Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Kralo
Entrenador del Barça

2008.10.13. 19:00:21

gergo9 írta: Én ezért nem becsülném..... Nyert két futamot és máris megint hatalmas lett a pofája pedig már én is kezdtem kevésbé utálni Alonso-t. Mégis mi a jó büdös franc köze van a világbajnoki címhez?? Ha persze ő harcolna a vb címér és vki ellene ilyet nyilatkozna akkor már jönne a síránkozás mint tavaly. És mégis ezt hogy fogja segíteni Massa-t?? Kiüti Hamiltont vagy hogy? Pusztán amiatt mert tavaly ugy alázta meg Hamilton ahogy akarta? Hihetetlen pont akkora 0 emberileg mint eddig volt. Hamilton se egy mintapéldány de Alonso tultesz rajta... Ezen kívül még Alonso azt is kifejtette hogy 2006-ban simán nyerte a VB-T... Ezen akaratlanul is felröhögtem mert ha Schumacher Ferrarija Suzukában nem füstöl el akkor ő nem nyert volna világbajnokságot vlenül se.
Hogy alázta meg Hamilton? Spaban a bukótérben vagy Brazíliában a rajt után? Ez volt az a két eset, amikor konkrétan találkoztak pályán. Én csak a pofára eséseket láttam.
Hány ponttal szerzett többet az a Hamilton, akit nyomtak a kémbotrány után a Mekinél- amikor Dennis olyat nyilatkozik egy-két versennyel a vége előtt, hogy Alonso ellen versenyzünk-?
Hamilton az időmérőknek köszönhette, hogy egyáltalán annyi pontot összeszedett, mint a spanyol.
Az időmérők pedig igencsak hagytak kívánni valót maguk után.

2006al kapcsolatban pedig nézd meg a pontkülönbséget és rájössz, hogy még anélkül is vb lett volna Alonso. Műszaki hibája, és érthetelen büntetése pedig neki is volt 2006ban.
Danka00792
Director del Fútbol

2008.10.13. 18:42:51

massa11 írta:Fudzsiban aratott győzelme után tehát Alonso azt nyilatkozta az AS című lapnak, hogy mindent meg is fog tenni annak érdekében, hogy a ferraris legyen a világbajnok: "Igen, semmi kétség, ha tudok, akkor segíteni fogok Massának."
Hmm, ez tényleg érdekes lenne. Nem bírom elképzelni Alonso-t pirosban, még ha a nemzeti zászlajában is az egyik domináns szín a piros. Dehát meglátjuk mit hoz a jövö, mindenesetre én továbbra is maradok Alonso mellett. :wink:

Ezek után föleg nehéz lesz elképzelni a Ferrarinál. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=aDYBeYCcUFE

(persze ez régen volt)
gergo9
Director del Fútbol

2008.10.13. 18:34:34

Fernando írta:......
Na jó nem alázta de gyorsabb volt nála tisztán. Amugy meg nem hiszem hogy Alonso-t másodszámú pilótának vásárolták volna Hamilton mellé. :wink: sőt ha emlékszel a tavalyi Monacoi nagydíjra amikor a verseny uccsó 10-15 körére Hami nagyon ráesett Alonsora és aztán a a Mekisek rászóltak Hamira hogy nem kéne megelőzni..... Csak aztán időmérőn is verte Nyalonsot nyert futamokat vezette a vb-t és akkor NYAlonso elkezdett panaszkodni hogy miért nem ő az elsőszámú pilóta. Na ekkor utáltam meg ugy istenigazából a kérdésedre válaszolva. A mostani nyilatkozata meg szerintem no comment...
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.10.13. 18:29:25

Ronaldinho&Barca írta:Sose volt kedvencem, nem szimpatizáltam őt, de mostanában kezdem megkedvelni, sokat változott.

Hajrá Massa & Forza Ferrari!!!
Várjunk addig ezzel,míg nem lesz ismét vébésanszos, majd meglátjuk mennyit is változott valójában. Mindenesetre támogassa csak Massát, az sose baj :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kralo
Entrenador del Barça

2008.10.13. 18:24:43

Kluivertinho írta:
massa11 írta:Jut eszembe ehez mit szóltok:

Fudzsiban aratott győzelme után tehát Alonso azt nyilatkozta az AS című lapnak, hogy mindent meg is fog tenni annak érdekében, hogy a ferraris legyen a világbajnok: "Igen, semmi kétség, ha tudok, akkor segíteni fogok Massának."

