Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én most kezdtem el követni, tehát kicsivel tartok előtted. Még nem drukkolok senkinek, de a PO tökéletes, h csapatot válasszak.balinteer írta:Én szívesen elkezdeném nézni az NHL-t,csak valaki kérem írjon róla pár alapinformációt? Kiknek vannak jó szurkolói? Melyik csapatoknak érdemes drukkolni? Hol tudom megnézni a meccseket élőben vagy felvételről akár?
Örülnék,ha valaki felvilágosítanai,mindig is szimpatizáltam az NHL-el,csak sosem voltam vele képben.
Game90 írta: Nálam csak annyi változás van, hogy Knicks 7., 76ers 8., Rockets 7., Nuggets 8.
Nálam csak annyi változás van, hogy Knicks 7., 76ers 8., Rockets 7., Nuggets 8.Kalap1988 írta:Én is írtam Bazskáéknak, jelezve, hogy a Mou-Pep részt meg sem hallottamViszont a sorrend nálam ez:
McGee és Wizards fölény van a videóbanBob_Marley írta: Év bakijai, vicces jelenetei: http://www.youtube.com/watch?v=3G2ikVLT5qM
Igen.Ronaldinho&Barca írta:Nem semmi egy győzelem volt ez a tegnap esti. Utolsó percekben azon gondolkodtam, Gasol hogyan izzadt meg, de az a 2 irgalmatlan nagy hármasa után már valahogy nem gondolkodtam ezen. Bynum, Session, Metta parádésat játszik mostanában, és a kiegészítő emberkék is szépen teljesítenek, jó lesz ez, rájátszásra Kobe is harcra fogható lesz, akkor akár komolyabb céloknak is neki lehet menni.
Én régen nagy fan voltam. Még rendeltem is Ottawás mezt kanadából. Volt is 1-2 jó szezonunk, de az elmúlt években már nem nagyon volt időm és lehetőségem nyomon követni az eseményeket. Hébe hóba rápillantok az oldalukra és ennyi. Legutóbb még majdnem tök utolsók voltak, most meg bent vannak a PO-ban! Meg is lepődtem...messideco írta:Senki sem figyeli az NHL rájátszását?
Én is követem, hellyel-közzel. Tegnap néztem meg a Rangers-Ottawa meccset. Igazi PO hangulat volt, első harmadban kb. több, volt a balhé, mint a játék. A Rangers szerzett vezetést, az Ottawa előbb egyenlített, majd a hosszabbítás második percében fordított is. Jó harcos meccs volt.messideco írta:Senki sem figyeli az NHL rájátszását?
Dehogynem!messideco írta:Senki sem figyeli az NHL rájátszását?
Ezt nem értem pontosan. Van alapszakasz, van rájátszás. Az alapszakaszban minden csapat 82 meccset játszik. Idén csak 66-ot, mert a szezon késve kezdődött. Aztán rájátszás, ahol 4 nyertig vannak a párharcok.Gerard3Piqué írta:Kösz!
Úgy tudtam hogy több meccs van egy szezonba.Vagy rosszul tudom??
Még egy hét.Gerard3Piqué írta:No ezért most hülyének leszek nézve, de mikor is van a PO??
Én is így vagyok vele. NHL-ben nemrég kezdődött a PO, inkább azt nézem most.balinteer írta:Én a PO-ig nem fogok most meccset nézni. Egyszerűen a játékosok már szét vannak esve,a fél roster pihen szinte minden meccsen,maximum egy-egy rájátszásért küzdő csapat meccsét elkapom.
Dallas vs Memphis Én a Dallast idén valamiért nem érzem tényezőnek, tudom, hogy PO meg minden, de valahogy idén nagyon erőtlenek. A Memphis viszont ahogy azt már írtam is, nálam titkos favorit. Nem nyújtottak eddig annyira elképesztőt, hogy a nagy esélyesek között tartsák őket számon, viszont szerintem van annyira jó csapat, hogy senki ne legyen egyértelmű esélyes ellenük. Ráadásul a palánk alatti dominanciájuk miatt sok mindenkinek elég rossz match up-ot jelentenek.Így fordulhat elő, hogy a memphisi franchise Grizzlies maradt, noha a városban csak akkor látni grizzlymedvét, ha Hamed Haddadi leveszi a mezét.