Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gyakorlatilag leegyszerűsítve ahogy írtad igen!Bob_Marley írta:
Azt jelenti, hogy a klub ha kifizeti a szerződéséből hátralévő összeget, akkor waive-lheti a játékost, magyarul kiteheti a rosterből!És onnantól kezdve a játékos teljesen új koncepciójú szerződést köthet máshol, mert az előző megszűnt!Ezt közös megegyezéssel lehet elintézni!
De maga a kivásárlás mit jelent? Kifizették a szerződés lejártáig járó fizut, és mondták neki, hogy szevasz?Bob_Marley írta:Hosuton kivásárolta, megnéztem idén március 23ig van lehetőség kivásárolni, s szabadon igazolható játékos lesz!
Fisher neve felmerült a Miaminál
Alex Kennedy @AlexKennedyNBA
The Sacramento Kings have officially waived J.J. Hickson, according to press release.
Őt én nagyon szeretem és még csak 23 éves, benne azért van potenciál, s tavaly milyen jó volt a Cavsben!
Egy Lakers ellenit: http://www.youtube.com/watch?v=iw3kxTxt9ogEazzy írta:Nem tudom melyik két meccset töltötted le, de érdemes megnézned a 2001-es NBA nagydöntő első meccsét, illetve van még egy rakat persze, de ugyanebben az évben a Raptors elleni párharcot nagyon érdemes végig csekkolni, a hetedik meccsen pár mp-vel a vége előtt egy kimaradt Carter kosár döntött a továbbjutásról!
Nem tudom melyik két meccset töltötted le, de érdemes megnézned a 2001-es NBA nagydöntő első meccsét, illetve van még egy rakat persze, de ugyanebben az évben a Raptors elleni párharcot nagyon érdemes végig csekkolni, a hetedik meccsen pár mp-vel a vége előtt egy kimaradt Carter kosár döntött a továbbjutásról!MessiFan írta:Addition again we talk about the practice, not the game, not the game, not the game. We are talking about the "practice". NOT THE GAMEEazzy írta: Ezzel az egyetlen gond, hogy AI minden mozdulata totálisan ösztönből jön, mégis mit tanulna ő holmi edzéseken? Hagyjuk már![]()
![]()
Kár hogy lemaradtam erről az emberről és csak felvételeket nézhetek. 1-2 teljes meccsét letöltöttem és megnéztem, de annyi.
Egyébként ha már Iverson akkor mi a helyzet vele? Besiktasnál van még?
Én úgy tudom, hogy csak a szurkolók körében volt ekkora őrület, a csapatnál sosem terveztek vele hosszú távon. Az idényt végig nyomhatta, mert rohadt nagy marketing értéke volt, de várható volt, hogy ha egy Manning kaliberű irányító meg tudnak szerezni, akkor nem sokat fognak gondolkodni a dolgon.Eazzy írta:Ezzel az egyetlen gond, hogy AI minden mozdulata totálisan ösztönből jön, mégis mit tanulna ő holmi edzéseken? Hagyjuk márMessiFan írta:Ezt meg Eazzy-nek![]()
Más:
Csodálom, hogy egy elejtett komment érkezett összesen arra, hogy PM Denverben kötött ki. Ekkora Tebow hipe után nem kicsit szenzáció a dolog. Meg úgy általában, hogy ott kötött ki Manning.
Akkora NBA láz van, lassan kicsit az NFL-es arcok is jöhetnének
Addition again we talk about the practice, not the game, not the game, not the game. We are talking about the "practice". NOT THE GAMEEazzy írta: Ezzel az egyetlen gond, hogy AI minden mozdulata totálisan ösztönből jön, mégis mit tanulna ő holmi edzéseken? Hagyjuk már![]()
LBJ se piskóta:Bob_Marley írta:Pár esés ami eszembe jutott összeszedtem![]()
Ezzel az egyetlen gond, hogy AI minden mozdulata totálisan ösztönből jön, mégis mit tanulna ő holmi edzéseken? Hagyjuk márMessiFan írta:Ezt meg Eazzy-nek
Ez meg baromi jó
Ezzel a témával kapcsolatban ide most írok utoljára.Kalap1988 írta: Bocs, azóta nem neteztem, felsővezeték szakadás volt, az több óra, így nem indultam el.A jövő hét viszont oké, remélem leszünk sokan.
Sanama írta:Griffin eséséről dobjatok már egy linket légyszi
Amúgy tényleg nagyon viccesek ezek a túlélő csomagok, amiket zabálnak meccsek közben.Bob_Marley írta: Griffin:
http://www.youtube.com/watch?v=qPZTyucT ... AAAAAAABAA
Ezen a kommenten besírtam:Bob_Marley írta:http://www.youtube.com/watch?v=3IgC4j51ULM
Azért egy senki, mert semmibe veszi a csapattársait, nagyképű, önző majom, akit semmi más nem érdekel, csak a saját címei. Ez számomra undorító ( ilyen mértékben ). Nyilván az NBA-játékosok nagy része saját magáért játszik, de össze sem tudom hasonlítani pl LeBron, Wade, Durant, Allen-nel...rengeteg ilyen dolga van Bryantnek, nyilván nem csak ez a meccs mondatja ezt velem, mindig is ilyen volt. És ezért utálom őt is meg a Lakerst is...kanty írta:Ez ilyen stílusú megfogalmazást sohasem értettem. Azért egy senki a Te szemedben Bryant, mert rosszul játszik, önző és ezért szánalmas ember? Nekem kicsit erős.Tocy írta:Na az ilyenek miatt egy hatalmas 0 nálam Bryant. Miért kell 20-at rádobni, mikor rohadtul nem megy, és két csapattársam is jó formában, biztos kézzel dob? Miért nem adom nekik a labdát, és miért nem fogadom el, hogy 1x az életben nem rólam szól egy este? Rászúrok 6 triplát is, miközben 1 megy be...szánalmas egy ember.
Amúgy nem védem Kobe-t, sokszor ő húz ki a bajból, de van arra is példa, h rajta megy el egy-egy meccs. S ami a legnagyobb gond szerintem, nincs aki rászóljon, aki az asztalra csapjon.
Ez ilyen stílusú megfogalmazást sohasem értettem. Azért egy senki a Te szemedben Bryant, mert rosszul játszik, önző és ezért szánalmas ember? Nekem kicsit erős.Tocy írta:Na az ilyenek miatt egy hatalmas 0 nálam Bryant. Miért kell 20-at rádobni, mikor rohadtul nem megy, és két csapattársam is jó formában, biztos kézzel dob? Miért nem adom nekik a labdát, és miért nem fogadom el, hogy 1x az életben nem rólam szól egy este? Rászúrok 6 triplát is, miközben 1 megy be...szánalmas egy ember.