USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.03. 14:19:05

PCsabi írta:
neobarca írta:Bob, imáid meghallgatásra találtak... :D
Szerintem még mindig részeg, azért nem írt. Vagy csak másra használja a kezeit... :mrgreen:
Hát kb. :D

ÁÁÁÁÁ, nagyon örülök, szerintem a legjobb elérhető magas került hozzánk. 8) Durant nem hiszem hogy távozik, de ha igen akkor Horforddal is a fedélzeten már van esélyünk rá is.

Voltak itt események, Biyombo, Ryan Anderson stb. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.07.03. 13:53:26

neobarca írta:Bob, imáid meghallgatásra találtak... :D
Szerintem még mindig részeg, azért nem írt. Vagy csak másra használja a kezeit... :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2016.07.03. 09:37:15

Horford -->Celtics! Bob, imáid meghallgatásra találtak... :D

R . Anderson&E. Gordon --> Rockets

C. Lee-->Knicks! Igen igen és igen!!! :) 4év 50milla baráti ár. Olcsóbb mint Gordon akitől nagyon fáztam. Védekezése rendben van. Már csak a padot kéne rendbe rakni.

Wááá nagyon pezseg a piac. Nagyon tetszik idáig. Bőven van meglepetés és még mindig van izgulni való. ;)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.02. 13:44:38

Zolee23 írta:.....l.
Abszolút egyetértek, hogy nem a dobás a lényeg és Dre nagyon sok támadót is szed, míg Ibakától ez pl kevés, pedig neki is kéne szedegetni a patikat, de hozzátartozik, hogy Westbrook megy érte, Ibaka kizárt eddig. Viszont támadóoldalon szerintem képzettebb (nyilván mert régebb óta is van az NBA-ben), védőoldalon meg hasonló benyomást kelt. Mondjuk a posztjuk sokat számít, mert Dre valóban csak a palánk alatt kell dolgozzon. Én is azt mondom, most válik el mi a szitu, én Ibakában a kezdetektől fogva sokat látok, s szurkolok neki, hogy kijöjjön főleg ebben a Magicben, amelyik most talán az egyik legígéretesebb csapat Keleten. Dre szerintem is sokra viheti, De KAT vagy Davis, Cousins szerintem mindig előtte lesz, mert támadóoldalon nagyon sokoldalúak. És akkor még ott van Whiteside, Gobert, Gasol is. :D

Én üdvözítőnek látom Horford és Ibaka szerepét is, s a mai NBA-ben nagy hangsúly van az ilyen stretch négyes féle embereken (Horford cenya mondjuk). Horford pl kiváló passzoló, s pont emiatt lenne szerintem aranybánya a Stevens féle sok elzárásos játékban.

Majd kiderül. :D
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2016.07.02. 12:56:36

Hülyén hangzik, de nem a dobás a lényeg. Howard se tudott sose, mégis a sérüléséig a liga legjobbja volt a posztján. Shaq is analfabéta volt ilyen téren, mégis darált.

Drummond idén 22 évesen 16-ot átlagolt, Ibaka legjobbja 15 volt. Aztán azóta nem hogy előre, de visszafejlődik. Drummondnak büntetőzni kell megtanulnia, és simán a liga legjobb centere lehet.

Persze lehet mondani hogy Ibaka előtt volt Durant, Westbrook, anno Green, de a Magicben nem lesz senki ilyen kaliber, most fog elválni a [auto_cenzúra] a víztől.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.02. 12:39:56

Klasszikus játékot nézve én is jobbnak tartom Dre-t, de ha komolytalanság, akkor ő tényleg az a kategória a 40%-os büntetőzésével....Ezt a mai NBA-ben nagyon büntetik, ráadásul támadóoldalon sincs annyi tudása (egyelőre) mint Ibakának ilyen idős korában. Sikeréhségre, s ambícióra, impactre viszont én is Drummondot mondanám, de pont amiatt, hogy végre kiszabadul Serge, szerintem kijön belőle az állat. Úgy nehéz dominálni, hogy nem kapsz labdát.

Horford meg szerintem jobb védőoldalon mint LMA, de tényleg máshogy látjuk. Szerintem nagyon hasonlóak és direkt megnéztem, statjaik is hasonlóak. Meg ne felejtsük, hogy ha jól rémlik egyszer nem volt csak PO-ban, ez azért sokat jelent Sullyékhoz képest.
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2016.07.02. 12:25:10

Másképp látjuk, nincs ezzel gond.

