Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pénz beszél, kutya ugat.socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=203167&
Most mindenben igaza van Ecclestone-nak.
Én pl a Ferrarisoknak szurkolok, és nem Hamilton ellen. Csak az az írtózatos nagy pofája és önteltsége láttán fog el undor. Mert azt hiszi hogy idejött és ő is a kiaf**z. Abban a hitben él hogy ő a legjobb, és senki a nyomába se ér.dekor írta:nem is értem hogy néhányan miért bántjátok ennyire Hamiltont... Teljesen megérdemli a vb-t. az pedig szerintem szánalmas ha negatív jelzőkkel illetitek őt. Én Hamilton párti vagyok, és neki szurkolok,nem a ferrari ellen, ez a különbség sokatok és köztem, mert sok hozzászólás jellemzi a illetőt, vagy ennyire ostoba,vagy még gyerek. hasonló az átigazolások fórumhoz itt is egyes emberek hozzászólása
Hát legalább lesz megint valami amin tud majd vitatkozni Gyulám és Laci. Vajon volt e a lágy gum már Hamiltnon? Vajon volt eeee? Hát hibázott a McLaren? Nem rakták feeel? Úristeeen!!!! Jah nem, csak nem láttuk a csíkot...mindorokke_barca írta:a kornyezetvedelemre akarjak felhivni a figyelmet a zold csikokkal... ez most csak fujiban lesz... nekem a problemam ezzel az h messzirol nem lehet megkulonboztetni a kemeny kevereket a lagytol... a lagynal az egyik csik feher... de hat ez messzirol marhara nem latszik:) mind1 ez legyen a legnagyobb problemank....
Mik ezek a zöld gumik?
Hát igen. Nagyon sok múlik Kimi rajtján.- Ha le tudja rajtolni Hamiltont onnantól egy nagyon izgalmas futam lehet.robertfcb írta:Kimi végre mutatott valamit időmérőn is, de Massa nagyon elrontotta. Remélem holnap Kimi le tudja rajtolni Hamiltont és megtud jönni Massa. De ha nem, akkor Kimi nyerje meg a versenyt, igencsak kijárna már neki.
GO KIMI!
Én se láttam semmi szabálytalant.............miihii írta:Miért?Mit csinált?mindorokke_barca írta:... meg varjuk a birok iteletet h kap e buntetest hamilton v nem:)
Sajnos. Ugyan én nem vagyok Alonso fan, de hamiltontól kiráz a hideg. Kellene egy karizmatikus pilóta-győzelemre esélyes autóval-aki legalább meg is érdemli a vb címet. Ha ilyen hamilton féle takonypócok nyerik a vb-t...A Ferrari pilótakettőse meg...Kimi jóllakott, Massa nem képes kiegyensúlyozottan hozni magát-illetve annyira nem jó pilóta, hogy egy vmivel gyengébb autóval nyerjen, erre legutóbb csak Schumi volt képes.ozsimiki írta:A bömö bejelentette,hogy jövőre is ugyanezzel a pilótapárossal állnak rajthoz, azaz Alonso szerintem szinte 100%, hogy marad rőnóba.
Szó volt már sok mindenről...arról is,hogy Kimi visszavonul év végén, meg ilyesmikről, bár azon én is meglepődtem, h BMWnél maradt a felállás.torrestoni írta: Másrészt arról is szó volt, hogy Heidfeld átigazol, nem hiszem, hogy lefutott ügy lenne.
Nagy kár, hisz oly szívesen láttam volna együtt két kedvencem, Kubicát és Fernandót. Azt hiszem, az ő karrierje végleg megfeneklett, hiszen az elmúl években már képtelen tartani a fejlődést a két nagycsapattal a Renault, de még a BMW és a Toyota is alaposan előttük jár. Ami lehet nem pontos, és a jövőben változni fog, de egy Világbajnok istálló ennyire látványosan nem eshet vissza, csupán akkor, ha a többiek több lépéssel is eléjük kerültek. Volt még ugye olyan verzió is, mely szerint a Honda lehet az új csapata. Nos, ezt a lehetőséget is kizárnám.ozsimiki írta:A bömö bejelentette,hogy jövőre is ugyanezzel a pilótapárossal állnak rajthoz, azaz Alonso szerintem szinte 100%, hogy marad rőnóba.
Az de durva.socio66 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=202207&
A felszakadt rázókő,a baleset következtében eltakaríthatatlan autók,a hülyén felfestett boxutca bejárat és a szűk,előzésmentes pálya után még egy pont Szingapúrnak...