Hogy alázta meg Hamilton? Spaban a bukótérben vagy Brazíliában a rajt után? Ez volt az a két eset, amikor konkrétan találkoztak pályán. Én csak a pofára eséseket láttam.gergo9 írta: Én ezért nem becsülném..... Nyert két futamot és máris megint hatalmas lett a pofája pedig már én is kezdtem kevésbé utálni Alonso-t. Mégis mi a jó büdös franc köze van a világbajnoki címhez?? Ha persze ő harcolna a vb címér és vki ellene ilyet nyilatkozna akkor már jönne a síránkozás mint tavaly. És mégis ezt hogy fogja segíteni Massa-t?? Kiüti Hamiltont vagy hogy? Pusztán amiatt mert tavaly ugy alázta meg Hamilton ahogy akarta? Hihetetlen pont akkora 0 emberileg mint eddig volt. Hamilton se egy mintapéldány de Alonso tultesz rajta... Ezen kívül még Alonso azt is kifejtette hogy 2006-ban simán nyerte a VB-T... Ezen akaratlanul is felröhögtem mert ha Schumacher Ferrarija Suzukában nem füstöl el akkor ő nem nyert volna világbajnokságot vlenül se.
Hány ponttal szerzett többet az a Hamilton, akit nyomtak a kémbotrány után a Mekinél- amikor Dennis olyat nyilatkozik egy-két versennyel a vége előtt, hogy Alonso ellen versenyzünk-?
Hamilton az időmérőknek köszönhette, hogy egyáltalán annyi pontot összeszedett, mint a spanyol.
Az időmérők pedig igencsak hagytak kívánni valót maguk után.
2006al kapcsolatban pedig nézd meg a pontkülönbséget és rájössz, hogy még anélkül is vb lett volna Alonso. Műszaki hibája, és érthetelen büntetése pedig neki is volt 2006ban.