USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.12. 16:28:57

Tocy írta:Pff...nem nagyon hihető. Vagy nem tudom. A Lakersnek semmi másra nincs szüksége, mint egy first pass irányítóra...ebben véletlenül éppen Rondo a legjobb. Plusz el akarják passzolni Gasolt is, két legyet egy csapásra. A Celticsnek magas kell ugyan, Pau tökéletes lenne, viszont Rondoért? Mikor KG-Ray utolsó szezonját tölti? Tudom, Ray valszeg marad még...de akkor is. Rondo köré kellene építeni az új Bostont, nem pedig nélküle.
http://bleacherreport.com/articles/1100 ... =br_lakers

http://bleacherreport.com/articles/1100 ... =br_lakers

Ezeket találtam hirtelen. Amúgy tegnapi közvetítés alatt beszéltek erről, hogy a Boston miért is nem Rondo köré épít csapatot, ha jól emlékszem,de már nem emlékszem, hogy pontosan miket mondtak.
socio66

2012.03.12. 16:23:23

nem éppen szakmai meglátás,de mennyire gyönyörű ez az arany-zöld celtics mez. :)
talán a legszebb az egész ligában.
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.12. 16:19:00

Pff...nem nagyon hihető. Vagy nem tudom. A Lakersnek semmi másra nincs szüksége, mint egy first pass irányítóra...ebben véletlenül éppen Rondo a legjobb. Plusz el akarják passzolni Gasolt is, két legyet egy csapásra. A Celticsnek magas kell ugyan, Pau tökéletes lenne, viszont Rondoért? Mikor KG-Ray utolsó szezonját tölti? Tudom, Ray valszeg marad még...de akkor is. Rondo köré kellene építeni az új Bostont, nem pedig nélküle.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.12. 16:04:36

Ez komoly?
Szaniszló Csaba ‏ @szcsaba Reply Retweet Favorite · Open
A Rondo-Gasol trade nem jött össze, de azért, mert a Lakers mondott nemet. Szép.
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.12. 15:41:49

Hát ahogy néztem a meccset, kb így voltam: "I'm a Cel...ja nem, én a Miaminak szurkolok." :D Gondolom azért mert rohadt módon utálom a Lakerst és Kobet, viszont eléggé szeretem a Bostont :D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.12. 14:24:06

Tőrös Green Day koncerten :D Ezt a csávót egyre jobban bírom, hihetetlen mennyit lehet ezen a 2 tagon szakadni :D Már csak miattuk megéri nézni az NBA közvetítéseket , nagyon jó lett ez a podcast is.

Tőrös mint magyar David Beckham, hetente járna fodrászhoz :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2012.03.12. 15:59:38-kor.
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.12. 12:11:26

Ez sem volt egy jó meccs, de ez is izgalmas volt.
Az elején jól kezdtünk, aztán a félidő után a Boston szekere sokkal jobban ment, de a végén 8-0 és nyertünk. :D

A végén Bynum és Kobe nagyot játszott. Ahogy Bynum visszanyúlt és betette, gyönyörű volt. Kobenak nem igazán ment, de szerencsére ezt észrevette, nem dobált annyi téglát. A 4. negyedben azért dobott két hármast, a végén is beesett, plusz még volt egy-két fontos gólpassza is.
Világbéke előtt megemelem képzeletbeli kalapomat. A 3. negyedben, ha ő nem lett volna, akkor elég nagy gondok lettek volna.
Nagyon nem kellett volna az a 3 vereség zsinórban, főleg olyan csapatok ellen, akiket papíron verni kellett volna. Azért így is harmadik helyen állunk.
:)

Most hallgatom a podcastat, ismét remek. Gasol sztori: mondja, felkeltem látom twitteren, h megyek Portlandba, jönnek a gratulációk és, h köszi mindenért, amit a Lakersért tettél, aztán jön egy üzenet, h mégsem megyek. Visszafeküdtem s aludtam még másfél órát. :lol:

Hát nem tudom, h mi lesz. Úgy tűnik, h ha lesz változás, akkor Gasol fog menni. Akkor megérné, ha jönne érte egy olyan játékos, aki fiatal és lehet rá építeni a jövőt, (pl Rondo) mert Gasollal szerintem semmi gond sincs, csak ugye már ő sem lesz fiatalabb.