Horfordal szerintem egyáltalán nem, vagy talán egy kicsivel lesztek előrébb, mint a Sullinger - Olynyk duóval.

Aldridget kategóriával jobb játékosnak tartom, az az ember 25-30 pontot simán eltudna tenni minden este, ha egy kicsit önzőbb, keményebb lenne.

Ibakát meglátjuk, jó fit a Magicbe. Ilyen fizikummal sokkal jobban dominálhatna, ehelyett sokszor néz bambán, meg azt se tudja mit csináljon. Nem tartom sokra, de lehet megtáltosodik.

Az már persze az NBA szégyene, és jól mutatja a színvonalat, hogy ilyen emberek a top magasok.

Drummond 19-20 évesen jobb számokat hozott, és több impactje volt, mint Ibakának szinte bármikor. Sokkal több van abban a gyerekben mint a kongóiban.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.02. 11:36:57

Jó de bakker nem várhatsz örökké arra a tíz játékosra, akik a szupersztár kategória vagy bízni a draftban hogy ott megcsíped. Horford nem a szupersztár kategória, de szerintem egy nagyon jó alapkő egy bajnokcsapatban is akár. Mindent tud, amit kell, elérhető magasok között a legjobbak között van.

Crowder is tökös legény, meg alapból Stevens is, úgyhogy ezek megvannak, de melléjük szerintem nagyon kéne egy Horford szintű magas emberke. Nem tartom rosszabbnak mint LMA-t, aztán tavaly meg utána futott a fél liga. 30 éves, na bumm, egyedül a sérülései aggasztóak, de a játéka magas szintű. Valamit lépnünk kell, Leonard-James-Durant meg ilyenek meg nem mozdíthatóak, de egy Horforddal, Thomasszal már a FA is jobban nézelődnek majd erre jövőre. Én nagyon örülnék Horfordnak. :D

Ibakát meg majd meglátjuk, nekem is elmenne a kedvem attól, hogy ha egész meccsen kapok 8-9 labdát......Vogelnél és főleg Vucevic mellett kiderül mi van benne, szerintem iszonyat sok és alapból ilyen védekező embert, aki ráadásul már triplázik meg van egy középtávolija nagyon nehéz találni. Egyáltalán nem nevezném komolytalannak, Drummond vagy mást is nagyon kedvelek, de akkor ők miért nem komolytalanok? A csávót nem lehet fent hagyni a meccs végén, míg Ibaka mikor sérült volt Durant vagy Westbrook megmutatta, hogy tud ő támadásban is, idénre az hogy kirakták sarok triplázni egy vicc.
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2016.07.02. 10:54:44

Komolytalanok.

Megdobálgatják a 15 pontjukat, de ha szembejön egy komoly ellenfél, sehol nincsenek. Tipikusan olyan játékosok, akikkel bejutsz a playoffba, mész esetleg egy kört, aztán ennyi. Ráadásul nekem ők akarat gyengének is tűnnek. Kiesünk, kiesünk, oké, ez van.

Horford védekezésben hasznosabb, de támadásban Love sokkal jobb, ha megy neki.

Ott van Bostonban az a kertitörpe Thomas gyerek. Na igen, abban ott van a tűz, küzd, megy előre. Sokkal inkább adok egy ilyennek 30 milliót, mint Horfordnak 15-öt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.02. 10:31:36

Zolee23 írta:
PCsabi írta:Mayo... #-o 2008-as draft is kemény, Rose, Beasley, OJ.
Rózsit ne vegyük ide, ő nagyon nagyon jó játékos volt, csak a sérülések közbeszóltak. A másik kettő szimplán fogyatékos.

Kemény ez az FA piac, azért aki ilyen Horford, Ibaka, Turner, Jeff Green kaliberektől várja a megváltást, ott a baj nem kicsi.

