Perrero írta:
Szerintem a szerkeszt gombbal is mindenki egyetért, na de mindegy, jók mindketten, de én massát jobbnak tartom, illetve kiforrottabbnak, Lewis s.gge alá betettek egy fullos verdát, oszt azzal játsza, hogy ő a falu bikája.. szerk.: az arca meg is van már hozzá...
mint kisebbségi faluban a zsigulik között a Jani a VFTS ladával
Massa viszont borzasztó szerencsétlen..
GO FELIPE!
A tegnapi futam után még mindig cs itt tartunk?Lewis a nagyarcú máker,aki kapott ajándékba egy Mercit,Massa meg a szegény,szerencsétlen
Azért elég jól játssza a falu bikáját a kiscsákó (tudod,ő vezeti a VB-t

),ezzel bizonyítva,h nem véletlenül nyomták alá a VFTS-t
Felipe miért nem kapott ilyet a Ferkától anno?Talán mert nem volt ekkora potencia benne,nem láttak ekkora fantáziát.
Az arcról cs annyit,h ahhoz sem kicsi képernyő kell,h lenyilatkozzon vki a tegnapi nagydíj után,h Hami miatt kellett levágnia az ominózus kanyart,mert meglökte Hami (láthatóan NEM történt ilyen).Sőt,nem érti a büntit,hisz' tipikus versenybaleset,ha vki a kanyart levágva belehúzza a vasat a legfőbb riválisába (bár ezt a pirosaknál már láthattuk mástól is...).Und ez a rettenet szerencsétlen Massa gyerek meg van áldva a kollegáival.Állandóan ott köröznek az ő pályáján és ha mögéjük/melléjük ér úgy kell előznie,h érintőt vesz a másikon,mert ezek a szemetek nem mennek le előle a térképről...És szegény szerencsétlen Felipe meg ezért a dodzsemes akciójáért cs +1 pontot kapott a versenybíráktól.Vérlázító...