Bob!
Tegnap írta, h a Lakers-Celtics olyan, mint a Barca-Real, ezzel egyet is értek. De, akkor a Lakers a Barca. :mrgreen:

szerk:
Tőrös Balázs és a Született feleségek.
:lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.03.12. 12:09:26

fcbarca0827 írta:Alley-oop 3:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/03/12/alleyoop3

Az év zsákolása. Idén a harmadik.:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Balazs/ev-zsakolasa

Ez mekkora zsákolás már. :shock: Hatalmas, ahogy a hjúsztoni kispad is őrjöng a zsákolás után, aztán mintha egy páran rájönnének, hogy hoppá ezt az ellenfél csinálta. :mrgreen:
Hazafele hallgatom is, ha végre normális hangerő lesz :)

Zsákolás meg már volt linkelve :twisted: :P
Sanama írta: Amúgy azt nem értem teljesen, hogy hogy jutott odáig a Lakers, hogy ennyire nulla padja van?!
Odom ugye TPE-ért ment a Dallas-ba, Blake-et és Barnes-t nagy reményekkel hozták, de egyikük sem vált be igazán, Murphy már erősen leszállóágban, McRoberts csak egy munkásember, Kapono egydimenziós + nem is játszik, az újoncokat meg nem igazán szokták beépíteni a Lakers-ben, bár most Goudelock szerintem tehetséges.

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.03.12. 10:18:14

Alley-oop 3:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/03/12/alleyoop3

Az év zsákolása. Idén a harmadik.:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Balazs/ev-zsakolasa

Ez mekkora zsákolás már. :shock: Hatalmas, ahogy a hjúsztoni kispad is őrjöng a zsákolás után, aztán mintha egy páran rájönnének, hogy hoppá ezt az ellenfél csinálta. :mrgreen:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.03.12. 00:33:37

Sanama írta:Az az igazság,hogy a Lakers érdekes szituban van,mert most van 3értékelhető játékosuk(Gasol,Bynum,Bryant) de ugye ha hozni akarnának egy értelmes irányítót, akkor Gasol kiesik, tehát ugyanott vannak mint most,csak más poszton.(Bár megmondom őszintén, Rondot szívesen megnézném ott)
Bele se merek gondolni, hogy elcserélik a mostani lehetőségek közül egy közepes irányítóra, és mondjuk Bynum kidőlne 1 hónapra.. év üzlete lenne.. szerintem toljuk így le a szezont, aztán jövőre egy komolyabb hangvételű frissítés nem ártana. :? Egyedül talán Rondot nézném szívesen én is helyette, de arra kb. nulla esély látszik, szval maradjon minden a helyén.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.12. 00:24:35

Game90 írta:89-94 után 8-0, így 97-94-re nyert a Lakers. Amúgy nem volt egy jó meccs. Bynum-ot én többet erőltetném a LAL helyében, most, hogy nem sérült, Howard után simán a 2. legjobb center a ligában.
Még mindig dühítő ez a meccs, persze gratulálok a Lakersnek, mert azért főleg itt a végén csak feljöttek, de 2 olyan meccsdöntő szitunk volt, hogy hihetetlen, amikor vezettünk 5el volt egy open Allen tripla, az ott HA (tudom ha :D) bemegy, ott az mélyütés, s állítom vége, meg Bass is eltökölte!Itt a végén meg ami ment, áááá

Artest akarom mondani Világbéke viszont milyen 3ik negyedet hozott :lol: Mondjuk az amikor megfogta Crawford a kezét, s Bazskáék is röhögtek meg mondták, ott azt a csuklót nem szabad elengedni, mert jöhet a detroiti mészáros :D
Plusz Ronodval a tánca :D

Első negyed gyenge volt valóban viszont onnantól kiélezett jó kis meccs volt!

Ui: olyan felsőt MO-n nem lehet kapni, ebben szinte biztos vagyok, nbastore.com ról lehet rendelni, figyelni kell főleg, hogy lassan jön a PO lesznek akciók, 2-3 hét a szállítás, van tracking order is!
Vagy ebay, vatera :D
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.12. 00:24:01

Az az igazság,hogy a Lakers érdekes szituban van,mert most van 3értékelhető játékosuk(Gasol,Bynum,Bryant) de ugye ha hozni akarnának egy értelmes irányítót, akkor Gasol kiesik, tehát ugyanott vannak mint most,csak más poszton.(Bár megmondom őszintén, Rondot szívesen megnézném ott)
A pad az valami hihetetlen kaksi, ahogy Tőrös mondta, nem mernek dobni :D

Amúgy azt nem értem teljesen, hogy hogy jutott odáig a Lakers, hogy ennyire nulla padja van?!

ui: Rondo szeme hogy sérült meg?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2012.03.12. 00:27:39-kor.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.03.12. 00:15:47

Kemény kis meccsre sikeredett, szorosabb lett mind gondoltam. Bynum óriási fegyvertény volt, Kobenak pedig akkor jöttek a kosarai amikor nagyon kellett, egymás után 2 hármas és a végén az a dobás + Bynum "hátas" dobása, vagy nem tudom hogy nevezni.. félelmetes. Kicsit elszórakoztunk a meccset, és feljött a Boston, lényeg a végén sikerült győzni.