Na meg a Conley, Derozan féle arcok 25-30 milliókkal...világ vicce.
Horford miért?
Ibakát se értem, de azt mondom oké, mert hátrébb volt szorulva az OKC-ben, de Horford évek óta stabilan jó játékos és személy szerint ezerszer inkább ő mint Love, pedig a számaik hasonlók.
A másik kettő kiegészítő, most ennyi az áruk, %-ot kell nézni, mert az összegtől rosszul lesz az ember. :D Százalékokban meg egy 15 misis fizetés főleg egy évre az egyáltalán nem vészes.
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2016.07.02. 10:18:51

PCsabi írta:Mayo... #-o 2008-as draft is kemény, Rose, Beasley, OJ.
Rózsit ne vegyük ide, ő nagyon [auto_cenzúra] játékos volt, csak a sérülések közbeszóltak. A másik kettő szimplán fogyatékos.

Kemény ez az FA piac, azért aki ilyen Horford, Ibaka, Turner, Jeff Green kaliberektől várja a megváltást, ott a baj nem kicsi.

Na meg a Conley, Derozan féle arcok 25-30 milliókkal...világ vicce.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.02. 01:32:56

Turnerhez:
2015-16 NBA

375 rebounds, 350 assists, fewer than 200 turnovers..

Evan Turner

That's it.

Ennyit kaptak kb mások is, Hill, Fournier, Green stb. És ezek közül csak FOurniernek volt jobb szezonja. Mozgov bakker a semmire kapott 16-ot. :D

Green egy évre meg szerintem teljesen oké, hármasnak Gordon szerintem fél megoldás, Green meg jöhet padról majd. Nálam a Magic abszolút felülmúlta a várakozásaimat, rohadt jól erősítettek szerintem.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.07.02. 01:25:39

Mayo... #-o 2008-as draft is kemény, Rose, Beasley, OJ.
Bob_Marley írta:Csak hogy Game ne unatkozzon és történjenek már most dolgok. :D
Na, erről beszéltem :D

1. Al Jeff-et én sem értem, főleg, hogy 3 éves szerződést kapott. Myles Turner szerintem kezdő lesz, Jefferson meg jöhet a padról.
2. Teletovic szerződése elég jó, egy ilyen triplázó nagyon kellett a Bucks-ba.
3. Parsons szerződése kemény, de ha nem lesz sérült, akkor szerintem jól fog jönni a Grizzlies-nek, egy ilyen játékos azért hiányzott nekik.
4. Ezt az Evan Turner - Blazers házasságot valaki magyarázza meg nekem. Jézusom.
5. Howard - Hawks, nekem kicsit meglepő, de hazatért DH. Bob meg reménykedhet, hogy Horford tényleg összejöhet a Celtics-nek :D
6. Mit csinál a Magic? Free agent Jeff Green has agreed to a one-year, $15 million deal with the Orlando Magic, league sources tell The Vertical.
7. De ez legalább nagyon korrekt szerződés: Evan Fournier is back in Orlando. The Magic have re-upped him for five years, $85 million.
8. Meglepődnék, ha tartaná a Cavs, a GM (LBJ) már el is búcsúzott tőle. Matthew Dellavedova gets four years and $38 million from the Bucks, though Cleveland can match if it wants.
9. Parsons megszerzése után várható volt, hogy Conley marad. Jó kis csapat lesz Memphis-ben.
10. Dwyane Wade is in contract talks with the Knicks & Bucks and could schedule meetings next week, sources told ESPN.
11. Hassan Whiteside becomes first player to ever go from minimum to maximum salary in one year.
12. Dellavedova average wage ($9.6M) beats combined wages of Jordan (2.5), Magic (2.4), Stockton (2.0) & Malone (2.26) 25 yrs ago.
13. Steph playing in last year of four-year of $44 million contract. Solomon Hill just got $52 million for four years.
14. Evan Turner gets 4-year deal worth $18.75m per season with #TrailBlazers. #NFL QB franchise tag worth $19.953m.
15. By guaranteed money, Timo Mozgov ($64M, LAL) would be NFL's 4th-highest paid player (behind Luck, Manning, Rivers).
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.02. 01:19:49

Turner egyébként baromira alulértékelt, nálunk tökre helyre rakta a játékát és szeretik az afvanced statok is. Dobni nem tud hármast, van ilyen. :D De Stevens tök sok játékot hívott rá és ha megvannak a kedvenc kis területei, ahol megkapja a labdát, akkor biztos kézzel dobálja a középtávolit. Igazi all-around játékos. Szerintem a 4 év 70 millió ilyen árak mellett nem vészes. Nem biztos hogy rosszabbul jártak mint Parsonsszal, aki rohadt sokat sérült.

