Hazai és nemzetközi kézilabda
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
TIpikus magyar vereség.
óriási rövidzárlat a meccs elején, nem tudom mire várt a kapuscseréval Lali, rég váltani kellett volna. Miklernek pacsi, lehet hogy az utolsót benézte, a korábbi védéseivel ő teremtette meg a lehetőséget,hogy egyáltalán ilyen helyzetbe kerüljünk. Sajnos egy kis plusz hiányzik a csapatból, ezért nem tudtunk ma élni a kínálkozó lehetőségekkel, mert volt jó néhány!!! de egyszerűen labdaszerzés után volt 5-6 olyan alkalom,hogy rohantunk, aztán lövésig se jutottunk el,mert elléptük, elpasszoltunk,belementünk. Ez ezen a szinten luxus.
Landin kemény,volt írtam is a meccs előtt, hogy tőle tartok leginkább, be is jött.
óriási rövidzárlat a meccs elején, nem tudom mire várt a kapuscseréval Lali, rég váltani kellett volna. Miklernek pacsi, lehet hogy az utolsót benézte, a korábbi védéseivel ő teremtette meg a lehetőséget,hogy egyáltalán ilyen helyzetbe kerüljünk. Sajnos egy kis plusz hiányzik a csapatból, ezért nem tudtunk ma élni a kínálkozó lehetőségekkel, mert volt jó néhány!!! de egyszerűen labdaszerzés után volt 5-6 olyan alkalom,hogy rohantunk, aztán lövésig se jutottunk el,mert elléptük, elpasszoltunk,belementünk. Ez ezen a szinten luxus.
Landin kemény,volt írtam is a meccs előtt, hogy tőle tartok leginkább, be is jött.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Én szerintem le a kalappal a csapat előtt!
Sajnos ennyivel jobbak a dánok,nincs mit tenni. Az elején nagyon bealudtunk.
Azon gondolkodtam hogy megérte volna egy embert a Lindbergre állítani,mert kb ő vert meg minket. a 2 es védőnk rendre elcsúszott a jobbátlövőjük meg annyira impotens volt hogy fantasztikus....na de mindegy.
Az meg a mi szerencsénk,hogy a dán kapus élete legjobbját hozza és 20 perc után 67 % áll...
-3 nál volt egy szituáció mikor hibáztak a dánok....lassú kontra,Harsányi ziccert hibázott...ott elment
Az a bántó hogy Hansent meg megfogtuk...na mindegy,én büszke vagyok a csapatra! Szép volt !
Sajnos ennyivel jobbak a dánok,nincs mit tenni. Az elején nagyon bealudtunk.
Azon gondolkodtam hogy megérte volna egy embert a Lindbergre állítani,mert kb ő vert meg minket. a 2 es védőnk rendre elcsúszott a jobbátlövőjük meg annyira impotens volt hogy fantasztikus....na de mindegy.
Az meg a mi szerencsénk,hogy a dán kapus élete legjobbját hozza és 20 perc után 67 % áll...
-3 nál volt egy szituáció mikor hibáztak a dánok....lassú kontra,Harsányi ziccert hibázott...ott elment

Az a bántó hogy Hansent meg megfogtuk...na mindegy,én büszke vagyok a csapatra! Szép volt !
Abi & Tito
- Castiel
- Capitá del Barça
Azért illik megjegyezni, h kézilabdában, a kapusok hatékonysága nagyban a védekezéstől is függ. Sokkal jobban 1másra vannak utalva, mint más labdajátéknál. Amúgy nem értem hogy miért kell 1 félidőt várni ahhoz h így tudjunk kézilabdázni?
Zubai megint jól leszerepelt. de igazából senki nam hozta a tőle elvárhatót. Az1 fi-ben legalábbis. Ez alól NL kivétel. Amíg pályán volt, potenciális veszély volt a Dánok kapujára.
A Dán kapust meg naggyá tettük. Magas kapus a lába alá kellett volna lövöldözni. De ilyen lövéseket! Nem is kellett semmit csinálnia, egy helyben megállt, mi meg telibe szórtuk. Mocsai mester hogy nem tudta észrevenni Lindberget? 7.gólja után is ugyanúgy megtudták játszani húzásból, ő meg ugyanúgy bement, s beverte. nem kellett volna I.Gerit kicsit lejjebb tolni? Inkább a jobblövő, mint a szél. Az meg hogy nem h csak szerencsénk nem volt, de balszerencsénk dögivel akadt. Ami a Dánoknál, Tatairól is befele pattant, nálunk minden kifelé.
Mindegy azért emelt fővel hagyjuk abba a vb-t.
Szép volt így is.

Zubai megint jól leszerepelt. de igazából senki nam hozta a tőle elvárhatót. Az1 fi-ben legalábbis. Ez alól NL kivétel. Amíg pályán volt, potenciális veszély volt a Dánok kapujára.
A Dán kapust meg naggyá tettük. Magas kapus a lába alá kellett volna lövöldözni. De ilyen lövéseket! Nem is kellett semmit csinálnia, egy helyben megállt, mi meg telibe szórtuk. Mocsai mester hogy nem tudta észrevenni Lindberget? 7.gólja után is ugyanúgy megtudták játszani húzásból, ő meg ugyanúgy bement, s beverte. nem kellett volna I.Gerit kicsit lejjebb tolni? Inkább a jobblövő, mint a szél. Az meg hogy nem h csak szerencsénk nem volt, de balszerencsénk dögivel akadt. Ami a Dánoknál, Tatairól is befele pattant, nálunk minden kifelé.
Mindegy azért emelt fővel hagyjuk abba a vb-t.
Szép volt így is.

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- MatyiG
- Adminisztrátor
Fú de ideges voltam...
Igazam lett, hogy első tíz percben elmennek öttel...
Viszont amit a második félidőben csináltunk az dicsérendő!
Itt a végén csak egy kis szerencse kellett volna, és hosszabbítás...
Mondjuk azt nem értem, hogy onnan 0 szögből hogy kaptunk gólt, ha azt kivédi Mikler és belőjük...
Na mindegy!
Hajrá Magyarok!

Igazam lett, hogy első tíz percben elmennek öttel...
Viszont amit a második félidőben csináltunk az dicsérendő!
Itt a végén csak egy kis szerencse kellett volna, és hosszabbítás...
Mondjuk azt nem értem, hogy onnan 0 szögből hogy kaptunk gólt, ha azt kivédi Mikler és belőjük...
Na mindegy!
Hajrá Magyarok!
- vargaakos
- Capitá del Barça
Nullszögből ismét gólt kapunk a szélről. Ha jól számoltam a két szélső 17 gólt lőtt, ez rengeteg. Nem akarom a kapusokra hárítani a felelősséget, de szinte semmit sem védtek szélről. Igaz ha nincs Mikler bravúr Hansen lövésénél 1 perccel hamarabb vége. Azért így sokkal jobb volt kikapni, mint 5-10 góllal. Szép volt a feltámadás, szerintem nem a dánok nyernek a torna végén.

na jóvan... szánalmas volt ez a gól a végén...
ne vicceljünk már, hogy passzívnál egy szögletet nem tudunk kivédekezni...
első 7-8 perc komédia volt és ezek a hibák itt a végén...
viszont ezért a felállásért, hogy visszajöttek a meccsbe nagy grat nekik.

ne vicceljünk már, hogy passzívnál egy szögletet nem tudunk kivédekezni...
első 7-8 perc komédia volt és ezek a hibák itt a végén...
viszont ezért a felállásért, hogy visszajöttek a meccsbe nagy grat nekik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2013.01.23. 22:13:48-kor.
madridista
- neobarca
- Director del Fútbol
Egyszerűen az ág is húzza a csapatot. Semmi szerencsénk nincs. +ban a dánok kapusa... 

