Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.10.12. 15:45:30

Mihii!

itt van amiről múltkor beszéltünk...jól feljött Hami, mi :?: Mert ugye előző futamon említetted,h Hami feljött volna,míg Massa csak szenvedett..hmm érdekes ennek tükrében ez a verseny. Haminak sem volt semmi köze a dolgok után a versenyhez, ahogy szingapúrban Massanak sem. Most viszont ő beleadott mindent. 5 pont.

Alonsonak grt, jövőre is legyen elég max 2 győzelem,és akkor jóban is maradok vele :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sanama
Llegenda del Barça

2008.10.12. 15:44:13

Hát az én véleményem az,hogy Massa is egyre undoritóbb és az egész bíráskodás is. Massa nemtudom mit akart Hamiltonnal szemben mikor szépen megfordította, félig pályán kívül volt,de meg kellett mutanti ,hogy kemény legény. Aztán Bourdais-t is megszivatta,remélem Massa kap büntetést. Lehet azzal jönni,hogy igen Hamilton belement Kimibe,de akkor ő is kiesett ,nem csak a szenvedő fél. Ugyan Hamilton nem esett ki,de tönkrevágta a versenyét Massa.
Másik:
Alonso viszont teljesen megérdemelten és egyre szimpatikusabban versenyezve megérdemelte az elmúlt két elsőséget, és örülök is,hogy egyre jobb autója van, remélem jövőre a Renault is beszáll a top-csapatok közé. Ha így lesz,akkor neki is egy "hátvéd" pilóta kéne neki mert Piqué semmit nem tud/fog segiteni neki.
Danka00792
Director del Fútbol

2008.10.12. 15:42:56

Los Banditos írta:Nem láttam a futamot, de ismét csak azok nyertek illetve fejezték be a versenyt előkelő helyen, akiknek semmi keresni valójuk nem lenne ott. Sajnos ez a lényege a dolgoknak.
Mostmár láthattad a futamot, és mostmár legalább tudod, hogy Alonso teljesen megérdemelte a gyözelmet, Kubica a 2. helyet.
(baráti jó tanács, elöbb nézd meg a futamot, utánna ird le a véleményed, mert lehet hogy megbánod egyszer az ilyen irásaid) :wink:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.10.12. 15:08:49

manuel írta:
Etooka írta:Kezd röhejes lenni már ez a bíráskodás :!:
Nagyon tolják előre a Ferrarit,holott egy nagy rakás [auto_cenzúra] az idén az olasz csapat!Nekik drukkolok,és utálom Hamiltont,de tény,hogy ebben az évben nagyon Hamilton ellen szólnak az ítéletek!Montemezolo helyében kirúgnám az egész bandát,Massa meg Kimi maradna,egy kis fejmosással tarkítva!Ha ebben az évben megnyerik-nem mondom,hogy nem fogok örülni-de egy kicsit igazságtalan lesz az angol gyerekkel szemben...

A Reanult és Alonso egyre jobb,ha így fejlődnek,jövőre már 4 istálló is ott lesz a bajnokesélyesek között!
Én szerintem meg az az igazságtalan hogyha valaki úgynyeri a futamokatt hogy a másikatt vagy kiszoritja, vagy levágja az ivett előtte, csak azért hogy ő tett nehogy megtudják környékezni nemhogy megelőzzni,na én megezért utálom az angol koloncott.
És akkor még az ilyenekett kell sajnálni???uhh úristen!!!!ők mind a ketten egy tulkok Massával egyetemben.Kérdezem én volt olyan verseny amikor Hamilton szabályosan előzöttmeg valakit vagy egyáltalán szabályosan fejeztte volnabe a futamott???
Azért azt be kell látni,hogy Hamilton nem csak úgy nyer futamot,hogy kilöki a másikat?Spaban így volt,visszább is rangosorolták,ezzel egyetértek!A mostani esettel is egyetértek,de akkor viszont Massa-nak nem cask áthajtásos,hanem go/stop boxutcás büntetést adtam volna!Egy kicsit mérlegelni kellett volna a bíráknak!
.
manuel
Jugador d'estrella

2008.10.12. 15:05:34

Etooka írta:Kezd röhejes lenni már ez a bíráskodás :!:
Nagyon tolják előre a Ferrarit,holott egy nagy rakás [auto_cenzúra] az idén az olasz csapat!Nekik drukkolok,és utálom Hamiltont,de tény,hogy ebben az évben nagyon Hamilton ellen szólnak az ítéletek!Montemezolo helyében kirúgnám az egész bandát,Massa meg Kimi maradna,egy kis fejmosással tarkítva!Ha ebben az évben megnyerik-nem mondom,hogy nem fogok örülni-de egy kicsit igazságtalan lesz az angol gyerekkel szemben...