érdekes........ :lol: :lol: :lol:
Én erről Kralo véleményét várom. De nagyon. :lol:
Ennek a kijelentésnek két oka is van.
1) Tavalyi év.
2) Szívesen versenyezne Ferrari színekben.

Mindkettő érthető a részéről.
A másodikat számomra nehéz megemészteni, az idei évet is látván. :roll: Szerintem küzdjön csak a Renaultval, még azt sem bánnám, ha a Hondában sínylődne. Csak erősíti, és nem lenne ideje arra, hogy az egoját fényezze.
miihii
KHAL

2008.10.13. 18:21:52

Fernando írta:... Meghogy alázta tavaly Hamilton. Neharagudj de ezt tesem hiszed el. Hamilton jött, nagy arccal sok pénzzel angolként egy angol csapathoz. Majd egy spanyol versenyzőt fognak előbbre helyezni mint egy angolt... Meg kérlek magyarázd már meg, hogy miért utálod Alonsot? Ez annyira érdekel. Annyian mondják, hogy népmuvészeti cserépedény Alonso meg Álönző meg minden, számomra a legszimpatikusabb versenyző a mezőnyben és ehez az ilyen nyilatkozataival is hozzájárul...
A kiemelt részhez annyit,h önmagában az arca,a pénze és az angolsága kummára nem számított volna semmit,ha a jóval rutinosabb Alonso ugyanolyan technikában ülve úgy ment volna,mint egy 2szeres VB.De mivel rendszeresen Hami végzett előrébb nála (nem kicsit blamálva a spanyolt),érthető,h az esélyesebb pilóta a csapaton belüli első...Nem hiszem,h az idény elején azt mondták volna a Mekinél,h figyu Fernando,te cs szépen hagyd majd előremenni Lewist,meg lehetőleg még egy-két másik verenyzőt is engedj be közétek és te cs gurulásszál el vmi pontszerző helyen...Egyszerűen dominánsabb volt az egész idényben,a kezdetétől fogva az angol,jóhogy nagyobb szelet kapott csapaton belül.Ha Alo hozta volna magát,akkor a hajára kenhette volna a pénzét,arcát,nemzetiségét az ÚJONC!
Am én nem utálom a Rönóst,cs vhogy nem szívlelem.Önelégült,pökhendi volt elég soxor és ezzel nem szerzett jó pontokat nálam.A Mekiben sem annyira csipáztam,de bíztam a rutinjában és h csodát tesz a wokingiaknál.Csoda az (majdnem) lett,de ez egy bizonyos LEWIS HAMILTON kiugró teljesítményének volt köszönhető,aki bizony picit eldádázta a csapattársat... :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.10.13. 18:18:02

Háát.. én sose szerettem a mekit, de ellenfelet ennyire sose mocskoltam le. Ferrariról úgy beszéltek mint valami alja nép egy banda lenne. Ne felejtsétek el, hogy az az ezüstös járgány is félig vörös. ;)
Versenyről nekem az a véleményem, hogy a nyomás kijött mind a két éllovason. Massa előzése nem volt épp szabályos, de büntetését megkapta érte. Amen. ( zárójelben jegyzem meg, totál ilyen kilökéses előzés volt pár futama, akkor Kova nem kapott büntit... :roll: no de így volt mégis jogos.) Massa nagyot ment, végig nyomta neki, én becsülöm bent, szavát adta, hogy utolsó körig nyomja neki, meg is tartotta. Webberes előzése pedig elképesztő volt. 2 futam van még hátra, bármi megtörténhet, de elég feszültek a kedélyek a pilóták között, kíváncsi vagyok a végjátékra.
Alonsonak pedig külön gratulációm a győzelemhez. Sose volt kedvencem, nem szimpatizáltam őt, de mostanában kezdem megkedvelni, sokat változott.