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
nem is tudom hány lehetőség volt a -2re is...Game90 írta:Már csak -3...
most meg már -5... hihetetlen...
lazán meglehetne...
madridista
-
- aka Game90
Már csak -3...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- vargaakos
- Capitá del Barça
Persze tudtuk mi ezt, ha visszább olvasol írtuk is többen az esélyeket. De azért csak reménykedik az ember, hátha jól kezdünk és tudunk végig 3-4 gólon belül maradni. Hát ez hamar eldőlt, hogy nem fog működni. Pedig az elején a dánok átlövőstatisztikája is valami förtelmes volt 1/7 talán. De a mienk is 2/9 (Nagy Laci). Ők találtak rá más módot, hogy gólokat szerezzenek, mi nem.Primitive írta:Nem szeretnék ünneprontó lenni, de ez szerintem már a sorsolás után elúszott.vargaakos írta:Hát ez nem kezdődik valami jól... Támadásokat a két bal átlövőnk 80%-ban elrontotta. Nagyon hamar kellene egy feltámadás, mert már az elején elúszik...
12 perc után 7-2 oda.Ezzel a dán együttessel nem sok csapat veszi fel a versenyt. Szerintem Ők fogják megnyerni a tornát.
Harcolni kell, hogy legalább alázás ne legyen.
Szerk: Na pont így kellett volna kezdenünk az első félidőt. Már csak a kapusoknak kellene felnőni és visszajönne az a pár % esély. 7/7 a jobbszélsőjük, nem igaz hogy nem lehet belőle egy kicsit felkészülni.
Az arab kommentátor nekünk szurkol!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vargaakos 2013.01.23. 21:49:23-kor.

- Primitive
- Entrenador del Barça
Nem szeretnék ünneprontó lenni, de ez szerintem már a sorsolás után elúszott.vargaakos írta:Hát ez nem kezdődik valami jól... Támadásokat a két bal átlövőnk 80%-ban elrontotta. Nagyon hamar kellene egy feltámadás, mert már az elején elúszik...
12 perc után 7-2 oda.

Harcolni kell, hogy legalább alázás ne legyen.

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- visca el barca
- Presidente del Barça
akkora alázás lesz, hogy én most kapcsoltam el 11-5-nél.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- vargaakos
- Capitá del Barça
Hát ez nem kezdődik valami jól... Támadásokat a két bal átlövőnk 80%-ban elrontotta. Nagyon hamar kellene egy feltámadás, mert már az elején elúszik...
12 perc után 7-2 oda.
Szerk: Továbbra sincs javulás. Ezt innen nem fogjuk megnyerni, ahhoz több kellene, mint csoda. A bal szárnyunk 0. Védekezés nagyon gyenge, így nem is lehet. Illyés nagyon hiányzik, neki is sok rossz meccse volt, de legalább lenne egy plusz opció. Ez van, nem rossz ez a legjobb 8 eredmény.
12 perc után 7-2 oda.
Szerk: Továbbra sincs javulás. Ezt innen nem fogjuk megnyerni, ahhoz több kellene, mint csoda. A bal szárnyunk 0. Védekezés nagyon gyenge, így nem is lehet. Illyés nagyon hiányzik, neki is sok rossz meccse volt, de legalább lenne egy plusz opció. Ez van, nem rossz ez a legjobb 8 eredmény.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vargaakos 2013.01.23. 21:24:53-kor.

csak úgy ritkán játszunk.neobarca írta:Ha úgy játszunk, ahogy az előző meccsen, nem lesz itt gond. Azután a meccs után még a kommentátorok sem tudtak rosszat mondani. Külön pikantériája számomra a meccsnek, hogy a volt barátnőm dán, így már csak azért is nyernünk kell!Initom írta:sanszos hogy ma véget ér a szereplés,de azért drukkolokÚjabb fricska lenne...
az ott mutatott védekezés a Dánok ellen kb 20-25 kapott gólt eredményezne.
Aminél még többet is kell dobni ugye....
A kapusteljesítmény nagyon fontos lesz! Mind Christiansen és Hanssen nagy lövő így nem csak a gyors indításokra,beállósra apellálhatnak hanem az átlövőik is kiválóak.
Viszont nekünk meg van egy Nagy Lacink

Az ő hiányát kell orvosolni a védelemben,ha épp pihen,valamint támadásban is fel kellene nőni hozzá,ha valamit el szeretnénk érni...
A dán védők közel sem olyan nagyok mint a lengyelek, így a gyorsléptű támadóinkról a hangsúly kicsit jobban áthelyeződhet Zubaira.
Valamint kulcsfontosságú lesz,ki mennyit hibázik. A gyors indításainkba minimális hiba csúszhat,és az ellenfélnek minél kevesebbet szabad engedni,mert az elvesztett labdáinkból ,simán megvernek minket.
Az első félidőben nem szabad hagyni,hogy meglógjanak!!
Más...csak én nekem hiányzik Fazekas ?