Viszont félelmetes, ahogy Tőrös is említette, hogy Murphy és Blake is retteg, hogy nehogy rá kelljen dobnia, félelmetes, és ijesztő ilyent látni.. Goudelock meg jó lenne, ha több játékpercet kapna, hihetetlen milyen hármasokat vág a srác, sokkal több potenciál van benne mint az egész padban.

U: Lakerses a cseréken lévő szürke hosszú ujjú pólót hazai piacokon be lehet szerezni, nem tudjátok? :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
PCsabi
aka Game90

2012.03.12. 00:09:53

89-94 után 8-0, így 97-94-re nyert a Lakers. Amúgy nem volt egy jó meccs. Bynum-ot én többet erőltetném a LAL helyében, most, hogy nem sérült, Howard után simán a 2. legjobb center a ligában.

RT @johnschuhmann: Andrew Bynum is shooting 24-for-27 in clutch time this season.
clutch time: Last 5 minutes of 4th quarter or OT w/ a point diff. of 5 points or less.

Ez az utolsó Celtics támadás azért nagy vicc volt. Boston tuti, hogy cserélni fog, PP kivételével szerintem bárkit elcserélnének. Amúgy Bazska PP-jellemzése nagyon ütött :D

Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.11. 23:59:30

Erre a meccsre azt tudom mondani, mint Doc : GODDAMIT!
Ezt megnyerhettük volna, nem mondom, hogy végig vezettünk, mert egál volt a meccs :D de a második félidőben mindig mi léptünk meg pár ponttal!Itt a végén sajnos kicsit tanácstalan volt a csapat :?

PP ma "alibizett" egyet, nagyon eltűnt, itt a végén egyszer sem kérte el a zsugát :?
Mindegy tovább kell lépni, amúgy Allen-Bass-KG mind szépet játszott, s nagyot védekezett, Rondo ma is vitte a csapatot!

LETS GO CELTICS

Trade deadline-ig viszont egy centert keresnünk kell, mert ez nem állapot, hogy KG-nek kell Bynumokon melózni, s Bass végigjátszik egy ilyen rangadót!
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.11. 22:05:28

Nem olvasom el amit írtál Bob,mert én most kezdem nézni a sport2-n szóval le vagyok maradva :D :D

Na hát az 1. negyedtől azért nem dobtam hátast :D Ahogy mondták 2 gyengén játszó csapat van a pályán, remélem kicsit felpörögnek,aztán színvonalasabb meccset láthatunk.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.11. 21:07:17

Röviden :D
Points in the Paint: 14-4
Total Rebounds: 17-8 :twisted:

Szoksásos betegségünk jön elő, ráadásul most még nehezebben tudunk bekerülni a festékbe, csak tempózgatunk!Rondo szeme elég ijesztő volt, Pietrus meg lekocogott mert fáj megint a térde!
Hosszú este lesz ez így...... :?

szerk: Pietrus javítva nem térd, most boka :lol:
Mindig valami :D

Ha ez így megy Gasol vagy Bynum (esetleg mindkettő :D) 20-20as meccset fog hozni! :?

Pavlovic a pályán :lol:

Feljöttünk, pedi nem játszunk jól, viszont a védekezésünk zseniális, de egész évben ez van, kivédekezünk mi mindent, csak a kihayott dobások után le is pattan az átkozott labda :twisted: és általában nem hozzánk!
PP ma nagyon enervált, Ray-Ray viszont hatalmasat küzd, ott van Bryant fenekébe folyton, s zavar, támadásban meg milyen assistokat nyomott az öreg :shock: Kobe meg is unta, majdnem sikerült kiütnie Allent!
Jó meccs, igazi darálás van! :lol:

De Bynum-Gasol elég zavaró :lol:

Rondotól kellett ez a tripla, egyébként Ainge múltkor nagyon jól nyilatkozott Rondoról miért nem megy, a dobás kintről neki!
A fiatal Kiddet hozta fel példaként!Egyszerűen Rajonnak nincs önbizalma ha kintről kell dobni, mindig is abból élt, hogy iszonyat gyors, s remekül lát a pályán, viszont ahogy Kidd is óriásit fejlődött dobásokban, Rajonnak is van esélye és kell is!