Howardon meglepődtem, de oké, akkor Horford gyere haza. :D

The Celtics will be flying out to meet with Al Horford tonight, and a league source fully expects that Danny Ainge will be bearing a maximum contract offer.

There had been talk during the season that perhaps the Hawks’ center, who turned 30 last month, wasn’t worth that level of a deal. But the Celts have apparently come around on that, and at four years for a little more than $113 million, he’d easily fit into their salary structure, with ample room left for a premier scorer.

Én iszonyat örülnék neki, már cserehatáridőnél is mondogattam, ilyen intelligens magas rohadt kevés van, s Stevens játékában aranyat érne. Mellé Biyombo és részemről megvagyunk, bajnokcsapat. :lol:
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2016.07.02. 00:48:45

Bob_Marley írta: Teletovic 3év 30 Bucks
Parsons 4/94 Grizzlies
Turner 4/75 Portland
Teletovic hatalmas steal a Buckstól.
Parsons nagyon kellett a grizliknek, így valszeg marad Conley is.
Szerk.: Conley közben hivatalos. 5 év 153 millió, vagyis megkapta a maxot. Jelenlegi csúcstartó szerződés. :D
Turnert pedig még az uj sapka alatt is masszívan túlfizették. Gondolom, ilyen vészmegoldás volt a Blazersnél, ha Parsons nem jönne össze, és hát nem is jött. Ennek ellenére hasznos kis játékos lehet.

Dwight Howard has reached an agreement on a three-year deal worth $70.5M with the Atlanta Hawks

A Blazers ezek szerint Howardról is lemaradt, na mind1. Pedig tetszett volna a Portlandnél ez a Howard-Parsons vonal.
Így viszont érdekes lesz, hol fog kikötni Horford.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.01. 20:49:44

Az egy dolog mit akarnak, de Nate McMillan csapatai eddig mindig 20+ volt a pace listán. Turner még azért fiatal, szerintem padról teljesen jó, habár óriási Myles fan vagyok. :D Szerintem a Pacers erősített eddig a legjobban.

Mayo meg két éve kóvályog a pályán, úgyhogy az nem füves cigi. :D Magát mint embert nem sajnálom ha ennyi esze van, de jó játékosnak tartottam és kár érte, több volt benne.

Kun Zsolt ‏@makamazsom

Azért kevesen gondolták, hogy Mayo végül nagyobb bust lesz 1/3-nál, mint Beasley 1/2-nél.

Teletovic 3év 30 Bucks
Parsons 4/94 Grizzlies
Turner 4/75 Portland
Csak hogy Game ne unatkozzon és történjenek már most dolgok. :D
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2016.07.01. 20:22:46

Mayo-t eltiltották 2 évre, mert megsértette a drug policyt. Vajon mit nyomhatott? Csak annyit lehet tudni, hogy nem dopping. Egy füves cigiért meg nem szoktak ilyen eltiltásokat kiszabni.
PCsabi írta:
Al Jefferson has agreed in principle to a three-year, $30M deal with Indiana, league source tells @TheVertical.
Amúgy ő minek? Padra? Hornetsben is többet vitt, mint hozott, ráadásul abba rendszerbe se illik bele, amit a Pacersnél akarnak majd nyomatni.
PCsabi
aka Game90

2016.07.01. 20:15:06

Cumbee írta:"Brook Lopez + Jeremy Lin = The Brook-Lin Nets"
Na jó... :lol:

Amúgy nekem még szoknom kell ezeket a szerződéseket, hozzá voltam szokva, hogy a legnagyobb sztárok keresnek 17-20 millió között, most meg Ryan Anderson fog 25-öt kapni :D

D.J. Augustin's deal with Orlando is for 4 years, $29 million, sources say. Orlando will pay a combined $18.5 million or so for CJ Watson, Jodie Meeks and Augustin next year.

Al Jefferson has agreed in principle to a three-year, $30M deal with Indiana, league source tells @TheVertical.

