Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát kb.PCsabi írta:Szerintem még mindig részeg, azért nem írt. Vagy csak másra használja a kezeit...neobarca írta:Bob, imáid meghallgatásra találtak...![]()
Szerintem még mindig részeg, azért nem írt. Vagy csak másra használja a kezeit...neobarca írta:Bob, imáid meghallgatásra találtak...![]()
Abszolút egyetértek, hogy nem a dobás a lényeg és Dre nagyon sok támadót is szed, míg Ibakától ez pl kevés, pedig neki is kéne szedegetni a patikat, de hozzátartozik, hogy Westbrook megy érte, Ibaka kizárt eddig. Viszont támadóoldalon szerintem képzettebb (nyilván mert régebb óta is van az NBA-ben), védőoldalon meg hasonló benyomást kelt. Mondjuk a posztjuk sokat számít, mert Dre valóban csak a palánk alatt kell dolgozzon. Én is azt mondom, most válik el mi a szitu, én Ibakában a kezdetektől fogva sokat látok, s szurkolok neki, hogy kijöjjön főleg ebben a Magicben, amelyik most talán az egyik legígéretesebb csapat Keleten. Dre szerintem is sokra viheti, De KAT vagy Davis, Cousins szerintem mindig előtte lesz, mert támadóoldalon nagyon sokoldalúak. És akkor még ott van Whiteside, Gobert, Gasol is.Zolee23 írta:.....l.
Horford miért?Zolee23 írta:Rózsit ne vegyük ide, ő nagyon nagyon jó játékos volt, csak a sérülések közbeszóltak. A másik kettő szimplán fogyatékos.PCsabi írta:Mayo...2008-as draft is kemény, Rose, Beasley, OJ.
Kemény ez az FA piac, azért aki ilyen Horford, Ibaka, Turner, Jeff Green kaliberektől várja a megváltást, ott a baj nem kicsi.
Na meg a Conley, Derozan féle arcok 25-30 milliókkal...világ vicce.
Rózsit ne vegyük ide, ő nagyon [auto_cenzúra] játékos volt, csak a sérülések közbeszóltak. A másik kettő szimplán fogyatékos.PCsabi írta:Mayo...2008-as draft is kemény, Rose, Beasley, OJ.
Na, erről beszéltemBob_Marley írta:Csak hogy Game ne unatkozzon és történjenek már most dolgok.
Teletovic hatalmas steal a Buckstól.Bob_Marley írta: Teletovic 3év 30 Bucks
Parsons 4/94 Grizzlies
Turner 4/75 Portland
Amúgy ő minek? Padra? Hornetsben is többet vitt, mint hozott, ráadásul abba rendszerbe se illik bele, amit a Pacersnél akarnak majd nyomatni.PCsabi írta:
Al Jefferson has agreed in principle to a three-year, $30M deal with Indiana, league source tells @TheVertical.
Na jó...Cumbee írta:"Brook Lopez + Jeremy Lin = The Brook-Lin Nets"
Ezt kimondani is szörnyű, hogy ilyen bohócoknak ennyit fizetnek. Lassan elég lesz ha eltudod kapni a labdát, és kapsz évi 10 millát.Bob_Marley írta: Akik idén szabad ügynökök azok között szerintem mindenki. Tavaly Jerebko-Baynes kapott 8 körül, idén szerintem az ilyen 20 perces pademberek sem vihetőek 10 alatt.
Akik idén szabad ügynökök azok között szerintem mindenki. Tavaly Jerebko-Baynes kapott 8 körül, idén szerintem az ilyen 20 perces pademberek sem vihetőek 10 alatt.Cumbee írta:
Amúgy kíváncsi leszek, hogy nyár végére hány csillió játékos keres majd többet Currynél. Mozgov pl már kenterbe verte.
Ezeket én is nézegettem, én kapásból Whiteside és Wade fizuját hasonlítottam össze, de Wade azért még vezet. Viszont utána néztem és ez így jól néz ki: Whiteside 2010-ben (6 éve) került a Kingshez, azóta 3,25 milliót keresett az NBA-ben. Most aláírt egy 4 év 98 milliós szerződést, azaz havi szinten keres majd 2,04 milliót.Messias2 írta:Én csak ennyit fűznék hozzá a mai naphoz:
DeRozan's deal: 5 years, $139 million. LeBron's career: 13 years, $149 million.