A Reanult és Alonso egyre jobb,ha így fejlődnek,jövőre már 4 istálló is ott lesz a bajnokesélyesek között!
Én szerintem meg az az igazságtalan hogyha valaki úgynyeri a futamokatt hogy a másikatt vagy kiszoritja, vagy levágja az ivett előtte, csak azért hogy ő tett nehogy megtudják környékezni nemhogy megelőzzni,na én megezért utálom az angol koloncott.
És akkor még az ilyenekett kell sajnálni???uhh úristen!!!!ők mind a ketten egy tulkok Massával egyetemben.Kérdezem én volt olyan verseny amikor Hamilton szabályosan előzöttmeg valakit vagy egyáltalán szabályosan fejeztte volnabe a futamott???
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.10.12. 14:47:27

Kezd röhejes lenni már ez a bíráskodás :!:

.
András
Barça C

2008.10.12. 14:47:17

Los Banditos írta:Nem láttam a futamot, de ismét csak azok nyertek illetve fejezték be a versenyt előkelő helyen, akiknek semmi keresni valójuk nem lenne ott. Sajnos ez a lényege a dolgoknak.

Látod az a kulcs szó, hogy nem láttad a futamot akkor mért kell véleményt nyilvánítani. Nem tudod, hogy került oda az első helyre Alonso vagy a másodikra Kubica de azért lököd a hülye dumát! :evil:
Hajrá Alonso!!!
manuel
Jugador d'estrella

2008.10.12. 14:30:03

Ne haragudj de mi az hogy semmi keresni valójuk nincsen ott????ha????
Most ők tehetnek arról hogy Hamiltonak és Massának ilyen a mentalitása a Forma 1-ben?????és az hogy egymást kiszoritva versenyeznek hmm????az igazság győzött a mai versenyen ami megmutatta egyvilág előtt hogy ennek a kétembernek mi jelent az hogy sportszerűség.Egyébként meg Hamilton úrnak én szerintem repülőgépvezetőnek kellett volna menni mert ott legalább senkisem állja az utjátt, ott legalább szabadon mehett.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.12. 12:55:13

Nem láttam a futamot, de ismét csak azok nyertek illetve fejezték be a versenyt előkelő helyen, akiknek semmi keresni valójuk nem lenne ott. Sajnos ez a lényege a dolgoknak.
in to exile
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.10.12. 12:45:32

Massát nagyon kedvelem, de ez a büntetés tényleg sok már.Azok az arcok akiket sohasem fogunk látni, mindenképp Ferrari győzelmet szeretnének.Csak az a szitu, h ez az angol srác egyszer úgyis világbajnok lesz, és ha egyszer ráérez akkor hihetetlen magasságokba érhet el.

Ezt sztem mindenkinek be kell látnia.
Kép
FCBarca88
Capitá del Barça

2008.10.12. 12:43:04

hami kutya kevesli Massa büntetését, érdekes tavaly miért nem keveselte a csapata büntetését?? Márcsak 5pont, ha nem lettek volna idén műszaki gondok, meg hibák a Ferrarinál már rég eldőlt volna hogy ki a bajnok ;) Kínát és Braziliát Ferrari egy kettőben kell lehozni és kész :)
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
Sanama
Llegenda del Barça