Hajrá Massa & Forza Ferrari!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2008.10.13. 18:22:10-kor.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Fernando
Llegenda del Barça

2008.10.13. 17:57:34

gergo9 írta:
Fernando írta: Énis ezt tenném. És becsülöm, hogy megis meri mondani. (Nemcsak mert szívből Alonsós vagyok mióta bekerült a F1-be)
Én ezért nem becsülném..... Nyert két futamot és máris megint hatalmas lett a pofája pedig már én is kezdtem kevésbé utálni Alonso-t. Mégis mi a jó büdös franc köze van a világbajnoki címhez?? Ha persze ő harcolna a vb címér és vki ellene ilyet nyilatkozna akkor már jönne a síránkozás mint tavaly. És mégis ezt hogy fogja segíteni Massa-t?? Kiüti Hamiltont vagy hogy? Pusztán amiatt mert tavaly ugy alázta meg Hamilton ahogy akarta? Hihetetlen pont akkora 0 emberileg mint eddig volt. Hamilton se egy mintapéldány de Alonso tultesz rajta... Ezen kívül még Alonso azt is kifejtette hogy 2006-ban simán nyerte a VB-T... Ezen akaratlanul is felröhögtem mert ha Schumacher Ferrarija Suzukában nem füstöl el akkor ő nem nyert volna világbajnokságot vlenül se.
Ad1:
Mekkora indok, hogy utáld. Annyira utálom ezeket a divatból utálós dolgokat. Miért ne nyilatkozhatná, hogy ő Massát fogja segíteni? Ha szeretné egészséges revansból azt csinál amit akar. Biztos vagyok benne, hogy nem fogja kiütni Hamiltont vagy keresztbetenni neki. Alonso ennél sokkal erkölcsösebb ember. Meghogy alázta tavaly Hamilton. Neharagudj de ezt tesem hiszed el. Hamilton jött, nagy arccal sok pénzzel angolként egy angol csapathoz. Majd egy spanyol versenyzőt fognak előbbre helyezni mint egy angolt... Meg kérlek magyarázd már meg, hogy miért utálod Alonsot? Ez annyira érdekel. Annyian mondják, hogy népművészeti cserépedény Alonso meg Álönző meg minden, számomra a legszimpatikusabb versenyző a mezőnyben és ehez az ilyen nyilatkozataival is hozzájárul...
miihii
KHAL

2008.10.13. 17:47:26

Los Banditos írta: Ott a pont. Hogyha idéna futamok 75%-ka nem SC-s, esős, akkor a Ferrari már bajnok lenne mind a két érdekeltségben.
Jah,meg ha a futamok 100%án ellenfelek nélkül indulnának,akkor is meglenne már talán :roll: Asszem ugyanazon a pályán,ugyanolyan körülmények között versenyeznek a fiatalok,szal az ő futamaik is SC-s meg esősek.
Jaaa,h az hűvös ill esős pálya nem kedvez a ferkának?Kampányoljanak a FIA-nál,h minden futam sivatagi pályán legyen :wink: Sztem megértő fülekre fognak találni :twisted:
miihii
KHAL

2008.10.13. 17:42:33

Perrero írta:
Szerintem a szerkeszt gombbal is mindenki egyetért, na de mindegy, jók mindketten, de én massát jobbnak tartom, illetve kiforrottabbnak, Lewis s.gge alá betettek egy fullos verdát, oszt azzal játsza, hogy ő a falu bikája.. szerk.: az arca meg is van már hozzá...

mint kisebbségi faluban a zsigulik között a Jani a VFTS ladával

Massa viszont borzasztó szerencsétlen..