na de ...ma este ZÚGJON A RIA-RIA-HUNGÁRIA

Abi & Tito
- neobarca
- Director del Fútbol
Ha úgy játszunk, ahogy az előző meccsen, nem lesz itt gond. Azután a meccs után még a kommentátorok sem tudtak rosszat mondani. Külön pikantériája számomra a meccsnek, hogy a volt barátnőm dán, így már csak azért is nyernünk kell!Initom írta:sanszos hogy ma véget ér a szereplés,de azért drukkolok

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
sanszos hogy ma véget ér a szereplés,de azért drukkolok 
off:
több helyen is kérdeztem (olimpia topicba is) hogy hol tudom vissza nézni az olimpiás meccseket? pl az izland ellenit? nem jut eszembe az oldal neve.

off:
több helyen is kérdeztem (olimpia topicba is) hogy hol tudom vissza nézni az olimpiás meccseket? pl az izland ellenit? nem jut eszembe az oldal neve.
Abi & Tito
- csababarca
döntőben nem találkozhatnak, max elődöntőt vívhatnak.FtcSikiHun írta:
nagyon minimális. Én dán-horvát döntőt várok, ők ketten vannak a legjobb formában.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
nagyon minimális. Én dán-horvát döntőt várok, ők ketten vannak a legjobb formában.zola8787 írta:%-os arányba mennyi esélyünk van a dánok ellen? Szoktam nézni kézit, de sose tudom, hogy kik a királyok(izland, dán, svéd, nekem olyan egyformák
)
és attól félek, hogy az lesz mint a horvátok ellen. beszarunk és nem vagyunk képesek játszani.
a Nagy Laci-Hansen páros egymással szemben nagyon durva lesz.
de azért remélem, hogy hatalmas akarattal egy izlandi csodát..hátha

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Nagyon nehéz meccs vár a fiúkra. Ahogy már többen írták hogy mi képesek
vagyunk arra hogy gyerekes hibákat elkövessünk vagy már 10 perc után eldőljön egy meccs. Sajnos nem a mi javunkra...
Az lehet az esélyünk ha a Dánok tempójában játsszunk, nem követünk el
hibákat és több inditás gól lesz. Persze-persze klasszisokkal jobbak a
Dánok nálunk de meg lehet csinálni. És jó lenne azt a védekezést hozni amivel megfogtuk a Lengyeleket a második félidő elején. De ha olyanok
játszanak náluk mint Hansen,Spellerberg nagyon nehéz lesz.
A torna meglepetése nálunk egyelőre Szöllősi Szabolcs aki elképesztően
használja ki a helyzeteit.És Tatai aki hozza azt a szintet ami várható tőle
tehát a kiscsapatok ellen jól véd de megleht hogy egyet-kettőt fogna valami
nagy hal ellen.
Szintén meglepő volt számomra a Brazilok szereplése nem kellet volna sok hogy megfogják a ruszkikat.
vagyunk arra hogy gyerekes hibákat elkövessünk vagy már 10 perc után eldőljön egy meccs. Sajnos nem a mi javunkra...
Az lehet az esélyünk ha a Dánok tempójában játsszunk, nem követünk el
hibákat és több inditás gól lesz. Persze-persze klasszisokkal jobbak a
Dánok nálunk de meg lehet csinálni. És jó lenne azt a védekezést hozni amivel megfogtuk a Lengyeleket a második félidő elején. De ha olyanok
játszanak náluk mint Hansen,Spellerberg nagyon nehéz lesz.
A torna meglepetése nálunk egyelőre Szöllősi Szabolcs aki elképesztően
használja ki a helyzeteit.És Tatai aki hozza azt a szintet ami várható tőle
tehát a kiscsapatok ellen jól véd de megleht hogy egyet-kettőt fogna valami
nagy hal ellen.
Szintén meglepő volt számomra a Brazilok szereplése nem kellet volna sok hogy megfogják a ruszkikat.

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
S.Agüero írta: Bízom legalább egy jó szoros csatában, akkor meg lehet bármi.
20 százaléknál nem adnék többet magunknak, körülbelül ötből egyszer verjük meg őket.
20:45, Sport1.
Hajrá!
Ne legyél kishitű!

HAJRÁ FIÚK!!!!!

- MatyiG
- Adminisztrátor
Szerintem szokásunkhoz híven, első tíz perceben elmennek a dánok vagy öttel, ebből körülbelül a felét leindulásból fogjuk kapni. Ne legyen igazam, de mostanában sokat eljátsszuk ezt.
Bízom legalább egy jó szoros csatában, akkor meg lehet bármi.
20 százaléknál nem adnék többet magunknak, körülbelül ötből egyszer verjük meg őket.
Hajrá!
Bízom legalább egy jó szoros csatában, akkor meg lehet bármi.

Hajrá!
LM10Lionel Messi írta:Bocsi hogy közbe szólok de Szöllősi Szabolcs MKB Veszprém nevelés,utána került kettős igazolással Keszthelyre és amikor a Csurgó Nb1-be feljutott akkor igazolták le.
Valóban így teljes a kép róla. Békéscsabáról került az MKB Veszprémbe, anno kimondottan Gál Gyula utódjának szánták. Akkoriban nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, majd jött szegény Marian, így Szabolcsnak menni kellett máshová. Szerencsére nem kallódott el.
- csababarca
Akkor lesz esélyünk, ha a két nagy átlövőjüket sikerül semlegesíteni valamennyire. Ugye Hansen és Markussen a két átlövő,mondjuk mindkettő jobbkezes, így egyszerre nem biztos,hogy sokat lesznek a pályán.de rájuk nagyon kell figyelni! A másik hogy gyorsan visszazárni,mert jók leindulásból ők is,mint a skandináv csapatok általában.
Akitől én tartok az Landin. ha az a gyerek elkapja a kapuban a fonalat,akkor bevehetetlen jóformán.
Meglátjuk, 2-3 éve erősebb volt a keretük, de bármi lehet. Ha kifogunk még egy olyan napot,mint a lengyelek ellen, akkor okozhatunk kellemetlen perceket a dánoknak.
Amúgy fél 10től horvát-francia! amint vége a magyar meccsnek lessétek,előrehozott döntő.
Akitől én tartok az Landin. ha az a gyerek elkapja a kapuban a fonalat,akkor bevehetetlen jóformán.
Meglátjuk, 2-3 éve erősebb volt a keretük, de bármi lehet. Ha kifogunk még egy olyan napot,mint a lengyelek ellen, akkor okozhatunk kellemetlen perceket a dánoknak.
Amúgy fél 10től horvát-francia! amint vége a magyar meccsnek lessétek,előrehozott döntő.
- vargaakos
- Capitá del Barça
A dánok nagyon jók. Szerintem rengeteg dologtól függenek az esélyeink, nagyon nehéz %-ot mondani. De szerintem jobb napunkon is kb. 40%-ot adnék magunknak. Rosszabbnál 20-at. Általánosságban szerintem 30% jön így ki.zola8787 írta:%-os arányba mennyi esélyünk van a dánok ellen? Szoktam nézni kézit, de sose tudom, hogy kik a királyok(izland, dán, svéd, nekem olyan egyformák
)

Ott vagyunk a 8 között, ez az eredmény jó. Innentől már csak plusz dolgok jönnek, de azért lehet reménykedni. Meglehet ez, ha lesz egy kis szerencsénk is. Hajrá!

25-re tenném. egyrészt a dánok jobbak,másrészt képesek vagyunk a legnevetségesebb hibákat többször elkövetni. ha figyelmesen,okosan játszunk,akkor szoros eredmény lehet,akár még győzhetünk is. a fogadóirodák szerint minimális(1-3gólos) dán siker a papírforma.zola8787 írta:%-os arányba mennyi esélyünk van a dánok ellen? Szoktam nézni kézit, de sose tudom, hogy kik a királyok(izland, dán, svéd, nekem olyan egyformák
)
a dánok top3 esélyesek,a magyarok pedig nagyon nem