2008.10.12. 12:02:34

socio66 írta:
András írta:Burdaist megbüntették Massa a 7-ik. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=203426&
Na,ez nevetséges..
Megint belenyúlnak a nagyfejesek..
Hány pontot "adtak" már Massának idén?
gratulálok...
Nem láttam a futamot majd Du. megnézem de elég nagy hülyeséág,hogy MAssanak allandóan adnak 1-2 pontot... énis csak gratulálni tudok.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2008.10.12. 11:56:31

manuel írta:Azótta rossz a Forma 1-ett nézzni amióta Massa és Hamilton benne van. 8) Sportszerütlen,agressziv,telhetetlen,nagyképü barmok mind a ketten.Ezek a szavak jellemzik az idei év két VB jelöltjétt. :lol: Az ember csak nevetni tud rajtuk.Szánalmassak. :D
Nem. Ezek a szavak téged jellemeznek. Nincs Schumacher, kell keresni egy másik Ferraris bűnbakot. Raikönnen kiesik, mert ő a kedvenc. Maradt Massa.
Massa az egyik legtöbbet fejlődött versenyző az elmúlt években. Ahelyett, hogy ezt észrevennék egyesek, inkább fikázzák a kis brazilt.
Gogo Massa!
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
socio66

2008.10.12. 11:35:45

manuel írta: Az őszintétt megmondva én már halálosan unom ezt a Massát is és ezt a Hamiltont is én szerintem egyiksem érdemlimeg hogy VB legyen.Legyen inkább Kubica.Ő legalább fair play módon versenyzik és jól. :wink:
Nem ez a lényeg,hanem az hogy a verseny a pályán dőljön el,ne a zöld asztalnál..Ez már a második eset,és mindkétszer Massának kedveztek vele. Ráadásul ez most teljesen jogtalan volt,Bourdais jött ki a boxból és teljesen belső íven maradt. hova mehetett volna?
http://www.youtube.com/watch?v=e2u93VT7m2s
manuel
Jugador d'estrella

2008.10.12. 11:26:23

socio66 írta:
András írta:Burdaist megbüntették Massa a 7-ik. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=203426&
Na,ez nevetséges..
gratulálok...
Én is amondó vagyok hogy az idei Forma 1 egynagy rakás.......
Az őszintétt megmondva én már halálosan unom ezt a Massát is és ezt a Hamiltont is én szerintem egyiksem érdemlimeg hogy VB legyen.Legyen inkább Kubica.Ő legalább fair play módon versenyzik és jól. :wink:
socio66

2008.10.12. 11:21:03

Na,ez nevetséges..
gratulálok...
András
Barça C

2008.10.12. 11:19:01

Burdaist megbüntették Massa a 7-ik. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=203426&
robertfcb
Capitá del Barça

2008.10.12. 10:48:42

Ez a verseny is hozott olyan szituációkat, amin el lehet vitatkozni.. Rögtön az elején szvsz Hamilton abban mindenképp szabálytalan volt, hogy Kimit kizárta a játékból, teljesen kiterelte a szélére, ha Kimi annyira agresszív lett volna ebben a szituban, mint Hamilton, a McLarenes mehetett volna félkocsival a pályaszélére vagy a boxba. Később Massa, amikor Hamilton elment mellette látszott, hogy tudja milyen jelentősége lehet annak hogy megelőzte a vb vezetője, ezért megpróbált utánna menni, de már csak ezt sikerült, a büntetése teljesen jogos. A későbbi Bourdais féle esetben szerintem nem büntetnek, legalábbis én nem büntetném meg egyik versenyzőt sem. Alonso megérdemelt győzelmet aratott, Kubica sem érdemtelenül csípte meg a dobogó 2. fokát, bár bíztam benne, hogy Kimi meg tudja majd előzni, de ez nem jött össsze, de sebaj. Ez a 3. hely is elég jó az utóbbi versenyek sikertelensége és balszerencséi után. Még van 2 verseny. Lesznek itt még izgalmak :)
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
FCBarca88
Capitá del Barça

2008.10.12. 10:18:26

Massát kedvelem, de még nincs meg sajnos benne az ami a bajnokokban. Vannak nagyon jó versenyei, és sajnos nagyon rosszak is, ha az utóbbit letudja győzni bajnok lesz :) Az az igazság nekem is elborulna az eszem.. mo.-n is és szingapúrban is biztos győzelmet bukott el, és egyáltalán nem a saját hibájából. Ráadásul a mostani rajtnál ki miatt szorult hátra?? naná hogy hamilton miatt... Szerintem nincs most az f1ben olyan pilóta aki kedvelné hamiltont és ezt megis értem :D Massa emberileg is jó fej, és még az asszonya is csinos :D Jövőre még jobb lehet az f1, ha magához tér a Ferrari, Renault, és ha a fiatalok alá is olyan autó kerül amivel nem csak a biztos pontszerzésért hanem a biztos dobogóért mehetnek, de remélem hogya végén úgyis a vörös armada győz, egyenlő feltételek mellett.
I am a Runner![...]
manuel
Jugador d'estrella

