Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy alázta meg Hamilton? Spaban a bukótérben vagy Brazíliában a rajt után? Ez volt az a két eset, amikor konkrétan találkoztak pályán. Én csak a pofára eséseket láttam.gergo9 írta: Én ezért nem becsülném..... Nyert két futamot és máris megint hatalmas lett a pofája pedig már én is kezdtem kevésbé utálni Alonso-t. Mégis mi a jó büdös franc köze van a világbajnoki címhez?? Ha persze ő harcolna a vb címér és vki ellene ilyet nyilatkozna akkor már jönne a síránkozás mint tavaly. És mégis ezt hogy fogja segíteni Massa-t?? Kiüti Hamiltont vagy hogy? Pusztán amiatt mert tavaly ugy alázta meg Hamilton ahogy akarta? Hihetetlen pont akkora 0 emberileg mint eddig volt. Hamilton se egy mintapéldány de Alonso tultesz rajta... Ezen kívül még Alonso azt is kifejtette hogy 2006-ban simán nyerte a VB-T... Ezen akaratlanul is felröhögtem mert ha Schumacher Ferrarija Suzukában nem füstöl el akkor ő nem nyert volna világbajnokságot vlenül se.
Hmm, ez tényleg érdekes lenne. Nem bírom elképzelni Alonso-t pirosban, még ha a nemzeti zászlajában is az egyik domináns szín a piros. Dehát meglátjuk mit hoz a jövö, mindenesetre én továbbra is maradok Alonso mellett.massa11 írta:Fudzsiban aratott győzelme után tehát Alonso azt nyilatkozta az AS című lapnak, hogy mindent meg is fog tenni annak érdekében, hogy a ferraris legyen a világbajnok: "Igen, semmi kétség, ha tudok, akkor segíteni fogok Massának."
Na jó nem alázta de gyorsabb volt nála tisztán. Amugy meg nem hiszem hogy Alonso-t másodszámú pilótának vásárolták volna Hamilton mellé.Fernando írta:......
Várjunk addig ezzel,míg nem lesz ismét vébésanszos, majd meglátjuk mennyit is változott valójában. Mindenesetre támogassa csak Massát, az sose bajRonaldinho&Barca írta:Sose volt kedvencem, nem szimpatizáltam őt, de mostanában kezdem megkedvelni, sokat változott.
Hajrá Massa & Forza Ferrari!!!
Ennek a kijelentésnek két oka is van.Kluivertinho írta:Én erről Kralo véleményét várom. De nagyon.massa11 írta:Jut eszembe ehez mit szóltok:
Fudzsiban aratott győzelme után tehát Alonso azt nyilatkozta az AS című lapnak, hogy mindent meg is fog tenni annak érdekében, hogy a ferraris legyen a világbajnok: "Igen, semmi kétség, ha tudok, akkor segíteni fogok Massának."
érdekes........![]()
![]()
A kiemelt részhez annyit,h önmagában az arca,a pénze és az angolsága kummára nem számított volna semmit,ha a jóval rutinosabb Alonso ugyanolyan technikában ülve úgy ment volna,mint egy 2szeres VB.De mivel rendszeresen Hami végzett előrébb nála (nem kicsit blamálva a spanyolt),érthető,h az esélyesebb pilóta a csapaton belüli első...Nem hiszem,h az idény elején azt mondták volna a Mekinél,h figyu Fernando,te cs szépen hagyd majd előremenni Lewist,meg lehetőleg még egy-két másik verenyzőt is engedj be közétek és te cs gurulásszál el vmi pontszerző helyen...Egyszerűen dominánsabb volt az egész idényben,a kezdetétől fogva az angol,jóhogy nagyobb szelet kapott csapaton belül.Ha Alo hozta volna magát,akkor a hajára kenhette volna a pénzét,arcát,nemzetiségét az ÚJONC!Fernando írta:... Meghogy alázta tavaly Hamilton. Neharagudj de ezt tesem hiszed el. Hamilton jött, nagy arccal sok pénzzel angolként egy angol csapathoz. Majd egy spanyol versenyzőt fognak előbbre helyezni mint egy angolt... Meg kérlek magyarázd már meg, hogy miért utálod Alonsot? Ez annyira érdekel. Annyian mondják, hogy népmuvészeti cserépedény Alonso meg Álönző meg minden, számomra a legszimpatikusabb versenyző a mezőnyben és ehez az ilyen nyilatkozataival is hozzájárul...
Ad1:gergo9 írta:Én ezért nem becsülném..... Nyert két futamot és máris megint hatalmas lett a pofája pedig már én is kezdtem kevésbé utálni Alonso-t. Mégis mi a jó büdös franc köze van a világbajnoki címhez?? Ha persze ő harcolna a vb címér és vki ellene ilyet nyilatkozna akkor már jönne a síránkozás mint tavaly. És mégis ezt hogy fogja segíteni Massa-t?? Kiüti Hamiltont vagy hogy? Pusztán amiatt mert tavaly ugy alázta meg Hamilton ahogy akarta? Hihetetlen pont akkora 0 emberileg mint eddig volt. Hamilton se egy mintapéldány de Alonso tultesz rajta... Ezen kívül még Alonso azt is kifejtette hogy 2006-ban simán nyerte a VB-T... Ezen akaratlanul is felröhögtem mert ha Schumacher Ferrarija Suzukában nem füstöl el akkor ő nem nyert volna világbajnokságot vlenül se.Fernando írta: Énis ezt tenném. És becsülöm, hogy megis meri mondani. (Nemcsak mert szívből Alonsós vagyok mióta bekerült a F1-be)
Jah,meg ha a futamok 100%án ellenfelek nélkül indulnának,akkor is meglenne már talánLos Banditos írta: Ott a pont. Hogyha idéna futamok 75%-ka nem SC-s, esős, akkor a Ferrari már bajnok lenne mind a két érdekeltségben.