- 2 így, pedig voltunk -15nél is!Azért nagyon nehéz lesz, Bynumot egyszerűen nem tudjuk fogni!!!!

Na innentől időzavarban :D
Kezdődik magyarul, úgyhogy replay első félidő, remélem nem Bazska lesz kivételesen, ő "szeret" minket! :D

Kőkemény Celtics PRIDE van az alacsony embereink részéről!
és VEZETÜNK!!!!!! :lol:
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.11. 20:48:27

Nézem,nézem!
Bár van egy olyan érzésem,hogy a Celtics behúzza a meccset,de azért Go Lakers :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.11. 20:32:48

Ha valaki még életében nem látott NBA meccset, s elakarja kezdeni, egyből a legnagyobb rangadó ideális erre! :D
Az amerikai profi kosárlabda Real Madrid-Barcelonája következik! :D

Lakers-Celtics :D Mindkét csapatnak kell a győzelem, a Lakers a 2 magassal nagy előnyben van, mi viszont igazi csapatjátékkal győzhetünk ma!
Úh. Lets GO CELTICS

http://www.firstrowsports.eu/watch/1126 ... akers.html
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.03.11. 20:25:11

Barca meccs közben néztem a Knicks - 76ers-t is.

Egy olyan csapattól, ahol D'Antoni az edző, azért sokkal jobb támadójátékot vár az ember. Melo jól kezdett, de 22 pontnál még mindig többet vár tőle mindenki, Amare alig dobott + összesen 2 büntetője volt, ez édeskevés. És ők ketten majdnem 40 milliót keresnek évente, asszem többet, mint Wade és LBJ. Lin-nek pedig a keleti csapatok ellen nagyon nem megy, a Celtics és a Heat után a 76ers ellen is besült.

Philly-ben Jrue kivételével mindenki nagyot játszott, Igoudala és Brand nagyon hasznos volt, Lou Will elmebeteg, de a legnagyobbat Turner játszotta. Mostanában végre úgy tolja, ahogy egy 2. pick-től elvárná az ember, a 2 méteres magassága ellenére pedig elit lepattanózó.

Mostantól nem nézek be ide, nba1.hu-ra, nba.com-ra, inkább 10-től nézem a meccset, nincs kedvem stream-en nézni a Lakers - Celtics rangadót.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.11. 19:58:45

neobarca írta:Most nem azért, mert sírok, de hihetetlen, hogy ezeknek minden bemegy, a Knicks-nek mag kb semmi. Ráadásul még a bírók sincsenek a helyzet magaslatán... :(
Jaja, még a fű is sárgább volt a szokottnál! :wink:

Turner 24/15...Iggy megint tripla-dupla közelben, és végre Lou Will is villogott egy 28 ponttal. Na végre bejött a dolog.
Turnernek nem kicsit tett jót a kezdő, kapott egy önbizalom bombát, és végre úgy teljesít, ahogyan én vártam tőle. Na de óvatosan örülök, amíg a PO-ban túl nem jutunk legalább egy körön. Nyilván egy Heat - Bulls kettőssel nehezen bírnánk hét meccsen, de legalább contenderek lehetünk hamarosan.
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.11. 19:01:25

Most nem azért, mert sírok, de hihetetlen, hogy ezeknek minden bemegy, a Knicks-nek mag kb semmi. Ráadásul még a bírók sincsenek a helyzet magaslatán... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.11. 17:14:38

Bob_Marley írta:http://www.firstrowsports.eu/watch/1126 ... nicks.html

Na van meccs, csak megzavarodtunk mindannyian, hülye óraátállítás, meg deles kezdés :D
Beszarok! :lol: A lényeg, hogy elkaptam! Köszi! 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.11. 17:01:47

http://www.firstrowsports.eu/watch/1126 ... nicks.html

Na van meccs, csak megzavarodtunk mindannyian, hülye óraátállítás, meg deles kezdés :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.11. 16:59:35

Bob_Marley írta:
neobarca írta:Valaki tud nekem dobni egy linket a Knicks meccshez? Nem találok használhatót... :(
:lol:
Engem is megzavart, hogy mi van!
Kinti idő szerint délután 1 az itteni idő szerint most délután 6!Amúgy délután//este 7!
Tehát még 1 óra! :D
:lol: :lol: :lol: Akkor van még idő... :) Ezért nincs még akkora mozgolódás linkek terén... :lol: :lol: :lol:

Válasz küldése