GO FELIPE!
A tegnapi futam után még mindig cs itt tartunk?Lewis a nagyarcú máker,aki kapott ajándékba egy Mercit,Massa meg a szegény,szerencsétlen :roll:
Azért elég jól játssza a falu bikáját a kiscsákó (tudod,ő vezeti a VB-t :wink: ),ezzel bizonyítva,h nem véletlenül nyomták alá a VFTS-t :twisted:
Felipe miért nem kapott ilyet a Ferkától anno?Talán mert nem volt ekkora potencia benne,nem láttak ekkora fantáziát.
Az arcról cs annyit,h ahhoz sem kicsi képernyő kell,h lenyilatkozzon vki a tegnapi nagydíj után,h Hami miatt kellett levágnia az ominózus kanyart,mert meglökte Hami (láthatóan NEM történt ilyen).Sőt,nem érti a büntit,hisz' tipikus versenybaleset,ha vki a kanyart levágva belehúzza a vasat a legfőbb riválisába (bár ezt a pirosaknál már láthattuk mástól is...).Und ez a rettenet szerencsétlen Massa gyerek meg van áldva a kollegáival.Állandóan ott köröznek az ő pályáján és ha mögéjük/melléjük ér úgy kell előznie,h érintőt vesz a másikon,mert ezek a szemetek nem mennek le előle a térképről...És szegény szerencsétlen Felipe meg ezért a dodzsemes akciójáért cs +1 pontot kapott a versenybíráktól.Vérlázító...
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2008.10.13. 17:40:56

Fudzsiban aratott győzelme után tehát Alonso azt nyilatkozta az AS című lapnak, hogy mindent meg is fog tenni annak érdekében, hogy a ferraris legyen a világbajnok: "Igen, semmi kétség, ha tudok, akkor segíteni fogok Massának."

Én erről Kralo véleményét várom. De nagyon. :lol:
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.13. 17:39:02

Az utóbbi években már csak azzal foglalkoznak, hogy megpróbálják elvenni a bajnokok jó szájízét, ilyen-olyan büntetésekkel. Jó lenne ha Massa lenne a VB, pont Brazíliában. :)
ozsimiki írta:múgy vicceket félretéve, rég eldőlhetett volna Ferrari felé, ilyen dolgok nélkül is,ha nincsenek vicces pechek,esetek,stb Rolling Eyes Twisted Evil Very Happy
Ott a pont. Hogyha idéna futamok 75%-ka nem SC-s, esős, akkor a Ferrari már bajnok lenne mind a két érdekeltségben.
in to exile
gergo9
Director del Fútbol

2008.10.13. 17:18:42

Fernando írta:

Énis ezt tenném. És becsülöm, hogy megis meri mondani. (Nemcsak mert szívből Alonsós vagyok mióta bekerült a F1-be)
Én ezért nem becsülném..... Nyert két futamot és máris megint hatalmas lett a pofája pedig már én is kezdtem kevésbé utálni Alonso-t. Mégis mi a jó büdös franc köze van a világbajnoki címhez?? Ha persze ő harcolna a vb címér és vki ellene ilyet nyilatkozna akkor már jönne a síránkozás mint tavaly. És mégis ezt hogy fogja segíteni Massa-t?? Kiüti Hamiltont vagy hogy? Pusztán amiatt mert tavaly ugy alázta meg Hamilton ahogy akarta? Hihetetlen pont akkora 0 emberileg mint eddig volt. Hamilton se egy mintapéldány de Alonso tultesz rajta... Ezen kívül még Alonso azt is kifejtette hogy 2006-ban simán nyerte a VB-T... Ezen akaratlanul is felröhögtem mert ha Schumacher Ferrarija Suzukában nem füstöl el akkor ő nem nyert volna világbajnokságot vlenül se.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.10.13. 16:48:26

Énis ezt tenném. És becsülöm, hogy megis meri mondani. (Nemcsak mert szívből Alonsós vagyok mióta bekerült a F1-be)
massa11
Barça B

2008.10.13. 16:46:29

Jut eszembe ehez mit szóltok:

massa11
Barça B

2008.10.13. 16:43:12

Szerintem azzal mindenki egyetért, hogy Felipe Massa és Luis Hamilton is két hihetetlenül gyors és jó pilóta, a hibáikkal együtt. A bajnokság pedig nem ezeken a hibákon múlik. Remélem a következő futamokon végre férfiasan megvívnak egymással. Győzzön a jobbik!!! :D
miihii
KHAL

2008.10.13. 00:48:51

ozsimiki írta:
"Mindig vissza kell tekinteni a történtekre, mert mindig lehet tanulni az eseményekből - hibáztam és megfizettem érte."

Nem vitatta, hogy amit Räikkönennel szemben tett, az szabálytalan volt....

:roll: :wink: vicccccccccccc
Lewis beismerte,h hibázott!Szerintem korrekt dolog...