A tegnapi futam után még mindig cs itt tartunk?Lewis a nagyarcú máker,aki kapott ajándékba egy Mercit,Massa meg a szegény,szerencsétlenPerrero írta:
Szerintem a szerkeszt gombbal is mindenki egyetért, na de mindegy, jók mindketten, de én massát jobbnak tartom, illetve kiforrottabbnak, Lewis s.gge alá betettek egy fullos verdát, oszt azzal játsza, hogy ő a falu bikája.. szerk.: az arca meg is van már hozzá...
mint kisebbségi faluban a zsigulik között a Jani a VFTS ladával
Massa viszont borzasztó szerencsétlen..
GO FELIPE!
Én erről Kralo véleményét várom. De nagyon.massa11 írta:Jut eszembe ehez mit szóltok:
Fudzsiban aratott győzelme után tehát Alonso azt nyilatkozta az AS című lapnak, hogy mindent meg is fog tenni annak érdekében, hogy a ferraris legyen a világbajnok: "Igen, semmi kétség, ha tudok, akkor segíteni fogok Massának."
érdekes........![]()
![]()
Ott a pont. Hogyha idéna futamok 75%-ka nem SC-s, esős, akkor a Ferrari már bajnok lenne mind a két érdekeltségben.ozsimiki írta:múgy vicceket félretéve, rég eldőlhetett volna Ferrari felé, ilyen dolgok nélkül is,ha nincsenek vicces pechek,esetek,stb Rolling Eyes Twisted Evil Very Happy
Én ezért nem becsülném..... Nyert két futamot és máris megint hatalmas lett a pofája pedig már én is kezdtem kevésbé utálni Alonso-t. Mégis mi a jó büdös franc köze van a világbajnoki címhez?? Ha persze ő harcolna a vb címér és vki ellene ilyet nyilatkozna akkor már jönne a síránkozás mint tavaly. És mégis ezt hogy fogja segíteni Massa-t?? Kiüti Hamiltont vagy hogy? Pusztán amiatt mert tavaly ugy alázta meg Hamilton ahogy akarta? Hihetetlen pont akkora 0 emberileg mint eddig volt. Hamilton se egy mintapéldány de Alonso tultesz rajta... Ezen kívül még Alonso azt is kifejtette hogy 2006-ban simán nyerte a VB-T... Ezen akaratlanul is felröhögtem mert ha Schumacher Ferrarija Suzukában nem füstöl el akkor ő nem nyert volna világbajnokságot vlenül se.Fernando írta:Énis ezt tenném. És becsülöm, hogy megis meri mondani. (Nemcsak mert szívből Alonsós vagyok mióta bekerült a F1-be)massa11 írta:Jut eszembe ehez mit szóltok:
érdekes........![]()
![]()
Énis ezt tenném. És becsülöm, hogy megis meri mondani. (Nemcsak mert szívből Alonsós vagyok mióta bekerült a F1-be)massa11 írta:Jut eszembe ehez mit szóltok:
érdekes........![]()
![]()
Lewis beismerte,h hibázott!Szerintem korrekt dolog...ozsimiki írta:
"Mindig vissza kell tekinteni a történtekre, mert mindig lehet tanulni az eseményekből - hibáztam és megfizettem érte."
Nem vitatta, hogy amit Räikkönennel szemben tett, az szabálytalan volt....
![]()
vicccccccccccc
Ezeket a pecheket hagyjuk már, mindjárt sírok a Ferrari miattozsimiki írta:A francia büntetésével én sem értek egyet, az versenybaleset volt, egyik sem volt hibás szerintem.
Amúgy vicceket félretéve, rég eldőlhetett volna Ferrari felé, ilyen dolgok nélkül is,ha nincsenek vicces pechek,esetek,stb![]()
![]()
Hibázott, hisz ha türelmesebb lett volna, akkor később is megelőzhette volna Kimit.ozsimiki írta:Hamilton:Kralo írta:
Milyen szép lesz, hogy Massa brazilíában lesz világbajnok! Ismét egy szépségdíjas ítélet a Ferrari javára. Viccccccc.
"Mindig vissza kell tekinteni a történtekre, mert mindig lehet tanulni az eseményekből - hibáztam és megfizettem érte."
Nem vitatta, hogy amit Räikkönennel szemben tett, az szabálytalan volt....
![]()
vicccccccccccc
Hamilton:Kralo írta:
Milyen szép lesz, hogy Massa brazilíában lesz világbajnok! Ismét egy szépségdíjas ítélet a Ferrari javára. Viccccccc.