2008.10.12. 09:37:56

Azótta rossz a Forma 1-ett nézzni amióta Massa és Hamilton benne van. 8) Sportszerütlen,agressziv,telhetetlen,nagyképü barmok mind a ketten.Ezek a szavak jellemzik az idei év két VB jelöltjétt. :lol: Az ember csak nevetni tud rajtuk.Szánalmassak. :D
manuel
Jugador d'estrella

2008.10.12. 09:07:18

Először is hadj gratuláljak Fernandónak és az első 3-nak.Nagyon megérdemelte ezt a győzelmett Fernandó, és az hogy Kimi is dobogós helyen végzett ez számomra nagyöröm.A másik dolog pedig ami nem az örömről szól,sajnos azt kell hogy mondjam most jelenleg két olyan pilóta harcátt láthatuk a mai nap akik közül érzésem szerint egyiksem érdemelnémeg a Vb cimett. :shock: Hát persze hogy a nagy Hamiltonra és az idegbeteg Massára gondolok ez nem is kérdés,az már inkább az hogy Hamiltonnak ez hanyadik szabálytalan viselkedése ez??? :?: és Massa úr a mai nap most vajon mit képzelt magáról???ez szégyen hogy ezek az emberek álnak az élen. :evil: Kimitt pedig sajnálom hiszen ő legalább sportemberként viselkedik még a lehetetlen helyzetekben is nemúgy mint ez a kétt bohóc,de sajnos Raikönnenek a cim megvédésének lehetőségéhez a csapatt is nagyon hozzájárult és sokk mindenmás tényező amihez a csapatnak valamilyen köze van. :wink: Úgyhogy innentől kezdve engem nemérdekel hogy kilesz a VB-nok én csak remélni tudom hogy Kimi jövőre ismétt győztes lesz.Mert a mostani szezonban amitt ez a kétt ember müvel az szánalom. :cry: Ez egyszerűen szánalmas. :twisted:
gianni
Entrenador del Barça

2008.10.12. 08:25:15

Whháááááááá :D :D :D :D szép volt fernando,szép volt
FCBarca88
Capitá del Barça

2008.10.12. 08:19:10

na mintha hamilton olyan fair lenne miótta beszállt a forma1be... ron dennis mehet megint panaszkodni, meg adatot lopni stb Remélem alonso az utolsó két futamon hamilton előtt lesz, micsoda revans lenne ha úgy adná vissza a tavaly történteket(szerintem egyszerűen gyalázatosan bántak vele a mclarennél, egy kétszeres világbajnokkal..) hogy Massát segítené vb címhez :D kimit sajnálom, elfogyott, de Massában benne van a tűz, nyernie kell :) Ferrari 4ever! Hiányzol MSchumi :(
I am a Runner![...]
aronba
Jugador d'estrella

2008.10.12. 07:02:10

Nah Massa a világ legnagyobb parasztja elrontotta a saját és Hamilton futamát is. ha elengedte volna Hamilyont még visszaelőzhette volna a versenyben, így megszívták mind a ketten, ekkora parasztot.
manuel
Jugador d'estrella

2008.10.11. 16:35:54

massa11 írta:
robertfcb írta:Kimi végre mutatott valamit időmérőn is, de Massa nagyon elrontotta. Remélem holnap Kimi le tudja rajtolni Hamiltont és megtud jönni Massa. De ha nem, akkor Kimi nyerje meg a versenyt, igencsak kijárna már neki.
GO KIMI!
Hát igen. Nagyon sok múlik Kimi rajtján.- Ha le tudja rajtolni Hamiltont onnantól egy nagyon izgalmas futam lehet.
Nem hiszem hogy a futam Kimin fog múlni, hiszen ismerjük ha jó az autó rendben lesz a kerékcsere,tankolás stb...amire szükség van akkor nem lehet gond.Ezért is én szerintem inkább ezzen a hülye ferrari csapaton dől vagy bukik a VB- cim sorsa. :wink:
Válasz küldése