VISZONT:

Massa:

„Hamilton nagyon későn fékezett, csakúgy, mint én, és nem tudtam megfelelő ívben ráfordulni a kanyarra, ő meglökött egy kicsit, így lesodródtam a füves részre, és ezt követően már nem tudtam megállni, ezért ütköztünk össze, ez egyszerű versenybaleset volt”

http://www.youtube.com/watch?v=YufJV7Burfo

Nézzétek meg ezt és mondjátok meg,h mikor ért hozzá a piros vashoz a Meki :?: :?: :?: Hanta boy ez a kis brazil.A saját alattomosságát lelpezendő,inkább Hamiltonra mutogat,pedig bizonyítható,h HAZUDIK!Ennyit AZ Ő gerincességéről.Ha már ennyit volt szapulva Lewis a nyilatkozatai/sportszerűtlensége miatt.
Sanama
Llegenda del Barça

2008.10.12. 22:37:35

ozsimiki írta:A francia büntetésével én sem értek egyet, az versenybaleset volt, egyik sem volt hibás szerintem.

Amúgy vicceket félretéve, rég eldőlhetett volna Ferrari felé, ilyen dolgok nélkül is,ha nincsenek vicces pechek,esetek,stb :roll: :twisted: :D
Ezeket a pecheket hagyjuk már, mindjárt sírok a Ferrari miatt :).
Ők olyan lazák,hogy nem kell nyalóka,ott a monitor. Maguknak köszönhetik ennyi. Hamilton is esett már ki, kapott defektet stb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.10.12. 22:28:41

A francia büntetésével én sem értek egyet, az versenybaleset volt, egyik sem volt hibás szerintem.

Amúgy vicceket félretéve, rég eldőlhetett volna Ferrari felé, ilyen dolgok nélkül is,ha nincsenek vicces pechek,esetek,stb :roll: :twisted: :D
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2008.10.12. 21:01:44

ozsimiki írta:
Kralo írta:
Milyen szép lesz, hogy Massa brazilíában lesz világbajnok! Ismét egy szépségdíjas ítélet a Ferrari javára. Viccccccc.
Hamilton:

"Mindig vissza kell tekinteni a történtekre, mert mindig lehet tanulni az eseményekből - hibáztam és megfizettem érte."

Hibázott, hisz ha türelmesebb lett volna, akkor később is megelőzhette volna Kimit.

Ezt magyarázd meg:
Bourdais: 3 pontunk bánta, hogy Massa kaphasson még egyet

Fogalmam sincs mit kellett volna tennem. Talán ha vörös szőnyeget terítettem volna elé és úgy adok neki szabad utat. Azt hiszem ez lett volna az egyetlen jó döntés..."

Múltkor Kubica is elejtett ilyen szavakat...

Ez a vicc.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.10.12. 20:35:50

Kralo írta:
Milyen szép lesz, hogy Massa brazilíában lesz világbajnok! Ismét egy szépségdíjas ítélet a Ferrari javára. Viccccccc.
Hamilton:

Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.10.12. 20:30:06

Kezdek mérges lenni...!
Az előbb írtam lejjebb valami fontosat, de úgy látom, hogy
egyeseknek falrahányt sárgaborsó az egész...!
A sportszerű megnyilvánulások közt nem szerepel Lewis Hamilton
lefekázása sem!
Nem akarom mérgemben szétverni a monitort, ezért tűrtőztessétek
magatokat!
Szerencsétek, hogy nem vagyok modi, különben kukáznám mindegyik
ilyen "szellemű" megnyilvánulást!
K.
FCBarca88
Capitá del Barça

2008.10.12. 20:26:55

*színesbőrű ;)
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
Kralo
Entrenador del Barça

2008.10.12. 20:25:30

Alonso ismét az élen. (nicsak látványosan fejlődött a Renault az évvégére) Mögötte Kubica. A dobogón baráti öröm... kell ennél több?
Bárcsak jövőre a vb-cím is közöttük dőlne el, és ugyanezekben a színekben. :)

A "nagyok" is ismét bizonyítottak. Hamilton forrófejű, Massa meg ismét a hullámvasútja alján.

Válasz küldése