Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mondjuk akkor ennyi erővel azt is lehet mondani, hogy spanyol ráfejelt az olasz combjára.Bob_Marley írta:
Szerintem itt is látszik, hogy ránéz és figyeli majd térdből kitolja:
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CSJjaN5UAAEXQEp.mp4
Ezt én is nagyon remélem,de sajna nem ismétlődik meg a tavalyi meglepi dömping az elődöntőben.kanty írta: A férfiaknál most jönnek az elődöntők, remélem, hogy Cilic-Wawrinka döntő lesz.
Powell azért néhány érmet még összeszedhetett volna pályafutása alatt, ha kicsit fejben erősebb.visca el barca írta:jó, de ez mondjuk amióta atlétika van így megy. egy powellnek sztem tök mindegy h 4. vagy 9., ugyanúgy nem ér "semmit". gay dettó ugyanez.kanty írta:Powell, aki gyorsaságához, tehetségéhez képest eléggé eredménytelen. Most is figyeltem, hogy amikor látta, hogy mennek el mellette egyszerűen begörcsölt és kiengedett
jó, de ez mondjuk amióta atlétika van így megy. egy powellnek sztem tök mindegy h 4. vagy 9., ugyanúgy nem ér "semmit". gay dettó ugyanez.kanty írta:Powell, aki gyorsaságához, tehetségéhez képest eléggé eredménytelen. Most is figyeltem, hogy amikor látta, hogy mennek el mellette egyszerűen begörcsölt és kiengedett