Mayo...

2008-as draft is kemény, Rose, Beasley, OJ.
Bob_Marley írta:Csak hogy Game ne unatkozzon és történjenek már most dolgok.

Na, erről beszéltem
1. Al Jeff-et én sem értem, főleg, hogy 3 éves szerződést kapott. Myles Turner szerintem kezdő lesz, Jefferson meg jöhet a padról.
2. Teletovic szerződése elég jó, egy ilyen triplázó nagyon kellett a Bucks-ba.
3. Parsons szerződése kemény, de ha nem lesz sérült, akkor szerintem jól fog jönni a Grizzlies-nek, egy ilyen játékos azért hiányzott nekik.
4. Ezt az Evan Turner - Blazers házasságot valaki magyarázza meg nekem. Jézusom.
5. Howard - Hawks, nekem kicsit meglepő, de hazatért DH. Bob meg reménykedhet, hogy Horford tényleg összejöhet a Celtics-nek
6. Mit csinál a Magic? Free agent Jeff Green has agreed to a one-year, $15 million deal with the Orlando Magic, league sources tell The Vertical.
7. De ez legalább nagyon korrekt szerződés: Evan Fournier is back in Orlando. The Magic have re-upped him for five years, $85 million.
8. Meglepődnék, ha tartaná a Cavs, a GM (LBJ) már el is búcsúzott tőle. Matthew Dellavedova gets four years and $38 million from the Bucks, though Cleveland can match if it wants.
9. Parsons megszerzése után várható volt, hogy Conley marad. Jó kis csapat lesz Memphis-ben.
10. Dwyane Wade is in contract talks with the Knicks & Bucks and could schedule meetings next week, sources told ESPN.
11. Hassan Whiteside becomes first player to ever go from minimum to maximum salary in one year.
12. Dellavedova average wage ($9.6M) beats combined wages of Jordan (2.5), Magic (2.4), Stockton (2.0) & Malone (2.26) 25 yrs ago.
13. Steph playing in last year of four-year of $44 million contract. Solomon Hill just got $52 million for four years.
14. Evan Turner gets 4-year deal worth $18.75m per season with #TrailBlazers. #NFL QB franchise tag worth $19.953m.
15. By guaranteed money, Timo Mozgov ($64M, LAL) would be NFL's 4th-highest paid player (behind Luck, Manning, Rivers).