Kevin Durant meeting with Warriors is still going on, per source. Been talking with each other for two-plus hours.
Zolee23
Capitá del Barça

2016.07.01. 19:25:31

Bob_Marley írta: Akik idén szabad ügynökök azok között szerintem mindenki. Tavaly Jerebko-Baynes kapott 8 körül, idén szerintem az ilyen 20 perces pademberek sem vihetőek 10 alatt.
Ezt kimondani is szörnyű, hogy ilyen bohócoknak ennyit fizetnek. Lassan elég lesz ha eltudod kapni a labdát, és kapsz évi 10 millát.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.01. 18:28:37

Cumbee írta:
Amúgy kíváncsi leszek, hogy nyár végére hány csillió játékos keres majd többet Currynél. Mozgov pl már kenterbe verte.:D
Akik idén szabad ügynökök azok között szerintem mindenki. Tavaly Jerebko-Baynes kapott 8 körül, idén szerintem az ilyen 20 perces pademberek sem vihetőek 10 alatt.

Igazából a százalék lesz érdekes, mert oké, hogy emelkedik a sapka, de hát a többiek fizetése meg nem, s vicces lesz ahogyan Bazemorok vagy mások a legjobban fizetett emberekké válnak. :D De idővel mindenki belekerül és 30-40 milliós fizetések fognak repkedni.

Ezért örülök, hogy jól sakkoztunk pénzügyileg, nálunk Amir a legjobban fizetett ember 12 millióval és lehet meg se tartjuk. :D

Meg is dőlt, Ish Smith 3/18-ért írt alá, na az viszont parádés kis dolog a Pistonstól.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2016.07.01. 17:34:49

"Brook Lopez + Jeremy Lin = The Brook-Lin Nets" #-o #-o #-o
Messias2 írta:Én csak ennyit fűznék hozzá a mai naphoz:

DeRozan's deal: 5 years, $139 million. LeBron's career: 13 years, $149 million.
Ezeket én is nézegettem, én kapásból Whiteside és Wade fizuját hasonlítottam össze, de Wade azért még vezet. Viszont utána néztem és ez így jól néz ki: Whiteside 2010-ben (6 éve) került a Kingshez, azóta 3,25 milliót keresett az NBA-ben. Most aláírt egy 4 év 98 milliós szerződést, azaz havi szinten keres majd 2,04 milliót. :D

Amúgy kíváncsi leszek, hogy nyár végére hány csillió játékos keres majd többet Currynél. Mozgov pl már kenterbe verte.:D
Messias2
Director del Fútbol

2016.07.01. 15:55:38

Én csak ennyit fűznék hozzá a mai naphoz:

DeRozan's deal: 5 years, $139 million. LeBron's career: 13 years, $149 million.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.01. 15:31:20

Úgyis ezek a szóbeli megegyezések, meg nagy durranást mit vár az ember, nyitva a piac kb 10 órája. :D

Én nagyon remélem hamar letisztul a kép, maradjanak csak csapataikban a Batum, Clarkson, Beal stb vonal, aztán lehet halászni a zavarosban. :D Horford, Biyombo ide aztán puszi. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.07.01. 14:47:06

Mondjuk Hibbert-hez képest Mozgov előrelépés... :mrgreen:

Batum, DeRozan, Whiteside, Drummond, Beal, Clarkson maradt, eddig unalmas a piac :D

Knicks-t én sem látom túl fényesnek, Rose több kárt csinál, mint hasznot, kezdő SG egyelőre nincs, pad egyáltalán nincs, Noah sérülékeny, de ő szerintem jó lesz NY-ban.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.01. 12:38:43

Mondjuk én elég szkeptikus vagyok ezzel a projekttel kapcsolatban. :D Porzingis-Noah oké, Leere sokkal nagyobb szükség van mint Gordonra, mert különben periméteren ki fog védekezni? Plusz sérülésveszélyes legalább három játékos a kezdőben és pad meg ugye nincsen. Ráadásul a lenézett Keleten kit szorítanak ki? Persze nem tudni hol mi változás lesz.
Cavs-Toronto-Boston-Indiana biztosnak tűnik. Többi helyen lehet változás, de Charlottenál hosszabbít Batum, Orlandotól én nagyon sokat várok Ibakával, ott a Pistons, Bucks, Wizards akik fekete lovak és 6-10 között bárhol végezhetnek. Plusz a Miamival mi lesz, Bosh tud játszani, Wade marad stb. Ezek nyitott kérdések, de szerintem a NY ugyanabban a halmazban lesz mint 5-6 másik csapat, hogy 6-12 között bárhol végezhet.
Kiderül majd, én annak örülök a legjobban hogy Jerebko+Amir opciója kitolódott hetedikéig. :D Így van egy rahedli helyünk és két max is befér ha esetleg úgy alakulna.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése