Először is annyit szeretnék mondani, hogy elmentek a piácsba ezekkel az avatarokkal.

Már Game miatt is rossz érzés volt feljönni a fórumra, így viszont már kész rémálom.
A Dallassal kapcsolatban én úgy olvastam, hogy Kidd minden képen maradna, azt nyilatkozta, hogy szívesen lenne Deron Williams cseréje. Így, hogy nem jön Howard, nincs is szükségük nagytakarításra, aláír egy minimum közeli szerződést oszt csá. Vagy jobb pénzért 1 évre, második évre meg csapat opcióval és akkor meglátják, hogy jövőre kell-e hely Howardnak. Terry valszeg dobbant, Odom már gyakorlatilag nincs. Az utánuk felszabaduló 20 milla bőven elég D-Will fizetésére.Még azzal együtt is csak 60 millánál járnak, van még minimum egy 10-esük Kidd-re és a többi töltelékre. (Egyébként valaki tudja, hogy mennyi a CAP összege pontosan? Olyat találtam, hogy az előző szezonban $70,307,000 volt a luxusadó határa, de idén az új CBA miatt megváltoztak a dolgok és ezt az új rendszert nem vágom)
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Balazs/keresztelo
A kedvencem:
Így fordulhat elő, hogy a memphisi franchise Grizzlies maradt, noha a városban csak akkor látni grizzlymedvét, ha Hamed Haddadi leveszi a mezét.
Dallas vs Memphis Én a Dallast idén valamiért nem érzem tényezőnek, tudom, hogy PO meg minden, de valahogy idén nagyon erőtlenek. A Memphis viszont ahogy azt már írtam is, nálam titkos favorit. Nem nyújtottak eddig annyira elképesztőt, hogy a nagy esélyesek között tartsák őket számon, viszont szerintem van annyira jó csapat, hogy senki ne legyen egyértelmű esélyes ellenük. Ráadásul a palánk alatti dominanciájuk miatt sok mindenkinek elég rossz match up-ot jelentenek.