itt van amiről múltkor beszéltünk...jól feljött Hami, mi

Alonsonak grt, jövőre is legyen elég max 2 győzelem,és akkor jóban is maradok vele

Mostmár láthattad a futamot, és mostmár legalább tudod, hogy Alonso teljesen megérdemelte a gyözelmet, Kubica a 2. helyet.Los Banditos írta:Nem láttam a futamot, de ismét csak azok nyertek illetve fejezték be a versenyt előkelő helyen, akiknek semmi keresni valójuk nem lenne ott. Sajnos ez a lényege a dolgoknak.
Azért azt be kell látni,hogy Hamilton nem csak úgy nyer futamot,hogy kilöki a másikat?Spaban így volt,visszább is rangosorolták,ezzel egyetértek!A mostani esettel is egyetértek,de akkor viszont Massa-nak nem cask áthajtásos,hanem go/stop boxutcás büntetést adtam volna!Egy kicsit mérlegelni kellett volna a bíráknak!manuel írta:Én szerintem meg az az igazságtalan hogyha valaki úgynyeri a futamokatt hogy a másikatt vagy kiszoritja, vagy levágja az ivett előtte, csak azért hogy ő tett nehogy megtudják környékezni nemhogy megelőzzni,na én megezért utálom az angol koloncott.Etooka írta:Kezd röhejes lenni már ez a bíráskodás![]()
Nagyon tolják előre a Ferrarit,holott egy nagy rakás [auto_cenzúra] az idén az olasz csapat!Nekik drukkolok,és utálom Hamiltont,de tény,hogy ebben az évben nagyon Hamilton ellen szólnak az ítéletek!Montemezolo helyében kirúgnám az egész bandát,Massa meg Kimi maradna,egy kis fejmosással tarkítva!Ha ebben az évben megnyerik-nem mondom,hogy nem fogok örülni-de egy kicsit igazságtalan lesz az angol gyerekkel szemben...
A Reanult és Alonso egyre jobb,ha így fejlődnek,jövőre már 4 istálló is ott lesz a bajnokesélyesek között!
És akkor még az ilyenekett kell sajnálni???uhh úristen!!!!ők mind a ketten egy tulkok Massával egyetemben.Kérdezem én volt olyan verseny amikor Hamilton szabályosan előzöttmeg valakit vagy egyáltalán szabályosan fejeztte volnabe a futamott???
Én szerintem meg az az igazságtalan hogyha valaki úgynyeri a futamokatt hogy a másikatt vagy kiszoritja, vagy levágja az ivett előtte, csak azért hogy ő tett nehogy megtudják környékezni nemhogy megelőzzni,na én megezért utálom az angol koloncott.Etooka írta:Kezd röhejes lenni már ez a bíráskodás![]()
Nagyon tolják előre a Ferrarit,holott egy nagy rakás [auto_cenzúra] az idén az olasz csapat!Nekik drukkolok,és utálom Hamiltont,de tény,hogy ebben az évben nagyon Hamilton ellen szólnak az ítéletek!Montemezolo helyében kirúgnám az egész bandát,Massa meg Kimi maradna,egy kis fejmosással tarkítva!Ha ebben az évben megnyerik-nem mondom,hogy nem fogok örülni-de egy kicsit igazságtalan lesz az angol gyerekkel szemben...
A Reanult és Alonso egyre jobb,ha így fejlődnek,jövőre már 4 istálló is ott lesz a bajnokesélyesek között!
Los Banditos írta:Nem láttam a futamot, de ismét csak azok nyertek illetve fejezték be a versenyt előkelő helyen, akiknek semmi keresni valójuk nem lenne ott. Sajnos ez a lényege a dolgoknak.
Ne haragudj de mi az hogy semmi keresni valójuk nincsen ott????ha????Los Banditos írta:Nem láttam a futamot, de ismét csak azok nyertek illetve fejezték be a versenyt előkelő helyen, akiknek semmi keresni valójuk nem lenne ott. Sajnos ez a lényege a dolgoknak.
Nem láttam a futamot majd Du. megnézem de elég nagy hülyeséág,hogy MAssanak allandóan adnak 1-2 pontot... énis csak gratulálni tudok.socio66 írta:Na,ez nevetséges..András írta:Burdaist megbüntették Massa a 7-ik. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=203426&
Megint belenyúlnak a nagyfejesek..
Hány pontot "adtak" már Massának idén?
gratulálok...
Nem. Ezek a szavak téged jellemeznek. Nincs Schumacher, kell keresni egy másik Ferraris bűnbakot. Raikönnen kiesik, mert ő a kedvenc. Maradt Massa.manuel írta:Azótta rossz a Forma 1-ett nézzni amióta Massa és Hamilton benne van.Sportszerütlen,agressziv,telhetetlen,nagyképü barmok mind a ketten.Ezek a szavak jellemzik az idei év két VB jelöltjétt.
Az ember csak nevetni tud rajtuk.Szánalmassak.
Nem ez a lényeg,hanem az hogy a verseny a pályán dőljön el,ne a zöld asztalnál..Ez már a második eset,és mindkétszer Massának kedveztek vele. Ráadásul ez most teljesen jogtalan volt,Bourdais jött ki a boxból és teljesen belső íven maradt. hova mehetett volna?manuel írta: Az őszintétt megmondva én már halálosan unom ezt a Massát is és ezt a Hamiltont is én szerintem egyiksem érdemlimeg hogy VB legyen.Legyen inkább Kubica.Ő legalább fair play módon versenyzik és jól.
Én is amondó vagyok hogy az idei Forma 1 egynagy rakás.......socio66 írta:Na,ez nevetséges..András írta:Burdaist megbüntették Massa a 7-ik. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=203426&
Megint belenyúlnak a nagyfejesek..
Hány pontot "adtak" már Massának idén?
gratulálok...
Na,ez nevetséges..András írta:Burdaist megbüntették Massa a 7-ik. http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=203426&
Nem hiszem hogy a futam Kimin fog múlni, hiszen ismerjük ha jó az autó rendben lesz a kerékcsere,tankolás stb...amire szükség van akkor nem lehet gond.Ezért is én szerintem inkább ezzen a hülye ferrari csapaton dől vagy bukik a VB- cim sorsa.massa11 írta:Hát igen. Nagyon sok múlik Kimi rajtján.- Ha le tudja rajtolni Hamiltont onnantól egy nagyon izgalmas futam lehet.robertfcb írta:Kimi végre mutatott valamit időmérőn is, de Massa nagyon elrontotta. Remélem holnap Kimi le tudja rajtolni Hamiltont és megtud jönni Massa. De ha nem, akkor Kimi nyerje meg a versenyt, igencsak kijárna már neki.
GO KIMI!