjunk :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.04.18. 20:18:27

Ok, a Nets ellen nem volt Wade, de LBJ azért rendesen odatette magát, valami ilyesmit várnék tőle mindig az utolsó 2 percben, ha szoros a meccs. Amúgy a Heat is elkezdett pihentetni, a Raptors ellen nem lesz Wade mellett Bosh sem.

Meccs után:
http://www.youtube.com/watch?v=oShRkdVq-Rw

"I've got nicks and bruises like everyone else does," James said. "If I'm in uniform I'm ready to play. Not saying that I wouldn't like more rest, (but) this is a season where everyone wants more rest. ... I would love to get one, maybe two games' rest and get ready for the postseason. That would be ideal."

Kép

Kép

Knicks - Celtics-et most néztem meg, mekkora meccs volt :) Celtics hiába játszott jól, egyszerűen nem volt esélyük a NY-i triplaeső ellen, JR + Novak 15/20 tripla, szinte bármit bedobtak. Melo-ról meg idáig is lehetett tudni, hogy top 5-ös scorer. Pad: 55 - 2 :lol: Viszont még mindig nem tudom elképzelni, hogy egy Bulls/Heat ellen hogyan tudnának 2 vagy több meccset nyerni az 1. körben.

Delonte West... :roll: :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=ko1kbwbIJd4

Kobe > Mike Brown:
http://www.youtube.com/watch?v=HSiy83XJoko

Ez mekkora reklám :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=WxBBN3ZnYeU
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.18. 17:55:17

Kép
"Fáj a hátam" :lol: :lol:

Tegnapi meccs... No mind1 :roll:
Spurs kicsit odavert a Lakersnek 8) Ilyen jó pad nincs még 1 a ligában mint amilyen az övék. Blairral amúgy mi a helyzet?
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.18. 15:50:33

Megnéztem a Meskó-s riportműsort. Aki még nem látta, annak nagyon ajánlom. Rendkívül szimpatikus volt és iszonyatosan intelligensnek, profinak tűnt. Nagyon tetszettek azok amiket mondott.

Most jön a Celtics-Knicks magyarul. Bár tegnap láttam már élőben, de muszáj megnézni, nem akarok lemaradni az ordibáló versenyről amit rendezni fognak a stúdióban a 2. negyed alatt.:D:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.18. 13:23:45

neobarca írta:Jólvan Bob, ne szívd mellre! Nyertünk és kész. Jobbak vagyunk ennyi... :lol:
Kár, hogy nem futunk össze PO-ba mert most mi söpörnénk ki titeket... :wink:

(remélem érzed az iróniát a hangomban...) :lol: :lol: :lol:
Kép
Érzem, pont írni akartam még az előzőbe :D

Nyertetek nektek jobban kell, s tényleg kár, hogy nem futunk össze a PO-ban, mert nekünk bebizonyosodott megint, hogy fekszik a Knicks! :P

Amúgy hihetetlen, hogy most kezdenek kiesni az emberek a Celticsben...

James szuperlassítva:
http://www.youtube.com/watch?v=uJDszTA2 ... AAAAAAAFAA
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.18. 13:19:38

Bobbal értek egyet, egy ilyen meccset, ahol beesik minden, a Bobcats is csinálhat, és nyerhet, 1x. Még1x nem :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.18. 13:13:30

Jólvan Bob, ne szívd mellre! Nyertünk és kész. Jobbak vagyunk ennyi... :lol:
Kár, hogy nem futunk össze PO-ba mert most mi söpörnénk ki titeket... :wink:

(remélem érzed az iróniát a hangomban...) :lol: :lol: :lol:

Válasz küldése