Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
rubio-harden-deng-boozer-gortatGame90 írta: Tényleg, ha a nagy sztárokat (Wade, James, Kobe, Howard, CP3, Durant, Rose stb.) nem választhatod, akkor hogy nézne ki a kezdő ötösöd?Én még gondolkozok, aztán majd délután beírom.
Kegyetlen ez a Beasleyvisca el barca írta:http://www.2perc.hu/wp-content/uploads/ ... 39aa09.gif
Elég jól nyomja eddig. Lendületet visz a játékba, betör és a dobásai is elég tűrhető százalékban beesnek. Remélhetőleg ez így is marad vagy ennél még jobb lesz.Sanama írta:Ezt akartam írni én is. Tegnap is 20pont 11assist. Az előző meccsen is valami 17pont meg 9 assist azt hiszem.Ronaldinho&Barca írta:Egészen más lett ez a Lakers így Sessionnal, komolyan kell velünk így számolni a rájátszásban, nagyon jó húzás volt a srác, hogy Gasol ügye rendeződött, ő is megtáltosodott, Bynum pedig elképesztő mikre képes.
Bynum egy állat, nem tudok mást mondani rá, hihetetlen
Legnagyobb az volt,mikor Jack Nicholson odahívta/vagy odament Sessions-t és elkezdett vele beszélgetni a pályán
Ezt akartam írni én is. Tegnap is 20pont 11assist. Az előző meccsen is valami 17pont meg 9 assist azt hiszem.Ronaldinho&Barca írta:Egészen más lett ez a Lakers így Sessionnal, komolyan kell velünk így számolni a rájátszásban, nagyon jó húzás volt a srác, hogy Gasol ügye rendeződött, ő is megtáltosodott, Bynum pedig elképesztő mikre képes.
Westbrook tényleg idióta, de tegnap azért elég jól ment neki, például 2. TO-ban 9 pont.Eazzy írta:Ez a Westbrook még mindig egy idióta. Ott megy mellette DURANT, és nem, beviszi három ember közé...oké, bedobta kétszer is, de ha kihagyja, akkor kb a meccs megy el rajta, és mégiscsak DURANT volt mellette...még szerencse, hogy az igazán fontos clutch szitukban azért még Kevin kapja a lasztit...